Grisarnas gris, Johan Bäck!!

I Lördags spelade vi vår sista match för säsongen, det blev stryk med 0-4 mot topplaget Forward/Eyra....Inte mycket att säga om, vi saknade en del folk och tändningen såg inte ut att vara på topp, medans de hade en kvalplats att spela om......Själv så trampade jag snett i slutet av första halvlek och då fick det fan vara nog för i år......Har nog inte varit riktigt frisk nån match på hela höstsäsongen, utan spelat halvskadad hela tiden....

....Ett annat oförklarligt fiasko inträffade efter cirka 30 min.....Domaren påpekade då att jag hade ett halsband på mig och bad mig ta av det.....Man får inte ha halsband när man spelar fotboll.....Jag drog snabbt av mig det och slängde iväg det mot vår avbytarbänk.....Problemet var bara att halsbandet flög iväg som det inte fanns nån tyngdlag och fastnade uppe i en gran bredvid planen.....Efteråt när jag satt på bänken skadad gick jag och kollade efter halsbandet, men det var spårlöst borta.....Jag stod som en idiot i 5 min och tittade upp mot granntopparna och slängde vattenflaskor på dem, men inget halsband syntes till.....Helt jävla otroligt och ännu ett fiasko var ett faktum denna så miserabla vecka!!

Efter matchen hade de sagt att vi skulle grilla och ta några öl eftersom det var sista matchen för säsongen.....Men det blev som vanligt i Yxhult, nästan alla drog hem....Det var bara jag och Andy som satt kvar och bastade efteråt och när vi suttit i 10 min så hördes materialaren Stisses gälla röst " Nu får ni öka, jag ska hem och kolla på fotboll "......Vilken rolig avslutning Yxhult!!

Men ska inte gnälla för mycket på Yxhults IK , bildat 1929.....Det här är verkligen en plats jag känner mig hemma på, jag kommer att spela i Yxhult tills de får bära ut mig, det kan jag säga redan nu!!


På kvällen kom Bäck förbi, han skulle hämta upp mig sen skulle vi dra vidare på nån fest.....Det blev dock ingen fest för oss, detta tack vare en oerhört onykter Johan Bäck.....Fanskapet var i stort sett omöjlig att konversera med.....Han spottade flera gånger på balkongmattan, spillde ut flera drinkar, skulle göra high five en gång i minuten, ramlade in i mitt duschdraperi så det gick i backen och var allmänt okontrollerbar och jobbig....

....När vi till sist kom iväg blev han om det nu är möjligt ännu värre......Vi skulle till en fest i Kumlasjön men fanskapet till människa stod och ryckte i en dörr framme på torget i minst 20 min i tron att festen var där bara för att han varit där tidigare på kvällen.....Trots att både jag och folk han pratade med i telefon sa att det inte var där.....När vi sen äntligen nästan var framme vid festen i Kumlasjön, vad händer då??  Jo tror ni inte att fanskapet till människa vänder sig om och börjar springa tillbaka mot torget samtidigt som han pekar finger åt mig......Nu orkade jag inte med han längre, utan gick iväg till Sandberg och Sanna och kollade hur deras nya lägenhet såg ut.....För Johan Bäck hade bara kvällen börjat, men för allas trevnad så stänger vi boken här!!

Igår var det bandy i Kumlahallen, jag kände mig stelare och tyngre än nånsin och droppen var när en 50 årig finne lätt accelererade ifrån mig....Nu ska jag inte röra mig på minst 2 veckor.....Min kropp behöver vila!!


Det ryktas att Noren med partner för andra året i rad tog hem fisketävlingen Fryken runt med 170 båtar med.....Imponerande och det var inga dåliga priser i år heller.....Undrar vilken plats Sandberg skulle hamna på om han var med här??

Det ryktas.....Att AGA BTK fick ett riktigt välkomnande till pingisens Div 2 i första sammandraget....Stryk med 8-2 och 8-0....Välkomna!!

Det ryktas.....Att AIK har världens chans att rycka i toppen av tabellen ikväll när de möter Djurgården på Råsunda.....Ta den här chansen nu!!

Det ryktas....Att Johan Bäck åkte på en smäll i Lördags!!

Det ryktas.....Att kungarnas kung Peter " Foppa " Forsberg är tillbaka......Låt honom vara frisk nu och åka över till NHL, är det någon som har förtjänat det så är det han!!


Veckans Youtube.



Kommentar : Kan inte tänka mig att detta är verkligt...Men rätt kul ändå!!




Kommentar : Roy Keane....Galningen Roy Keane!!


Nu är det dags att börja göra sig i ordning...Börjar min praktik idag som ska vara 6 veckor....Idag jobbar jag halv ett till halv 9, men hoppas kunna gå några minuter tidigare så man hinner hem till AIK - Djurgården.....Det är för övrigt alltid lika kul när nån skriver i gästboken....., Tjingeling!!

En Onsdag från helvetet!!

Onsdagen som var den här veckan var utan tvekan en av de värsta dagar som varit i år....Det började redan på morgonen strax efter att jag gått upp då jag fick veta att en av de personer som jag gillar mest på hela denna jord inte ville ses mer.....Om det gäller för en viss tid eller resten av livet vet jag inte.....Blev såklart väldigt ledsen av detta besked och hade därför tankarna på helt andra håll när jag åkte iväg med bilen till skolan på morgonen......Tänkte därför inte på att jag åkte utan bälte när jag mötte en polisbil på väg ut ur Kumla...

....Såg i backspegeln efter att vi mötts hur polisbilen gör en U-sväng och börjar köra efter och några hundra meter senare stannar mig......Jag går från att vara ledsen till att känna mig arg och är riktigt otrevlig och hånfull mot snutgrisarna som stannat och bötfällt mig med 1500.....Jag vägrar erkänna och hävdar att de sett fel så nu ses vi i tingsrätten och jag kommer hålla fast vid min historia till slutet!!

Är som en zombie i skolan därefter och kan inte alls tänka klart......På kvällen avslutas denna fantastiska dag med att mitt favoritlag Indianerna åker ur SM-slutspelet i speedway efter att ha stått för en patetisk insats borta mot Lejonen.....Verkligen synd, för dem vann med 8 poäng hemma och hade hyfsade chanser att ta sig till final där skrällen Vargarna väntat......Och den finalen är jag ganska övertygad om att vi vunnit.....Men eftersom halvla laget kör som några jävla utvecklingstörda borta mot Lejonen så blir det inget av det hela.....Till nästa säsong vill jag absolut inte se polacken Walasek i Indianerna, även Jesper B Monberg som var en katastrof när matcherna började gälla lite får gärna hitta en ny klubb!!

Mitt i allt detta elände fanns alla fall en ljuspunkt denna i övrigt helvetiska dag.....Ljuspunkten är den tjej jag träffar på eftermiddagen för en drink, eller drink och drink, jag drack några öl och hon ett glas vin....Hur som helst, fick en riktigt bra uppfattning om henne och hon verkade inte helt ointresserad av mig heller.....Ska bli trevligt att träffa henne igen, men det blir väl förmodligen inget av det som med allt annat!!

I Tisdags umgicks jag med min andra kontaktperson Eric från Örebro.....Vi åkte ut till Marieberg och handlade lite, han köpten bland annat ett leksaks-skepp på Toys r Us som han sen slog in och skrev god jul Eric på.....Fy fan.......Efter det åkte jag och solade i Kumlahallen och sen ut för att se när Indianerna körde hemma mot Lejonen, en match de vann med 52-44, men det räckte ju som bekant inte.....Det var för jävla blåsigt för övrigt och så fort de kört igenom första kurvan där vi satt så blåste det upp en hel sandstorm mot ögonen som tog en 10 sekunder att skrubba bort.....Lagom till man var klar kom de på nästa varv i samma kurva och skyfflade upp en ännu större sandstorm.....Fy fan!!

Idag och igår har vi varit lediga från skolan.....Nästa vecka är det praktik i 6 veckor, jag ska vara på Vialunds fritidsgård!!


Veckans fråga : Vem är den sämsta/mest patetiska/okunnigaste supportern av dessa.......1. Sandberg till Örebro och AIK   2. Noren, eller Micke Ultra till Örebro   3. Undertecknad till AIK

Ge er syn på veckans fråga i gästboken om ni har en åsikt i frågan!!


Det ryktas.....Att Noren anser att Sandberg för otur med sig i fiskebåten!!

Det ryktas......Att Sandberg anser att Noren överskattar sig själv i fiskebåten och har en för stark tilltro till sig själv i övriga livet med!!

Det ryktas.....Att Gildes och Puskas besök på bögklubben i England var planerat....Externa källor säger att pojkarna mycket väl visste var de befann sig och satt på varsin barstol och väntade på att bli uppraggade!!

Det ryktas.....Att Kimboll inte kunde gå på senaste ÖSK - matchen som började kl 8 för att det skulle bli för sent....Ännu ett tecken på att Kimboll utvecklats till en gubbe!!

Det ryktas.....Att jag är anklagad i Yxhult för att ha " speedwayljumskar "......Dem påstår att jag bara får ont i ljumskarna när det är speedway på Tisdagar när våra träningar är.....Lögn och förtal är vad det är!!


Veckans Youtube.




Kommentar : Blev många skratt här.....Kolla han som plöjer rakt genom bryggan vid 0 : 20 nånting!!



Kommentar : Sverige gör 1-0 mot Paraguay i VM 2006, Grankvist i extas.....Edström ser mellankolisk ut!!


Nu ska jag ut och ta en löptur, sen vet jag inte alls vad som händer idag....Vi får se.....Tjingeling!!



Trött i kroppen!!

Är riktigt seg och stel och har krämpor lite överallt nu.....En lång fotbollssäsong har gjort sitt och dessa är de bekymmer min kropp dras med för tillfället 1. Ont som fan i en lilltå, råkade sparka in i en stenkruka för nån vecka sen och det känns än 2. Ont i ljumskar 3. Stel i låret 4. Allmänt mörbultad i hela kroppen....

...Kände mig ungefär lika startsnabb som en sköldpadda idag när vi spelade innebandy  i Kumlahallen, är med ett gäng som brukar spela på Söndagar där, även Loden, Berg och Puskas brukar vara med....Det är lagom nivå på spelet och brukar vara kul, men idag kände jag mig riktigt sliten både psykiskt och fysiskt!!

Vi vann med 5-3 borta mot Sturehov igår, jag gjorde 2 mål....Först 1-0 på nick, sen 4-1 från nära håll.....Andra halvlek linkade jag dock mest runt och försökte stå i vägen för då hade mina ljumskar börjat smärta.....Efter matchen blev det ett visst tumult när det visat sig att " avbytaren " Andy fått mina mål.....Glömde nämligen min matchtröja med nummer 8 när vi gick ut, precis innan matchstart tvingades jag därför kränga på mig hans nummer 18......Och när nummer 18 gjorde 2 mål så blev det han som fick dem, speciellt Bäck var väldigt ivrig att påpeka att det inte fick ändras att det var 8 och inte 18 som gjort målen för då kunde vi förlora på w.o.......Ska in och kolla Örebro Läns Fotbollsförbunds hemsida nu vem som verkligen fick de där målen, det kan bli så att de får ett anonymt samtal imorgon från en person som vill att det ska vara " rätt " målskytt....8 mål på 14 matcher har jag gjort nu som innermittfältare, det är jag hyfsat nöjd med!!


Senare på kvällen hade Anis sin 30-års fest.....Jag försökte få med mig nån kompis dit, men som så ofta nu för tiden så ville de endera vara nyktra eller hade nåt annat för sig.....Det var inte riktigt min typ av folk där....Självklart var det kul att uppvakta min gamle vän Christian, men kände inte att jag hade mycket gemensamt med de flesta andra där som till stor del var hårdrockare......Gick iväg klockan 10 hem till mig i huset bredvid för att kolla Barcelona istället och beställde en kebabpizza.....Kvällen avslutades dock med ett gigantiskt misstag, med betoning på ordet gigantiskt!!

Såg ju Flickan som lekte med elden i Fredags....Den var klart sevärd, tyckte den var bättre än Män som hatar kvinnor som jag inte tyckte var överdrivet bra.....Precis som alltid gav Rickard filme en 4:a i betyg och precis som alltid sa han att filmen var spännande!!


Det ryktas.....Att Puskas och Gilde hamnade mitt i upprinnelsen till en huligan-figth i England, Puskas uppges ha blivit skakad!!

Det ryktas.....Att Puskas och Gilde besökte en bögklubb det första de gjorde när de kom till England....Om besöket var frivilligt eller ofrivilligt framgår dock inte, personligen tippar jag på alternativ 1...Vad tippar ni på??

Det ryktas....Att Sandberg hade ännu en katastrofal fiskehelg med knappt ett napp alls.....Ännu ett fiasko ute på sjöarna för SAndberg!!

Det ryktas....Att Loden har börjat spela innebandy i Hovsta!!

Det ryktas....Att Berg kan vara en av tidernas ofarligaste spelare när det gäller att göra mål i innebandy....Inte ett mål nu två söndagar i rad, däremot lyckades han bli så uppsnurrad några gånger så han ramlade omkull......Berg själv hänvisar dock sin måltorka till " att jag prioriterar defensiven " !!

Det ryktas.....Att det verkar ha blivit nån trend nu att inte dricka alls....Gilde är nämligen inte den enda som haft en vit månad, även Bäck har hållit igen i över en månad nu!!

Det ryktas...Att Anna Bäck äntligen tagit körkort....Grattis Anna!!


Veckans Youtube.




Kommentar : Ännu en idiot från Idol. Vilket jävla miffo!!



Kommentar : Top 10 inslag för hockeymålvakter, blandat räddningar och fighter!!


Dags att sova...Klockan är snart 12 och vi börjar 8 imorgon.....Ska starta en kurs som bara håller på i 3 dagar....Det blir nog den kortaste kursen på den här utbildningen.....Tjingeling!!


Jävla ljumskar!!

Vi är lediga idag från skolan, det känns skönt och nästa vecka är vi lediga både Torsdag och Fredag det känns med skönt....Men sen är det 6 veckors praktik och då blir det ingen ledighet.....Jag ska vara på Vialunds fritidsgård, det var inte mitt förstaval för det verkar vara väldigt litet där och finns inte mycket att göra, hade hellre varit på Skogstorp där jag varit innan, men nu blev det inte så.....För övrigt i skolan igår hade vi en ganska kul dag då vi åkte upp mot Kilsbergen och provade på att klättra i berg.....Jag satt och småskrattade åt mina klasskamrater och försökte spela cool innan det var dags för min tur.....Men 10-12 meter upp för klippan rämnade min fasad när jag råkade vända mig om och se hur högt upp jag var.....Lite smått höjdrädd som jag är så drabbades jag enligt uppgifter av en halv panikattack och fick ögon stora som golfbollar och blev utskrattad av mina klasskamrater.....Min fasad som jag byggt upp som den " colla killen " var bräckt......Men det var en kick faktiskt att klättra och fira ner sig själv från nån 20 meter hög klippa!!


I onsdags var det dags för den upphaussade matchen Inter - Barcelona....Läste man tidningarna innan kunde man tro att det var 3:e världskriget det handlade om.....Det blev som bekant 0-0 och Zlatan var väl godkänd, men man önskar verkligen att han kunde kliva fram i nån viktig match och spela sin bästa fotboll......Han kan göra hur många drömmål han vill mot ligans mitt och bottenlag, men det är efter han börjar prestera i de viktiga matcherna som han kan räknas in bland de riktigt stora.....Såg matchen hos en engelsman som heter Ben, det var Brikells kompis......Den gamla Interistan Brikell satt som vanligt och gnagde på nåt skumt tilltugg.....Tror det var nån jävla torkad ost eller vad fan han sa....Den mannen äter de mest konstiga saker!!





Något som känns lite trist är att mina jävla ljumskar har börjat gjort ont igen.....I Tisdags på träningen kändes det ingenting så då trodde jag att det försvunnit, men igår var jag tvungen att gå av ännu en träning.....Var länge sen jag kände mig helt fräsch inför en match.....Det som är jobbigt med att ha ont i ljumskarna är att man känner sig jävligt stel när man springer, det är svårt att springa fort, att slå till bollen hårt och man blir dessutom mycket långsammare i vändningar än normalt sett....

...Efter träningen igår skulle jag laga den luriga maträtten köttfärsås och makaroner.....En maträtt som en 6 åring kan knåpa ihop, men för min del höll det på att sluta i katastrof....Först satte jag för hög värme på kastrullen med köttfärsås så det började spruta upp köttfärsås på väggar och skåp.....Efter det råkade jag hälla varmt vatten på mina bara fötter vilket i sin tur ledde till ett dödskrik som måste fått flera grannar att haja till.....Slutligen när jag bort kastrullen med köttfärsås så hade en hel del bränt fast i kastrullen, det kommer krävas ett hästjobb för att få bort det.....Ännu en kväll med mästerkocken Anders Björk vid rodret!!


Det ryktas....Att Puskas och Gilde idag drar iväg på en roadtrip till England där de ska se matcher i både Sheffield och Norwich......Åsa Nisse och Kronblom on tour!!

Det ryktas.....Att Sandberg lånade Norens toalett tidigare i vecka och lämnade efter sig en stank som enligt uppgifter sitter i väggarna än!!

Det ryktas.....Att den nyss 30 år fyllda Anis har för vana att bjuda hem folk till sig på fest för att sen själv " försvinna " för att ägna sig åt vuxenlekar med sin tjej.....Alltmedan hans inbjudna gäster sitter i samma lägenhet.....Ska dit imorgon på hans 30-års fest, vi får se då om ryktet stämmer!!

Det ryktas.....Att problembarnet Brikell blev nekad att komma in på Harrys och då svarade med att sula iväg ett ölglas mot vakterna och sen försöka springa där ifrån....Problemet var bara att axeln gick ur led vid kastet och att hans kondition vid löpning är lika med noll, så han var snart gripen.....Ännu ett bakslag för problembarnet Brikell!!

Det ryktas....Att Bäck vilade igår från träningen....Han hade ju faktiskt tränat i Tisdags så han ville väl inte  " bränna ut sig "......1 träning i veckan sätter sina spår hos den alltmer gamle och stele Johan Bäck!!


Veckans Youtube.




Kommentar : En sällskapsjuk och gullig räv som inte vill ge sig iväg!!



Kommentar : En av tidernas elegantaste spelare, Zinedine Zidane!!


Nu ska jag ut och ta en löprunda och se hur mina ljumskar känns.....Sen ska jag iväg till Fritidsgården för att prata om mitt schema....Ikväll ska jag förmodligen på Flickan som lekte med elden.....Det var allt.....Tjingeling!!







Saknar Hobbe!!

Den här helgen har det inte hänt mycket....För första gången på, ja jag kan inte minnas när senast, så har jag varit helt nykter under hela helgen.....Dock berodde det på att ingen, absolut INGEN i min bekantskapskrets var festsugen, så då föll min motivation med....Men det ska vi ta igen imorgon när AIK förhoppningsvis spelar sig upp i serieledning när de möter BK Häcken hemma....Vilken avslutningsmatch det är för övrigt i sista omgången....IFK Göteborg - AIK, det kan bli tidernas match och kaos på gatorna runt Ullevi, gäller den matchen guldet måste jag bara fixa biljett!!

Igår vann vi med 12-3 mot seriens jumbo SMÅ hemma, de var ruskigt dåliga...Dem hade några lirare som var så usla att man nästan blev gråfärdig.....Jag gjorde 1 mål, innan jag blev utbytt i halvtid för att spara på mina slitna ljumskar....Bäck passade som vanligt på att vara med när vi mötte ett bottenlag, han har skaffat sig en vana att bara vara med mot bottenlagen.....Allt för att kunna skryta om vilket målsnitt han har, är det inte så Johan din gris??

Mer fotboll, Sverige vann som bekant över Malta med 1-0 i vad som var en fotbollslandskamp som höll knapp Superettan-klass....Jag såg matchen ihop med en tjej hemma hos mig som jag träffat några gånger, försökte vara respektabel i början, men allt längre matchen gick ju mer lyste mitt sanna jag igenom och i andra halvlek så haglade svordomarna över det usla svenska spelet...3 poäng blev det alla fall, det var ju det viktiga.....Blir en riktig monstermatch mot Danmark borta nu!!

Nu till detta inläggs huvudspår.....Min saknad av ett husdjur och min hund Hobbe....Skulle det bara gå så skulle jag skaffa en hund direkt.....Men som bekant så måste en hund gå ut 4-5 gånger per dag och det funkar inte riktigt att ha hund då när man bor ensam.....Hunddagis är inte heller nåt alternativ när man är en fattig student......

...Saknar verkligen att gå iväg med Hobbe på en promenad och gå och filosofiera i sin egen takt och sen sätta sig på nån bänk för några minuters vilopaus medans han lägger sig bredvid och bara tittar nyfiket på all rörelse runtomkring....Vissa hundar har verkligen en förmåga att bli ens bäste vän, det är faktiskt ett ordspråk som stämmer.....Man känner en gemenskap och samhörighet med en hund som inte alls är densamma med andra djur tycker jag.....Har fortfarande inte helt vant mig vid att Hobbe är borta, ibland förväntar jag mig att mötas av en Hobbe som ligger på sin filt i hallen och slår med svansen i golvet när jag öppnar dörren till föräldrarna.....Vill verkligen ha en hund nu eller i framtiden, man får så mycket tillbaka av att ha en hund...Kärlek, vänskap, lek, extra motion exempelvis!!


Det ryktas....Att det var en upplevelse att möta SMÅ på flera olika sätt.....En mittfältare som kallade sin egen högerback för " ditt jävla luder " och en annan mittfältare som kallade linjedomaren för " ditt jävla blindstyre " med utvisning som följd!!

Det ryktas....Att Kubanerna hade 60 man på plats på en Söder-krog inför mötet med Bajen, när en röst hördes säga " Bajen kommer " och sekunden efter kom ett bord inflygande genom ett fönster och kalabaliken därefter var ett faktum!!

Det ryktas....Att Christian " megadolmen " Annis fyllt 30 år....Grattis!!

Det ryktas.....Att den ökände suputen Buffel Gilde har varit nykter i 3 veckor nu....Vad har hänt??

Veckans Youtube.



Kommentar : Zlatan dissar Ekwall!!




Kommentar : Klassisk Idol-audition!!

Fan nu missade jag fotbollskväll klockan 23:10 kom jag på.....Börjar sakna NHL med, skulle vara fint att lägga sig i soffan med en match nu.....Men det kommer....Nu är det sovdags....Tjing!!



Singel resten av livet??

Det här inlägget ska inte handla om några rykten eller om veckans fest eller fotbollsmatch.....Det ska handla om kärlek.....Jag har träffat några tjejer på så kallade dejter nu den senaste tiden och varje dejt har varit trevlig på sitt sätt, men jag är ganska säker på att det inte kommer utveckla sig till nåt seriöst med nån av dem jag träffat.....

....Visst, det är svårt att säga nåt sånt efter en eller ett par träffar bara, men man ska väl känna nånting alla fall för att det ska kunna bli nåt även om man bara träffats nån gång.....Har tyckt bra om de jag träffat, det verkar vara snälla och levnadsglada tjejer, men har inte kännt nåt extra för nån av dem så som man kan känna för en tjej/kvinna......Detta har fått mig att undra om jag kommer vara singel resten av livet, ska det vara så svårt att träffa nån som man älskar och som älskar en tillbaka??

Tidigare har jag inte brytt mig nämnvärt om jag haft tjej eller inte, men nu känns det inte riktigt så längre....Kompisar börjar få barn till höger och vänster och man inser att tiden inte står stilla utan den tickar framåt!!

Har varit väldigt kär i en tjej nyligen, faktum är att jag aldrig kännt så för någon som jag kände för henne....Hon hade verkligen allt kändes det som och jag blev varm i hela kroppen bara av att titta på henne eller höra hennes röst.....Men självklart har hon en kille, en sådär bra tjej kunde ju omöjligt vara ensam......Men till slut struntade jag i det, jag var tvungen att berätta för henne vad jag kände vad det än skulle innebära......Nu verkar det som vi tappat kontakten efter det och känner mig lite kluven inför det....På ett sätt kanske det är det bästa för mig, en samtidigt vill jag inte tappa kontakten med en av de roligaste/snällaste och intressantaste människan jag nånsin träffat.....Så vad som än händer så hoppas jag verkligen inte vi skiljs åt i livet!!

Är nöjd med mycket i mitt liv....Jag har väldigt bra kompisar....Det är kompisar jag gillar att umgås med, kompisar jag tycker är roliga och dem tycker förhoppningsvis det samma om mig, kompisar jag bryr mig om och kompisar som bryr sig om mig, kompisar som man hatar att förlora mot, men älskar att vinna mot.....Dessutom har jag världens bästa föräldrar, jag kunde inte fått bättre föräldrar än dem jag har nu....Det räcker med att beskriva dem så....

....Men nånting saknas inna jag kan känna mig helt nöjd och jag hoppas verkligen att den pusselbiten kommer falla på plats så snart som möjligt....

....Imorgon ska förmodligen jag och en tjej se Sverige mot Malta i fotbollen, gillar henne, men inte på det sättet och det känns som hon är mer intresserad av mig än tvärtom......Kanske dags att säga det imorgon till henne innan hon tror något annat.....I väntan på att träffa någon som jag älskar och som älskar mig......Om den kombinationen nu någonsin kommer inträffa!!

Härligt Sverige!!

Vilken otroligt skön match vi fick uppleva igår......Ungern - Sverige 1-2, segermål av Zlatan prick 93:08.....Efter alla chanser vi hade och som kvalet sett ut tidigare tycker jag verkligen vi var värda det här sena segermålet.....Vi gör en bra match och skulle egentligen punkterat matchen innan Ungern kvitterade, men som jag sa till Puskas under hela andra halvlek " det kommer straffa sig att vi inte får in bollen till 2-0 " och det gjorde det ju också.....Dessutom var Danmark - Portugal 1-1 ett bra resultat för oss, så nu ser det mycket ljusare ut än det gjorde innan......Dagen till ära bjuder jag på betyg för varje spelare...

Isaksson 2

M.Nilsson 2
Mellberg  4
Majstorovic 3
Safari     4

R. Elm   2
A.Svensson 3
K.Källström  3
Holmen    3

Elmander 3,5
Zlatan 3

Såg matchen ihop med Gilde och Puskas.....BuffelGilde kom hit med en stor jävla familjepizza med kebab och pommes på och Puskas med en stor flottig räckmacka plus en chipspåse....Dessutom kom Gilde med min sprit som jag köpte av han i en plastpåse, det såg ut som en påse han pissat i den jäveln!!

Efter matchen blev det en sväng till Hotellet, var rätt mycket folk där för att vara Kumla.....Både IFK Kumla och Kumla BK hade visst lagfester....Det var nån tjock jävel som skulle börja bråka med mig, men jag skrattade bara åt han innan han blev utslängd.....Annars var det en rätt kul kväll!!



Innan på Lördagen hade vi möte med Yxhult, det kändes nästan som ett krismöte.....Det har inte alls gått bra i år och till nästa säsong kan det bli så att vi får svårt att få ihop folk....Det verkar som flera funderar på att sluta eller flytta och det kommer ju inget underifrån heller....Jag blir alla fall kvar, Yxhults IK är klubben i mitt hjärta!!

Tidigare i veckan då....Ja i Onsdags träffade jag en tjej inne i Örebro....Vi gick och och några öl på O Learys, det var trevligt och hon var väldigt snäll och gullig och verkar intresserad, men jag vet inte, det kändes inte riktigt rätt även om jag gärna har henne som vän.....Efter O Learys gick vi upp till henne och hon bjöd på Cous cos eller vad det nu heter, det smaksde inget vidare, men jag försökte vara artig och säga att det var gott, men det kändes som hon genomskådade mig!!

I torsdags träffade jag min kontaktperson i Örebro.....Vi försökte bygga en marsvinsbur till hans marsvin bland annat, men det blev fiasko av alltihopa.....Han var ungefär på samma nivå som mig när det gäller att vara praktisk och då är inte oddsen bra för att det ska bli lyckat......Efter det åkte jag på möte för att träffa en kille till som jag ska bli kontaktperson till.....Han och hans familj har nyss flyttat hit från Nora och hans främsta intresse är tydligen att träna!!



Fest för ett par år sen....Fy fan vilket gäng!!

Det ryktas.....Att Sandbergs sågs på Hertig Karls Alle finklädd och med ett paraply i regnet....Han såg ut som en adelsman!!

Det ryktas....Att Barcelona resan börjar bli alltmer trolig, det är flera som har intresse alla fall!!

Det ryktas....Att Klingen ( han med mustaschen på bilden ) ringde från Skellefteå och var euforisk då han  hävdade att de hade tapp-kranar med sprit istället för öl där uppe på uteställena!!

Det ryktas....Att den hetlverade veteranen Pelle höll på att sätta rekord i vår förra match då han nästan snackade till sig ett gult kort innan match!!

Det ryktas.....Att jag är väldigt ledsen över en sak som hände tidigare i veckan.....Till viss del känns det som jag gjorde rätt, men jag ville ju inte att det skulle innebära att jag tappar kontakten med den här personen, det här är en person jag vill ha i mitt liv för en lång framtid!!


Veckans Youtube.



Kommentar : Stackars haren!!




Kommentar : Han är rolig Herr Gustafsson!!


Nu ska jag gå upp och ta tag i den här dagen, ska börja med att städa här sen igår.....Tjing!!


En miserabel säsong!!

Vår katastrofala säsong fortsätter.....Idag föll vi med 1-3 hemma mot serieledande Hidingsta och matchbilden var precis likadan som många andra matcher varit denna säsong.....1-1 till mitten av andra halvlek, spelet är jämnt, matcher står och väger och då gör Hidingsta det psykologist viktiga 1-2....Vi får ofta beröm efter matcherna av ränare som tycker vi spelar bra fotboll och att det är konstigt vi inte har mer poäng, men vad fan spelar det för roll när vi knappt aldrig vinner....Innan säsongen var jag rätt säker på vi skulle hålla till på den övre halvan, det kan vi ju glömma nu.....För egen del var det en godkänd insats....Precis som hela laget var jag bra i mitten av matchen, men i slutet kom jag inte med i spelet så mycket.....Var dock halvskadad och kunde inte riktigt gå fullt, har fått lite problem med ljumskarna......Nu är det Fjugesta borta på Fredag och då är det fan dags att vi tar och vinner en match som är jämn!!

Ett lag det går bra för alla fall är AIK, ännu en 1-0 seger bärgades mot Trelleborg på Råsunda....Den nya brassen Flavio var riktigt bra tycker jag och Ortiz ha verkligen växt in i AIK-dressen....Det står mellan AIK och Elfsborg nu tror jag....Det känns som Helsingborg och Göteborg brännt sitt krut och Kalmar ska väl omöjligt kunna hota utan Elm!!

På kvällen åkte jag hem till min fotbollskompis Andy, efter det drog jag förbi och kollade in Hotellet, men var rätt dött.....Lyckades alla fall bli utslängd efter att ha förvillat mig in på damtoaletten, men då var klockan 5 i 2 så det kunde jag ta.....Hade gärna hittat på nåt annat i Lördags, men vissa folk verkar inte vilja ha med mig på sina fester.......Fiske Fredrik fick jag ingen inbjudan av trots att en stor del av mitt kompisgäng var där och Jenny vet jag sen länge att hon inte vill träffa mig när hon ska ut......Är jag verkligen så hemsk att umgås med??

Tidigare idag var vi uppe i Kilsbergsgården med skolan....Det var alla möjliga aktiviteter, allt från Volleyboll till Frisbee golf och fotboll.....Det är betydligt mer folk som går på skolan i år än det var förra året och verkar vara lite roligare folk med.....Förra året var det mest massa skumma turkar som drog runt där....Nu är det lite mer normalt folk känns det som!!


Det ryktas.....Att Bäck i vanlig ordning lyckades sabotera mitt Internet när han kom hit ikväll....Det är konstigt, det blir ALLTID nåt fel när han sätter sig här och det är ALDRIG hans fel utan bara otur....Som tur var så lyckades jag ordna upp det efter några timmar!!

Det ryktas.....Att Sandbergs sågs i Vivalla centrum idag med sin klass, han ska tydligen vara där en del i fortsättningen.....Sandberg satt tyst och ihopkrupen som en mus vid sitt bord!!

Det ryktas....Att jag råkade få massa liniment på pungen på träningen i Söndags efter att jag smörjt in ljumskarna.....Var sådär lagom skönt!!

Det ryktas att den nya Wallander filmen tjuven var klart sevärd....Den får 3,5 hängpungar av 5 möjliga!!

Veckans Youtube



Kommentar : Ruggigt benbrott!!



Kommentar : Roligt college klipp!!


Nu ska jag sova klockan är snart halv två.....Bredvid mig sitter Johan Bäck som enligt egen utsago känner sig stel, gammal, trött och eftersvettig.......Skriv gärna i gästboken...Tjing!!