Thats it!!

Bögdatorn har klappat ihop, i väntan på att den ska lagas blir det inget skrivande!!


Regn och rusk!!

Det känns verkligen att det är höst nu....Det är regnigt och mörkt ute....Den här delen av året är inte speciellt charmig.....Helgen finns inte mycket att berätta om, hade skittråkigt och gjorde knappt nånting.....Idag i skolan skulle vi hålla i nån idrottsaktivitet i en 30 min var....Jag skulle ha basket, men när jag kom dit så fanns det naturligtvis inga basketkorgar....Fiaskot var nära, men flexibel och kreativ som jag är så hittade jag på lite andra lekar istället och det funkade rätt bra det med....

....Jag umgås inte med nån i klassen på fritiden och kommer inte ha kontakt med nån efteråt heller, det är jag rätt säker på.....Men har accepterat att vi är väldigt olika i klassen....Det finns flera jag tycker har bra egenskaper med....Nån är gullig, nån är smart, nån är ganska rolig.....Trivs bättre i klassen nu än när jag började då kändes det inte så muntert när Jenny hade slutat......Vi umgicks hela tiden i klassen men nu träffas vi aldrig, det känns tråkigt och jag vet inte vad jag känner för det om jag känner  mest besvikelse, saknad, ledsamhet, arg, eller rent av att det är skönt.....Kanske är en blandning av allt!!



Kommentar : Min " franska cafe hörna " är tillbaka!!

  

Kommentar : Anis med sin nya hund, 10 veckor gammal......Till höger Stora hotellet där jag var på en undersökning i Måndags kväll!!

  


Kommentar : Fick 450 kr för besväret att ställa upp på undersökningen....Med tanke på min kunskap och det rykte jag besitter så borde jag krävt mer!!

Efter skolan stannade jag kvar i Örebro för att vara med på en " kvalificerad undersökning " som det handlade om.....Hade sett en annons i N.A att de sökte killar mellan 20-30 som läste mycket i media.....Det visade sig handla om ett gruppsamtal på 2, 5 timmar om Aftonbladet.....Vi var 7 killar som satt och diskuterrade medans en kvinna som höll i det hela öste på med frågor och påståenden....Jag var den i gruppen som oftast var ensam med mina åsikter, dessutom var jag den i gruppen som åt mest av det gratis fika vi bjöds på......En kille han sa knappt ett knyst på hela tiden, men han fick sina pengar ändå....En kul grej var det alla fall och lönen var ju riktigt bra!!

Det ryktas.....Att Firman Boys körde över Göteborgs firma Wisemen i Lördags när drygt 300 grabbar gjorde upp i en riktig tungviktsfigth.....Firman Boys alltså överst på tronen igen, AIK ska ha en stark firma, så är det bara!!

Grattis till den jävel som lyckades hacka sig in på min blogg och skriva om den i förra inlägget med.....Jag vet vem det var, men vill inte hänga ut han här, men hämnden kommer komma det kan du lita på din jävel!!


Kungen och hans hovnarrar!!

Fredag och helg, skönt....Som vanligt lirades det pingis på Fredag, vi vann med 3-0 mot Skogaholm och är tvåa i tabellen.....På kvällen  åkte jag hem till Andre då även Bäck var där på besök....Vi kollade TV och lirade lite kort.....Bäck introducerade ett nytt kortspel , 500, som han själv var ganska bra på.. han höll i reglerna på ett föredömligt sätt. Jag själv hade en del tur det måste jag erkänna och därför klarade jag mig skapligt. Andre gjorde bra ifrån sig med......Stundtals fick jag precis det jag behöva hela tiden och behövde inte ens anstränga mig medan Bäck och Andre verkligen fick slita för sina poäng.
Men jag måste dock berömma dem för utan min otroliga tur hade jag förmodligen inte haft en chans !
 

Kommentar : Tyckte jag var värd en segeröl efter pingisen.....Dagens mat blev en kebabtallrik från Grillcenter, Grillcorner eller vad fan det heter!!



Kommentar : Två högklassiska kortspelare...Kolla in Bäcks blick, han inger verkligen respekt. Själv ville jag inte vara med på bild som vanligt !


Kommentar : Så här blev slutställningen, Andre bäst....Och jag och Bäck skuggade tätt bakom.


Imorgon har vi möte med Yxhult kl 11 för att träffa den nye tränaren och så ska väl lite nyförvärv presenteras med....Sen får vi se vad som händer på kvällen!!

Bilder.

Har lagt om stilen lite här på bloggen. Som det känns nu blir det fler inlägg men med betydligt färre text, men med fler bilder. Har just bevittnat HV 71 köra över Färjestad med 0-5, men namnet för dagen är Peter " Foppa " Forsberg....Fan vilken kung, jag har sett upp till han i 15 år och det är få personer som gjort mig så stolt över att vara svensk som han.....Han kombinerar extrem talang med tuffhet och ödmjukhet.....Påminner faktiskt lite om mig själv på innebandy planen när jag tänker efter!!







Kommentar : Var hos min syster tidigare ikväll och skrev ut lite papper till skolan. Lille Dennis ville först inte vara med på kort som ni ser, men till slut fick jag han......Under ser ni kvällens maträtt : Pasta med cavapci, potatissallad, pastasås, svartpeppar och gurka......Pris 35 kr!!


Hells Kitchen nästa!!

Idag hade jag min gamle vän Johan Bäck på besök....Han var som en jävla fågelunge och höll på och gapade om hur hungrig han var.....Generös av naturen som jag är så bjöd jag naturligtvis på mat och vi slängde ihop nåt av det som fanns i kylen!!









Dagens rätt : Pasta med ostsås och cevapci.....Pris : 4o kr!!


Har haft hela jävla dagen på mig att göra en läxa som vi har till imorgon, men har bara skjutit fram det....Nu måste jag sätta mig och göra skiten nu, halv tolv....Men har bara mig själv att skylla!!

Bilder.

Några bilder från eftermiddagen.



Kommentar : Min far. 66 år men still going strong vid pingisbordet. Den jäveln slog mig i vår sista match!!



Kommentar : Var på bibolteket och skulle låna en bok som behövs i skolan. Kunde inte låta bli att låna med mig den här då!!


Yxhults Hall Of Fame!!

Var ett tag sen det skrevs här och det blir inte så långt heller det här....Den rätta inspirationen saknas där....Berättar lite om de senaste dagarna bara.....I Fredags hade Yxhult fest för att föra att klubben fyller 80 år, det bjöds på buffe med god mat som pasta, lax, kycklingklubba, rostbiff och annat...Festen var uppe vid restaurangen vid Kumla Golfklubb, men blev lite besviken över hur lite spelare det var där.....Var mest ledare, styrelsefolk och inhemska fyllon....

....Det delades även ut medaljer och plaketter av olika slag.....Helt utan förvarning ropades mitt namn upp och jag fick gå fram och ta emot nån sån där sak som man sätter fast i kavajen, tröjan för att jag spelat 10 år i Yxhults representations lag.....När ordföranden frågade efter en kommentar inför alla var " Fy fan " allt jag fick ur mig......Åkte hem rätt tidigt vid halv tio!!

Igår var jag och skrev om en basketmatch i Kumla och tog några bilder.....Några timmar senare så fick jag ett samtal från Kumlanytts redaktör, jag förberedde mig på att få beröm då jag vigt 2 timmar på en Söndag åt ett basketreportage.......

" Tjena hur är läget, bra skrivet, MEN VA FAN VAR DET FÖR JÄVLA SKITBILDER DU TOG EGENTLIGEN "

Så var det med det berömmet, men kan hålla med om att bilderna inte var något vidare!!

Idag gick vi bara mellan 10-11:30 i skolan. Vi hade nåt yoga pass vid Nautilus i Örebro....Som så ofta lyckades jag bli sen och frustade ut som en ångvält i ett rum som innan var var djupt försjunket i den orientaliska världen....Tog en matta och hängde med, skrattade lite inombords åt några äldre deltagare och såg på mig själv som den vältränade idrottsmannen som var van vid 10 gånger hårdare saker än det här.....5 min senare så sprutade svetten ner för min kropp samtidigt som stålmormor till höger om mig utan problem hängde med i övningarna samtidigt som jag med min stela kropp hade fullt sjå att hänga med!!

Förmodligen kommer en kanin flytta in hos mig snart.....Har fått kontakt med ett par som hittade en kanin ute och dem vill inte behålla den.....Jag har länge saknat ett husdjur....Kan man inte hitta nån tjej som tycker om en, får man skaffa sig et husdjur och försöka dressera det till att tycka om en alla fall.....Min gamle vän Anus knackade på mitt fönster sent igår, han hade med sig en liten hundvalp som var 8 veckor som de skaffat dagen innan.....Gissa om jag blev avundsjuk på han, erbjöd mig att vara hundvakt så fort det behövdes.....Det var verkligen en söt liten krabat de skaffat familjen Anus!!

Har fått låna en kamera av Kumlanytt så kan ta lite bilder för tillfället.....

      

Kommentar : Håller på och läser boken om Liam Norberg....Han som var skådespelare, men vid sidan av det tungt kriminell....Till höger, mitt kylskåp!!


   

Kommentar : Ett av de ställen jag helst sitter vid i min lägenhet, barhörnan.....Till höger : dem här kalsongerna har jag på mig idag!!


Nu ska jag ner och spela lite pingis med farsan, sen om jag hinner vill jag vaccinera mig!!

AIK - SM GULD!!

Den allmänna idrottsklubben från Solna tog i Söndags sitt första SM Guld på 10 år och man gjorde det genom att i en klassisk match borta besegra IFK Göteborg med 1-2.....Den här veckan har varit förhållandevis tung, men när det är som jobbigast kan man alltid tänka på segerscenerna i Söndags så blir jag lite mer uppåt.....Speciellt Tjernströms 1-2 med 5 min kvar fick mig att explodera av jubel och all nervositets byttes ut mot eufori och glädje.....En riktigt klassisk match var det, en match som borde setts på plats, eller bland en stor AIK-mobb, eller på en fullpackad pub alla fall......Jag såg inte matchen på nåt av dessa ställen, jag såg matchen på det försupna alkistället Caesars i Kumla ihop med en folksamling som var så patetisk att det kryper i kroppen på mig ju mer jag tänker på det......Det var drygt 10 personer där , förutom mig och Sandberg och bland dem fanns bland annat superfettot Sellberg, Kumlas och kanske länets fetaste person, Vakmästar Arne, en gubbe som jag tyckte såg ut som 100 år redan för 20 år sen när han jobbade som vaktmästare på min skola, han ser fan inte yngre ut nu......Sander en liten blåneger som knappt kan prata och som jag alltid sett som lite utvecklingstörd....

....Som om inte det var nog satt det nån vidrig jävel och spela Blackjack 2 meter ifrån mig, med stripigt hår i hästsvans, byxor som tog slut vid skenbenet och ett flin som kunde skrämma den mest hårdhudade.....Men värst av allt var nog den extremt irriterande kvinna/kärring/tredje könet som satt alldeles bakom mig och med jämna mellanrum väste fram " Hata AIK och krossa råttorna "....När Göteborg gjorde 1-0 och hon satt och väste som en jävla orm var jag vungen att vända mig om och be henne hålla käften.......Hade som sagt hellre sett matchen nån annan stans, men var grymt sliten sen dagen innan, hamnade på nån kass efterfest och kom hem vid 5 då......Så orkade inte ta tag i nån skjuts in till Örebro, speciellt inte som jag säkerligen blivit ensam ändå.....Jublet vid Tjernströms segermål då stolar flög all världens väg var dock en jävligt skön känsla.....Fan vad kul det ska bli att se AIK i Europa igen, enligt mig är AIK ett av få svenska lag som kan spela i Europa utan att skämma ut Sverige.......Helsingborg är ett annat, Göteborg ett tredje!!

Min topp 5 lista AIK i år.

1. Obolo - En klasspelare, var inte på topp i slutet, men overall tycker jag han var bäst i AIK!!

2. Hooiveld - Ett kanon nyförvärv, han blev bara bättre och bättre ju längre säsongen led och var en av de största anledningarna till vår täta defensiv....Dessutom innehar han precis som alla andra holländare den där speciella hollänska arrogansen!!

3. Ortiz - Vilken bollvinnare....Har utvecklats massor sen förra säsongen och verkligen blivit en rollspelare, bäst i den positionen i allsvenskan ihop med Anders Svensson!!

4. Öhrlund - Har knappt gjort en dålig match, men desto fler riktigt bra matcher och massor med nollor har han hållt och nu blir det Rosenborg för örat!!

5. Per Karlsson - Ingen spelare som får de stora rubrikerna, men har gjort en helgjuten insats precis som nästan alla försvarare i år!!

Personlig favorit : Kenny " Millwall Mental " Pavey......För han enorma hjärta, hans glidtacklingar, hans målfirande mot Djurgården och naturligtvis för att han är från Millwall!!


Förra Lördagen tänkte jag ta det lugnt, men hängde med Bäck in på nån fest i Örebro....Eller fest och fest, det var jag, han, Sandberg, Brikell, två gamla kompisar till Bäck plus en tjej....Man kunde lätt se tidigt vartåt kvällen barkade för Johan Bäck...De glansiga ögonen, den intensiva rökningen, den ryckiga gångstilen......Alla typiska kännetecken för en Johan Bäck som håller på bli riktigt full..Fy fan....Själv åkte jag hem till Kumla och Hotellet när festen var slut ihop med Brikell, som började med att spela bort 140 spänn på Blackjack på 1 minut och sen satte sig och stirrade rakt ut med tom blick innan han skakade på huvudet och muttrade nåt om ångest...Jag svarade inte, men höll med inombords!!


Den här senaste veckan har jag verkligen inte kännt mig på topp, tvärtom....Främst en sak som varit har jag mått riktigt dåligt över, det känns lite bättre nu, men fortfarande inte bra och jag tänker mer på den här saken än jag skulle vilja.......Till en annan sak, jag och Emma vi finns inte mer.....Vi insåg båda två att vi inte hade nån framtid ihop och beslöt därför för att sluta träffas.....Både hon och jag har tyckt det varit mysigt att träffas, men finns ingen anledning att bygga vidare på nåt som inte leder nånstans......Dessutom avslöjade hon att hon aldrig varit kär i en kille utan bara i tjejer vilket kom som en överraskning....Men det är väl den inverkan jag har på tjejer, efter att ha träffat mig så blir dem lesbiska!!


Veckans Youtube.




Kommentar : Bra variant grabbar!!




Kommentar : AIK tar över Ullevi vid slutsignalen!!




Kommentar : Typiskt neger betendee!!


Struntar i det ryktas, har knappt träffat en människa den senaste veckan så finns inte mycket att skriva om.....Nu ska jag sova, sista dagen på praktiken imorgon, sen är det tillbaka till skolbänken igen...Godnatt!!