Vilken värme!!

Nu är den så här, den efterlängtade sommaren, idag var det så varmt så man svettades som en gris och resten av veckan ser ut att bli likadan........Jag var och badade idag, åkte till kalkbrottet utanför Örebro ihop med Jenny.....Det var hur skönt som helst och ta ett dopp i det iskalla vattnet där......Jag uppträdde som en riktig man när jag konfronterades med isvattnet, medans badkrukan Jenny var mer eller mindre panikslagen......Hade inte träffat henne på nästan 2 veckor så det var skönt att se henne även om jag klarar mig utan hennes ganska värdelösa skämt som bara hon själv skrattar åt.......På måndag ska vi nog åka till Harge......Här är några bilder från dagens utflykt....



Kommentar : Hoppade från en klippa som var 10 meter, bilden togs 4 meter under.....Det gick ett sus genom publiken när jag flög genom luften.....Nu vet jag hur dem där mexikanska klippdykarna känner sig!!

  

Kommentar : Nyss uppe efter hoppet som förmodligen var ett av de stiligaste från den platsen som skådats......Jenny kunde som vanligt inte vara iväg utan att ställa sig och posera!!

I måndags var jag rätt sysslolös, spelade kort med farsan och morsan......Den enda som inte lyckades vinna var farsan, även om han i sina egna ögon tillhör världseliten.......Efter det blev det en tripp in till Örebro och lite biljard med Bäck!!

Igår så vann vi med 1-4 borta mot Adolfsberg 2......Vi var klart bättre och hade tidigt en 2-0 ledning.....Planen var dock högst tveksam, konstigt att inte ett Div 3 lag kan ha en bättre plan.......Fast du har ju Grimsta IP i allsvenskan med så kanske inte ska klaga för mycket......För egen del kändes det hyfsat, framförallt har jag en bättre kondition än på väldigt länge......Men det är dags att jag tar och petar in nåt mål nu, har brännt lite väl mycket chanser!!

Det som suger med att ha matcher på Tisdagar är naturligtvis att man aldrig kan se nån speedway.....Igår var jag riktigt sugen när VMS var på besök och vädret var kanon.....Nu har vi uppehåll i fotbollen alla fall, så min första match blir nog den 7/7 hemma mot Lejonen!!

Skulle gärna åka iväg nånstans med, men tyvärr verkar inte många i min kompiskrets intresserade av det.....Är det inte jobb, så är det fiske, har inte råd eller fan och hans moster....Jag har inga större krav, det räcker med 4-5 dar på västkusten exempelvis, men till och med det verkar vara för mycket begärt.....I värsta fall får jag väl åka själv nånstans, för har ingen lust att gå runt och dra i Kumla en hel sommar!!

Det ryktas......Att det har varit högvärme i Kroatien i veckor, men nu när Kimboll kom dit så var det 19 plus och ösregn och ryktena säger att det ska fortsätta vara så de 2 veckor Kimboll är där!!

Det ryktas.....Att Puskas sov som en zigenare första dagen på USA-resan!!

Det ryktas.....Att Tomas Andersson sågs i dagarna med en pröjsare som skulle fått självaste Wyatt Earp avundsjuk...Respekt!!

Det ryktas.....Att kalabaliken var ett faktum när Bäck och jag köpte glass och öppnade dem innan vi betalat för att sen upptäcka att jag hade glömt pengar och att Bäck bara hade en 500-hundring på sig som inte kunde växlas!!

Det ryktas.....Att Sandberg planerar att börja med långdistanslöpning......Enligt sig själv så kommer ha vara som bäst vid 45-50 års ålder!!

Det ryktas.....Att Magic Ehn sågs vara ute och " powerwalka " i Örebro med lila tröja och nyinköpta löparskor!!

Veckans Youtube..



Kommentar : Här har ni svaret på varför denna fint kallas för " Cruyff-finten ".....Undrar om uttrycket, han var på läktaren och köpte korv kom till här med??

Nu ska jag sova om det går i den här jävla bastuvärmen....Det känns som det är 50 grader här inne......Tjing!!


Midsommarhelgen över!!

Då var en av årets mest upphaussade helger, midsommaren, över.....Det är väldigt populärt att åka iväg nånstans på midsommar, jag brukar dock inte göra det och denna sommar var inget undantag.....Här följer en kort sammanfattning av de senaste dagarna....

Midsommarafton : Vädret är oväntat bra, prognoserna har talat om mulet och ganska kyligt.....Men solen lyser på rätt ordentligt.....På kvällen har jag några olika alternativ 1. Följa med ner till syrran på Bondgårdsgatan och äta mat där även mina föräldrar är 2. Följa med min fotbollskompis Andy på en fest några kilometer utanför Kumla 3. Se matchen Sverige - Italien ihop med Bäck hemma hos mig och sen se vad som händer.......Alla alternativ lockar på sitt sät, men jag väljer alternativ 3, min förhoppning är att Bäck sen ska vilja följa med till Andys fest, men han är lika social som en betongsugga så av det blir det inget....

....Sverige förlorar matchen med 1-2, som alltid när man ser en match med nån eller flera vänner går det åt helvete, det börjar ju nästan bli lite komiskt att det alltid ska vara så??

Jag vetti fan vart tiden tar vägen sen, matchen är slut vid 6, helt plötsligt är klockan 10 och vi sitter fortfarande och spelar kort.....Även Gilde har kommit förbi och min nya granne som är hyfsat trevlig men samtidigt lite skum.....Jag har till exempel aldrig sett fanskapet utan arbets/snickarbyxor....Inte ens på kvällen på Midsommarafton vill han ta av sig dem!!

Det blir inte så mycket roligare, drickat tar slut, regnet börjar ösa ner, mörkret börjar falla......Det är alltid kul att festa ihop och snacka med Bäck, men att sitta i sin egen lägenhet under hela midsommarafton är ingen höjdare.....Frågan är om jag borde dragit till Andy??

Lördag : Slår nog nån sorts rekord i att göra så lite som möjligt....En hel del soffliggande!!

Söndag : Började dagen med att åka upp till Yxhult och se klubben i mitt hjärta få stryk med 4-1 mot Sköllersta, Div 7 laget alltså, eller vårat B-lag kan man säga.......Tråkigt nog så pajade duktige Linus knä igen så han är borta resten av säsongen......Han har varit borta nästan hela säsongen men var på väg tillbaka nu igen, så händer det här....Tråkigt både för han och oss.......

.....Åkte sen förbi mor och far som bjudit dit mig och Eva och Jimmy och åt en underbart god middag bestående av inbakad lax, färsk potatis, bearneisesås och nybakat bröd.....På eftermiddagen var det träning för dem som inte var med B-laget så kom därför bara 11, blev ett rätt lugnt pass!!

Det ryktas.....Att Puskas nu far iväg till USA i en månad på semester.....Ställen som ska besökas är bland annat Las Vegas, Los Angeles och Hawaai......Ni kan följa Puskas upptåg i staterna på denna adress....Usaisommarblogg.se!!

Det ryktas.....Att Magic Ehn tog en taxi ensam på midsommar från skogen utanför Hovsta till Sköllersta för att han " trodde " att han hade en tjej eller som Magic Ehn själv skulle sagt " chick " på gång!!

Det ryktas.....Att Bäck var med och tränade idag för första gången på länge och självklart skapade han direkt kalabalik när han panikslagen ringde upp nån timme efter träningen och skrek att han glömt sin jacka med husnycklarna i Omkl.rummet....Fanskapet tyckte jag skulle åka upp och hämta det och sen åka in till Örebro med det eftersom han var utlåst.......Stisse vår materialare reagerade med orden " Att han alltid ska lyckas ställa till det "......Nu visade det sig dock att jackan med nycklarna i låg i bilen han åkt med hem till Örebro, slutet gott allting gott!!

Det ryktas.....Att Sandberg anser att han är en sån där kille som är snygg utan att veta om det!!

Det ryktas....Att jag ska på en presskonferens i Kumla Stadshus imorgon på uppdrag av Kumlanytt och ställa frågor och ta lite kort och sen skriva om det nya stora lagret som byggts i Kumla......Känns lite nervöst, men är även förväntansfull!!


Veckans recension :

14 år till salu.
Författare : Carolin Engvall.

"14 år till salu" - ute nu!

Kommentar : En sann berättelse som handlar om en svensk tjej som vid 14 års ålder börjar prostituera sig efter att ha blivit våldtagen. Den är lätt och fastna i och man vill stundtals bara krama om den häst och hund - älskande tjejen, som kallas Tessan när man läser om hur illa hon gör sig själv. Jag kan rekommendera den här boken, det är inte direkt nån " feel good " bok, men den är läsvärd..........Betyg : 3 plus!!

Veckans Youtube



Kommentar : Klassisker!!



Kommentar : Bertil Falukorv Ha Ha Ha Ha!!

Det var allt för idag, blommorna ska vattnas, tänderna ska borstas....Sen är det dags att sova....Tjingeling!!


Juni, din gamle lurifax!!

Egentligen är jag alldeles för trött för att skriva något, klockan är 0:52 natten till Fredag och midsommarafton, men jag har hela kvällen lovat mig själv att skriva ner några rader här så vi gör ett försök......Snabb summering av det jag minns av veckan....

Måndag : Får stryk mot serieledande Forward/Eyra på Trängen med 3-1, dem var det klart bästa laget vi mött än så länge och vann rättvist......Var ändå kul att spela, alltid kul att möta lag som är bra och vill spela fotboll....För egen del tycker jag det gick hyfsat ändå, det var skönt att känna att man hängde med dem där pilsnabba ungdomarna i Forward ganska bra......Bad även farsan tippa 2-1 till Sverige mot Vitryssland och ta med lappen in till matchen eftersom jag skulle ge Jenny den i present som tack för ÖSK-biljetterna hon köpte......Farsgubben tippar dock " fel " och tippar istället England - Finland 2-1........Nu såhär i efterhand så klagar jag dock inte.....Farsans feltips blev rätt, England vann med 2 - 1 ,  och Jenny 130 kr rikare tack vare min klantskalle till far!!

Tisdag : Minns inte så mycket, men cyklar förbi Puskas och ser Sverige vinna med 5-1 mot Vitryssland i EM......Dem spelar betydligt mer underhållande än vårt trötta A-landslag.....Skriver även min första artikel i Kumlanytt.se, några fotbollsreferat om IFK Kumla, Kumla BK och Stene IF........Ger en liten kick när jag ser att det är publicerat på sidan dagen efter och får även ett sms av redaktören där det står " bra skrivet " !!

Onsdag : Minns inget....Dåligt närminne??

Idag : Träffade min kontaktperson som Örebro Folkhögskola vill att jag ska träffa gällande mitt drickande.......Men allvarligt jag har inga större problem med mitt drickande, de problem jag har är att jag har problem att säga stopp nu räcker det du behöver inte dricka mer till mig själv och att jag ibland kan känna ett sånt behov av att dricka så jag gör det på fel ställe och vid fel tidpunkt.....Som när jag gjorde det i skolan några gånger.......Efter det besökte jag den gamle liraren Albert vid hans nya jobb som nån sorts ledare hos ungdomens hus där dem skejtar och kör BMX.......Han är skön Abbe det måste jag säga......Han underhöll bland annat med en historia om när han inte betalade hyran på 8 månader till Kumla Bostäder, vilket slutade med att dem fick komma och slänga ut han och bannlysa han för all framtid......Sen kom Bäck förbi här, vi åkte ner och kollade IFK Kumla få stryk mot Karlslund med 10-3 i cupen, det var synd om Kumla, så dåliga var dem......Bäck verkade dock gilla förnedringen och jublade vid varje bortamål som den Kumlahatare han är!!

Imorgon så kommer Bäck förbi här, vi ska se Sverige - Italien kl 4, Noren kommer nog med lite senare och Puskas vet jag inte vad han skulle göra.......Är lite sugen på att hänga med Andy på en fest utanför Kumla, men Bäck är lika osocial som vanligt och vill stanna här....Vi får se vad som händer!!

Det ryktas.....Att Puskas har blivit gråhårig!!

Det ryktas......Att Gilde blev trakasserad av ett gäng Ipswich - fans i Gbg idag som skrek " Scum " åt han så fort han öppnade munnen!!

Det ryktas....Att Noren har varit sjuk i 3 veckor i sträck, idag lät han som nån rosslig jävel som låg på dödsbädden!!

Det ryktas.....Att Magic Ehn tror sig ha en tjej på kroken som han träffat de 2 senaste midsommrarna....I år hoppas Magic Ehn på 3:e gången gillt!!

Det ryktas....Att Sandberg och Sanna är terroriserade av sin hyresvärd!!

3 saker som är skönt göra på sommaren...

1. Cykla - Fan vad skönt det är, en riktig frihetskänsla......Jag håller med kineserna, holländarna och malmöiterna....Cykla är guld!!

2. Gå barfota - Ännu en skön frihetskänsla.....Att gå barfota i gräset eller på varm asfalt är guld det med!!

3. Pissa Utomhus - Varför är det så mycket skönare att pissa utomhus än på en toalett....Frihetskänsla nummer 3!!

3 saker som kan vara aktuella under sommaren...

1. Öl - orientering - ledord är cykel, gemenskap, öl och örientering!!

2. Fotbollsgolf-turnering, under ledning av Bäck och Noren......Känner jag dem rätt så blir det dock pannkaka av alltihop!!

3. Björks familjemästerskap - Förra årets succe måste såklart upprepas......Då stod grenar som äggkastning mellan varann, springa med en sked i munnen med ett ägg på mellan koner och fotbollsgolf bland annat på schemat....Vi får se vilka grenar det blir i år i den beundransvärda familjen Björks mästerskap!!

Veckans youtube.




Kommentar : Henke Larsson när han var som bäst.....Fan vad jag ångrar att jag inte åkte och såg en match med Celtic på deras hemmaplan idag.....Grym video.....Hail,hail Henrik!!



Kommentar : Vad fan försöker han sig på??......Otäckt!!

Klockan är snart 2, ska läsa lite i den bok jag håller på med " 14 år till salu " och sen sova......Tjing!!

En stillsam helg!!

Denna helg har varit väldigt lugn, har nästan helt hållt mig från att dricka för första gången på bra länge......Var hemma hos Berg och kollade GP Speedway från Köpenhamn förrut, även Puskas och Gilde var där.....Blev en rätt tråkig tävling med få omkörningar och usla svenskar.....Vi avslutade kvällen med frågespelet Buzz och som vanligt så visade jag då vem som är herre på täppan.....Med en unik kombination av vilja, tävlingsinstinkt och kyla så är jag svårstoppad när det kommer till tävling!!

Annars i veckan då........Ja i Torsdags var jag inne en sväng i Örebro och tränade på Nautilus ihop med Jenny och sen fikade vi för de 60 kr vi vann på matchen Sverige - Malta, jag hade hellre lagt de pengarna på spel eller sprit, men låt gå för denna gång då ;)

....Sen träffade jag min nye kontaktperson Eric hemma hos honom för andra gången, vi kommer bra överrens även om vi inte hittat så många gemensamma intressen än......Efter det var det raka vägen till träning med Yxhult, en träning med väldigt få personer och tempot var lågt......Vi skulle behöva hitta på nåt kul i Yxhult känns det som just nu!!

Igår så var jag förbi hos Kumlanytt vid deras redaktion, tittade in där i Onsdags och snackade lite allmänt med redaktör Litzen och sa bland annat att jag gärna var intresserad av att hjälpa till om det behövdes......Han ringde redan dagen efter och bad mig komma in på Fredag så jag tog bilen och åkte dit i ösregnet......Efter att ha varit där några timmar så kom vi fram till att jag ska börja med att hjälpa till med att skriva om sporthändelser i Kumla och förmodligen ska jag börja sälja annonser på Kumlanytt.se med om några veckor......Det kan bli kul, men hade gärna börjat direkt för man gör fan inte mycket på dagarna nu......Det känns nästan som man bara går och väntar på att dagarna ska ta slut....

.....Efter det åkte jag förbi Jonathan som haft skolavslutning och sen drog jag och Bäck in till Örebro och lirade lite biljard, han är vass på biljard Bäck den jäveln, men en match lyckades jag knipa alla fall!!

Det ryktas.....Att farsan hade 7 rätt på V75 idag och vann 4000...Grattis käre far!!

Det ryktas....Att Molle har gängat sig med en blond skönhet, kul för han!!

Det ryktas.....Att det är dåligt med förslag inför midsommar, vad händer??


Veckans historia : Vild fest hemma hos mig för några år sen.......Stämningen är rå och adrenalinstinn och festen innehåller ökända namn som bland annat den fruktade duon Jimmy och Jerry och Kling och Bäck.......Tillsammans går vi till hotellet som denna dag har rätt mycket folk och en hel del kö faktiskt......I kön till vänster om mig står en grisfull Sandberg, han märker inte att killen bakom han står och stirrar på han, men det gör jag och håller koll på dem.......Plötsligt sopar han till Sandberg på käften, jag reagerar snabbt och drar bort killen och får in 3 snabba högersvingar.......Att bråka är oftast inte bra, men ibland måste man stå upp för sina vänner om det hettar till....Hur som helst, jag kommer in ändå trots vakterna sett allt, vilket jag än idag tycker är rätt otroligt.....Han ( som hette nåt på E i förnamn och S i efternamn får jag veta minuterna efter ) kommer inte in, Sandberg går sen runt där inne och yrar " Vad hände, slog han till mig " Tjockskallen Sandberg verkar nästan vara i chock.......

.....Men det är dagarna efter som själva poängen med historien händer......Är då hemma hos min bror Peter som är polis, vi börjar prata om stället där jag bor och Peter säger då nåt i stil med....." Du har ju Kumlas värste langare och idiot längst upp, E.S heter han, han är totalt opålitlig ".....

....Jag håller på och sätta maten i halsen, men försöker förbi oberörd....Killen jag slog till bor alltså i samma trappuppgång som mig och har ett digert brottsregister på sig......Starkt jobbat Anders.......Det dröjer några dagar sen möts vi, men som tur är så gör han inte nåt.....Vet inte om det berodde på att han var för påtänd för att minnas nåt eller om han helt enkelt inte ville ha nåt mer bråk.....Nu har fanskapet flyttat alla fall och det känns tryggt!!





Fick en present förresten av Jenny, biljetter till matchen Örebro - AIK......Tack för det ;).......Biljetten är dock till Västra stå, fan ska man behöva stå och trängas med Noren, Sandberg och massa andra ÖSK-nötter??

Innelistan.

1. Sova middag!!

2. Hemligt!!

3. U-21 EM!!

Utelistan.

1. Tankar som förblir just tankar!!

2. Att Red Wings föll i 7:e matchen mot Pittsburgh!!

3. Att fortfarande inte ha några klara planer vart eller om man ska åka nånstans i sommar!!

Veckans Youtube.



Kommentar : Mitt favoritdjur hunden!!



Kommentar : En av tidernas bättre låtar med legenden Neil Young!!

Klockan är över 1, dags för bingen....Tjing!!



I väntan på match 6!!

Inatt blir det till att sitta uppe för att se match 6 i NHL-finalen mellan Pittsburgh och Detroit.......Vore tungt om Red Wings kunde ta hem sin andra raka buckla, men ska jag tippa så tror jag nog Pittsburgh ordnar fram en sjunde och avgörande match, ty det har ju bara varit hemmavinster i finalen än så länge..

..Idag inkasserade vi ännu en " stolpe ut match " med Yxhult.......Det blev 1-1 hemma mot Sturehov och dem kvitterade med 3 min kvar.....För egen del kändes det sådär, har missat en del träningar nu på slutet och jag hade inte riktigt lika mycket spring i benen som jag brukar ha.......Två orsaker till att det gått lite sämre än väntat för oss tror jag är 1. Vi har tappat 5-6 namn sen förra säsongen och inte ersatt dem alls, eller tappat och tappat några har lämnat och några har varit skadade i stort sett hela säsongen 2. Vi har haft stolpe ut helt enkelt, dem där berömda små marginalerna har inte varit med oss, förra säsongen var det tvärtom!!

Innan matchen var jag inne i Örebro och träffade Jenny för första gången sen vi slutade skolan.....Först när jag kom dit var hon sådär stressad som enbart kvinnor kan vara, men efter att ha lugnat ner henne med min manliga aura så blev hon sitt vanliga roliga jag igen.......Vi drog iväg till Mosås och spelade Minigolf, som vanligt när vi tävlade i nåt så vann jag, när det handlar om tävlingsinstinkt och mental styrka så är jag överlägsen den nervsvaga kvinnan Jenny.....Hon fick 83 och jag 61........Men hon var ett trevligt sällskap alla fall även om hon försökte psyka mig med allt från prat om munkar ( såna som bor i kloster, inte såna man äter ) till vidriga sexpåståenden!!



Jenny laddar upp på sitt eget sätt inför bana 3!!



Själv laddade jag upp med lite aerobic i hennes soffa!!

Igår så träffade jag en kvinna, eller en tjej för en Blind-date.....Hon var 23 och från Lekeberg och vi träffades nere i Kumlasjön för att ta en promenad......Hon var trevlig och hade sina bra sidor, men det var nog inget för mig.....Bland annat beroende på att hon var 100 % raggare och det känns inte så tilldragande måste jag medge......Senare på kvällen åkte jag hem till Eva och Jimmy för att hälsa på.......Eva är min syster och vår kontakt har varit ganska dålig i flera år, det har kännts spännt och onaturligt mellan oss, men nu är det annorlunda.....Vi har fått mycket bättre kontakt igen och det är jag och säkert hon med glad över........Jag tippar på att det var en händelse förra sommaren som förde oss närmare...

...När vi satt runt matbordet frågade jag lille 7-årige Dennis vad han ville bli när han blev stor
- Vill du bli Polis som Peter??
- NEJ!!
- Vill du bli lastbilschaufför??
- NEJ!!
-Vad vill du bli då??
- Jag vill bli GUD!!

Ibland är ungar rätt roliga faktiskt, det gäller speciellt Dennis!!

Veckans recension

Terminator 3 Betyg 2.



Kommentar : Börjar ganska bra men ju längre filmen håller på, ju sämre blir den och handlingen är i stort sett obefintlig......Inte alls jämförbar med 1 an och 2 an som är två riktiga klassiker!!

Det blir inget det ryktas i detta inlägg, till viss del beroende på att vissa personer fruktar " det ryktas " så mycket att de knappt vågar öppna munnen längre när jag är i närheten....Alltfler har börjat frukta det ryktas!!

Nu är klockan 0:28, hockeyn börjar 1:50, frågan är om man ska vara vaken till dess och försöka sova nån timme.....Ah, fan jag tror nog jag siktar på försöka sova.....Lets go Red Wings....Tjing!!


Fotbolls VM avklarat!!

Det har har varit en händelserik helg......Allt från konsert med Bruce Springsteen till mitt Fotbolls VM.....Vi kan börja med Fredagen då jag alltså äntligen kom iväg på en Springsteen - konsert, han har varit en av mina absoluta favoriter länge så det var inte en dag för sent.....Det var jag och Puskas som åkte iväg, vi kom iväg halv två från Kumla och för att få upp rätt stämning så hade jag tagit med 3 av hans skivor......Hans senaste Working on a dream, Magic och The River...

...Väl uppe ( fan vad skönt det  var att skriva med kursiv text ) i Stockholm så gick vi och käkade på nåt Indiskt kebab-ställe innan, vare sig Puskas eller jag yckte det var någon höjdare....Sen gick vi in, vi var rätt tidiga och hamnade långt fram....En 40 min försenad så gjorde sen E-Street band entre och dem bjöd på en jävla bra konsert måste jag säga.....Vilken jävla energi och ork han har Springsteen, han tog knappt en sekunds vila mellan låtarna.....Outlaw Pete, In the flood, Thunder Road., Waiting on a sunny day....Han bjöd på många sköna gamla stänkare......Det var en upplevelse att se en av mina stora favoriter, Bruce Springsteen, en folkets man!!

Igår så hade jag mitt Fotbolls VM.......3 namn som skulle vara med dök dock inte upp vilket jag tycker är jävligt dåligt, något som gjorde att vi fick lägga om reglerna......Vi blev 12 man och delade upp det på 3 lag, jag hamnade med Noren, Loden och Andy....Vi valde att vara Holland........När krutröken lagt sig hade vi även tagit hem segern, blev 5-2 i finalen mot Danmark.....Något som gjorde att vi fick dricka segeröl ur den svettiga gamla vandringspokalen vi har, inköpt på Myrorna för några år sen......Men det är ändå en speciell känsla att ta en segerklunk från den......Turneringens utropstecken var nog Sandberg, jag brukar klaga och göra åtlöje av han ofta här......Men nu förtjänar han beröm, fanskapet lyckades göra 10 mål och delade segern i skytteligan med mig......Imponerande Sandberg.....Även Fredriksson bör nämnas, denna man är en livskonstnär.....Han kom till spel iklädd mörka solbrillor, tigtha jeansshorts och en brun t-shirt med chockladmärket Puckos logga på......En sann artist....Det bör även nämnas att Puskas fick smeknamnet Svenne Banan för att han hela tiden tjatade om att han var tvungen " att åka hem och äta " kombinerat med att han hade en gul svensk Svenne Banan tröja på sig!!

Sen på kvällen hade vi som vanligt spelarbankett hemma hos mig......Bäck, Sandberg, Noren och Svensson kom hit till matchen Sverige - Danmark och alla vet vilket jävla fiasko det blev.......Nu kan vi glömma VM, vi är totalt jävla ofarliga framåt......Och vad Micke Nilsson höll på med vid målet det vet nog bara han själv, knapp korpklass!!

Hela försvaret kändes darrigt och mittfältet saknar helt kreativitet och Henke Larsson skulle nog tagit och pensionerat sig för nåt år sen.......Han håller inte riktigt längre och det är lite tragiskt att se det.......Sen var det självklart tråkigt att höra att hans bror gått bort......Hur sen Källström kan få ta straffen före Zlatan är en annan sak jag inte förstår......Men det går jämt åt helvete när man ser en match ihop med kompisar, 9 gånger av 10 så går det åt helvete när man ser ihop med kompisar, det är konstigt alltså!!



Ja du Lasse, det är tunga tider nu!!

Stämningen efter matchen blev väl därför inte den bästa, men den höjdes när Puskas, Gilde och Victoria kom förbi......Stämningen nådde nog sin topp när vi satt och sjöng fotbollsramsor i köket.......Puskas drog igång en tysk gammal krigsdänga " Ein, Zwei, drei.......HITLERJUGEND.........Ein, zwei, drei, HITLERJUGEND!!

Jag har alltid sagt att det bor en liten nazist i Puskas.....Det bör även nämnas att Noren lyckades slå sönder en klocka i köket på nåt sätt....Förhoppningsvis ersätter han den........Sen drog vi förbi hotellet, ett ganska kasst ställe men det är ju alla fall nära dit.......Bäck stod som vanligt och larvade sig på dansgolvet, själv gick jag runt och försökte skapa lite turbulens med några trötta KBK:are......Det lyckades till viss del, bara kul med lite hederlig hets!!

Det ryktas....Att Sandberg låg utslagen i min soffa med en filt över sig och såg ut som en halvdöd pensionär alldeles innan match, uttömd efter cupen enligt sig själv!!

Det ryktas....Att Loden och cupens domare Gilde inte direkt kom överrens!!

Det ryktas....Att tjejerna i Stockholm håller hög klass!!

Det ryktas.....Att Sverige känns som ett trött landslag!!

Veckans Youtube.




Kommentar : Per Ledin....Tidernas skönaste spelare i Elitserien!!



Kommentar : Här är en annan tung lirare jag saknar......Kungen Peter Forsberg, här är han rätt besviken!!


Nu måste jag göra mig i ordning här....Lägenheten ser ut som ett bombnedslag efter igår....Sen spelar ju Söderling final i Franska Öppna med om 40 min, som den pessimist jag är så tror jag på förlust.....Senare ska jag och Rickard på bio.....,Vi säger det, Tjing!!

En röst i natten!!

Ja det kan man kalla denna skrivelse.....Klockan är 0:38 natten till Torsdag och jag fick lite dåligt samvete för jag inte skrivit så mycket här på senaste tiden så får väl uppdatera lite.....Anledningen till jag inte skrivit är enkel, inspirationen finns inte där för tillfället helt enkelt.......Dessutom har jag tappat bort/blivit bestulen på min ganska nyinköpta kamera vilket är åt helvete så det blir inga bilder här i fortsättningen....Kuken!!

Var första dagen på mitt sommarlov idag, vi slutade skolan igår......Var och hyrde 3 filmer på videobutiken, kändes dock lite väl mycket för orkade bara se en nu ikväll innan ögonen började slockna.......De filmer jag hyrde var Bader Meinhof komplex som jag nyss såg, En Wallander film som heter hämnden och en maffia film som heter Gomorra som är gjord efter en känd bok!!

Skolan är som sagt slut för denna termin, de sista veckorna kändes inte som vi gick i skolan utan det var roliga dagar nästintill jämnt ofta med idrott inblandat........I måndags var vi och spelade Beachovolley i Alnängsbadet och badade, var riktigt kul, beachvolley är absolut något jag kan tänka mig att spela lite med kompisar i sommar om intresse finns......Efter det åkte jag och Jenny och badade i ett kalkbrott, var riktigt skönt och avkopplande, men fiaskot var nära när jag hoppade i vattnet med mina bilnycklar, som tur är så tappade jag dem inte och de funkade till vår lättnad......Igår så hade vi avslutning, alla var finklädda förutom jag som kom dit i trasiga tofflor och ett gammalt svettigt basketlinne, fick lite dåligt samvete när jag satt ner och tittade runt på alla uppklädda.......Efter avslutningen slog jag och Jenny på riktigt stort och firade med snabbnudlar och korv från Willys hemma hos henne......Sen skildes vi åt, hoppas vi inte träffasför sällan nu under sommaren för då kommer jag sakna henne!!

På kvällen igår hade vi match borta mot SMÅ som ligger sist......Det har gått lite sådär för oss i serien, nog trodde jag vi skulle tagit lite mer poäng så här långt in i serien, men vi har inte haft nåt flyt riktigt......Igår vann vi alla fall med 5-0, men vår tränare var inte så nöjd, han brukar vara lugn, men gav oss en riktig utskällning i halvtid då vi ledde med 2-0......Jag gjorde 2 mål båda på nick, för övrigt har jag gjort alla mina mål på nick den här säsongen!!

På fredag ska jag och Puskas åka och se Springsteen på Stockholms Stadion......Sålde 2 av biljetterna till min tränare och hans fru......Vi kommer åka bil upp, Puskas kör och jag kan sitta och kröka.....Nejdå, ska ta det rätt lugnt, men några öl blir det nog......Det känns dock tråkigt att vädret kommer vara så pissigt.......Blir förmodligen bara runt 10 grader, men förhoppningsvis slipper vi regn alla fall!!



Bossen, Live Friday Nigth!!

Sen på lördag är det dags för mitt Fotbolls VM.......Har lyckats samla ihop en 13-14 namn och väntar på ytterligare några svar så det kommer bli av även fast jag skickade ut förfrågan om det rätt sent.......Några tunga nej tack har det blivit, men så är det varje år......Har fått med många roliga namn med så det väger upp......Kl 12 på gräsplanen vid Kumlahallen smäller det, sen efter är det spelarbankett hemma hos mig där vi kommer se Sverige - Danmark......Frågan är inte om, utan HUR hett det kommer bli här då, med tanke på vilka namn som kommer hit!!

Det ryktas.....Att Sandberg har kört stenhårt hela veckan för att vara i praktform till lördagen och kunna leva upp till sin egen bild av sig själv som en hårdjobbande bollvinnare!!

Det ryktas.....Att en tjej flyttat in hos Anis....Var där och knackade på för att fråga om han ville vara med i Fotbolls VM, då öppnade en bastant tjej omgiven av flyttlådor och två ungar och när jag frågade vem hon var sa hon att hon var Christians tjej......Christian " Bocken " Anis fortsätter att sprida sin säd!!

Det ryktas.....Att jag blev ställd mot väggen av större delen av en orolig familj efter att ha druckit för mycket på Peters 40-års fest......Bara att erkänna att det är lite svårt med fritt i baren ibland!!

Det ryktas.....Att Zlatan fan får ta och göra mål i landslaget nu på Lördag, för det var inte igår det hände!!


Veckans recension : The Baader Meinhof komplex

Betyg : 4 -



Kommentar : En intressant och fascinerande film.......Är verklighetsbaserad och handlar om den tyska terroristgruppen Baader/Meinhof som verkade under 70-talet och genomförde allt från bankrån, kidnappningar till mord i kampen mot det samhälle de avskydde.....Jag brukar gilla verklighetsbaserade filmer och denna var inget undantag!!

Nu räcker det för idag, har uppdaterat lite om vad som hänt alla fall......Vi får se om inspirationen kommer tillbaka snart så jag skriver lite oftare, men kan inte lova nåt......Skriv gärna nåt i gästboken för kul att se om någon fortfarande läser....Tjing!!