Sjukt mycket snö!!

Ja det är helt otroligt vad snö det är ute....Jag har nog aldrig skådat nåt liknande....Men hoppas det kommer en meter till, det vore kul att se vad som händer....Men idag skiner solen och det snöar inte, men har hört att det ska komma mer snö imorgon....Vi får väl se...




Kommentar : Så här såg det ut hos mina föräldrar....Staketet syns knappt!!




Kommentar : Utanför Kumlahallen, det har alltså bildats snödrivor som är så stora att man kan gå direkt upp på taket från dem!!


Idag njuter vi av Marcus Hellners guld......Vem som än har det minsta sportintresse kunde inse vilket klassiskt lopp det var som det utformade sig.....Självklart skönt med guld till Sverige, men för egen del känns det nästan lika viktigt att se Norge misslyckas.....Mitt hat mot Norge i idrottsammanhang är starkt!!

I fredags så slog jag min lärare med 3-1 i set i pingis när vi möttes i korpen.....Han var riktigt duktig faktiskt, men det var skönt att sätta han på plats och han såg lite skakad ut efteråt fast han självklart försökte hålla masken.....Efter det blev det bastu med Gilde och Puskas, alltid lika skönt att basta....

...Igår så var jag nere och skrev om nån brottningstävling i Kumlahallen, det känns som jag vill och kan ta ett steg till hos Kumlanytt nu.....Känner mig redo för lite större ansvar och trivs ju ypperligt med arbetsuppgifterna....Men det är klart jag inte har nån lust att jobba grattis, får ju endast betalt för de annonser jag drar in och det går tungt nu......Det ringde nån lirare från nåt annat företag som heter Kumlatorget.se,  han ville ha nåt samarbete med oss för att gynna båda, han ringde runt till större delen av Sverige om annonser och Kumla området var tydligen det svåraste i hela landet att få folk att gå med sa han....Kan mycket väl stämma!!

På kvällen drog jag till min gamle vän Annis på inflyttningsfest, han har flyttat ner till Kumlaby.....Kände mig rätt avslappnad och social när jag kom dit....Men Kumlas största psykfall var även där....Han började bråka om ingenting och skrika och gapa som en jävla invalid så polisen fick komma och hämta han.....Efter det dog mitt partyhumör och jag åkte hem för att se 3 milen, någo jag knappast ångrar idag!!

Imorgon spelar Sverige hockey mot Finland kl 6 på morgonen, som tur är vi lediga, om vi inte varit det hade jag sjukskrivit mig....Men Tre Kronor måste visa mer ä de gjort än så länge om det ska bli vinst mot lejonen!!

Det ryktas....Att Puskas gick runt på Harrys igår och skrek " Fuck Northug " !!


Det ryktas....Att när jag, puskas och gilde var uppe i extas när Anna Haag spurtade till sig ett silver i fredags så satt Sandberg och sov och undrade vad som hände!!


Det ryktas....Att Abbe kan vara med barn med sin drömkvinna, hon som rakade mustaschen innan de gick till sängs....Ha Ha Ha...Hoppas det är sant!!


Det ryktas....Att Eguren är varmt välkommen till AIK....Men frågan är var han ska spela, det känns som vi har ett överflöd av innermittfältare och Eguren är väl knappast en anfallare??



Det ryktas....Att vi ska spela seriematcher på Tisdagar i år igen, samma dag som Indianerna kör speedway....Jag är alltså allvarligt skeptisk till att spela fotboll som det känns!!





Kommentar : Efter mina fiaskon på skidorna ville Noren visa hur det skulle gå till!!




Kommentar : Kolla liraren som slänger cyklisten över bron....Vilken jävla hjälte!!


Nu är det dags att få nåt gjort här, ska faktiskt ta och städa lite!!





Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Hej. :) Vet du jag var lite sentimental och lessen idag. Satt och tänkte tillbaka på allt gammalt. Sen nu insåg jag att det var lite dumt att skriva det där, med tanke på att jag satte foto och allt.



Annars är det som vanligt. Hur är det med dig? Jag får ta och läsa lite i din blogg nu, så får jag veta mera. :) Var ett tag sen jag var här också. Kul att du titta in i min blogg. Och jo, det var skönt att lätta på hjärtat. :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback