Kameran sönder!!

Var och åkte skidor utanför Kumla ihop med 4 vänner i Söndags och tog flera bilder och även några filmer som jag tänkte lägga ut här, men på kvällen var katastrofen ett faktum....Jag hade kameran i jackfickan, slängde upp jackan på ett räcke utan att tänka mig för och kameran ramlade ur och slog i golvet....Den är alltså för tillfället ur funktion, vet inte om den går att laga!!


Kommentarer
Postat av: Fredriksson

Trodde knappt mina ögon sent i lördags när tåget stannade till vid södra station. När dörrarna öppnades till vagn 15 blev det både solförmörkelse och tsunamivarning utfärdad över vinterlandskapet. Ur tåget klev en långvuxen karaktär. Han såg kåt ut. Hade en nyöppnad Sofiero i sin högra hand, medan den andra handen grävde frenetiskt i vänstra jeansfickan. Var det förhuden han sökte?.. eller pungkula? Kanske var det båda delar. Nej, det var inte Bruce den allsmäktige, utan Anders Björk. Nervtabletterna hade tagit slut. Han skulle hälsa på den tvivelaktige och hjärtsvage kronjuvelen Johan Bäck... to be continued

Postat av: Noren

Ping pong på fredag kl 19.00 Då är det Dax för Noren pingpong show välkommen! (Fredrikssons tolkning av Mr Björk är en av dom bättre jag har läst)

2010-02-09 @ 18:45:19
Postat av: Jocke (mr 80-tal)

Ser fram mot fredag och i år så har jag ingen knäskada!!!

Man är nog lika kass ändå!!

2010-02-09 @ 18:55:02
Postat av: Noren

Kul att du kommer Jocke!

2010-02-09 @ 19:03:45
Postat av: Anders

Man måste ha respekt för livspoeten och " dag till dag " överlevaren Erik Fredriksson...Hans beskrivning här ovan talar sitt tydliga språk, ....Ser fram emot Ping pong turneringen på Fredag, ska bli kul träffa alla grabbar med, det sker lite för sällan tycker jag nog!!

2010-02-10 @ 00:11:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback