Julfesten klar!!

Det har blivit en tradition att vi samlas större delen av mitt kompisgäng hemma hos mig dagen innan julafton och denna kväll var inget undantag, utan 11 friska grabbar och tjejer slog sina påsar ihop och var här och firade in julen vänner mellan....Men vi kommer dit, först berättar vi lite om dagen i övrigt som varit.....Började med att gå till tandläkaren vid 10, hade inga hål sist, men va fan dem hittar ju alltid nån jävla anledning för ett återbesök....Tror det var tandsten eller nåt sånt.....Hur som helst blev det en mindre skräckupplevelse......Hon höll på med nån jävla skrapa på varenda jävla tand och det var inte direkt behagligt och inte blev det mer behagligt när jag fick syn på mig själv i spegeln och såg att jag var helt blodig i munnen......Gurglade till och hon förstod att jag behövde en paus på några sekunder....Reste mig upp och råkade välta ner alla hennes redskap, började svettas kopiöst och när jag skulle lägga mig igen höll jag på att missa hela stolen!!

Lyckades ta mig igenom besöket sen alla fall...Efter det var det pingis med gubbarna nere i hallen och jag var i otroligt dålig form....Fick fan knappt över en boll.....Efter det var det hem och förbereda för julfesten, vid 6 skulle gästerna komma.....Julgrisen Bäck kom först sen droppade namn efter namn in och det blev en mycket trevlig kväll med julklappsutdeling, Kimbolls musik Quiz, Pandoras ask a la Paradise Hotel och fia med knuff och mycket annat....Här nedan följer lite bilder från kvällen!!

  

Kommentar : Kimboll, Sandberg, Bäck och Magic Ehn hamnade direkt vid barbordet.......Jag håller på och vinna i fia med knuff, vi spelade 2 partier under kvällen, jag vann naturligtvis båda....Är mer eller mindre oslagbar i det!!

   


Kommentar : Segern är min, men vart fan är mina ögon......Två grisar sitter och äter!!

  

Kommentar :  Efter det blev det julklappsutdelning...Alla hade köpt nånting för max 50 kr som vi lottade ut.....Jag fick Kimbolls paket som var en deo och lite annat krims krams!!

 

Komentar : Puskas var glad över sin present, ett myggdödarrack....Sanna fick min present, en bok, en begagnad cd och några tabletter vars bäst före datum gått ut!!

  

Kommentar : Noren fick några skumma saker och blev så här glad över det....Kimboll fick lite ölkorv!!

 

Kommentar : Puskas paket var en aning olustigt som synes......Noren kunde som vanligt inte gå igenom en hel kväll utan at slå ut nåt eller ha sönder nåt, här håller han på och städar upp efter!!

Det ryktas.....Att jag fick ta emot anklagelser om att mina presenter var begagnade...Jag nekade dock och håller fast vid det än!!

Det ryktas.....Att Sandberg snodde med sig ölkorven hem och käkade upp den som den feta julgris han är!!

Det ryktas....Att Magic Ehn hade en blackout från större delen av helgen  som var....Han minns dock att han förmodligen var på Ritz i Lördags!!

Det ryktas....Att den 70 årige Snetugg från pingisen har en älskarinna som sägs vara mellan 30-35....Det låter ju helt osannolikt, men dessa rykten har cirkulerat på marknaden länge!!

Det ryktas....Att Puskas nu drar iväg 2 veckor till Thailand.....Jag är inte ett dugg avundsjuk!!


Nu är klockan snart 2...Imorgon när man vaknar är det julafton, ska vara hos min bror Peter kl 13....Känner mig redan sugen på prinskorv, köttbullar och en julöl......Tjingeling!!


 

Vinter & fotboll = JA!!

Igår hade vi i Yxhult vår årliga skinkturnering.....Den har vi varje år vid den här tidpunkten, vi brukar dock spela inne, men eftersom Kumla fått en plan med konstgräs så var vi utomhus i år....Självklart var det årets kallaste dag, - 14 grader, vissa som jag pratade med innan trodde jag skojade när jag sa att vi skulle spela fotboll på kvällen.....Tyckte dock inte det var så farligt, visst fan blev det kallt om man stod still, men vi rörde oss ju nästan hela tiden och dessutom var det vindstilla....Dessutom vann vårt lag så jag tilldelades en julskinka efteråt...

...Efter cupen som alltså var på Fredag kväll så tog jag självklart några öl för att fira segern, jag vet dessutom att hult lagt cupen på just en Fredag för att vi i laget förhoppningsvis skulle kunna umgås lite efteråt.....Men va fan, det här är ju Yxhult, Sveriges mest osociala klubb....Som vanligt blev det därför jag och Andy dem enda som ville ta det lite lugnt och ta några öl efteråt.....Efter bastu tog vi oss hem till mig och spelade lite kort, två lagkamrater till kom förbi innan vi gick förbi Hotellet....Det var precis som alla andra kvällar på Hotellet, det har sin charm, men jag vet inte direkt om det är en charm i positiv bemärkelse!!

Idag sov jag ut riktigt länge...På kvällen var jag förbi hos Noren och Anna och kollade Robinson......Noren verkade laddad och festsugen och under kvällens början så lät det som det skulle börja droppa in allt möjligt folk enligt han.....När jag gick hem vid 12 hade det dock inte kommit en enda människa till och Noren muttrade surt.....Det bör dock nämnas att en väldigt onykter Kimboll dök upp kl 1 på natten, lite senare än förväntat......Även Sandberg skulle tydligen ha kommit förbi, men han skickade ett sms vid 9 att det var dags att lägga sig!!


   

Kommentar : Även Andy var med i det vinnande laget och belönades med en julskinka......Några Yxhultare pustar ut i korridoren efter cupen!!


Det ryktas....Att mitt tvivel har nått nya nivåer!!

Det ryktas....Att Fredriksson vaknade upp i Lördags med en 60 årig man i sin säng, utan något minne av vad som hänt kvällen innan!!

Det ryktas....Att Helge Fossmo gick fram till Fredriksson när han jobbade på fängelset och sa " Erik, känn på muren " !!

Det ryktas....Att Gilde dominerade på Hotellet i Fredags med backslick, glasögon och en röd t-shirt!!

Det ryktas....Att Kimboll befann sig mitt ute i skogen i Lördags kväll, åt rådjursadel och sa han skulle ta fram geväret och skjuta salut för en trevlig kväll!!

Det ryktas.....Att Noren anser att Sandberg vek ner sig i Lördags kväll!!

Det ryktas....Att den årliga julknytkalaset dagen innan julafton blir av hemma hos mig i år med...Tippar på vi blir en 10 personer här.....Julklappsbyte, svarta och vita Villa Medusa kameler, julpizza och julgrogg är några av de ord som bör nämnas!!


Nu är klockan över 1.....Funderar på att laga lite kvällsmat för är jävligt hungrig, tror fan det blir så.....Tjingeling!!





Det tar sig!!

Sist blev jag utklassad med 6-0 i matcher....Idag blev det 6-2 med mersmak när Bäck och jag gick ett returmöte.....Jag var helt klart lite vassare än sist och Bäck var inte riktigt lika bra och det borde nog blivit 5-3 i matcher.....I den sista matchen hade han 3 bollar kvar och jag bara 8:an, men när jag satte 8:an så följde oturligt nog den vita med och det innebär ju som bekant förlust.....Hade ändrat taktik lite , mitt motto för dagen var " in i skiten "......Det innebar att det blev en hel del chansstötar och det är då jag är som bäst när vad som helst kan hända, men till Bäcks nivå har jag en bit kvar!!

På kvällen har jag gjort säsongens första träning på konstgräset i Kumla.....Har inget sug alls för fotboll som det är nu, men tyckte det var dags att visa sig nån träning.....Men jag kände mig riktigt tung!!

  

Kommentar : Titta på fanskapet.....Innan första matchen startat var mina förhoppningar låga!!

 

Kommentar : Efteråt var jag trots allt nöjd över att ha knipit 2 matcher!!  Den evige veteranen Pelle var självklart en av dem som var med på träningen!!


Dagens fråga : Skulle ni köpa en bil av denna man??






Saturday at Puskas!!

Igår så var vi hos Puskas och umgicks. Här kommer lite bilder från kvällen.

  

Kommentar : Kvällens värdar....Puskas var en flitig besökare i barskåptet......Victoria och jag bildade ett uselt par när vi spelade sällskapspelet " Alias"!!

  

Kommentar : Grabbarna tvingades in i Puskas sovrum för att kolla Robinson.....Micke Ultra var som alltid laddad till tårna!!

  

Kommentar : Victoria hade bakat en väldigt god tårta/kaka som vi fick till dessert......Sanna och den misslyckade fiskaren Sandberg!!

  

Kommentar : Till vänster ser vi två killar som ser väldigt nyktra och respektabla ut, eller inte, vad tycker ni??.....Vid halv ett var det dags att gå vidare, kikade in på hotellet för att ta nån öl!!



Kommentar : Tyvärr var Svensson där och förpestade tillvaron för alla besökare.....Bondjävel!!


Nu ska jag äta, sen är det bio...2012 ska jag se, har hört en säga den var riktigt bra och en annan säga den var riktigt dålig.....Vi får se vem som hade rätt!!


Bloody haircut!!

Egentligen är klockan för mycket för att sättasig och skriva här nu, men jag känner ändå för att skriva av mig så så får det bli.....Idag var jag och klippte mig.....Slank in på ett Drop In ställe där jag inte klippt mig förr.....Hon började dra lite i håret och fråga hur jag ville ha det och så vidare, jag förklarade och hon skulle till att börja och drog då sin kam genom kalufsen och då blev det AJ med stora bokstäver.....Hade helt glömt bort att jag slog i huvudet förra veckan och fortfarande hade ett stort sår uppe på huvudet, men det märkte vi snart att så var fallet då det började blöda ymning ner för ansiktet.....Vi lyckades stoppa det värsta blodflödet och hon klippte klart.....Sen satte jag mig i bilen och åkte hem.....Efter ett tag så tittade jag i backspegeln och det var som att se en psykopatisk massmördare......Det hade börjat rinna igen och droppade blod över hela ansiktet.....Jag hade planerat att komma ut därifrån nyklippt, fräsch och stilig.....Istället slutade det med att jag hade stelnat blodigt hår kombinerat med mysiga blodfläckar över hela ansiktet!!



Den kurs vi har nu i skolan är ganska kul faktiskt....Den handlar om kommunikation och hur vi pratar med varann, hur vårt kroppspråk är, hur andra uppfattar oss och så vidare.....Om en vecka är det jullov, den här terminen har gått väldigt fort och nu är det snart bara en termin kvar av pluggandet....Börjar känna mig lite orolig för vad jag ska hitta på efter det.....Skasjälvklart försöka få jobb som fritidsledare, men det är inte det enklaste och dem prognoser jag hört den senaste tiden om chansen att få anställning som det är inte goda......Kanske blir det så att jag pluggar vidare när den här utbildningen är klar, trivs alla fall med att plugga.....Annars skulle jag gärna utöka min tid med att arbeta på Kumlanytt, men kruxet där är ju att det verkar vara svårt att få betalt om man jobbar där, mycket är ju ideelt.....Annars tycker jag det ofta det är ett riktigt kul och intressant jobb och det känns som jag passar bra in där med!!

För övrigt var jag på ett redaktionsmöte där igår. Vi gick igenom saker som ekonomin, annonsering, framtiden och annat.....Jag försökte ge ett civiliserat och respektabelt intryck men när jag efter en kvart eller nåt fick syn på mitt kollegieblock som låg mitt på bordet kände jag hur kalla kårar grep tag i mig.......Självklart hade jag lyckats vända upp en sida där jag hade kluddrat ner två stycken penisar i olika former....Fråga mig inte varför, men där var dem alla fall.,.....Lite diskret drog jag åt mig blocket, men fiaskot var redan ett faktum, de flesta hade säkerligen noterat mina ganska så udda målningar......Jag försökte ge ett respektabelt intryck av mig själv, men frågan är vad styrelsen för Kumlanytt tänkte innerst inne efter att ha bevittna mina tecknade penisar??

Får väl se om det blir nån fotboll på TV imorgon, jag har tappat sugen otroligt mycket för att kolla fotboll på TV, ser mycket hellre hockey......Orkar knappt ens se fulla matcher från Spanien eller England.....Gällande England så tror jag dels det beror på att vi ( Sverige ) har så få profiler där nu för tiden, sen känns allt så kommersialiserat nu för tiden.....Jag saknar själ och identitet som fanns på ett annat sätt förr....För min del skulle de mer än gärna få införa en regel för exempelvis max 3 eller 4 utlänningar per startelva......Då tror jag många skulle tycka det blev intressantare att börja kolla igen och den själ som saknas nu skulle delvis komma tillbaka!!

  

Kommentar : Har försökt skapa lite julstämning hemma....En vacker tavla på redaktionen!!


  

Kommentar : De beryktade " Penis - bilderna "........Pingis och öl, en given kombination!!


Det ryktas....Att Svensson inte fått inbjudan till Sandbergs nyårsfest och nu hotar / lovar med att fira nyår i sitt eget garage!!

Det ryktas....Att Sandberg och Sanna ska ha barn.....Stort gratis!!

Det ryktas....Att min far som aldrig tycker nånting på TV är kul nu har hittat ett programm han skrattar åt.....Ett program som jag själv inte tycker är alltför bra....Playa Del Sol!!

Det ryktas....Att en profil från Pingiskorpen fick sparken från sitt jobb på kommunen efter att ha suttit och porrsurfat!!

Det ryktas....Att det är livsfarligt att låta Johan Bäck gå i närheten av ens tekniska saker då de alltid slocknar eller börjar krångla då han närmar sig!!


Nu är det fan dags att sova....Det har blivit lite väl sent, hoppas man vaknar innan 11 imorgon!!

Där rök julklappspengarna!!

Helvetes jävla skit.....Det är just därför jag hatar att åka in till Örebro....Går man ut i Kumla då har man 5 minuter att gå hem, men går man ut i Örebro då kan vad fan som helst inträffa.....Tänkte ta bussen hem som gick halv två, men va fan det går ju alltid en Kumlataxi hem vid halv 3 från stortorget så vi tar  väl den.....När man kommer upp dit så är hela jävla torget förvandlat till nån jävla konsertplats och Kumlataxin den finns inte på kartan.....Hamnade därför i nån jävla taxi med3 jävla Hallsbergare och fick därför betala 250 spänn för att komma hem, satt och laddade för en springnota, men när  vi var framme var jag tvungen att lämna pant innan jag gick och tog ut pengar.....Bara att betala därefter, det är just därför jag inte tycker om att åka in till Örebro!!

Men annars var det en kul kväll, var inne hos Bäck, en av  mina kompisar som fortfarande tycker det är kul ta några öl med sina vänner på helgen, många verkar inte tycka det längre.....Vi drog till till K5 eller stället kanske det heter, vi var bland dem äldsta där men till skillnad från Frimis så så gillar jag K5......Det är betydligt bättre musik där, sen känns det som det finns lite personlighet där som jag saknar på Frimis som är ett ställe med samma ålderskategori i övrigt......Kom in till han vid halv 9 och gick därifrån vid 12....Såg självklart Zlatan göra mål för Barcelona, fan va grym han blivit, kliniska avslutningar.....Innan jag drog ut så slog jag hål i huvudet, vetti fan hur jag lyckades, men hoppade upp i dörrkarmen vid mitt sovrum alla fall och slog upp ett stort jävla jack.....Tror fan jag svimmade en 10 sekunder efteråt och fick gå runt med handuk på huvudet i en halvtimme för att få stopp på blodflödet......Morsan kom förbi och fick mer eller mindre panik när hon såg jacket i huvudet och den nerblodade hallen och tyckte jag skulle åka in till sjukhuset....Men va fan, jag hade ju sagt till Bäck till jag skulle komma in till han så skit samma in åkte jag fast jag nog borde åkt till sjukhuset......En dyr jävla kväll vart det, men som sagt K5 är ett skönt ställe!!


Igår så tog två kurser i skola slut....Idrottspsykologi och Forskningsmetodik....Den förstnämnda tycker jag var riktigt kul, de andra var sådär....Men läraren vi hade i den kursen var jävligt sexig alla fall....Efter det igår så gjorde jag ett reportage när Indianerna hade sin presskonferens för att presentera sin trupp för 2010 på O Learys......Interjuvade Simon Gustafsson, Zorro Zetterström, lagledaren Dalle Andersson och nyförvärvet Bjarne Pedersen.....När jag skulle interjuva Bjarne frågade jag några sekunder innan om vi kunde ta det på svenska, övertygad om att han skulle svara ja, då han kört i Sverige i säkert 10 år, men han svarade....." English please "......Hann känna hur svetten började  rinna i pannan, fast jag försökte se sjävsäker ut....Det här kunde fan gå hur som helst tänkte jag!!

Trots det vart några grammatik fel så gick det hyfsat ändå, han förstod alla mina frågor kändes det som......Gillar verkligen jobba som reporter, det ger en kick vid vissa tillfällen som exempelvis igår.....Idag gjorde jag ett reportage om nån leksaks utställning på Kumla biblotek, inte samma kick där riktigt, men alla jobb känns intressanta på sitt sätt.....Här kommer lite bilder!!

   

Kommentar : Det blev blodigt efter att jag slagit i huvudet!!

   

Kommentar : Men min hälsa fick komma i andra hand denna kväll....Bäck var lika rutten som vanligt och jag var förmodligen på samma nivå!!

  

Kommentar : På väg ut...Till höger, kolla in den där bleke jäveln!!

  

Kommentar : Två av de bilder jag tog på leksaksa utställningen på Kumla Biblotek!!

Nu är klockan halv 5, den här kvällens attribut har varit sprit, kivinnor och sorg....Nu är det dags att sova och låta mardrömmarna ta sin plats....God natt!!


Nu kanske datorn funkar igen!!

Efter några dagars strul så hoppas jag nu att datorn ska fungera igen.....Jag har tvingats köpa en ny strömkabel för 600 eftersom den förra var glapp och utsliten, ska dock se om jag hittar nån billigare begagnad än för 600, vilket jävla rån.....Men man märker hur beroende man är av dator bara när man inte har nån under 4-5 dagar.....Det blir problem att göra läxor, att skriva saker till Kumlanytt och att hålla koll på de sidor man dagligen vill kika in på!!

Klockan är 0:21, men jag känner mig inte alls stressad av att lägga mig, vi är ändå lediga imorgon så kommer nog vara uppe nån timme till,,,,,,Idag var vi också lediga, det visste alla i klassen utom jag som hävde mig upp på morgonen och åkte in bara för att bli utskrattad av en reciptionist som sa att vi var lediga idag.....Muttrade lite surt och svängde sen förbi en av Närkes blekaste människor Bäck...

....Vi drog och käkade buffe på Pizzeria Parken....Det var lasagne, biff a la lindström, biff stroganoff och fisk bland annat.....Jävligt fint, det är andra gången jag äter där, men inte den sista....Eftersom det var buffe så hävde jag i mig så mycket att jag knappt orkade resa mig....Bäck tyckte mer jag påminde om en gris än en människa....

...Efter det drog vi och spelade biljard, jag hade otur och förlorade med 6-0 i matcher, men det är bara att erkänna att han är jävligt bra på biljard faktiskt.....Jag fick dock en snabb revansch när jag utklassade han i lufthockey, eller vad fan det heter, ett spel jag är ganska vass i alla fall.....Förlusterna i det genom åren är extremt få.....Min styrka i lufthockey är min defensiv, min forehand vall och mitt starka psyke!!

Har varit hundvakt några gånger åt Christians nya hund nu med....Att ta hand om en valp kräver en hel del, men jag älskar ju hundar så tycker bara det är kul......Lika kul tyckte jag dock kanske inte det var när jag vaknade upp på morgonen och såg att min lägenhet såg ut som tredje världskriget.....Fanskapet hade käkat upp en blomma, hällt ut massa jord på golvet, tuggat sönder flera av mina drink underlägg, bitit håll på en tröja, bitit sönder min plastboll och pissat på flera ställen.....Jag trodde jag överlistat han när jag vann en dragkamp om min tröja tidigare under kvällen, men den listige jäveln svarade med att springa iväg och sätta sig och pissa på min matta.......NEEEEEEEEJ skrek jag samtidigt som jag släppte tröjan och sprang dit......Hunden svarade med att springa  och sno tillbaka min tröja samtidigt som jag svor högljutt över hundligisten......Men trots allt han ställde till med så blev jag väldigt fäst vid han och jag saknar verkligen att ha en egen hund!!

Nu kommer lite bilder.

     

Kommentar : I veckan var jag och kollade champions league hos QPR anhängaren Ben Simmons som Abbe känner....Hoppas de här bilderna hamnar i bredd nu och inte under varann!!

   

Kommentar : Jag vill inte ens kommentera bilden till vänster, den talar för sig själv......I veckan har bland annat Cevapci och pasta stått på menyn!!

   

Kommentar : Min nya kompis....En korsning mellan amstaff och setter är han, 10 veckor gammal drygt med....Hoppas verkligen bilderna hamnar bredvid varann!!

    

Kommentar : Det var klasskillnad i biljarden och jag vände min ilska mot min kö efteråt som inte höll måttet!!



Kommentar : Fick dock en snabb revansch i lufthockey, synd det inte finns VM i det då skulle jag nog ställa upp.....Och kanske vinna??

Det ryktas.....Att Sandberg hyrde en skräcfilm på sin första dejt med Sanna i tron att hon skulle bli rädd och söka upp hans famn.....Istället så slutade det med att han själv blev så rädd att han hoppade till så han knockade henne och var nära att få henne utslagen!!

Det ryktas....Att den nya filmen " luftslottet som sprängdes " var bra...Den bästa i trilogin enligt mig, ger den en 4:a i betyg!!

Nu räcker det med skrivande...Klockan är 0:56, ska börja läsa en bok som vi ska ha läst klart och skrivit en skriftlig recension om på Onsdag.....God natt!!