Inför Björken Cup!!

Nu på Lördag är det alltså dags för den 4:e upplagan av den alltmer klassiska och mytomspunna turneringen Björken Cup.....Jag ska här lite kort presentera hur dagen kommer se ut, vilka spelare som är med och klassiska händelser från tidigare år....

.....Vi kommer att spela i Lilla Hallen i Kumlahallen på småmål, reglerna är desamma som föregående år, spelarantalet kommer vara mellan 15-20......Bland annat dessa.....Lagen lottas innan turneringen, varje lag kommer ha 3 eller 4 spelare........Det får bara vara 3 spelare på planen samtidigt från ett lag......Matchtiden är 5 min......Det kommer vara 5 lag som alla möter varandra i gruppspelet......1 an möter sen 4:an i Semi, medans 3:an från gruppen möter 2:a......Det lag som kommer 5:a och sist får lämna turneringen.....

....Efter turneringens slut så kommer det förmodligen bli nervarvning i " Pingisbastun " för de som vill.......Samma bastu som jag Mr Björk höll på att kollapsa i för bara 3 dagar sen......Efter det blir det spelarbankett hemma hos mig där alla deltagare från cupen är välkomna och andra med för den delen, men tror inte det kommer så många fler än de som varit med i cupen........Det som känns skönt med att ha fått en tid på Lördag istället för Fredag, som vi haft de tidigare 3 åren, är att vi slipper stressa så.......Då har vi haft tid mellan 8-11, sen har larmet gått på 23:30, så det har blivit väldigt stressigt både under och efter turneringen stundtals......Nu kan vi ta det lugnt och ta 10 min paus om vi känner för det mitt under cupen!!


Spelare i Cupen : Här kommer namnen på de som ska vara med i cupen, inte 100 % säkert att alla namn stämmer, men förhoppningsvis stämmer nästan alla!!

1. Anders Björk : Cupen grundare, hård men rättvis, en riktig man!!

2. Johan Bäck : Vann skytteligan förra året, drar sig inte för att tackla nån i ryggen in i ribbstolen!!

3. Fredrik Ehn : Magic Ehn!!......Tog på sig en defensiv innermittfälts roll ifjol och gjorde enligt många succe, har enligt ryktena fortfarande kackerlackor som husdjur!!

4. Kimboll : En av få aktiva i cupen, för visst spelar du väl Kimboll??...En kille som varit med om många sjuka saker!!

5. Noren : Cupens kanske största vessla....Intog en målvaktsposition förra året.....Har en förmåga att förvränga historier och göra en höna av en fjäder som ingen annan !!

6. Sandberg : Tillbaka efter att ha varit bortacklad i 3 år, frågan är om han klarar av att stå upp fysiskt denna gång, tveksamt??

7. Puskas : En legend inom Björken Cup.....Har avgjort 2 av 3 finaler!!

8. Loden :  För alltid en legend inom Björken Cup efter att ha tacklat sönder Sandberg det första året!!

9. Fiske Fredrik : Var med och vann förra året, tveksamt om han är med i år pga jobb, eller??

10. Pampas : Gör debut i Björken Cup, vi får se hur den finska sisun står sig!!

11. Ving : En kille som jag inte känner så bra, men han verkar gilla att vara med i mina cuper och är självklart varmt välkommen!!

12. Vikholm : Gammal hockeyspelare som jag fick med, kan tänka mig att han kommer röja på rätt bra!!

13. Almkvist : Örebro Hockeys bästa spelare kommer förmodligen vara med, trots hockeymatcher såväl Fredag som Söndag, det är stort.......Är enligt rykten också en jävel på innebandy!!

14. Jimmy : Min svåger, syrrans 40-åriga kille Jimpa gör debut i Björken Cup, kul faktiskt, tveksamt om hans knän och kondition håller hela turneringen bara!!

15. Pelle : Vann förra året, en kortväxt och hetlevrad 39 åring med extremt låg tyngdpunkt och en förmåga att hela tiden såga sig själv!!

16. Tomas Andersson : Debut i Björken Cup.......En av Kumlas största busungar genom tiderna, förväntar mig inget annat än att han som alltid har en bandana på sig!!

17. Andre : Nybliven husägare, helt klart den i cupen som har störst tilltro till sin egen förmåga, förmodligen för hög tilltro bör tilläggas!!

Klassiska Ögonblick i Björken Cups historia.

1. Lodens monstetackling som sänkte Sandberg och gjorde att fanskapet sen inte vågade vara med på 3 år!!

2. Puskas matchavgörande mål år 1 och 2....Första året avgjorde han i Sudden i finalen, andra året avgjorde han med 3 sekunder kvar av ordinarie tid!!

3. Bäck tacklar Mr Björk över sargen år 2 när vi spelade i stor hall ( enda året vi gjort det )......Bör tilläggas att det som vanligt när det gäller Bäck var en tackling i ryggen och att min balans vid tacklingstillfället var lika med noll!!

4. Bäck tacklar in Pelle i tegelväggen och smokan hänger i luften, behöver vi nämna att tacklingen var i ryggen!!

5. Den 100 % Kimboll gör sig redo för att slå sin straff i förra årets Semifinal när jag får hjärnsläpp och går in och drar bort han och säger att nån annan ska ta straffen......Kimbolls ersättare missar naturligtvis och vi missar finalen!!

Kända komentarer efter cupen.

1. Nu är jag kung av Kumla - Kimboll efter vinst i cupen år 2!!

2. Jag är lika stark som Loden i närkamperna - Den tunne svanen Berg har en aning övertro på sin egen kroppsliga kapacitet!!

3. Din jävla fitta....Fy Fan.......Ligg kvar ditt helvete!!........- Hela hallen exploderade när Sandberg åkte rejält i golvet av Loden!!

Top 3 most wanted .........Efter att ha hört runt bland spelare, blandat med mina egna intryck, här kommer en lista över de 3 som jag tror folk helst vill sänka....

1. Sandberg
2. Björk
3. Bäck.

Nu har ni fått lite bakgrundsfakta til denna anrika turnering, på lördag smäller det......Personligen var jag och värmde upp lite igår när jag åkte till min systerson Zack och spelade lite bandy på gatan med han och brorsonen Jonathan, dem visade sedvanlig respekt för mig genom att bland annat säga att jag var rutten och ta upp snö fullt med hundpiss och lägga på min jacka......Satans ungar.........Nog pratat, tack för idag!!






Supertråkig helg......IGEN!!

Då sitter man här ännu en Lördag kväll och skriver i blogg, egentligen skulle jag vilja vara nån annanstans just nu, som exempelvis på en fest eller en pub, men när ingen annan förutom undertecknad har minsta intresse av att gå ut så är det rätt svårt........Den här helgen var jag riktigt sugen på att gå ut faktiskt, eller ta några öl alla fall......Men det är helt stendött bland mina vänner när det gäller den biten just nu........Har ringt runt till nästan varje person jag umgås med, men det är parmiddag, bortrest, jobb, orkar inte och fan och hans moster....

.....Ok, om nån person inte kan en viss helg, klart att det kan vara så........Men nu är det INGEN som har velat hitta på nåt 3 veckor i sträck i stort sett och det är oroväckande.......Kanske har vi börjat fått olika prioriteringar vad som är roligt jag och många av vännerna mina.....Jag tycker fortfarande att ta några öl på helgen är kanske hela veckans höjdpunkt, men uppenbarligen så är det inte så många som tycker som jag längre........De flesta av mina vänner har ju flickvän och det har inte jag, men jag skulle gärna vilj träffa nån.....Inte för att parmiddagar är nåt som lockar mig, men börjar bli lite ensamt nu när de flesta skaffat tjej och hellre umgås med dem än med sina kompisar..Till och med farsan nobbade mig när jag frågade om han ville följa med in och se lite på fotbollen, men han var sjuk sa han.........Nästa vecka är det Björken Cup alla fall, då blir det garanterat fest, men det krävs oftast att man fixar nåt själv nu för tiden om det ska hända nåt!!


Annars var det ju planerat att vi äntligen skulle ha en klassfest idag, men det blev inget av den.......Visst trivs jag i min klass, men verkar inte vara nån partyklass direkt........I övrigt så har veckan i skolan varit rätt lugn, vi har gått från 8:30 till 12:00 nästan varje dag........Till nästa vecka är vi tillbaka i Vivalla då de byggt klart där......I fredags hade bland annat ett gympass för att gå igenom kroppens musklar och liknande......Jenny blev försökskanin när det gällde att visa hur vissa maskiner funkade och det såg  bra ut.....Riktigt bra faktiskt!!

Igår så vann vi i Korpen med 3-0 mot ett soplag, eller Kumla Spelbutk närmare bestämmt, men jag tappade set i min enda singelmatch och spelar inte bra för närvarande.......Det känns som jag tappat den tajming jag hade i början av säsongen........Efter det bastade jag lite ihop med MN och tog några öl.........Jag berättade stolt om att jag mer eller mindre var uppväxt i en bastu och kunde sitta hur länge som helst i den........10 min senare så satt jag halvt utslagen utanför bastun med en handuk över huvudet och kippade efter luft.......Jag gick helt in i väggen, men förmodligen berodde det på att jag var halvförkyld och inte ätit nåt på hela dagen, jag var kraftlös helt enkelt.....

Idag var jag sugen på att hitta på nåt, men blev nada som sagt.......Har blivit ännu en dag framför burken då......Såg Derby D Italia förrut, Inter - Juventus.......Inter vann med 1-0 och Zlatan spelade fram till segermålet.......Tycker ofta att Italiensk fotboll är tråkig att se men är det nån match jag vill se så är det Derby D Italia......En klassisk uppgörelse.......Zlatan var bra, stundtals riktigt bra, är det nåt jag inte tyckerZlatan har så är det dessa 2 saker   1. Förmågan att försvinna i viktiga matcher ( det gjorde han dock inte nu )   2. En förmåga att sällan göra några skitmål, i stort sett varenda mål Zlatan gör är ju riktigt snyggt, man önskar ibland att han kunde göra lite enklare mål med, typiska " måltjuvsmål ".........

....Sen såg jag Ottawa - NY Rangers, hemmalaget Ottawa vann med 4-1 i en match som kändes som en riktig mellanmatch, det var stundtals uselt tempo, speciellt från Rangers sida som verkade ta en " Off Day " på jobbet.......Alfredsson gjorde ett mål för Ottawa och Näslund 1 för Rangers......Lundkvist var bänkad, typiskt när de väl visar Rangers!!


Står över veckans kompis det här inlägget då jag inte känner för att skriva om nån i nuläget.....

...Men veckans historia kan vi bjuda på......

Veckans historia :  Det här är en otrolig historia som när jag tänker på den nu har svårt att tro att jag verkligen gjort nåt sånt.........Jag var alla fall 10-11 år och hade inga hämningar vad gällde vissa saker......Denna dag så utmande Puskas mig att tjäna lite pengar, han sa att om jag lägger mig ner på trottoaren och drar ner byxorna och visar häcken för bilar som kör förbi så skulle jag få 5 kr.........

.....Vilken förmögenhet 5 kr!!

.....Det värsta var att jag antog erbjudandet, så jag la mig på rygg och började visade min  röv för alla bilar som körde förbi under flera minuter....Detta gjorde jag alltså för 5 kr........Vissa tutade, men ingen stannade......I efterhand såhär så undrar man naturligtvis vad man höll på med och jag undrar vad de som passerade i bilarna tänkte egentligen när de möttes av en sån fasansfull syn!!


Veckans You-tube klipp : Jag har kommit halvvägs, nu har jag lyckats få in en bild alla fall som går att klicka på så sätts klippet igång......Lite bättre än att bara ha en text........Det här första är en av mina favoriter när en nyhetsuppläsare bryter ihop efter att ha sett en monsterunge göra värsta djungelvrålet i direktsändning....




Veckans Klipp 2 : Skön straff av Totti....Även om det bara är på träning.....




                                                                                                  
                                                                                   
Veckans lista

Sveriges 3 bästa fotbollspelare just nu...

1. Zlatan
2. Daniel Majstorovic
3. Henrik Larsson

3 städer i Europa jag vill besöka

1. Amsterdam
2. Rom
3. Barcelona

Nu får det räcka med skrivande för idag, hoppas You.tube klippen funkar som de ska.......Skriv gärna i gästboken, alltid lika kul......Auf Wienerscnitzel!!


Midweek!!

Ja det få man väl säga att det är när det är Onsdag...Klockan är 23;06 och ska göra en liten uppdatering här.......Har nyss sett Sverige få stryk med 3-1 borta mot Holland, Sveriges mål gjorde av Kim Källström.....Det var en slätstruken insats från Sveriges sida, var många nya spelare som fick chansen, men tycker ingen av dem direkt tog chansen.......Första halvlek var direkt dålig, det var fantasilöst och det såg " skitnödigt " ut på många fötter........Första 25 i andra halvlek var mycket bättre, till stor del för att Källström kom in istället för Lageräck-favoriten Daniel Andersson som det enligt mig är en gåta hur han kan vara ordinarie i ett svenskt landslag......Visst ingen dålig spelare, men han är ju otroligt grå och man tycker att vi borde ha nån bättre än han på en så pass viktig position som innermittfältet........Sista 20 tappade vi igen, kanske blev det för många byten......Ingen större match alltså, tycker Majstorovich var bäst i Sverige....IGEN!!.....

.....Han har fan varit bäst i Sverige nu en 3 matcher i rad och borde fan ha spelat till sig en ordinarie match på bekostnad av den stabbige Petter Hansson.....Källström var bra när han kom in med.......Sämst var Daniel Andersson, en gåta hur han kan vara ordinarie, även om vi saknade lite folk idag.......Kvällens konstigaste kommentar kom från kommentatorn när han i andra halvlek sa " Tycker Micke Nilsson varit riktigt bra i andra ",,,,,,,,,,,,,Va??  Har vi sett samma match eller??  Rundningsmärket Micke Nilsson.........Som tur var så tog bisittaren Pelle Plohm ner han på jorden lite när han sa att han inte riktigt höll med om det.......Men nog om Sverige nu.......

....Innan fotbollen var jag och spelade pingis och innan det var jag i skolan......Vi hade besök av några politiker idag från Sosarna och Vänstern som vi fick bomba med frågor, var rätt intressant faktiskt, även om det blev lite långtråkigt med stundtals......Men helt klart intressantaste dagen på den här kursen än så länge.....Imorgon kommer det folk från Moderaterna, KD, Centern och Folkpartiet.....Funderar på att fråga om det stämmer att Alf Svensson är gay då......

Förhoppningsvis har vi styrt upp en klassfest nu till helgen, är flera som inte kan komma, men är nog omöjligt att hitta nån dag som passar alla ändå.......Verkar dock bara bli jag plus en massa tjejer som det är nu.....Vet inte om det känns positivt eller negativt mest.........Men hoppas den blir av alla fall!!

Har även bokat Kumlahallen nästa Lördag för att spela den 4:e upplagan av den klassiska innebandyturneringen Björken Cup.......En cup som brukar innehålla mycket känslor och många sköna händelser.......Vi blir runt 15 spelare i år med......Skillnaden mot tidigare år är att vi nu kommer spela på en Lördag och inte på Fredag som varit fallet tidigare år........Då har vi haft tid mellan 8-11 på kvällen och så måste man vara ute innan halv tolv för då går larmet på så det har jämt blivit stressigt.........Nu kan vi ta det hur lungt vi vill eftersom vi inte har några efter oss så även om vi bokat mellan 2-4, kan vi vara där till 8 på kvällen om vi vill.........Dessutom kommer vi hinna med att basta lite nu efteråt och ha en spelarbankett på kvällen.........Vad som känns lite extra kul är att jag fått med min 40-åriga svåger Jimmy för första gången.......Ska bli riktigt kul att se han in action, men blir inte alltför förvånad om han börjar känna av några krämpor i veckan och drar sig ur!!

Veckans kompis är...

...Fredrik " Puskas " Jakobsson!!

Kommentar : En kille jag har varit bästa kompis med ända sen jag var 9 år....Vi lärde känna varann genom pingisen när vi var yngre och har varit väldigt goda vänner ända sen dess......Gamle Puskas är 31 år och jobbar numer som lärare, idrottslärare i Laxå och bor ihop med sin tjej Victoria som han träffade på Internet......Puskas är en kille jag har massor av historia ihop med, han är sportig, kul att festa ihop med, har barnasinnet kvar och vi skrattar väldigt ofta åt samma saker........Det känns som en extremt stabil kompisrelation med han.......Han ser dock ut att komma direkt från Hitlerjugend med sin blonda fluffiga kalufs och han är inte alltid så pålitlig då han är full vilket vi såg här för några dagar sen då han stormade in här framåt midnatt och spottade, ramlade, slängde saker och härjade.......Men det ska du få igen Puskas, var så säker!!


Veckans Puskas 1 : Var förvånansvärt svårt att komma på nån skröna om Puskas som stod ut.......Förmodligen för att jag är rätt trött nu när jag skriver detta......Men vi kan ta några som jag minns med fasa alla fall från ungdomsåren........Puskas och jag har alltid gillat att skämma ut varann, när vi var det nästan en sport att skämma ut varann......Den här gången satt vi vid hans föräldrars köksbord och höll på med nåt,  vi var ensamma i huset och jag satt med ryggen mot fönstret där även ytterdörren var.......Plötsligt säger Puskas.....Kan du inte skrika Bajs allt du har........." Vad då för svarar jag "............" Jo men jag vill höra, säger Puskas ".................Jag är inte sen att anta utmaningen utan tar sats ända ner från magen och vrålar allt jag kan BAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJSSSSS så fönsterutorna vibrerar........Jag ser direkt på Puskas skadeglada blick sekunden efter att nånting är fel........Jag vänder mig om, och där till min stora fasa står Puskas mamma och ser fullständigt chockad ut.........Pukas den lilla råttan, har lyckats skämma ut mig ordentligt, jag vill sjunka genom jorden när hans mamma kommer in, alltmedan råttan Puskas hånskrattar åt mig väl medveten om att hans uppsått lyckades till fullo!!

Veckans Puskas 2 : Den här tycker jag är desto roligare.......Vi spelade alltså pingis samtidigt.......Nu var det DM, vilket betyder distriktsmästerskapen i Örebro och fullt av spelare och åskådare på läktaren i Idrottshuset........Puskas mötte en superbjässe med rött hår som var helt orörlig och måste vägt minst 150 kg.........Skulle han tappa en boll tänkte man innan??   Lite längre fram i matchen, Puskas ligger under med 18-10....Superbjässen dunkar in var och varannan boll trots att han knappt kan röra sig.....Puskas söker desperat ögonkontakt med AGA ( Vår klubb ) på läktaren samtidigt som han slår ut med händerna.......Dem tittar dock demonstrativt bort, det är så pinsamt att de inte låtsas om att se vad som händer........DEm vill inte kännas vid Puskas i detta ögonblick och tar tydligt avstånd från han.......Jag skrattar rått inombords och hoppas för allt i världen att superbjässen kan hålla undan.........Till slut lyckas dock Puskas vända matchen, men jag minns med glädje hur bra jag mådde när han höll på att få stryk och när jag såg hur AGA skämdes för han......Ha Ha Ha!!

Veckans Puskas 3 : Vi har varit och tjuvspelat innebandy i Kumlahallen och ska dra därifrån när larmet sätter igång, otroligt nog hinner vi knappt ut ur hallen innan en Securitas bil är där.......Alla hoppar på sina cyklar och drar iväg åt olika håll för allt vad de orkar........När jag tittar upp ser jag en vilt trampande Puskas på sin rostiga gamla Crescent med Securitas bilen efter sig.....Jag skrattar högt och hoppas för allt i världen att vä'ktaren ska hinna ifatt den lilla flyende råttan.......Det är en härlig bild att se hur en deserat Puskas gör allt för att fly samtidigt som väktaren gör allt för att stoppa honom, en bild jag njuter av att spela upp i minnet.......Nu kom han undan denna gång, men nästa har han förhoppningsvis inte lika mycket tur!!

Typiska Puskas Citat " Hur är det gumman " ( När han säger det är han onykter 99 % av gångerna, )
"  You fucking wanker " - Inte helt ovanligt framför nån match vid rutan!!

Status just nu : Laddar inför Björken Cup, kriminellt full och odräglig i helgen!!


Veckans sämsta citat : " Jag tror jag är en sån som är snygg utan att veta om det "...........Naturligtvis sagt av Jonas Sandberg!!

Veckans hjälte : Det finns bara en J-O Waldner....Tidernas största lirare, helt klart och länge min idol under barn och ungdomsåren....Kolla in den är länken så får ni lite av han i action....


http://www.youtube.com/watch?v=Wqp_42zMd5w



En klassiker........Bengt Andersson, kanonfull på Fotbollsgalan......


http://www.youtube.com/watch?v=1hL6QboIDwc


Veckans lista

3 jobb jag skulle vilja prova på.

1. Hundpensionat

2. Brandman.

3. Äga en spelbutik.

Nu är klockan 0:10, dags att sova om man ska orka upp igen......Skriv i gästboken. alltid lika kul när nån skriver där.......Auf Wienerschnitzel!!

Grymt händelselös vecka!!

Fan också nu hände det igen, datorn bara tvärdog när jag var mitt inne i ett inlägg och jag har inte en aning varför.....Ok, om nån sladd lossnar eller så, men finns inget sånt att skylla på nu, utan den bara slocknade.....Jaja, hade bara hunnit skriva 10 min så inte hela världen, men börjar tröttna på min dators oberäknelighet nu........Klockan är 22:51, det är Lördag och lägger man ihop det klockslag och den veckodag jag nyss skrev så kan man tycka att jag borde vara på nåt roligare ställe än det här nu, men det är jag inte.......Varför är det så då??


Först och främst beror det på mig, jag befinner mig i en klassisk höstsvacka, jag har ingen lust att hitta på nåt och går runt och känner mig grå, tråkig och passe........Sen är det inte så att det kryllar av förslag heller med saker att hitta på....Visserligen har en bekant en köksfest idag som flera av mina närmsta vänner är på.......HB ringde nyss och sluddrade och var märkbart berusad och undrade vart jag var, men jag har helt ingen lust att gå dit.......Men i övrigt är det stendött.....Bäck till exempel, verkar mest vilja sitta och lösa korsord eller vad fan det nu är han gör på helgerna........


Har mest slötittat på sport i soffan idag, såg Rögle - HV 71 förrut och tog några öl och en kebabrulle , det blev 1-2 til HV och tycker Rögle verkar tappat den fart de hade i början av säsongen.....Sen var som så ofta den skadebenägne rödnäsan Kenny Jönsson inte med.......Vad som var skönare var att Luleå vann med 3-1 mot Linköping, tror det var deras 6:e vinst på 7 senaste och nu är de på slutspel........Jag har aldrig riktigt gillat Linköping och deras pinsamma insats i Champions League nyligen där de skämde ut svensk hockey ökade bara på min negativism mot dem..



Nej det skulle behöva hända nåt nu, såhär kan det fan inte fortsätta alla fall med höstmörker, tristess och likgiltighet......Nu ringde JS, han var på nån 35-års fest ute på landet och han var i extas över att han fått åka bil till Stockholm idag ihop med Stisse och Morgan från Yxhult, de åkte upp för en boxningstävling " Nu har jag fått in en fot i Yxhults innersta krets " var JS omdömde, visst Sandberg, skit på dig!!  Finns väl ingen anledning att hålla på och skriva mer om totalt ointressanta saker nu så nu går vi på de ständiga inslagen här i bloggen.....


Veckans kompis : Mikael Noren!!

Kommentar : Den här mannen är ihop med Bäcks syrra och det är så jag lärde känna honom.....Han är ett år äldre än mig och uppväxt i bondhålan Odensbacken.....Här på bloggen går han under namnet MN........Vår vän MN är extremt, nästan perverst fiskeintresserad......Han är fan nästan jämt iväg på nåt som har med fiske att göra......Visst kan man bli trött på han ibland när man vill hitta på nåt och han är på nåt fiskeställe, men samtidigt måste man respektera hans passion till fisket......MN är trevlig, rolig och en snäll prick, en kille som ofta håller vad han lovar och är kul att festa med.....Han jobbar inne i Örebro på skitstället Solar.......Hans mest säregna egenskap är dock hans paranoia, hur många gånger har man inte hört han ringa och skrika i telefonen att folk är ute efter han, eller att han är förföljd.....Fy fan.......Det här är andra mindre lustiga egenskaper herr Noren har.......Självförhärligande, vanföreställningar och en förmåga att förvränga allt han hört!!

Veckans Norenare : Hans flickvän Anna ligger i godan ro och sover som normala människor gör på natten, hon väcks mitt i natten av stök och bök utifrån.......Hon går ut för att kolla, förmodligen har väl min Micke kommit hem tänker hon, synen som möter henne sekunden efter är så vidrig att inte ens din värsta fiende förtjänar att se den...........Micke Noren, den äckliga grisen, sitter på huk mitt i sin egen trapp och pissar ner på golvet......Detta trots att toaletten bara ligger nån meter därifrån.........Vad fan håller du på med skriker Anna till sin  pojkvän som då delvis vaknar upp ur sin fylledimma.......Mikael Noren har alltså suttit på huk, mitt i en trapp i sitt eget hus och pissat ner på trappstegen och hallgolvet.......Vad ska man säga egentligen.....Om jag inte är helt ute och seglar så fick Mr Noren sova MINST en kväll i soffan därefter, vilket väl var det minsta han förtjänade!!



Ok, försökte fixa in en bild här på Mr Noren, men det verkar tydligen inte funka så skit samma!!

Typiska Noren kommentarer : " Det är sjuk stämning här alltså ".........." Jag har varit med om många sjuka grejer ".........." Det här är ju helt sinnesjukt "..............." Det är en jävligt sjuk kille alltså"!!

Status just nu : Kommer hit om 5 min, förmodligen full, här nu säger att han gick i sömnen under pissincidenten...Visst Micke, vi säger det!!

Ok, har just lyckats slänga ut 3 mänskilga grisar som trängde sig in här nämligen Puskas, Buffel-Gilde och HB........Deras betendee var mer jämförbart med en gris än en människa.......Dem kom in hit och välte saker, kastade saker, visade röven ( Gilde ), spottade ( Puskas ), ramlade på datorn, ramlade framstupa och slog huvet i sängen, spillde vatten, körde in med cykel ( HB ).......plus flera andra saker som förde tankarna till neadertalare, efter vad som kändes som en evighet lyckades jag till slut slänga ut skiten och det var inte en sekund för sent!!

Veckans historia : Idag så är det inte mig själv som veckans historia handlar om, utan den smått legendariska Hagenfors, nämnde Hagenfors var en präst som ofta var utsatt för våra upptåg, vare sig det gällde att kasta ägg på hans hus eller sätta upp brinnande kors i hans trädgård........Gamle Hagenfors var även länsmästare i luffarschack ( enligt sig själv alla fall ) och hade otroligt nog lyckats smussla in sig på en radioshow där han skulle lära ut hur en riktig mästare i luffarschack uppträdde........Det är alltså radio och det är live och länsmästaren Hagenfors ska visa upp sig från sin bästa sida, han säger till radioprataren, som även är hans motspelare........" Nu kommer jag göra en variant som heter gaffeln, så nu sätter jag en ring här och i och med det kommer jag gå ut snart........Radioprataren svarar....." Ok, men då sätter jag ett kryss här då, då har väl jag 3 i rad och går ut då "..............En lång tystnad följer........Hagen , länsmästaren,har förlorat i direktsändning och vet inte vad han ska säga......." " Jaha, ja då lyckades du vinna där då ", säger han till slut..........Efter det bryts inslaget, Hagenfors, prästen och länsmästaren har gjort bort sig tillräckligt......Efter detta så hörde vi inget mer om " länsmästaren " Hagenfors, han lämnade radiostudion och luffar-schackscenen med svansen mellan benen, fy fan Hagenfors pinsamt prästjävel!!


Veckans hjälte : Det finns nog ingen svensk som jag har sett upp så som till Peter Forsberg, det finns definitivt ingen som har gjort mig så stolt över att vara svensk som han........Peter Forsberg kombinerade talang, tuffhet och vilja på ett unikt sätt......Han verkar dessutom vara en jävligt trevlig person,  tyvärr så har han varit så skadedrabbad under sin karriär så han fick sluta/dra ner på matchandet alldeles, alldeles för tidigt.......Kolla på den här länken så får ni en lite försmak av varför Foppa är så grymt grym..........Det bör meddelas att jag försökte lägga upp det här som en ruta i förra inlägget, men det misslyckades kapitalt, så vi nöjer oss med en länk här som får kopieras.......Peter Forsberg, jag ser upp till dig!!


http://www.youtube.com/watch?v=LYsLM06hRuI


Veckans lista

3 sköna klädmärken.

1. Lonsdale
2. Lacoste
3. Adidas.

Sveriges 3 hårdaste män.

1. Peter Forsberg
2. Dolph Lundgren
3. Anders Björk

Jag vill också tillägga att vi just fått reda på att Kimboll alltid sover naken!!

Så äntligen klar, jag började vid 11, nu är klockan 2:18, jag har störts av slocknande datorer, fulla kompisar, telefonterror och fan och hans moster.............Äntligen får jag gå och lägga mig!!


Sjuk!!

Satans jävla skitdator, hade just kommit en bra bit in i det här inlägget när nån ruta poppade upp där det stod att Internet måste avslutas, sen försvann allt......Det råder ingen tvivel längre om att jag fått in nåt virus eller nån annan skit i datorn......Hur som haver, det är Onsdag, klockan är snart 4 och jag har egentligen inte så mycket att berätta då jag varit hemma sjuk hela veckan......Allt jag har gjort är att sova, sitta vid datorn, läsa en bok och ligga framför TV:n......Ena stunden har jag fryst häcken av mig, trots jag varit insvept under flera filtar för att i nästa svettas som en gris trots att man sitter på samma ställe i kalsonger och med balkongdörren på glänt, så är det att vara sjuk....

.....Den bok jag håller på och läser heter Handel med döden och är skriven av Simon Kernick, den handlar om en polis som extraknäcker som yrkesmördare och utspelar sig i engelsk miljö........Har läst ungefär 2/3 av boken som är klart läsvärd....Den började hyfsat, men nu på slutet har den blivit bättre och bättre!!

Har dock hunnit spela den flyttade Korp-matchen i Pingis mot farsans lag alla fall, vi vann med 3-1 i matcher, deras vinst kom genom farsan som slog Minta i singel........Jag vann klart mot Kjell Willen, men tappade första set mot farsan, men då vart jag förbannad på mig själv och skärpte till mig och vann 3 raka.......Delvis beroende på att jag spelade upp mig, men även beroende på att han tröttnade, han är ju ingen ungdom längre farsan.......Tyckte fakktiskt lite synd om han i dubbeln, när han förgäves försökte hålla liv i matchen men hans dubbelpartner Kjell spelade riktigt dåligt då.......Efter matchen kom naturligtvis hans obligatoriska bortförklaringar som " det här var bäst för familjefriden ".....Och " Vi mörkar taktiken till efter jul när det väl gäller nåt ".......Fy fan säger jag bara!!

Har även varit på nya Bond med min kontaktperson R........Tyckte den var hyfsad, väldigt mycket action, men den var alldeles för rörig i handlingen.....R alla fall gav som vanligt filmen en 4:a i betyg, och det faktum att han skulle ge ännu en film 4:a i betyg är inte längre spelbart på grund av för låga odds!!


Nu ska jag försöka mig på nåt som kanske är mer äm mina datakunskaper klarar av, ska försöka lägga in ett You-tube klipp här.....Vänta lite......



<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nByvETuAZVQ&hl=sv&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/nByvETuAZVQ&hl=sv&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>


Ok, ser bara skum text här nu........Men förhoppningsvis så ska det finnas en ruta att bara klicka på när det är klart, annars är det bara att konstatera att jag mislyckats och att fiaskot är ett faktum...........


Veckans Historia : Några år tillbaka i tiden, jag var inne på mina föräldrars badrum och såg en burk som ju måste vara hårgele, öppnade burken och det luktade riktigt gott och provade att kleta in håret lite med det........Vart ju bra det där tänkte jag och det närmsta halvåret var den burken till alla fall 2/3 den jag använde mest för att försöka fixa min frisyr........Tills en dag ett drygt halvår senare då min käre mor kom på mig med fingrarna i syltburken och frågade vad jag höll på med........Jag lånar lite av dig och fixar min frisyr svarade jag......Hon började skratta vilt och jag stannade upp och tittande frågande på henne.........Hon fortsatte skratta men lugnade sig och sade........Men det där är ju inget man hår i håret, det är ju en ansiktskräm!!.....Jag stod med ett förvånat utryck och kände mig helt paff.....Va?? ansiktskräm??....Det kan ju inte stämma, jag har ju använt det här i säkert ett halvår nu till mitt hår........Tittade på burken, som jag inte besvärat med att göra innan och mycket riktigt, där stod det........Det var ANSIKTSKRÄM och ingen HÅRGELE......Fiaskot var fullbordat och jag var tvungen att på allvar fråga mig själv hur bra koll jag egentligen har på saker och ting!!


http://www.youtube.com/watch?v=SGyr4wrDt88

" Mitt favoritdjur hunden in action "


http://www.youtube.com/watch?v=yDEszBExe7k

" Klassiska svenska sportbilder från OS Finalen 2006 i hockey mellan Sverige -Finland "


Nytt!!

Här är en ny grej som kommer, jag ska här kort presentera några av mina vänner så gott det går....

Veckans kompis : Vi börjar med Jonas Sandberg, eller JS som han kallas här........En rutten människa som går under bland annat dessa smeknamn " Den evige studenten "......" Fiskeboxaren ".......och " Stallpojken "..........Jag lärde känna JS för ungefär 5-6 år sen......Han pluggar till Socionom på Universitet och på fritiden så ägnar han mycket tid åt fiske och BS TOR, en boxningsklubb han är ledare i........Han är även ihop med den förtjusande, men hetlevrade Sanna.......JS är en kille som oftast är väldigt lugn, han är allmänbildad och lätt att prata med......Han känns som en kompis som verkligen skulle ställa upp om man behövde han.........Nog om det positiva, fanskapet till människa har hållit på och pluggat nu i snart ett decenium, när leder ditt pluggande till nåt arbete ditt helvete??.......Han inbillar sig även att folk ser på han som ett föredöme fast sanningen troligen är den att dem ser på han med förakt!!

Veckans Sandbergare : Den lätt disträe Sandberg kom till stationen på morgonen och gick in i vänterummet där han skulle uppsöka toaletten........När Sandberg kom fram till toadörren så hade nån skärt in " upptaget " i trädörren med kniv.......Otroligt nog så kan inte Sandbergs sega tjocka skalle koppla att det inte är upptaget på riktigt så han sätter sig med en suck på en bänk och väntar.......Först flera minuter senare kommer han på att det inte är upptaget på riktigt........Bara ett av många exempel som visar på hur seg Sandberg kan vara!!

Typisk Sandberg-kommentar : " Jag tycker jag var respektabel igår "........" Jag tror BS Tor kan ha något stort på gång "........." Jag börjar känna mig som i fornstora dar "

Status just nu : Är inne i en vit månad, skar halsen av ett rådjur igår!!



Här är han med en av sina enorma fångster!!


Här har ni han, där han står och håller upp en av sina enorma fångster!!



Veckans lista.

3 saker jag gillar med Yxhult.

1. Traditionen i klubben.

2. Det faktum att vi har mycket folk på våra matcher, mycket folk som bryr sig.

3. En egen bastu!!

Lista 2.

3 städer i närheten som ska vara bra att festa i som jag aldrig provat på.

1. Motala.

2. Mariestad.

3. Karlskoga.

Tror det vart en hel del skrivande ändå trots jag inte hade nåt att berätta som hänt egentligen, hoppas bara att klippet funkar nu som det ska.......Nu ska jag åka och äta på Kumlas bästa matställe Stickans Pasta......Som alltid, skriv mer än gärna i gästboken, Tack för idag......Buenas Noche!!




Idag är det fars dag!!

Ja det är det, söndagen den vad fan kan det vara är det den 8:e idag?? Hur som haver klockan är halv ett och jag är riktigt trött.....Har nämligen haft svårt att sova de 2 senaste dagarna.....I lördags vaknade jag redan halv 8 och kunde inte somna om och idag, eller inatt så kunde jag inte somna förrän halv 5.....Visserligen gick jag inte och la mig förrän rent sent, men när jag väl lagt mig hade jag svårt att somna......Så nu sitter man här och känner sig helt förstummad i hela kroppen, det påminner mig om när jag jobbade natt, då kunde jag ha vissa nätter då det var omöjligt att somna på helgen........


Jaja, nog om det, fars dag idag alltså och jag får ska väl köpa nån tips till farsan som jag alltid brukar vinna, förhoppningsvis så vinner han inget och får lite att gnälla om....Men förra året vann han faktiskt 600-700 på det tips jag gav han.....Det får vi se till så att det inte upprepas i år.......Vi möter förresten farsan och hans lag nästa match i Korpen, men inte helt oväntat så har han hört av sig och vill flytta matchen nu från ordinarie Fredag till Måndag då det är folktomt i pingishallen, han är väl rädd för att folk ska se när vi spöar upp dem gubbjäveln!!
 
Den här helgen har varit väldigt lugn, jag märkte tidigt att i stort sett alla mina kompisar hade andra planer än att festa och gå ut och jag gjorde väl inget direkt för att försöka få dem på andra tankar.....I Fredags vann vi mot Neova med 3-2 i korpen ( Karlskogingarna )....Jag förlorade docj min andra raka singelmatch när jag föll med 3-2 i set i min första match, ingen skam att förlora mot han dock, han spelar i Div 2 har jag hört och spelade stundtals riktigt, riktigt bra mot mig....Men ändå jag hade nog en 4 raka mot han innan det och det är flera saker jag måste förbättra som det är nu....Måste börja röra på fötterna mer, måste bli offensivare och måste sluta tänka så vid bordet, det har man inte tid med i pingis, utan då blir det ofta fel, slagen ska komma av sig självt.....Men, men det är inte nu man ska vara som bäst utan efter jul!!

Efter det åkte jag hem till min bor Peter, för hans tjej fyllde år.....Köpte en trisslott och en snusdosa tog jag med hemifrån, fast hon inte snusade.....Blev välkomnad av mina syskons barn, eller de 4 små terroristerna som jag kallar dem, med att dem sköt bollar på mig och skrek att Bjässen är här.....När Peter frågade om öl eller dricka så kunde jag naturligtvis inte motstå ölen utan blev 4 öl där, sen åkte jag hem då MN kom förbi ett tag, han hade tydligen lurat till sig en platta öl av nån gammal polack och ville ta några öl och snacka lite bara....Blev 3 till öl med MN innan han vände hemåt för att ladda för ännu en dag ute på sjön med sina fiskar!!
 

Igår kom JS förbi här vid 2, vi såg på Arsenal - United, var riktigt bra match faktiskt....Arsenal är utan tvekan Premier Leagues mest underhållande lag när de är på rätt humör....Efter det så skjutsade jag in en bekants bekant till Örebro då jag såg chansen att tjäna lite snabba pengar, på hemvägen åkte jag förbi HB, han och Puskas satt tydligen och tog några groggar och tittade på fotboll......Blev några groggar där, samtidigt som vi tittade på " Pokerns Mörker ", en legendarisk film några av oss spelade in för 11-12 år sen, sen spelade vi Buzz, jag och Puskas vann varsin gång medans HB som vanligt blev segerlös!!
 

I skolan är vi kvar ute i kyrkskolan, vi ska vara där minst 2 veckor till....Dem kurser vi håller på med just nu är dock väldigt tråkiga, men vi har alla fall äntligen kommit överrens om att ha en klassfest.....Det blir förmodligen om 2 veckor och det är nån öl och whiskey mässa i Conventum som vi pratat om att gå på då innan.....Den enda som vill göra nåt annat är Jenny som vill ladda upp på Club Eden, men vi får väl se hur det blir!! Ikväll ska jag på bio med min kontaktperson Rickard med, vi ska se den nya Bond-filmen och oddsen för att han kommer att ge den en 4:a i betyg är 1.00001.....Den jäveln!!


Veckans historia : Vi var i Harje och badade, det var riktigt varmt, det var högsommar, det var på en helgdag, det var fullt med folk överallt och vi spelade lite boll mitt bland allt folk.....Jag hade på mig mina hawaai-shorts som var mina favoriter, dem började dock bli väldigt trånga......Sprang iväg mot en handuk där det satt 5-6 st tjejer och killar för att hämta en boll, dem skrattade åt mig.....Jag försökte skratta tillbaka lite, men undrade innerst inne vad fan dem skrattade åt.....Stod och trixade lite i en 20-30 sekunder till, innan jag böjde mig ner och upptäckte det katastrofal......Mina gamla Hawaai-shorts hade spruckit helt och hela min balle hängde ut och viftade för fullt mitt bland allt folk......En skräckfilmsliknande känsla spred sig genom min kropp samtidigt som mkina kompisars gapskratt fyllde atmosfären. dem gjorde inget för att hjälpa mig, snarare tvärtom......Min handuk låg ju inte precis 5 meter därifrån heller, utan den låg naturligtvis i andra änden av badplatsen ett par hundra meter därifrån med mängder av folk emellan......Jag försökte ostört smita iväg och hålla för så gott det gick, allt medan allt fler skratt lendeen och skratt kom till......Lyckades efter många om och men till slut fixa till det där, men förstår att folk skrattade och att en del barn blev skrämda.....Ett kul minne är det dock!!


http://www.youtube.com/watch?v=BFcALI6YtsY " Alltid kul med folk som ramlar i vatten "


http://www.youtube.com/watch?v=guVGOUPy6Ow

" Zätas 10 snyggaste mål "


Veckans listor.

Topp 3 snygga damer på Tv4.

1. Jessica Almenäs
2. Tilde De paula
3. Malin Nordlund


Topp 3 ställen i Sverige jag vill besöka

1. Skåne - Finns många ställen att se där som jag inte sett

2. Gotland - Var där när jag var 11.12 och det var riktigt fint och mysigt vill jag minnas!!

3. Övre Norrland - Luleå, Pajala, Gällivare.....Vad som helst, det vore intressant att få uppleva den norrlänska naturen och kulturen på nära håll!!

Det var allt för nu, skriv gärna i gästboken..........Auf Wienerbröd!!






Fan vad OFF jag känner mig!!

Håll käften jävla CP-reklam.......Det är nån jävla röst i min dator som håller på och skriker " Oh my god get away ", typ 2 gånger i minuten och jag vet inte hur jag får bort skiten.....Skulle vilja strypa den där jävla rösten som det känns nu.....Man kan ju bli nervvrak för mindre!!

Känner mig inte alls i form......Den här veckan har jag inte velat träffa en människa, som det känns nu skulle jag vilja dra täcket över huvudet och sova i 2 veckor.....Minst!!

Är som en tjej med mens ungefär just nu......Ibland kommer jag in i såna här perioder, ibland går de över ganska fort ibland är det så längre tid........Min l har ju inte varit bra på över en m heller, det bidrar självklart.......Men nog om det!!

Halvligger här och ska snart göra min pasta med pannbiffar och potatissallad och pastasås......Bonde söker fru och sen Efterlyst står på tablån......Sen inatt var det nån NHL match med, men Columbus - Edmonton....Hallå, vad fan visar ni för matcher Canal Plus, nu har ni visat skitmatcher flera veckor i rad...Skärpning!!

Den här veckan i skolan har vi gått in på en kurs som heter politik och demokrati........Det är verkligen inte min grej alltså, idag kände jag att jag höll på att somna i stolen.......Inget fel på läraren, hon verkar jättetrevlig, men lektionerna är ingen höjdare.....Menalla tycker ju olika.......Dessutom har vi flyttat till nån missionskyrkeskola som vi ska vara i under minst 1ånad för dem håller på och bygger om där vi vanligtvis är.....

....Känns som en rysk gammal betongbunker från 70-talet där vi är nu......Tomma korridorer och bara bänkar och gråa väggar........Ute i Vivalla är det rätt bra ändå med ett biblotek med tidningar, lite restauranger och cafeer alldeles i närheten..........Vad i helvete......Nu kom det nåt sjukt jävla skratt ur datorn som höll på att skrämma livet ur mig........Måste kolla upp vad det är för skit alltså, så här kan jag inte ha det!!

I veckan har jag knappt gjort nånting....Dels för jag känner mig nere och dels för det inte finns så mycket att göra......Var ute och sprang igår alla fall, det var skönt, jag gillar att springa i höstens mörker.......I helgen har jag inga planer alls, känner jag mig som nu blir det absolut ingen utgång.......Kan nog bli en lugn helg även om jag mot förmodan skulle gaska upp mig för det var länge sen nu jag tog det lugnt en helg......Jag bjuder här på 2  små verkliga historier från min tid som rookie i juniorlaget i fotboll, typ 1994....De flesta i laget var 3-4 år äldre än mig.....

Historia 1 : Vi var ute och gick, vi var på cup i Danmark ska jag tillägga och var på väg mot bussen som skulle köra oss hem......Allt kändes som vanligt när jag steg in i bussen.......Snart började några av de äldre gnälla på att det luktade skit......Allt fler höll med om att det luktade outhärdligt i bussen.......Jag tittade bak i bussen och skrattade lite, då i mitgången såg jag några enorma avtryck med skit som slutade vid min plats......Vände snabbt upp min sko och mycket riktigt, de var fulla av hundskit på undersidan.......Sekunden efter hade mina lagkamrater upptäckt samma sak som jag och skratten ekade i bussen........Vår tänare som var en rikig hårding, han kunde skrämma slag på tuffare personer än mig tyckte dock inte det var lika kul när han kom in.....Han blängde på mig och sa till mig att jag fick torka rent det där när vi var framme.......Jag lyckades dock missuppfatta honom totalt och gick diekt ur bussen när vi var framme.......En stund senare kom han in på vårt rum och skällde ut mig för jag bara drog och till slut slutade det med att IFK Kumla fick betala 5000 eller nt liknande för att städa rent hela bussen enbart för att jag lyckats gå i en stor hö med hundskit som jag drog med in till bussen.......Pinsamt, pinsamt!!

Historia 2 : På den tiden hade juniorlaget invigningar för junisarna......Och det kunde vara lite halvtaskiga saker.......Det stod en stengris mitt på torget i staden vi bodde.......Där satte dem först fast en av mina lagkamrater och sen satte dem fast mig på honom så det såg ut som om han satte på grisen och jag satte på han.......Sen kom det massa japanska turister och filmade och skrattade.Ha Ha Ha.....Jättekul, japanjävel tänkte jag.......Men det värsta av allt var tejpen som dem satte fast i min armhåla....Var inte så jävla skönt att dra loss den sen.....Men, men ett kul minne blev det alla fall!!



http://www.youtube.com/watch?v=CJ1FGsUfib4

" Det här var fan bland det roligaste jag sett "


http://www.youtube.com/watch?v=gm2ajOE0iO4

" Zlatan hånar Ekwall "


Veckans listor....

3 ställen jag trivs ypperligt på...

1. I bastun, med en kall öl, den ultimata avkopplingen!!

2. Ute på Sannahed, kollandes på Indianerna........I en solstol, tillbakalutad med en öl och några mackor......Kombinera det med sol, lukten av speedway och ett Indianerna som kör bra så trivs jag garanterat toppen!!

3. Vilandes bredvid min bästa kompis, min hund Hobbe!!

3 sköna badställen....

1. Badbrottet - Stora gräsytor, underskattat!!

2. Harje - Närkes klart bästa badställe!!

3. Gustavsvik - Kan vara riktigt kul om man är där med rätt folk och på rätt humör!!


Så nu är det dags att göra mat hoppas jag mår bättre nästa gång jag skriver......Och skriv gärna i gästboken ni som läser, tycker det är väldigt kul när ni skriver......Auf Wienerbröd!!



Jesus Christ Superstar!!

Det är Söndag, den första dagen i Novemberg, klockan är 11:31.......Sitter här, eller halvligger och känner mig förvånansvärt fräsch eftersom det blev en del dricka igår......Vi återkommer till det........I veckan praktiserade jag ju på Verdandi.....Jag var i Kumla, Hallsberg och Örebro.........Det var intressant att se vad det var för ställe och man fick se många profiler av olika slag.......Sista dagen i Fredags var jag i Örebro, jag var där mellan 8:30 - 14:00........Och 80 % av den tiden satt jag och spelade Chicago med några orginal........Nu är det skola som vanligt igen nästa vecka, men får se om jag åker dit imorgon för börjar känna mig oroväckande förkyld här!!

I Fredags förlorade jag min första match i korpen då jag fick stryk med 3-1 i set mot Per Nahlbom från Pålsboda......Jag trivs inte riktigt mot den där jäveln, han har lite egen spelstil, står på halvdistans och drar äckliga skruvloppar, så det är svårt att hitta någon rytm mot han......Som den dålige förlorare jag är så tappade jag humöret ett tag efteråt, men i efterhand tycker jag nästan det var skönt att få stryk då det var som en väckarklocka som sa att du är inte oövervinnlig här, hur kul skulle det vara att känna att man inte kan förlora???   Nu vann vi matchen ändå med 3-2 eftersom Minta lyckades vinna båda sina singlar.....Starkt jobbat!!

Igår hade vi alltså avslutningsfest för Yxhult.....Först på dagen spelade vi curling i Örebro, jag var dock upptagen då och inte med......Men sen åkte jag upp till klubbstugan vid 5 för att basta och ta några öl........Finns det nåt finare än kombinationen bastu och öl.....Tveksamt!!

Var mest ungt folk där i 19-22 års åldern, efter ett tag körde vi Robinson och den som fick flest röster skulle springa ut naken på planen och rulla sig i snön.......Ni behöver väl inte ens gissa på vem som fick flest röster.......Jävla grisar!!

Vid 7 åkte vi upp till Ordenshuset som det heter för festen........Det bjöds på riktigt god mat, bland annat Rostbiff, Potatissallad, Skinka, Lax, Sallad, Bröd, Potatis och lite annat.......Sammanlagt var det väl typ 60-70 personer där, det var A-lags spelare plus ledare för alla lag i Yxhult......Efter att vi fått tagit emot medalj för vi vann serien så bestämde jag mig för att hålla ett mindre tal där jag utsåg årets " Yxhultshändelse "............Berättade då om när Cristoffer " Rönken " Rönnkvist lyckades bli utvisad trots att han låg med händerna bakom nacken och benet i högläge 10 meter utanför planen när vi mötte Adolfsberg på försäsongen......Var ganska kul faktiskt och det var skönt att se han bli lite generad och så för han är en väldigt dominant person med stort självförtroende som syns och hörs mycket annars!!

Allt eftersom började folk tappa av och vid 11 kände jag med att det fick vara nog........Frågade min bror Peter som var där om han skulle med hem,Peter tränar p 97 i Yxhult, men han verkade ha så kul att han skulle stanna.......Var kul att se brorsan ha så kul tillsammans med annat folk i Yxhult, det var också kul att se han ensam för annars har han ju jämt sin fru och barn runt sig......Min bror och jag!!

Snodde med mig några, några kakor och en Yxhultsvimpel innan jag drog hemåt.......Om man vill undvika att bli bakis finns det 3 saker man bör tänka på enligt mig......1. Sluta dricka tidigt, slutar du vid 11 är det bra, slutar du vid 2 är det mindre bra.......2. Drick vatten INNAN du går och lägger dig.........3. Ta en huvudvärkstablett INNAN du går och lägger dig.........Igår så gjorde jag nummer 1 & 2 och det verkade räcka rätt långt!!


Specialrapport om Kimmy Backlund : Efter att hans granne MN efterfrågat en specialrapport om unge Kimmy Backlund så höll jag ett extra vakande öga på han........Kimmy är en profil som trots sin ringa ålder redan har grävt sig långt ner i alkoholens hjärta........Igår när vi andra satt och sippade på en öl i bastun så satt Kimmy med en vattenflaska som innehöll en monstergrogg.......Väl på festen så hördes han bland annat panikartat säga att " Jag vet inte hur man ska vara seriös med en tjej ".......För att sen sitta långst bak och sluddra och prata när nån där framme höll tal, vilket fick gammelgäddan Niklas Larsson att resa sig upp och be Kimmy hålla käften.......Sen försvann Kimmy rätt tidigt, iväg till nån ny fest med nya drinkar och nya erövringar inom räckhåll!!


Veckans Youtube tips.....


...http://www.youtube.com/watch?v=OLt1ESy0S7U&feature=related

 " Dumme jävla japan "


http://www.youtube.com/watch?v=fH_zgcEI5RE

" Se upp!! "

Veckans lista.

3 resmål jag vill besöka.

1. Brasilen - Stranden, värmen, karnevalen, damerna!!

2. USA - En roadtrip rakt genom USA vore inga fel!!

3. Thailand - Känns som det bara är jag i hela världen som inte varit där!!