Badmintonskandalen!!

Denna vecka har varit väldigt händelselös.....Och kvällen nu ser ut att gå i liknande tecken......Allt jag vet är att jag vill se SM finalen i speedway  som visas Live på Canal Plus kl 6, men vart jag ser den, med vem och i vilket tillstånd är ännu oklart.....Har nyss varit ute och sprungit, det var skönt löparväder, soligt och lite blåsigt....Men konditionen har försvunnit snabbt efter några veckors träningsuppehåll!!

I Onsdags drog vi ihop en badmintonturnering utanför gräset där jag bor......Lånade morsan och farsans nät, bollar och rack och använde nån form av kvistar som linjer......Deltagare var undertecknad, Noren, Kimboll, Tessan, Fiske Fredrik och Brikell.....Det blev en kul kväll och spelet blev allt bättre ju mer vi spelade, här följer en kort kommentar om varje spelare...

Undertecknad : Teknisk, fyndig, pardonlös.....Dock.diskad i finalen efter en skandal!!

Noren : Turneringens flopp ( som vanligt )......För en gångs skull hade man lite förväntningar på Noren inför en turnering, men han floppade och allt var som vanligt!!

Kimboll : Turneringens i särklass mest välklädde....Medans vi andra hade gympaskor och t-shirt kom KImboll till spel finshorts och en rutig hawaai-skjorta.....Åkte ut i Semi och lyckades som vanligt hitta en bortförklaring till det då han skylle på att han fått en rosentagg i foten och inte kunde gå dagen efter!!

Tessan : Turneringens enda kvinna, men överraskade positivt och gick till Semi....Där tog det dock stopp mot mig!!

Fiske Fredrik : Stabil och svårspelad och hans finalplats var aldrig riktigt hotad......Ställningen var 8-7 i finalen till han när machen bröts efter en skandal!!

Brikell : Den brajrökande gamle skatelegenden Brikell med sina pajade knän ställde upp och var till en början rätt usel, men hittade spelet alltmer och avslutade starkt genom att i sin sista match slå tillbaka Fiske Fredrik
!!

SKANDALEN : Ställningen var alltså 8-7 till Fiske Fredrik mot mig i finalen, vi spelade först till 15, när den bröts.......Det var vid ett sidbyte som jag tänkte psyka Fiske Fredrik lite och började urinera på den planhalva jag skulle lämna, dock endast i hörnet......Den känslige Fiske Fredrik bröt dock samman och vägrade spela mer till publikens stora besvikelse.....Trots att jag erbjöd mig att stå kvar på samma planhalva......Visst palaver uppstod och det är fortfarande oklart vem som vann....Jag, efter att Fiske Fredrik gett upp??  Eller Fiske Fredrik efter att jag blev diskad??

Var och träffade en tjej i veckan med som heter Sabina.....Vi kollade på några filmer hemma hos henne.....Jag vill träffa nån nu, tidigare har jag länge kännt att det kvittar och att det är skönt vara singel och göra vad man vill och inte behöva bry sig om nån, men nu känns det annorlunda!!

Var även och klippte mig igår i Hallsberg, försökte övertala han att få det lite billigare eftersom jag bara ville jämna till det lite, men det var visst helt omöjligt och man fick punga ut 300 för 6-7 minuters klippning.....Jävla gris.......

....För övrigt tycker jag att väldigt många Hallsbergare är endera feta eller industriarbetare, eller både och.....Kumlingar är mer alkoliserade!!

Börjar tryta i kassan nu, jag har ju inte haft nåt riktigt sommarjobb utan har hoppat in lite här och där på olika saker......Trivs kanon att jobba på Kumlanytt och skriva lite och så, men det är ju till stor del ideelt så finns inte mycket pengar där.....Det som kan ge pengar är annonsförsäljningen, men den går åt helvete...

....Har även jobbat lite extra åt min feta juggegranne som har en grävmaskinsfirma.......Men han är en skum jävel och de två senaste dagarna har jag ( och kommer nog inte ) fått betalt för......Det är väl bara konstatera vad ryktena om han säger......Det är en fet jävla kriminell luffare och jag ska försöka hålla mig borta från han i fortsättningen!!

Det ryktas....Att mitt favoritband Arctic Monkeys kommer släppa sin tredje skiva i Augusti!!

Det ryktas.....Att jag redan nu känner vart man vill resa i höst/vinter......Barcelona.....Självklart mest beroende på Zlatan!!

Det ryktas....Att en brännbollskväll är planerad till nästa Lördag i Örebro!!

Det ryktas.....Att såväl Sandberg, Klingen och Kimboll vill/ska flytta till Kumla.....Skona Kumla!!

Det ryktas......Att jag saknar Jenny väldigt mycket, hon är på semester nu och det var för länge sen vi sågs!!


Veckans Youtube.




Kommentar : Det här var faktiskt jävligt tjusigt av Jeppe Blompung!!


Kommentar : Rätt kul klipp, speciellt de som blir livrädda....Jävla kineser!!

Klockan är 15:34, tid för att dra vidare....Tjing!!





En cykeltur!!

Var inte speciellt sugen på att gå ut i Fredags egentligen, av gammal vana så går jag hellre ut på Lördagar än på Fredagar men när majoriteten hade talat, i detta fall Sandberg och Bäck, så blev det Fredag.....Vädret var fint och jag var ganska rastlös så jag fick den lysande iden att cykla in med min slitna gamla mountainbike med en växel....

.....Det blev en färd som stundtals utvecklade sig till en mardröm!!

Jag valde att cykla över landet och kom ut vid Ekeby-macken på Norrköpingsvägen, men när jag väl kom fram dit hade jag redan hunnit få kramp i häcken, sträckt mig i vaderna och svettats tonvis.....Men resterande sträcka på drygt 1 mil blev rätt lugn och skön faktiskt, det var en fin väg att cykla över Gällersta och Norra Bro......Stundtals var det faktiskt även riktigt skönt och avkopplande!!

Väl inne så lånade jag direkt Sandbergs dusch, sen gick vi ut och satte oss i hans trädgård med några öl....Efter ett tag tillkom även Bäck.....Det blev en hyfsat kul kväll, jag var på mathumör och beställde 3 kebabrullar mellan 10 - 3!!

Men var lite halvjobbigt att cykla hem sen full och jävlig, mitt i natten, men hem kom jag alla fall!!

Idag var jag och träffade de nya ägarna för slottet i Kumla, sen skrev jag en artikel om det....Efter det försökte jag sälja lite annonser, men det går sådär, det är många som har semesterstängt, har vikarier där och även många som säger att de ska höra av sig men de har inte gjort det än alla fall!!

Nu på kvällen var det GAIS - AIK på Canal Plus, 2-2 blev det, Mutumba och Obolo målskyttar för AIK.......Tycker Mutumba var bäst i AIK, har inte varit överdrivet förtjust i han innan, men idag var han fan bra.......Även Ortiz första halvlek och Obolos andra förtjänar beröm......Kryss borta mot GAIS är väl godkänt, men inget resultat som ger guld heller.......Men bättre än ÖSK som föll med 1-3 mot BK Röven alla fall....Ha Ha Ha Ha!!

Det ryktas.....Att Sandberg nu har svärt på en släktings grav att han ska anordna en boxningsturnering innan hösten är över.....PÅ tiden!!

Det ryktas.....Att Noren, eller som han kallas i ÖSK-kretsar " Micke Ultra ", bjöd in massa folk till Pitchers idag för att sen själv inte dyka upp......När Micke Ultra väl kom förbi försenad så satte han sig inte med de grabbar han bjudit dit utan med två tjejer i ett hörn och satte sig och stirrade in i väggen som en mussla.......Flera ÖSK-kamrater sägs ha reagerat på Micke Ultras betendee!!

Det ryktas.....Att Loden sågs komma cyklande till jobbet och han var enligt rykten halvt sovande, halvt vaken!!

Det ryktas.....Att det förmodligen kommer bli en badmintonturnering på gräset här utanför nu på Onsdag.....Hoppas bara regnet håller sig borta!!

Har funderingar på om man inte ska åka iväg på nån mer tripp några dagar nånstans....Västkusten igen kanske, eller nåt oväntat som Polen eller Lettland rent av......I vilket fall känner jag att jag måste bort nånstans snart, vill inte gå här hemma och dra en månad till......Men så är det ju det där med resesällskap med, det ser lite tunnt ut, i värsta fall får jag väl åka själv, det kanske inte är så dumt då är man mer tvingad att vara lite social!!

Det som känns tråkigt som jag inte kan sluta tänka på är att Jenny kanske ska sluta i skolan......Hon säger att hon kännt att det vi utbildar oss till inte kommer passa henne......Det blir riktigt, riktigt tomt om hon slutar......Vet inte hur jag ska orka 1 år utan henne i klassen för det känns inte som man har direkt nån kompis där förutom henne.....Har varit ensamt att träffa henne så lite nu på sommaren och slutar hon skolan kommer vi säkert träffas ännu mindre vad man än säger!!


Veckans Youtube.



Kommentar : Tidernas största bolltalang Diego Armando Maradona.....Kan någon förklara vad han gör runt 2:50??



Kommentar : Invandrarna skriker efter Lasermannens huvud på ett fat och då svarar politikerna med att sjunga We Shall Overcome...Ha Ha!!

Slutskrivet för idag......Ta och skriv lite i gästboken nu, enligt statistiken är det drygt 15 trogna som följer den här bloggen, då kan ni väl skriva nåt med, de 2 senaste inläggen har inte haft en kommentar......Tjing!!

ZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzz!!

Det är något fruktansvärt vad jag längtar bort från denna tristess....Uttråkad är bara förnamnet som det är nu....

...Man är så uttråkad att man åker ut och cyklar och plingar på hos " kompisar " som man inte sökt kontakt med på 10 år!!

Så uttråkad att man åker och köper öl och börjar dricka bara för man inte har något annat för sig!!

Så uttråkad att man lusläser kvittot som man fick på Apoteket!!

Så uttråkad att man sitter sig här framför datorn trots att man inte har lust, men det finns absolut inga andra alternativ!!

Ja det är sannerligen inga gyllene tider nu, snarare tuffa tider för en drömmare!!


Måndags : Var inne på O Learys och såg AIK - Göteborg, Gnaget vann med 1-0 och min och Sandbergs förbannelse är bruten, jag trodde det var omöjligt att laget man håller på kunde vinna när den mannen var i närheten.....Blev hotad av en Göteborgare, flinade tillbaka och blev sen rätt full!!

Tisdag : Minneslucka!!

Onsdag : Började jobba lite hårdare med annonsförsäljningen till Kumlanytt, mer om det på Torsdag........Bäck kommer förbi, vi drar och käkar och spelar sen Frisbee-golf i Kumlasjön, var rätt kul faktiskt, jag vinner med 2 slag över 9 hål, Bäck den sopan avslutar med att kasta upp sin frisbee så den fastnar 20 meter upp i ett träd!!

Torsdag : Annonsäljandet går sådär, många är på semester och har stängt och många har även vikarier i butikerna som naturligtvis inte vågar bestämma nåt om eventuell annonsering.....jag cyklar runt till olika butiker, företag och matställen och berättar lite om oss.....Det går trögt i början, det enda som händer är att jag blir blåst av en gammal antikhandlare att köpa en stor karta......I slutet går det dock lite bättre och förhoppningsvis hör några ställen av sig framöver så vi kan få in lite annonser och jag kan få min välbehövliga provision!!

Det ryktas....Att Noren drar igång projekt och ber en fixa folk till helgen, för att sen själv säga att han inte kan!!

Det ryktas.....Att Kimboll stundtals uppträde som en huligan i Helsingör!!

Det ryktas......Att flera flanörer höjde på ögonbrynen när Sandberg och undertecknad kom farande på cykel på väg till O Learys i måndags.......Sandberg stod upp och trampade och jag satt bakom på sadeln och stundtals så trycktes mina kulor tätt inpå Sandbergs tajta bakdel, det kändes minst sagt gay!!

Det ryktas.....Att " den galne juggegrannen " enligt källor anklagas för allt från inbrott till att ha brännt ner hus och dessutom har han suttit i fängelse, ska nog ta lite avstånd från den mannen som det känns!!

Det ryktas....Att Zlatan kan vara nära Man United!!

För övrigt så känner jag mig 0 taggad inför att börja skolan till hösten då det framkommit en sak som känns åt helvete......I värsta tänkbara fall vet jag inte ens om jag vill fortsätta som det känns nu, men, men!!


Veckans Youtube.



Kommentar : Robert Gustavsson, det räcker att säga så!!



Kommentar : Top 10 med Sudden, för övrigt såg hn jävligt stilig ut när han hade hår!!


Skulle gärna ha några bilder att lägga in, men har ju som sagt blivit av med min kamera, men ska nog köpa en ny snart.....Nu ska jag klippa några öl och kolla på speedway, det blir inte roligare....Tjingeling!!








Hemma från Malmö/Köpenhamn!!

Då var jag hemma igen efter att ha varit iväg på semester med min kontaktperson Rickard i 3 dagar......Vi bodde på hotell i Malmö, men det kort med aktiviteter vi hade att tillgå gällde bara saker i Köpenhamn så blev en del tid där med självklart.....

....Vi åkte Onsdag kl 8:37 från Kumla station, vi hade inte ens hunnit iväg med tåget innan ett dunderfiasko var nära......Det finns bara 2 spår i Kumla och jag satt i en kur och såg ett tåg komma söderifrån, hade inte en tanke på att det riktiga tåget skulle komma från andra hållet.......Av en slump råkade jag se " vårt " tåg i ögonvrån stå inne vid stationen redan.......Det hade tydligen smugit in helt ljudlöst, vi hävde oss upp och slängde oss in i sista sekunden.....Men fiaskot var alltså nära, det hade blivit en klassiker, att lyckas missa ett tåg från en station med 2 spår!!

Resan ner var ganska behaglig, jag gillar att åka tåg det är avkopplande att sitta och titta på landskapet utanför eller läsa en tidning.......Väl nere i Malmö så åkte vi ganska direkt över till Köpenhamn.....I början så yrade vi runt som två vilsna höns....Det var minst sagt " Svenne Banan varning " när vi stod i ett överbefolkat gathörn med en uppvecklad karta och inte hade en aning om vart vi var!!

På kvällen gick vi på bio i Malmö och såg GSI den nya svenska filmen....

Veckan recension : Gruppen för särskilda insatser, GSI.

Komentar : Jag hade höga förväntningar på den här filmen då jag tyckt alla de 3 tidigare i serien varit riktigt bra.....Men den levde absolut upp till de höga krav jag hade, den är spännande och intressant varje minut....Blir därför ett högt betyg.......Betyg : 4 plus!!



Torsdag : Hotellfrukosten smakar riktigt gott....Färskt bröd, massor med pålägg, olika sorters fil och youghurt, färskt frukt, äppeljuice m.m......Väl i Köpenhamn så går vi på Tivoli som ligger alldeles bredvid Centralstationen......Ska inte säga jag blir besviken, men efter vad jag hört så trodde jag nog det skulle lite mer åkattraktioner.......Köpenhamn är en vacker stad, tycker den påminner en hel del om Stockholm......På kvällen går vi ut och käkar pizza, jag är klar på 15 min, för Rickard tar det 1 och en halv timme att äta upp sin......Han äter som i slow motion, skär bitar som skulle vara mer passande till en fågelunge.....Han slår fan världsrekord i att äta långsamt......På kvällen kan jag inte hålla mig utan måste gå ut och kolla in nattlivet i Malmö....Säger till R att " jag ska ta en promenad och kommer lite senare " och drar ut......Det är visserligen Torsdag, men tycker ändå utelivet verkar sådaär i Malmö!!

Fredag : Fiaskot är ett faktum, vi försover oss och missar den ljuvliga hotelfrukosten....Blir sen en sista tripp med Öresundståget till Köpenhamn, men hinner bara vara där några timmar innan vi måste åka tillbaka....Käkar på ett ställe som heter La Estrada i Malmö och får den största portion jag någonsin upplevt när jag beställer en Pasta Carbonara......Efter det är det dags att åka hem, runt 5 går tåget, vid halv tio är vi hemma!!



Så här kan det se ut i Köpenhamn!!

Det ryktas......Att Sandberg anser att Noren är en toffel!!

Det ryktas.....Att Puskas sånär blev attackerad av en muränna när han snorklade i Hawaaii!!

Det ryktas.....Att jag träffade ett par trevliga amerikaner ute i Malmö, men när det visade sig att jag hade slut på pengar förändrades de helt och blev äckligt dryga!!

Det ryktas....Att Falafelstationen i Malmö är att rekommendera!!

Idag blir det nog lugnt, som det känns nu så kan det bli ett par filmer och nån pizza eller nåt liknande till kvällen.....Är även hundvakt åt den galna juggegrannen, tyckte lite synd om honom....Ha skulle iväg till Västerås med familjen och hittade ingen som kunde vakta hundarna, han jobbar fan jämt så tyckte han var värd att komma iväg!!

Innelistan.

1. Hotellfrukosten - Grymt god!!

2. Esprit - Min nya favorit bland klädkedjor!!

3. Sova i sin egen säng!!

Utelistan.

1. Besked som jag inte vill ha!!

2. Tomhet!!

3. Regn och rusk!!

Veckans Youtube.



Kommentar : AC/DC, The razors edge!!



Kommentar : En rolig kille och en skönhet ihop på scenen!!

Nu är klockan 14:42, går inte sitta här längre......Hundarna måste nog ut nu....Tjing!!

När AIK kom till stan!!

" Vi är överallt, idrottsklubben AIK.........Vi är överallt, men det är inte ni......För ni är djurgårdsjävlar "

Ja AIK tog över Örebro under söndagen när det var allsvensk fotboll mellan ÖSK - AIK kl 18.......Vart man än vände sig om på stan så såg man AIK:are, medans ÖSK satt och tryckte och gömde sig i utkanten av staden, utkörda ur sin egen stad.......Själv drog jag till Strumpis då AIK hyrt hela stället.....Var ett jävla tryck där, sångerna ekade mellan husväggarna och ölen flödade......Blev några öl där innan det var dags att traska iväg till arenan...

....Blev som bekant 1-1, ÖSK hade första halvlek och AIK andra.....Tycker 1-1 får ses som rättvist, inte lätt för bortalag att vinna på det där jävla plastgräset.....Efter matchen sammanstrålade jag, Noren och den ditills försvunne Sandberg för en öl på O Learys innan det var dags åka hem......För övrigt så gick jag nästan plus minus noll på hela resan då jag fått biljetten i present, slapp betala bensinpengar in.....Blev bjuden på lite dricka på Strömpis, krängde en falsk biljett och avslutningsvis betalade halva bussbiljetten hem till Kumla.......Hur som helst, en upplevelse var det!!




Liten summering av övriga dagar...

Fredag : Hjälpte till att bygga och riva några saker......Var skönt att få ta i lite och behövde verkligen pengarna med.....Blev bjuden på några groggar där så när vi var klara, vilket var sent, runt halv 1........Så gick jag och " den galne Jugge-grannen " framåt och kikade lite.......Fick med oss en mamma och hennes dotter på efterfest......Båda var heta.......När dottern valde mig blev jugge-grannen uppeldad och stod och bankade på balkongen och skrek och bar sig åt.....Vi nöjer oss med att berätta detta!!

Lördag : Njöt faktiskt av att inte göra mycket......På kvällen ringde Jenny och undrade om jag kunde skjutsa henne.....Eftersom vi träffas så sällan nu på sommaren så ställde jag upp, hade ändå inget för mig.....När jag skjutsat henne och åkte hem så kändes det vemodigt, vet det är svårt pussla ihop när man jobbar, är och reser och så, men vill träffa henne oftare!!

Måndag : Hjälpte till på samma ställe som i Fredags,......La även upp hur arbetet för försäljningen av annonser på Kumlanytt ska gå till........Han som jobbat med det innan lät negativ och sa att det var svårt att få folk och företag att gå med, men jag ser det hela som en utmaning!!

Det ryktas.......Att Sandberg gick på årets match ihop med flickvännen, flickvännens faster, flickvännens syster och svärmor.....Han stod sen och smög i ett hörn omringad av dessa kvinnor som skyddade honom........Innan matchen var det tydligen picknick på en rosa filt.......Årets match, klubbens i Sandbergs hjärta ( som han själv säger ?? ) AIK kommer till stan, Sandberg väljer att se matchen på detta sätt......Ryktena säger att såväl AIK som ÖSK supportrar tappat respekten för Sandberg efter denna incident!!

Det ryktas......Att Noren satt och hans ÖSK-polare satt och smög som ett gäng råttor, tysta i ett hörn innan matchen i Söndags!!


Idag får jag äntligen se Indianerna köra......Blir min första match för säsongen, har ju annars varit upptagen med fotboll varje tisdag, men nu har vi uppehåll.......De svenska mästarna Lejonen kommer på besök, vädret kommer nog inte vara det bästa men det struntar jag i som det är nu......Är bara nöjd över att få se min första match för säsongen!!

Sen imorgon åker jag med kontaktpersonen Rickard till Malmö.......Vi ska på på hotell och får dessutom tillgång till ett " Malmö - Köpenhamn kort " där vi får fri tillgång till massa sevärdheter och nöjen i dessa städer......Tidigare resor vi gjort till Stockholm och Göteborg har varit roliga, synd bara vädret kommer vara så dåligt!!

Veckans Youtube.




Kommentar : Leno eller Letterman?? Personligen gillade jag båda!!


Kommentar : Visst kommer man ihåg några av dem här fullträffarna!!


Nu är det dags för frukost och en titt på Text-TV.....Sen ska vi sätta igång med annonsarbetet......Tjing!!

Hemma från semestertrippen!!

Sitter här med en förkylning på ingång......Det är sånt man lätt kan få om man åker 70 mil inom några dagar med nervevvade rutor och öppen taklucka.....Vi drog iväg till Kungshamn jag och Bäck......Det var han som ringde i måndags och frågade om vi inte skulle dra iväg nånstans och jag var inte sen att nappa, kände mig grymt trött på att gå runt och dra i Kumla när alla andra jobbar eller är upptagna med annat......Som vanligt när det gäller Bäck så är framförhållningen lika med noll, att planera in nåt om nån vecka eller så det existerar inte i den mannens värld, utan han ville dra redan dagen därpå........

.....Nu hade inte jag något att göra ändå så hade inget emot det.....Kl 4 i Tisdags drog vi iväg....Jag lyckades direkt fullständigt grisa ner mina vita seglarshorts och vita tröja som jag tänkt ha där nere med massa Burger King dressing, så kan det gå om man äter i farten........Det var skönt att köra ner, det kändes som en klassisk roadtrip........Runt 9 var vi nere på Sotenäs Camping, vi hade bokat en stuga för 450 per natt, som bestod av två sängar, en kyl och en terass med bord och stolar att sitta på.....

.....Det första vi gjorde var att gå och ta ett dopp i havet, det var grymt skönt och när man gick tillbaka över klipporna med en handuk över axeln, en kall öl i handen och en röd solnedgång i bakgrunden så kändes det verkligen som semester........Det var rätt dåligt med folk på den här campingen, men vi hittade några tjejer från Skara och Lidköping som vi slog oss ihop med alla fall......Blev rätt sen utgång första kvällen eftersom vi fick gå in och det var nog en 4 km alla fall till Smögen dit vi skulle......Blev en kul kväll ute, minns inte tillräckligt för att berätta massa detaljer!!

Andra dagen : Började med att dra ut och springa, tycker alltid det är skönt att ta en löptur i de omgivningar man semestrar i......Det här utvecklade sig dock till en mardröm.......Jag tänkte ta en genväg över några klippor, då tog tröttheten ihop med den 30 gradiga värmen ut sin rätt.......Dessutom såg jag inte tillstymmelse till civilisation åt något håll efter ett tag, utan  bara massa klippor......Det kändes som jag kunde säcka ihop vilken sekund som helst, ensam, utmattad och bakfull på dessa oändliga klippblock i den gassande solen........Till slut kom jag dock ner till nån väg!!

På dagen drog vi och badade och käkade......Tillbaka i stugan blev det ett kvällsdopp och sen lite välbehövlig vila inför ännu en utekväll.....Denna gång var det vår tur att gå ner till tjejernas stuga.......Bäck skämde ut sig fullständigt genom att vara en katastrof när vi spelade kort.....Gick ut i Smögen denna kväll med, men blev besviken över att det var så dött.....Var mindre folk ute än i Tisdags och blev inte riktigt lika kul!!

Torsdag : Åkte hemåt, vi hade dock ingen brådska utan stannade var och varannan mil av olika anledningar .....För att förgylla vår tillvaror skrev vi på ett block   " Tuta om ni vill Pippa "......som vi visade upp för damer vi åkte förbi, blev många roliga stunder........Kom hem sent, runt 10 och ångrade direkt att man var hemma!!

Summering : En kul resa,....Behövde verkligen komma iväg nånstans......Man kommer ha många sköna minnen därifrån.....En klassisk Road-trip!!

Tidigare i veckan : Var i Harge ihop med Jenny i måndags.......Var en riktigt skön dag det med ihop med fröken Pettersson.....I helgen gick jag, Tomas Andersson, Noren och " den galna juggegrannen ut "......Går man ut i Kumla så leder alla vägar till att man blir stupfull, finns liksom inte så många andra alternativ eller folk att hålla sig nykter inför här.........I lördags ville " den galna juggegrannen " ha med mig ut igen.......Jag sa vänligt men bestämmt NEJ kanske 4 gånger, ändå tränger sig fanskapet på här på kvällen och häller upp dricka åt mig.........Jag var tvungen att ringa Noren och be han ringa upp mig om 10 min så skulle jag säga " Fan det var min syrra, jag skulle skjutsa henne "........Det lyckades delvis, jag kom ut ur lägenheten men skulle höra av mig när jag kom hem igen........Fick därefter smyga in i min egen lägenhet  som en råtta några minuter senare när jag var tillbaka , allt för att inte bli upptäckt av " den galna juggegrannen "

Idag ska jag till Kumlanytt på ett möte, sen hämta biljetter till min och min kontaktperson Rickards resa.....Vi åker till Malmö på Onsdag.....Efter det skulle jag hjälpa till och jobba lite med nåt svartbygge......Att jag är lika händig som en elefant låter vi vara osagt tills vidare!!



Kommentar : I brist på bilder när min kamera försvunnit får vi sno från andra....Det här är från i Måndags i Harge!!

Har fått allvarliga funderingar på att flytta från Kumla till Örebro nu.......Är väldigt trött på Kumla, jag kan varenda kvadratmeter här och inget överraskar mig längre....Skulle nog behöva en nytändning och kanske skulle passa på nu när man pluggar i Örebro med!!

Det ryktas.....Att Sandberg enligt Tomas Andersson är en " TV-Sportens nemesis "!!

Det ryktas......Att Bäck, inte helt oväntat, fick slut på pengar sista dagen på semestern!!

Det ryktas....Att Puskas blev knäckt vid ett pokerbord i Las Vegas!!

Nu måste vi gå upp här.....En något försenad frukost väntar, Tjing!!