OS över!!

Är bara någon enstaka dag kvar av OS nu....Det som återstår av intresse som ska köras idag är väl herrarnas 5-mil och hockeyfinalen mellan Kanda - USA.......Det kommer bli tomt när OS är över, personligen så har det kanske varit det roligaste OS att kolla på nånsin, jag har legat som en säck potatis i soffan varje kväll nästan 2 veckor i sträck nu....

...Jag anser att Vinter OS är betydligt  roligare att kolla på än Sommar OS......Det kommer att bli en tuff omställning nu när OS är över......Igår vann ju damerna guld i curling, jag låg uppe och såg matchen som började 12, men vid halv 3 gick jag och la mig.....Vid detta skedde ledde Kanada med 6-4 i sista omgången och Sverige hade 3 stenar kvar, men inget i boet....Var helt säker på att det var kört, men fick en riktig överraskning morgonen därefter när Puskas ringde och väckte mig och sa de vunnit guld!!

Förmodligen kommer nu Sverige hamna på 5 guld, det är klart godkänt, men vill inte påstå det är nån succe, vi har en så pass stark trupp så 5 guld känns ganska normalt.....Senast i Turin exempelvis tog vi ju 7 guld!!


Var och spelade curling i fredags med klassen faktiskt och det var riktigt kul....Vill man hyra en bana i 2 timmar så kostar det 1200, men då ska man ju vara sammanlagt 8 personer i 2 lag med så blir en 150 var i så fall.....Inte billigt direkt, men jag kan absolut tänka mig att åka dit med ett gäng nån gång, så kul var det!!

På väg därifrån var dock fiaskot ett faktum......Jag var på väg hem och åkte över den bro som går över motorvägen som om man fortsätter rakt fram leder till Karlslunds herrgård......Skulle svänga vänster mot McDonalds och Scandic Hotel efter trafikljusen som stod på rött......Bromsade in för att stanna, men det var nåt djävulskt halt och bilen ville inte stanna utan den bara gled framåt......Jag gled säkert en 15 meter och hann tänka " Helvete " sen slog jag emot baken på en annan bil.....

....I den satt en gammal disträ gubbe.....Vi åkte in till en mack och tittade över våra bilar.....Min hade blivit klart demolerad, motorhuven var böjd uppåt och det fanns flera sprickor som inte funnits där innan.....På hans var det dock knappt en skråma, det syntes nån centimeter av röd färg på kofångaren, men det var allt.....Men självklart ringde Folksam upp senare samma dag och sa att han skulle behöva byta nåt jävla rör som satt innanför kofångaren, som tur är så hade jag försäkring så får endast betala självrisken som är 1000......Min egen bil trodde jag var förlorad, men farsan kände nån som eventuellt kunde hjälpa till......I går åkte jag dit och han lyckades fixa till bilen geom att dra, trycka och lyfta så den nästan såg ut som innan igen......Och det bästa av allt han ville inte ens ha betalt, tusen tack!!


Igår var Puskas, Victoria, Gilde och Bjebbe här.....Vi spelade ett spel som handlade om OS....Trots att alla försökte knäcka mig så tog jag en väntad seger.....Jag är ytterst tveksam till om det finns någon som kan slå mig i det där spelet, förmodnligen inte.....Efter det kände jag mig riktigt trött.....Somnade redan vid halv 12 i soffan!!


Det ryktas....Att farsan har fått ett foto uppsatt av sig innanför fängelsets murar på en vägg som kan liknas vid en Hall Of Fame vägg.....Kortet är tydligen från 70-talet och farsan är alltså invald i fängelsets Hall Of Fame!!


Det ryktas...Att jag är i valet och kvalet om jag ska spela fotboll i år....Som det känns nu så känns det bara tungt att gå ner till träningar, men samtidigt vet jag att det brukar kännas annorlunda på sommaren!!


Det ryktas....Att Noren och Kimboll föredrar att se Peter Jöback i melodifestivalen framför att se en spännande 3 mil ihop med grabbarna!!


Det ryktas att en av mina kusiner gick bort i veckan efter en längre tids sjukdom!!


Det ryktas.....Att jag tänkte söka sommarjobb på N.A de sökte såväl till sporten, lokalt och övrigt med....Jag lyckades dock missa att skicka in papperena innan ansökningstiden var ute....Starkt jobbat, missa en deadline innan man ens fått jobbet!!





Kommentar :Kolla vilket visset gäng, stryk fick dem med!!




Kommentar : Bjebbe jublar efter att för ovanlighetens skull svarat rätt på en fråga....Gilde ser knäckt ut, Puskas glider som så ofta in i bildkant och förstör kortet!!




Kommentar : Den där jävla olustiga Mr Bean!!


En sömnig söndag ser det ut att bli, finns inget planerat förräns kvällens begivenheter på TV....Tjing!!

Den stora snöskottardagen!!

Sitter och kollar på Schweiz - Vitryssland i hockeyns åttondelsfinal....Det blev just sudden, 2-2 står det....Det här har annars varit ännu en svag OS dag för Sverige, främst persionifierat av de urusla damskidskyttarna som haft ett katastrofalt OS.....Som grädde på moset är nu tydligen hela jävla damlaget sjukainför skidstafetten, inte bra inte bra alls!!

Gårdagen för gå under namnet " den stora snöskottardagen ".....Först åkte jag förbi morsan och farsan och hjöpte dem att skotta rent garagetaket.....Efter det åkte jag förbi en panikslagen Noren som yrat om att hans tak höll på att rasa in och hjälpe till där att skotta.....Enligt uppgifter så är min snöskottarstilden tystlåtne som jobbar på i högt tempo och med krokig rygg.......

...Nu ikväll var jag inne och såg Wolfman med min kontaktperson Eric.....Den var godkänd, inte mer.....Tycker kvaliteen på biofilmer sjunkit nåt enormt de senaste 4-5 åren....Det finns knappt inte en enda hederlig action eller thriller att se längre, utan det är bara barnfilmer, animerat, äventyr, vampyrfilmer och imorgon fan och hans moster!!

Imorgon ska jag på en föreläsning med den välkände handikapp idrottaren Anders Olsson....Måste komma på lite frågor bara, det är tomt i huvet just nu.....Sen på kvällen eller natten är " hockey nigth in Canada "......Först Ryssland - Kanada halv 2....Sen Sverige Slovakien kl 4 på natten....Tyvärr börjar jag känna mig lite krasslig så måste nog sjukskriva mig på Torsdagen!!

0S listan.

1. " Hockey nigth in Canada "......Vilka matcher det blir natten till torsdag!!
 
2.  Skidåkarnas pepsodentsmile = Varenda svensk skidåkare har helt knallvita tänder och perfekt tandrad.....Är dem sponsrade av Pepsodet eller??

3. Dem usla skidskyttarna - Tycker till viss del synd om Helena Jonsson, det är aldrig kul att se nån vara så uppenbart ledsen som hon varit och hon har självklart gjort sitt bästa.....Men det går inte att bortse från vilket megafiasko hon och den gamla tanten ACO gjort!!

4. Norge - Mitt hat mot Norge i idrottsammanhang,....Och speciellt då i vinteridrottarna är enormt....Det känns nästan lika skönt att se en norrman misslyckas som att se en svensk lyckas....Jag tror det har sin grund i vissa traumatiska tv upplevelser från OS i min barndom i början av 90 talet då Norge jämt krossade Sverige och dessutom ofta hånade oss!!

5. Hellner - 3 milen i Lördags var helt klart OS största upplevelse....Vilken dramatik och vilket lopp!!





Kommentar : Puskas försöker ta livet av sig!!





Kommentar : Arctic Monkeys när de var som bäst......Deras senaste skiva var tyvärr ingen höjdare, men här var de på topp!!


Nu vann Schweiz på straffar här.....En sak till, saknar kommentarer i gästboken....Kom igen nu, det är ungefär 20 personer som följer den här bloggen regelbundet, då kan ni väl skriva nåt med.....Nu ska jag ta på mig mitt nattlinne och gå till sängs!!

Sjukt mycket snö!!

Ja det är helt otroligt vad snö det är ute....Jag har nog aldrig skådat nåt liknande....Men hoppas det kommer en meter till, det vore kul att se vad som händer....Men idag skiner solen och det snöar inte, men har hört att det ska komma mer snö imorgon....Vi får väl se...




Kommentar : Så här såg det ut hos mina föräldrar....Staketet syns knappt!!




Kommentar : Utanför Kumlahallen, det har alltså bildats snödrivor som är så stora att man kan gå direkt upp på taket från dem!!


Idag njuter vi av Marcus Hellners guld......Vem som än har det minsta sportintresse kunde inse vilket klassiskt lopp det var som det utformade sig.....Självklart skönt med guld till Sverige, men för egen del känns det nästan lika viktigt att se Norge misslyckas.....Mitt hat mot Norge i idrottsammanhang är starkt!!

I fredags så slog jag min lärare med 3-1 i set i pingis när vi möttes i korpen.....Han var riktigt duktig faktiskt, men det var skönt att sätta han på plats och han såg lite skakad ut efteråt fast han självklart försökte hålla masken.....Efter det blev det bastu med Gilde och Puskas, alltid lika skönt att basta....

...Igår så var jag nere och skrev om nån brottningstävling i Kumlahallen, det känns som jag vill och kan ta ett steg till hos Kumlanytt nu.....Känner mig redo för lite större ansvar och trivs ju ypperligt med arbetsuppgifterna....Men det är klart jag inte har nån lust att jobba grattis, får ju endast betalt för de annonser jag drar in och det går tungt nu......Det ringde nån lirare från nåt annat företag som heter Kumlatorget.se,  han ville ha nåt samarbete med oss för att gynna båda, han ringde runt till större delen av Sverige om annonser och Kumla området var tydligen det svåraste i hela landet att få folk att gå med sa han....Kan mycket väl stämma!!

På kvällen drog jag till min gamle vän Annis på inflyttningsfest, han har flyttat ner till Kumlaby.....Kände mig rätt avslappnad och social när jag kom dit....Men Kumlas största psykfall var även där....Han började bråka om ingenting och skrika och gapa som en jävla invalid så polisen fick komma och hämta han.....Efter det dog mitt partyhumör och jag åkte hem för att se 3 milen, någo jag knappast ångrar idag!!

Imorgon spelar Sverige hockey mot Finland kl 6 på morgonen, som tur är vi lediga, om vi inte varit det hade jag sjukskrivit mig....Men Tre Kronor måste visa mer ä de gjort än så länge om det ska bli vinst mot lejonen!!

Det ryktas....Att Puskas gick runt på Harrys igår och skrek " Fuck Northug " !!


Det ryktas....Att när jag, puskas och gilde var uppe i extas när Anna Haag spurtade till sig ett silver i fredags så satt Sandberg och sov och undrade vad som hände!!


Det ryktas....Att Abbe kan vara med barn med sin drömkvinna, hon som rakade mustaschen innan de gick till sängs....Ha Ha Ha...Hoppas det är sant!!


Det ryktas....Att Eguren är varmt välkommen till AIK....Men frågan är var han ska spela, det känns som vi har ett överflöd av innermittfältare och Eguren är väl knappast en anfallare??



Det ryktas....Att vi ska spela seriematcher på Tisdagar i år igen, samma dag som Indianerna kör speedway....Jag är alltså allvarligt skeptisk till att spela fotboll som det känns!!





Kommentar : Efter mina fiaskon på skidorna ville Noren visa hur det skulle gå till!!




Kommentar : Kolla liraren som slänger cyklisten över bron....Vilken jävla hjälte!!


Nu är det dags att få nåt gjort här, ska faktiskt ta och städa lite!!





Fotbollstrött!!

Sitter och kollar USA mot Scweiz i OS hockeyn, föredrar att göra det framför att se champions league matchen Lyon mot Real Madrid som går på en annan kanal nu samtidigt....Tycker absolut att hockey är roligare att kolla på, jag vet inte när jag tap hände...pade sugen med att se fotboll....Det var några år sen alla fall, kan inte minnas nån specifik händelse som gjorde att det blev så, det bara hände...

...Kanske har det att göra med att jag tycker charmen försvunnit inom fotbollen då det är så få lag som man verkligen kan identifiera med sin stad och med folket som det var förr, det är för mycket pengar som styr nu, kan vara det......

Igår gjorde jag min första träning för säsongen.....Det var en träning med normala övingar, vare sig hård eller lätt träning, men jag blev riktigt jävla trött och fick blodsmak i munnen mot slutet och benen blev som gele......Men vad än värre var det faktum att jag inte tyckte det var det minsta kul.....Då spelade vi ändå på en fin konstgräs plan, kan bara tänka mig hur tråkigt jag tyckt det varit om vi spelat på en isig och lerig grusplan som man brukar göra så här års......Visserligen var det bara en träning, men varningsklockan ringer....Tycker jag inte fotboll är kul längre??

Tar man bara själva spelet så tycker jag pingis är klart roligare, men det är så mycket runt om med fotbollen som är bra med....Snacket i omklädningsrummet, känslan av att göra nåt ihop, stoltheten att dra på sig det klubbmärke som man representerat så länge.......Men det viktigaste är ju ändå att man tycker fotboll är kul och det kände jag inte alls igår, vi får se hur det känns imorgon på träningen!!

Helgen var ingen av de bättre.....Vill inte gå in på detaljer, men det har hänt mycket trista saker nu i slutet och Söndagen blev droppen, då hände det en sak till som jag blev illa berörd av och det blev bara för mycket......Jag kände mig knäckt!!


Vi har gått igenom mycket som handlar om tankar, människan och personligheter under min utbildning i skolan och jag har faktiskt lärt mig en del av det....Jag kan känna ett stort utanförskap vad gäller delar av livet, det är inte så jag vill ha det och inte alls roligt, men vissa saker är svåra att påverka......Jag får se det som att har många ljuspunkter i mitt liv med som kanske andra saknar....Saker som jag tar för självklart, men som inte är självklara för andra!!

Stort grattis till Charlotte Kalla, vilken tuff och duktig tjej....Länge leve Tärendö!!

Topp 3.

1. OS såklart!!


2. Mamma.


3. Björn Ferry......Sköt just fullt i stående och är med i guldkampen, skjut fullt nu och guldet är vårt!!


Flopp 3.

1. Saker som går fel vad man än gör.

2. När man gör människor som man tycker om ledsna fast det inte är ens mening.

3. Mina känslor för att spela fotboll som de är nu.


Fan nu är det klart...Ferry fixade det, borde sätta han 1:a på topplistan, men den var redan gjord.....Kungligt Ferry....En annan sak som kan platsa på innelistan är det faktum att Norge ännu är utan guld.....Länge leve Kung Ferry!!




Kommentar : Skidfiaskot fortsätter...Lyssna på Norens hånfulla skratt i bakgrunden!!




Kommentar : Gollob sänkt!!


Nu går Ferry upp på prispallen och jag ska göra klart en läxa och se vidare på hockeyn.....Grattis Ferry!!



OS igång!!

Så har då vinterspelen 2010 från Vancouver startat. Självklart började det hela med ett svenskt fiasko, vem hade väntat sig nåt annat?? Favoriten Helena Jonsson missade inte ett skott, men var ändå 45 sekunder efter eller vad det var....Får hoppas på bättring, jag tippar på att Sverige tar 10 medaljer sammanlagt!!

Igår så spelades den 3:e upplagav av Noren ping pong show.....Det medverkade 9 spelare, 8 av de 9 gick vidare från gruppen till kvartsfinal, 1 blev utslagen...Denne 1 var jag....Jag måste dock säga till mitt försvar att jag spelade med vänster hand och det är fan inte lätt, dessutom åkte jag ut på bollskillnad mot den usle fifflaren Kimboll....

...Vann gjorde Bäck för andra året i rad, han slog Gilde i finalen, Gilde för övrigt som kom till spel med en hästsvans a la Seaman 2000, fy fan!!

Efter det bastade 6 av deltagarna innan vi gick vidare och tog en pizza och öl på Restaurang Maestro.....I korpen som var innan så föll vi mot Bisca, eller tvillingarna som jag brukar kalla dem, med 3-2 i matcher....Jag vann dock både mina matcher i utklassningstil och spelade grymt bra faktiskt, helt klart mina bästa matcher för i år!!

Min förstörar period fortsätter, den verkar aldrig kunna ta slut....I fredags på väg till skolan så var jag stressad och backade ut lite för fort, slog då i en stor snödriva som finns alldeles bakom, vilket medförde att en stor del ovanför mitt vänstra däck blev hängande löst.....Jag svor en, två...ja kanske tio gånger och såg framför mig att det här var droppen för min gamla Honda, nu skulle det bli skroten.....Men otroligt nog så lyckades jag och farsan lappa ihop den efter skolan, trodde inte det skulle gå, men än så länge sitter det.....Nu hoppas jag verkligen att min förstörar period har nått sin kulmen!!

Har nu lyckats installera den nya kameran här på datorn.....Oväntat nog så följde även mina skidfilmer från förra helgen med in när jag tänkte lägga in bilderna.....Får väl se om de går att lägga in här!!


  

Kommentar : Till vänster Mr 80 tal mot Gilde.....Mr 80 tal åkte ut i semi och skyllde som vanligt på sina " brevbärarknän "....Till höger Puskas mot Noren som ser ut att ha ett jävligt skumt slag på gång!!

 

Kommentar : Jag och Andre fick lämna tävlingen tidigt och deppade efteråt!!

  

Kommentar : Men i bastun var det gladare miner...Puskas gör en " Shearer hälsning " och Gilde tror att han är Karl Alfred!!



Kommentar : Juggegrannen har varit borta några månader nu, men hans bil står kvar på platsen bredvid min, så här ser det ut där nu!!

Kommentar : Lyckades ladda upp den här filmen på youtube, har 3 skidfilmer till, men vi nöjer oss med den här den här gången!!

Snart är klockan 2 men är inte så trött, men sängen blir det ändå!!


7 saker!!



www.anna88.blogg.se

Denna kvinna har gett mig en uppgift, utmaning...Att skriva 7 saker om mig själv, det kan vara vad som helst , obetydliga detaljer eller större funderingar man har....Jag antar utmaningen!!

1.  Jag älskar att gå i långkalsonger.....Min långkalsongperiod brukar starta i Oktober och håller nog i sig till Mars, minst.....Nästan alltid när jag har jeans har jag långkasonger, ett oerhört trivsamt plagg!!


2. Jag anser att sångerskan Jessica Andersson är den sexigaste kvinna som finns på denna jord....Jämt när jag ser henne sjunga försvinner jag in i hennes vackra ögon och drömmer mig bort till en vacker plats där hon och jag förenas!!


3. Nån gång i mitt liv vill jag besöka Alla dessa platser.....USA, Brasilien, Thailand, Millwall och Luleå!!


4. Jag har en enorm fobi för ormar......Jag skulle aldrig kunna röra vid en orm.....När jag var runt 6 år blev jag paralyserad av en pytonorm i en bur som jag stod och stirrade in i ögonen på i säkert 10 minuter i sträck....Efter det har min ormskräck varit intakt!!


5. Jag är väldigt hemkär.....Vissa pratar om att de vill komma bort, få nya utmaningar, komma ut i världen och annat till höger och vänster...Visst det vill jag med på ett sätt, men jag har sen länge insett att jag är hemkär och mår bra av att känna trygghet och ha rutiner...Kumla är inte världens roligaste ställe att bo på, men det har sina fördelar med!!


6. Den bästa skiva jag lyssnat på är utan tvekan brittiska  Arctic Monkeys debutalbum " Whatever they say i am, im not "......En helt magisk skiva, som jag kan lyssna hur många gånger som helst på utan att den blir uttjatad.....Deras andra album var bra, men inte i närheten av deras första....Deras tredje som jag lyssnade för första gången på nu i veckan var inte alls märkvärdigt, saknade helt det sound och den intensitet som präglade deras debutalbum!!


7. Jag är sån djurvän att jag inte ens kan ha ihjäl en fluga, när jag ser insekter som håller på att drunkna i vattnet brukar jag försöka få upp dem på land......Jag skulle aldrig kunna tänka mig att skjuta ett rådjur eller liknande, det finns bara inte!!


Ta en titt på Kumlanytt för det basket reportage jag gjorde i helgen förresten, tyckte det blev rätt hyfsat!!

Veckans youtube.


Nej det blir inget veckans youtube. Den här jävla datorn är ju helt oduglig så går inte att länka från Youtube. Trist för hade hittat ett riktigt kul klipp.

Nu ska jag göra en läxa, innan sängen väntar.....Tjing!!

Blottaren!!


Klockan är halv 8, sitter här i soffan och väntar på att veckans bästa programm Mästarnas mästare ska börja, vilket det snart gör....Ett otroligt underhållande program, årets favorit är helt klart supertalangen, hockeyfrillan, världsrekordhållaren, knarkaren och alkoholisten Patrik Sjöberg....Det liksom dryper och osar karisma över den människan....Bara två tjejer kvar nu, simmerskan Louise Karlsson och golferskan Catrin Nilsmark....Båda två får räknas in under kategorin milf!!

Sitter och skriver på min nya dator, min gamla pajade i helgen....Så har köpt en ny, köpte den av en bonde från Vretstorp för 1500....Det är samma märke som min förra, men gillade ändå min förra mycket mer, det var skönare känsla i den och det är många små saker  med den här nya som jag stör mig på, men förhoppningsvis går en del att ändra via inställningarna.....Har varit lediga från skolan idag....Har lite tankar om att plugga vidare på universitetet till i höst, men gör jag det kommer det säkerligen bli en chock vilken skillnad det är på studietakten.....Det är väldigt lite vi har att göra som det är nu......

....Innan idag var jag och kollade på en korpmatch mellan Legenderna och Svenskfast....För Legenderna spelade farsan och målarkungen med ischias Kjell Willen....Svenskfast representerades av den vidrige Snetugg och den korpulente Michelin-gubben Andersson.....Farsan lag vann med 3-0 och efter det var jag med och slog några bollar.....Det slog mig faktiskt då att jag alltmer har börjat umgåtts med gubbar i 60 till 70 års åldern.....Tror jag träffar dem betydligt oftare än många av mina kompisar, undantaget Bäck.....Men jag har ganska lätt att smälta in bland folk oavsett om de är betydligt yngre eller äldre än mig....Något som jag tror är bra att ha med sig om man börjar jobba som ungdomsledare eller jobbar med att skriva om saker och träffa folk...

...Den enda kompis, bekant jag träffar nu med någorlunda regelbundenhet är Bäck och kanske även Puskas då och då....I övrigt är det stendött....Noren, Sandberg, eller Jenny exempelvis träffar jag knappt aldrig mer....Men jag orkar inte ligga på med blåslampa för att hålla relationer varande.....Hör inte folk av sig eller kommer aldrig med förslag om att göra nåt då kan det gott vara för min del!!


Det blir inga bilder idag, eller filmer som jag annars tänkt lägga ut...Har inte fått tillräcklig ordning på datorn och min nya kamera för att få ihpp det än......I förra veckan var på sjukhuset och fixade till en sak....När man är på sjukhus får man ju ett sånt där vitt skynke som ska knäppas där bak....Jag fattade dock aldrig hur det skulle knäppas eller vad som var bak och fram och satt i flera minuter och knölade med det där.....Till slut trodde jag att jag fått till en hyfsad knäppning alla fall......Några minuter senare reste jag mig upp för att gå och dricka vatten....Mitt i rummet stod två sjuksköterskor, när jag gick förbi dem var katastrofen ett faktum.....Mitt skynke föll helt oväntat av mig till marken inom en tiondels sekund utan att jag hann reagera.....Jag stod naken och chockad i nån sekund innan jag började svära och försökte dra upp det, men fiaskot och blottningen var redan ett faktum.....Nu ser säkert dem nakna personer på sjukhuset varje dag, men det där var ändå en speciell situation och det kändes minst sagt skämmigt....Jävla sjukhus skynken!!

Nu börjar mästarnas mästare...PAUS!!

Tillbaka, Kung Sjöberg var iskallare än nånsin, hade han åkt ur så hade programmet tappat en hel del, men skönt nog hängde han kvar efter nattduellen....Sen kom han tillbaka och var så där äckligt dryg, självsäker och iskall som ytterst få personer kan vara....Men är man ingen vinnare, är det bara larvigt vara så där stöddig, men Sjöberg är en vinnare om nån!!


Ett annat skönt besked idag var att den figth jag var inblandad i för några helger sen läggs ner....Jag ville inte anmäla först eftersom jag inte tyckte det var nåt att prata om, men då fick jag reda på att jag fått 2 anmälningar emot mig, då var jag tvungen att anmäla.....Men nu hade polisen tydligen kommit fram till samma sak som jag tyckt hela tiden, att det var lika mycket ge och ta från båda hållen.....Så finns ingen anledning att ta vidare det här till nån  rättegång.....Känns skönt att den stenen försvann.....Vill inte gå in på detaljer vad som hände, men kan säga att jag blev provocerad och egentligen borde jag gått undan då....Men det är lätt att sitta nu och säga.....Svårare när man väl är där.....Gjorde ingen större succe alla fall, för tror jag snubblade omkull på mig själv eller vad fan det nu var som hände, lyckades ramla omkull på nåt sätt alla fall.....Men nu vill jag inte vara med om några fler såna här incidenter, både för egen del och även för att jag inte vill såra min mamma....Jag har världens bästa mamma och jag vet hur ledsen hon blir när hon får reda på sånt här!!



Kameran sönder!!

Var och åkte skidor utanför Kumla ihop med 4 vänner i Söndags och tog flera bilder och även några filmer som jag tänkte lägga ut här, men på kvällen var katastrofen ett faktum....Jag hade kameran i jackfickan, slängde upp jackan på ett räcke utan att tänka mig för och kameran ramlade ur och slog i golvet....Den är alltså för tillfället ur funktion, vet inte om den går att laga!!