Monopolkungen!!

Då gör vi ett 3:e och sista försök att skriva den här texten......Trodde jag hade skickat in den igår 2 gånger, men eftersom min dator bara blir sämre och sämre så känns det som vad som helst kan hända.......Inte nog med att det inlägget inte kom med.....Dessutom har de 3 senaste veckornas inlägg bara försvunnit......Bra sida!!

Igår hade vi kommunmästerskapen i Monopol.......Deltagare var Puskas, Buffel Gilde, Berg och undertecknad.......Helt enligt planerna så vann naturligtvis jag......Me nånting annat hade jag inte väntat mig i den här samlingen, det var kattens lek med råttan stundtals.......Här följer en kort kommentar om alla spelarna....

Puskas : En smygare....Satt med många gator men få hus och hade svårt att få ihop några stora inkomstkällor......Gnetade sig ändå till en 2:a plats!!

BuffelGilde : Försökte vara offensiv och styra spelet, men saknade helt min strategiska förmåga och kylighet,,,,,Håll dig till poker och All in Gilde!!

Berg : Klart sämst.......Frågan är om Monopol nån gång sett nån sämre spelare??.......Hade vare sig gator eller pengar och räckte inte till på nåt sätt.......Lyckades dock hänga kvar löjligt länge fast han inte hade nåt, innan han hamnade på sophögen där han hörde hemma!!

Björk : Analytisk, affärsmässig, street-smart, beräknande, pardonlös, karismatisk, hård.......Jag kom, jag sågs, jag segrade!!

Min stora paradgata var den gröna Gustaf Adolfs Torg, den drog jag in grymt mycket kosing på.......Funderar nu på att anordna en spelkväll där vi korar mästaren i Monopol, Fia med knuff, plus nåt mer......Kan bli rätt kul kombinerat med några öl och en hundring i insats eller nåt.....Men det bör tilläggas att jag är i stort sett oslagbar i dessa spel!!






Idag är det som bekant nyårsafton......Jag är dock inte alls i form för att festa......Vill vara det, men är tyvärrinte alls det.......Festen är hemma hos MN alla fall ch där är många av mina närmsta vänner om jag skulle ändra mig.....Nånting måste jag fan hitta på!!

Sportens värld....

Luleå slog Färjestad med 2-1 igår.....14: e raka hemma utan förlust!!

Indianerna spikade sin trupp igår när de tog in ryssen Renat Gafurov och därmed är Indianernas bästa trupp på minst 10 år ett faktum......De har både topp, bredd och klubbhjärta och det ska bli mycket intressant att se vad de kan¨åstadkomma i år!!






Kolla här vilken skön bild, jag hittade på Sussanas fotoalbum.....Är från vår 80-tals fest hemma hos MN i våras.....Sussana är klädd som chick 80-tals tjej....Jag är klädd som,,,,,ja jag vet faktiskt inte???

Innelistan.

1. Mopolkungen - I en klass för sig!!

2. Luleå Hockey - Forza Luleå!!

3. Trettondagsdubbeln - I helgen är det dags för en av årets mest klassiska tävlingar, dubbelturneringen i pingis som drar folk från hela länet och en del där utanför med faktiskt.....Ska spela med farsan i år, men det är tufft motstånd, bland annat är länets bästa pingispelare med i ett par.......Jag och farsan vann för 4 år sen, repris??


Utelistan

1. Min klippning - Blev inte alls bra, ser ut som nån klippt med häcksax!!

2. Min dator - Allt tyder på att jag har ett virus i datorn, helvete!!

3. Jonas Sandberg - Bröt mot lagen i helgen, men istället för att se sig själv i spegeln och försöka förändra sin livstil så skyllde han som vanligt ifrån sig.......Vissa tror att de står över lagen, själv tycker jag det är bra att polisen gör sitt jobb och håller gatorna rena från kriminellt slödder!!


Så nu gör vi 3:e försöket att skicka in det här........3De senaste 3 veckornas inlägg har även försvunnit........Kommer inte det här in då är risken överhängande att jag slår sönder nåt här....Auf Wienerschitzel!!


Onsdag!!

Dags att skriva lite igen, brukar ju göra det på Onsdag och det här blir inget undantag......Idag gick vi i skolan till 12, vilket är en tid vi ofta slutat den senaste tiden......Jag skulle gärna gå lite längre faktiskt, för blir nästan för mycket tid över och sen trivs jag ju i klassen med......Det enda som är lite jobbigt är att Snusk-Jenny håller på och trakasserar mig med sina perversa sexteckningar....

....Efter det åkte jag hem och käkade och tog en topplur i några timmar.....Sen var det pingis nere i Kumlahallen några timmar......Sen hem, surfa lite och sen Bonde söker Fru som jag följt slaviskt den här säsongen......Måste säga att Emma som Magnus valde idag är riktigt söt......Innan jag går och lägger mig här så ska jag även försöka hinna med en läxa som vi har till imorgon....

....Igår var ingen rolig dag, jag kände mig otroligt nere så som jag kan göra ibland......Ville inte prata med nån eller träffa nån heller, dem i min klass måste undrat vad det var för fel på mig.......Ringde MN senare under dagen och frågade om han kunde komma förbi mig för jag behövde prata av mig lite........Han kom efter jobbet strax efter 10 då satt jag och drack min 5:e öl i ett mörkt vardagsrum.....Är inte van att prata så öppet om problem och känslor med kompisar, men det gjorde vi verkligen här och jag är tacksam för att MN lyssnade.....Han gjorde sitt bästa för att muntra upp mig......Som tack för hjälpen så ska jag hänga ut han med veckans Norenare här snart....Ha Ha Ha!!

Veckans recension

Vi hade alla fall tur med vädret igen : En film jag såg här i veckan med min kontaktperson R på bio......Hade inga stora förhoppningar på den då den fått sval kritik, men jag tycker den överraskade positivt......Det blev många skratt och han som spelar huvudrollen ( Rolf ) fick mig många gånger att dra på smilbanden med sin uppstressade, aggresiva, temperamentsfulla stil......Ingen kanonfilm, men jag kan helt ändå klart rekommendera den......Betyg : 3 +.





Det bör även nämnas att R för 124 gången på 125 besök gav filmen en 4:a i betyg!!

Veckans Noren symptom

Förvräningarna : Då har vi kommit till symptom 2 som är symptomatiskt för Mikael Noren.....Denna gång handlar det om hans ideliga förvrängningar.....Har ni hört uttrycket " en höna av en fjäder " så kan man säga att det passar perfekt in här......MN har en speciell förmåga att lyckas vrida och vända på historier och händelser så dem blir 10 gånger värre när han sprider dem vidare......För att underlätta så ska jag här ge ett exempel som är taget ur verkligheten...

....JB kom hit oanmäld en förmiddag och knackade på med sin nya flickvän......Jag väntade mig inget besök och såg kanske lite överraskad ut när jag öppnade dörren i shorts och T-shirt.......Det var allt......JB gick sen vidare hem till MN.....Han sa då till MN om mig att " Jo han såg jävligt paff ut när vi dök upp "...........En liten överdrift, men ändå inom rimliga gränser..........Nu var det dock Norens tur att sprida historien vidare och då lät det såhär " Hörde du om Björk, han drabbades av nån psykisk kollaps och kunde inte prata när Bäck och tjejen kom förbi ".........En typexempel på hur det kan gå till när MN får härja fritt med sina förvrängningar!!


Veckans historia : Jag och Anus var och badade i Badbrottet en varm sommardag för säkert 5-6 år sen........Det kommer en bil til parkeringen, ur stiger en snygg tjej med ryggen vänd mot oss.....Anus flyger upp ur solstolen och häver ur sig på sitt speciella romantiska sätt "   ÖÖHHH henne skulle jag vilja slicka upp i brygga ".........Jag småskrattar lite som svar och kollar bort mot tjejen som vänder sig om mot oss och jag ser direkt vem det är......Det är Anus syrra!!

Vänder blicken tillbaka mot Anus som ser ut att tappa hakan samtidigt som hans kroppslängd ser ut att minska med 50 cm........." Jaså du Anus, det var ju kul att få reda på det " svarar jag och börjar sen gapskratta.........Anus ditt äckliga jävliga helvete, det här slog fan det mesta!!

Veckans Youtube-klipp : Ryskt gruvfyllo....Ett ryskt gruvställe försöker ge en respektabel bild av företaget, men det känns som den här liraren som dyker upp i bakgrunden sabbar det mesta av det!!




Veckans Lista

3 TV-programm som jag sällan missar.

1. Sportnytt
2. Ice Road Truckers ( Om lastbilar som kör på frusna sjöar i Kanada )
3. Hockeykväll ( Forza Luleå )

Så nu är klockan 23:23, dags att avsluta här om jag ska hinna göra den där läxan.........Hyvä!!


Bloggen goes dikt!!

Jag har inget att berätta om, men klart vi ska skriva ändå.......Vi får hitta lite lögner, skröner och skit att fylla det här inlägget med.....Först och främst tycker jag det är så dåligt att man inte kan se vilka övriga som använder den här bloggen i närområdet, det finns liksom ingen " sökfunktion " överhuvudtaget.....Det fanns det förrut, men nu har dem tagit bort det av nån anledning som jag inte alls kan förstå......

.....När jag började med den här bloggen visste knappt nån att den existerade......Efter ett tag fick flera av mina vänner reda på adressen........Och efter ytterligare ett tag så hade jag ännu flera läsare för att jag gick ut och skrev kommentarer i andras gästböcker, men det orkar jag inte göra längre nu, så mitt tips är att besöksantalet kommer sjunka här......Skit samma.........Idag och igår har jag inte gjort mycket, mest legat framför datorn kombinerat med att ligga i soffan och kolla på sport.....Gällande fotboll så har jag nästan helt tappat sugen att se matcher, det spelar knappt nån roll vilka lag eller vilken liga det är......Jag orkar sällan se en hel match längre utan att bli uttråkad.......Ser hellre debattprogram om fotboll eller hockey.....Lite tragiskt kan tyckas......Hur som haver, nu ska vi presentera några nya punkter här i bloggen.......Den första är veckans recensioner......Dessa recensioner kommer mest handla om filmer jag sett, men även böcker jag läst och skivor jag hört......

Veckans recensioner

Film : All the boys Loves Mandy Lane.

Kommentar : En skräckfilm, med en klassisk skräckfilmshandling.....Dvs att ett gäng ungdokmar åker iväg till ett ställe och blir mördade en efter en av nån galning......Filmen i sig var ingen höjdare, den var faktiskt inte ens speciellt spännande......Det stora pluset går till filmens huvudrollsinnehavare som var bland det sexigaste jag sett.......Betyg : 2.






Film : The three burials.

Kommentar : En mexikansk kofösare blir av misstag dödad av en polis, sen försöker polisen tysta ner det, men mexikanens kompis ( Tommy Lee Jones ), tar lagen i egna händer och kidnappar polisen och ger sig iväg på en färd med honom där han ska få sona sitt brott.........En film med stundtals otroligt fint landskap och foto, jag gillar alltid filmer som utspelar sig i Texas.....Ingen action direkt, men det blir aldrig segt........Betyg : 3 + .







Veckans Bok :  Handel med döden, Simon Kernick.

Kommentar : Utspelar sig i engelsk miljö och handlar om en polis som extraknäcker som yrkesmördare för en gangster......Men nånting går snett och polisen börjar komma han på spåren........En bra bok, jag trodde det skulle vara svårt att läsa den eftersom den utspelade sig i England, jag brukar föredra böcker i svensk miljö, men det var inga problem.......Den höll hög klass rakt igenom, men slutet var en liten besvikelse......Men det tycker jag ofta slutet i böcker är........Betyg 4- .





Fan vad han skriker den där jävla kommentatorn på TV......Ejeborg, håll käften jävla gaphals!!

Nu kommer amatörpoet Björk även bjuda på en dikt.


Kalla droppar rasar från himlen, mörkret är konstant.
En glädjeflicka försöker bedra  i cyperspace
Tur mina sinnen är på spänn.

Varje gång jag ser henne fylls mitt hjärta av värme
Men tvivlan är som alltid större än tron

Framtiden är oviss
Möjligheterna så många men ändå så få
Kalla droppar rasar från himlen
Min promenad är snart över.


Veckans Noren symptom : Paranoian.

Kommentar : Det finns nog ingen av mina bekanta som har så många egenheter som MN........Den mest välkända är helt klart paranoian......Den första gången jag la märke till kopplingen MN - paranoia var på en fest när MN snodde med sig en sax när han skulle därifrån.......Några veckor senare kunde han inte gå hem en sträcka på ett par hundra meter utan att beväpna sig med stenar.......Och otagliga gånger har man hört fanskapet skrika med gäll röst att det är sjuk stämning där han är, fast stämningen är helt normal........Den värsta var nog när han i en kombination av alkohol, paranoia och något mer??  upphetsat stod och skrek att det var folk i MC-västar och kedjor som var ute efter han när jag pratade med han i telefon, någon minut senare så var han på en svartklubb och visste inte hur han hamnat där och slutligen i nästa samtal så satt han i nån mörk skåpbil med folk han inte kände utan att veta var han skulle......Självklart är inte nåt av detta sant, men i Norens sjuka hjärna blir det tll en sanning för honom......Vd blir nästa drag av denne paranoide människa!!


Veckans Youtube : Det här var fan bland det bästa jag sett, kille ( kolla frisyren ), i IKEAS kundtjänst blir tokig av skrikande ungar!!




Nog skrivet idag, nu börjar snart Fotbollskväll på TV 4......Skriv i gästboken, Auf Wienerschnitzel!!




En lugn helg!!

Ja det blir det nog, klockan är 23:42 och jag lyckades just trycka bort alltihopa när jag var klar till 97 %.......Satans jävla helvete......Sitter här lutad mot väggen i sängen i T-shirt, långkalsonger och shorts....Ute är det mörkt, förutom några julljustakar som lyser från några balkonger......Blir nog en lugn helg, ingen som kommit med nåt förslag och det gör inte mig nåt är inte så sugen på att hitta på nåt ändå......Vi tar festandet nästa helg istället, då är det förmodligen en fest för hela skolan.....

....Ska kanske sitta uppe och kolla Minnesota - Vancouver som börjar på Canal + kl 2, om jag orkar, men är ju mestadels för NHL som jag har den kanalen.....Vad har hänt sen jag skrev sist då??

Ja i Torsdags var det skola som vanligt, vi gjorde inte så mycket, men på kvällen var det en konsert i Operahuset vi var tvungna att gå på kl 7 med svenska kammarorkestern.......Jag och Jenny tog med ett block och penna så vi skulle kunna skriva lite och roa oss när det blev tråkigt........Men otroligt nog så hamnade vi mitt mellan två lärare. från skolan......Och det var inte så att vi satt ihop i klassen, utan man kunde hamnat precis vart som helst.....Vad är då oddsen för att vi skulle hamna mitt mellan de två enda lärarna som var där.......1 på miljonen??

Men det var ganska bra stundtals faktiskt, trodde inte jag skulle skriva det......Alla fall första akten, det var väldigt vackert stundtals.....Efter det var slut skulle jag skjutsa hem Jenny, då tog vi en liten biltur runt i Örebro först......Hon visade mig bland annat huset hon bodde i förrut, det såg ut som ett tillhåll för A-lagare om jag ska vara ärlig.....Ha Ha Ha......Sen visade hon nån skum gammal porrklubb i dold belysning i nåt industriområde som jag aldrig sett.........Så nu vet man vart Jenny hänger på kvällarna....

Idag skulle jag åka till skolan som vanligt, men gled av vägen med bilen innan jag ens kommit ur Kumla......Var dock inte alls allvarligt, jag åkte i 20-25 km och vare sig jag eller bilen skadade sig, men blev stående där och kunde inte köra därifrån......Fick ringa efter en bekant som kom och hjälpte mig med ett större rep och drog upp mig på vägen, men efter det var jag inte så sugen att åka till skolan utan åkte hem och la mig och sov igen!!


Min morsa ringde förrut och frågade om vad jag önskade mig till julklapp, min snälla, snälla mamma som bara tänker på andra hela tiden......Men tycker den här julstressen är så otroligt överdriven.......Det är julklappar i massor, julbord i flera veckor och julpynt överallt.....Har absolut inget emot julen, tycker den är mysig......Men för mig börjar julkänslan infinna sig kanske 1 dag innan, inte tidigare än det!!

Veckans historia : Jag och Bäck skulle handla på Mcdonalds vid Gustavsvik och stod vid Drive In och skulle beställa med bilen......I luckan  drygt 30 m bort så såg vi att det var en gammal lagkamrat från ett fotbollslag som stod......Vi började genast ösa galla över han och berättade för varann hur usel och dålig vi tyckte han var.......Det var verkligen sågning längs fotknölarna.......Plötsligt hör jag hur mikrofonen bredvid mig knastrar till och rösten säger " Skulle ni beställa eller "......Jävlar, vi har suttit precis bredvid mikrofonen och han har hört allt.........Jag tittar bort och ser hur han blänger argt bort mot oss.......Vi skäms, beställer och åker därifrån......Har dock aldrig sett människan efter det här, kanske blev han knäckt och flyttade till Grönland, vad vet jag!!

Veckans You-tube

En av mina favoriter inom komiken Johan Glans.....En liten skär jävla skåning, men rolig är han!!





Veckans Lista

3 sköna svenska komiker som får tummen upp av mig.

1. Johan Ulvesson - Klass!!

2. Lennie Norman - Old School!!

3. Robert Gustafsson : Bäst!!

Det var allt, nu är klockan över 12, inte så långt kvar till hockeyn nu.,...Ska nog se filmen jag laddade ner på datorn förrut, en skräckfilm, får se om man kan somna sen.......Ha det fint!!


Ännu en kurs klar!!

Idag så avslutade vi kursen politik & demokrati i skolan, eller vi har den imorgon med enligt schemat men då ska jag bara åka dit och lyssna på redovisningar så man kan säga den är klar......5 veckor har vi hållit på med den och till en början tyckte jag det var ganska tråkigt faktiskt, men nu på slutet när vi har haft lite redovisningar och studiebesök har det varit intressantare.......Nästa kurs vi tar oss an kommer handla om ungdomskulturer......

....Jag trivs kanon med att plugga, det är mycket roligare än att jobba då känner man oftast ångest  och stress när klockan ringer på morgonen......Först och främst är den ena dagen aldrig lik den andra, det är väldigt omväxlande....Dessutom gillar jag tiderna, ofta går vi från 8:30 - 12:30, sen har vi ofta nån timmes läxa att göra.......Och sist men inte minst så tycker jag klassen är jävligt bra, det finns faktiskt ingen jag stör mig på utan jag känner att jag kan prata och umgås med alla........Men min favorit i klassen är Jenny, fina, snälla, roliga Jenny......

I måndags efter skolan hade vi en föreläsning vi skulle på Kl halv 7, så stannade kvar i Örebro då efter skolans slut vid 1.....Först åkte jag hem till JS som satt i shorts och en pannlampa och läste psykologiböcker......Det var en makaber syn att se........Var där några timmar, sen åkte jag förbi min klasskamrat Jessica som bodde på Norr och kollade in hur hon bodde........När jag var där frågade jag om jag fick låna hennes dusch och det gick bra.......Efter det åkte jag förbi Jenny och hämtade henne, vi skulle dra ut och käka innan föreläsningen......Blev dock lite väl stressigt, vi fick in vår mat ungefär 20 min innan samlingen......För Jenny var det inga problem att hinna äta upp,  för hon åt som en norrlänsk gruvarbetare och var klar på nolltid, men jag höll inte hennes tempo och fick det lite svårare.......Det löste sig ändå......



Min klasskamrat Jenny

Min klasskamrat Jenny.

På tisdagen höll jag på och förberrede mig för redovisning större delen av dagen, vår grupp hade skjutit upp allt arbete alldeles för länge så det blev mycket att göra i slutet....Höll på mellan 2 till 9 och skrev och filade med den där redovisningen som vi hade idag och i ärlighetens namn så blev den inte speciellt lyckad......Eller helt usel blev den inte, men vi kunde definitivt gjort den bättre......Jag råkade även försäga mig under dagen och avslöja att jag kallats för " Pungen " tidigare i mitt liv, något som möttes av elaka hånskratt och låt oss hoppas att min felsägning inte leder till att jag börjar bli kallad det igen..........Nu efter det har jag varit och spelat pingis med gubbarna nere i Kumlahallen, var riktigt bra spel faktiskt, dem flesta av gubbarna var i form, men jag spelade med hyfsat och lyckades förbli obesegrad under kvällen......

Resten av veckan då, ja imorgon så har vi nån konsert som är obligatorisk som vi ska på kl 7, funderar på att stanna kvar i Örebro när vi slutat skolan.....Förhoppningsvis är det nån som vill hänga med och spela biljard, gå och käka eller nåt annat för att fördriva några timmar.......Till helgen har jag inget planerat, hoppas det dyker upp några förslag!!

Veckans kompis : Johan Bäck.........En av mina allra bästa kompisar, jag lärde känna honom för 6-7 år sen genom fotbollen när vi båda spelade i Yxhult och började samåka till träningen.....Det tog inte lång tid innan vi började umgås utanför fotbollen med.......Det jag gillar med Bäck är att vi har väldigt lätt för att umgås, vi kan utan problem ligga och snacka skit en hel dag med varann utan att göra nånting.....Många säger att vi är ganska lika till sättet och det ligger kanske nånting i det......Vi tävlar i det mesta mot varann alltfrån biljard, kinaschack, till fotbollsgolk och fia med knuff.....Det är alltid duster där svordomarna haglar och skadeglädjen är enorm......Till vardags jobbar han på skitstället Momentum, ett litet lager i Örebro där även 2 av hans kompisar är......Förmodligen är det en av MellanSveriges vidrigaste arbetsplatser......Han har även nyligen träffat en tjej från Internet som han nu är ihop med.....Vi spelar även fotboll ihop i Yxhult IK...

....Men det bör även nämnas att denne Bäck ofta är en opålitlig jävel, det är svårt att planera nånting med han och han vill aldrig åka iväg nånstans på semester utan sitter hellre instägd i lägenheten hela sin semester vilket är lite synd......Dessutom är han precis som de flesta av mina andra vänner ett riktigt fyllesvin ibland, hans skandaler är massor till antalet!!

Veckans Bäck : Midsommar 2005, eller kanske 2006, hur som helst vi satt och festade hos JS först som då bodde i en liten mörk knarkarkvart i Kvantum.-huset och redan tidigt såg man vart det barkade för Johan Bäck.......Efter ett tag vi vi iväg för vi skulle gå till Puskas som bodde nån kilometer därifrån......Bäck var redanhär näst intill redlös och gick barfota, pissade mitt på gatan och var omöjlig att prata med.......Väl framme hos Puskas försökte han skärpa till sig i början, men det tog inte lång tid innan alla hade hunnit se igenom hans fasad.......Han trodde han satt och viskade till JS när han i själva verket skrek upphetsat att " hon vill ha mig "....." hon vill ha mig "........Om en tjej till en annan ekant som var där och nej Johan, hon ville inte ha dig......Efter detta spårade Bäck ur fullständigt.......Han gick in och pissade i Puskas garderob, innan han tog med sig ett fullt glas och gick iväg utan att säga nånting till nån......Jag hoppade på cykeln för att följa han på avstånd och det var hemska syner som utspelade sig framför mina ögon.......Fanskapet till människa gick runt mitt i gatan och skrattade och pekade finger åt alla han såg, alltifrån respektabla barnfamiljer som satt ute i trädgården till oskyldiga pensionärer som körde förbi i bil.......Jag hade sett nog och cyklade därifrån och lämnade Johan Bäck i guds händer.........Långt senare vid 11-12 hittade några av mina vänner honom framme vid Sibylla-kiosken, han hade då somnat med huvudet i en mosbricka.......Trevlig midsommar din jävel!!

Typiska Bäck Kommentarer : " Nej för fan "..............." Jo för fan".........." Det löser vi, det ordnar vi "..................Hon vill ha mig, hon vill ha mig, hon titta på mig "...................." Ja det är alla tiders "

Status just nu : Sågs senast i Lördags medverkande i Björken Cup.....Relativt lugn på kvällen, alla fall med Bäck.mått sett!!


Veckans Youtube : En mer och mer upphetsad och förtvivlad Lasse Grangvist sågar Sverige totalt när de står för tidernas fiasko och förlorar mot Vitryysland i OS i hockey med 4-3.......Det bör nämnas att jag var ungefär lika knäckt som Lasse här, fy fan vad knäckt man vart av det här fiaskot!!






Veckans lista

3 goda drinkar ute på krogen.

1. Piggelin
2. Singapore Sling ( riktigt fin, dock riktigt dyr med )
3. White and russian.

Så nu är klockan 19:19, jag ska göra mat här sen titta på Bonde söker Fru och sen Efterlyst och sen Sporten, sen är klockan över 10, då får vi se vad vi hittar på då.......Auf Wienerbröd!!


Björken Cup avgjord!!

Så var den då avgjord, en av mellansveriges mest prestigefyllda turneringar.....Björken Cup!!

Årets upplaga av denna anrika turnering gick av stapel igår i LÖrdags alltså mellan 14:00 - 16:30 i Kumlahallen, reglerna var dessamma som tidigare år.....Lagen lottades, 3 man på banan från varje lag, 5 minuters matcher och alla möter alla innan slutspelet tog vid.........Vi var 17 man som gjorde upp om titeln och jag lottades ihop med Bäck och Dennis, en kille som var här på besök från Uppsala som jag inte kände, men han var trevlig.........Första matchen var skitjobbig, det satte sig en stor klump i bröstet av trötthet så jag knappt kunde andas, men efter det kom jag igång...........

....Vi vann 1 match, kryssade en och förlorade 2 i gruppspelet och kom därmed 4 :a i tabellen och ställdes därmed mot ettan Rumänien i Semifinal ( Vi var Kanada för övrigt )......Dem hade ett starkt lag ledda av Loden som var riktigt vass i år och slog målrekord med 15 mål, uppbackad av ex-hockeyspelaren Vikholm, Kumlas största busunge genom tiderna Tomas Andersson och Frimodig som hängde på en kompis och kom oanmäld.......

.....Vi fick en mardrömsöppning och låg tidigt under med 3-0.....Loden satte alla, jag slängde klubban i väggen och skrek helvetes jävla kukfitta innan jag gjorde 2 mål och tog oss  upp till 3-2.........Men sen orkade vi inte mer, dem var 4 man och hade en avbytare,. vi var bara 3 och när dem fick nåt enkelt mål fram till 4-2 så tappade vi koncentrationen och dem kunde rinna iväg till 7-2....Vi var utslagna!!

Vi förlorade dock mot cupens bästa lag, dem vann finalen mot Brasilien med 6-3.....Övriga länder i cupen var Azerbadjan och Sydkorea........Själv gjorde jag 7 mål i cupen, varav 4 i en match där jag var stekhet och dessa 7 mål räckte till en 3:e plats i skytteligan.....Eller Nutta Trophy som det heter.........Allt som allt, det var jävligt kul och det tyckte nog alla som var med också......

.....Övrigt att tillägga från cupen är att jag tyckte det var kul att min svåger Jimmy kom med, jag har tjatat på han i flera år nu, men han har alltid haft en anledning att säga nej......Men nu slapp han inte undan och han verkade trivas som fisken i vattnet när det väl var igång.....Efteåt stannade han kvar i omkl.rummet och drack lite öl och snackade skit, hoppas han blir med på Fotbolls VM nu i sommar med........

....Vi kan också tillägga att JS såg ut som en gorilla när han sprang runt på planen med sin testoronfyllda blick, väderkvarnsarmar och usla klubbteknik.........Vi kan även tillägga att flera av spelarna har hörts säga att de tyckte Kimboll var turneringens flopp........Vad säger du om det Kimboll??

JS tog lite bilder som jag tänkte lägga ut här, men har inte fått dem än så visar dem i nästa inlägg istället........Efter cupens slut gick vi ner i källaren och bastade.......Det behövdes inte många öl där för man skulle bli lite snurrig.......Det vart även en upprörd stämning efter att nån berättat om min episod nyligen där jag runkade på motorvägen och blev upptäckt av en lastbilschaffis som åkte förbi.......HA HA hA!!

Efter bastun var det spelarbankett hemma hos mig......Vi var 11-12 personer som var här och som alltid när vi samlar ihop folk i det här gänget så blir festerna roliga, denna var inget undantag.......Stämningen vart dock på gränsen till för rå när jag återigen åkte ut på Robinson och min ilska vände sig då först och främst mot finnen Pampas som röstade på mig som vanligt........Åk hem till Finland jävla invandrare skrek jag åt fanskapet........Sen så skulle det naturligtvis ställas till med oreda med........Tavlor flyttades huller om buller och saker gömdes.....Jag var dock vid denna tidpunkt så full att jag missade allt detta, men dagen efter såg jag att inte en pinal stod på sin rätta plats........Å vad jag ser fram emot kommande fester hos Puskas, jag ska uppföra mig så jävla bra då!!

Idag vaknade jag och det såg ut som ett krigsområde här, speciellt köket var överfyllt av ölburkar snus, chips och annat......Men var bara att sätta igång och städa, klarade mig rätt bra från bakfyllan med..........Sen har jag träffat R idag, vi gick och fikade på Sveas och gick och kollade lite på julskyltningen, sen har jag gjort lite läxor med, vi har en redovisning om oilka ideologer imorgon......

Från sportens värld....

1. Henka på väg bort från Indianerna......Henka i annat lag än Indianerna går inte att föreställa sig!!

2. Luleå är grymt formstarka i hockeyn....Såväl Bartecko som Omark är i superform!!

Veckans historia : Denna historia hamnar om min gamle kompis Anis, eller Anus som jag ibland kallade han.......Vi var runt 20 och var på Mallorca och bodde ihop.......Denna kväll vart Anus otäckt full och när jag kom till receptionen för att hämta nyckeln så sa dem att min kompis redan varit där och hämtat den......Gick då upp till rummet, men fann det låst och ingen Anus i närheten......Vart fan är han tänkte jag??

Tog hissen ner och av en slump stannar hissen på ett par våningar under, där ligger Anus mitt på golvet och sover....Jag springer ur hissen och försöker få liv i fanskapet, men han vägrar vakna.......Av nån anledning som jag inte minns så lämnar jag han i nån minut och när jag sen återvänder då är han borta, hur nu det gick till!!

Återigen upp på rummet, inte där......Ner till foajen, ut vid strandpromenaden och där ser jag hur han går och vacklar och ser allt annat än nykter ut.......Ser hur en bög kommer fram till han och börjar prata med han och stryka han över kinden........Anus är så full att han tror att det är en tjej så han böjar hångla med bögen........Jag börjar skratta och springer fram till han och säger nåt och då vaknar han till ur sin dvala och inser att det är en kille han står och kysser......Hans ögon blir stora som tefat och han hoppar upp 2 meter i luften av förskräckelse.......Men skadan var redan gjord och jag hade fått en rolig historia att berätta för det övriga gänget!!



Veckans Youtube : Hollänsk programledare börjar skratta åt sina gäster och får sen sparken!!

Veckans lista.

3 orsaker till varför jag vill besöka Brasilen.

1. Fotbollen
2. Karnevalerna
3. Damerna.

Så nu är klockan 0:33 , nu är det läggdags om jag ska orka upp imorgon........Auf Wienerbröd!!