Besviken!!

Klockan är halv nio på morgonen.....Sovmorgon kan man tydligen glömma då jag blivit tvingad att vara med i en B-lags match kl 11 i Frövi idag.....Känner mig sååååååå sugen på det....Men kunde inte tacka nej den här gången då jag var avstängd senaste A-lags matchen, jag har inte varit med i nån B-lags match i år och jag vet att dem brukar ha svårt att få ihop folk ill B-laget, så får väl ställa upp då även om min vilja gällande matchen känns högst tveksam för tillfället!!

I Tisdags vann vi med 5-1 borta mot Skyllberg, vi spelade inte speciellt bra, men för ovanlighetens skull så var vi effektiva och satte dit våra chanser.....Men sån är vår säsong denna, endera vinner vi med 5-1, 4-0 eller nåt sånt, eller så förlorar vi med 1-2, 2-3......Vi måste tydligen vara toköverlägsna för att kunna vinna en match den här säsongen.....Jag var avstängd och kom dit kanske en halvtimme innan match, hade glömt pengar så var tvungen att hitta en lösning på problemet......När entren närmade sig la jag till min självsäkraste min, slängde upp en väska på ryggen och sa " Jag ska vara med och spela i Yxhult "......Gubbarna i entren tittade lite på varann, sen skrattade dem och släppte in mig......Easy money!!

Jag skrev det här redan igår, men när jag skulle skicka in skiten blev det nåt fel på sidan.....Sånt känns alltid lika jävligt, men gör väl ett nytt försök nu då......

....Skolan har hållt på 1 vecka nu och mina farhågor om att det här kommer bli ett långt år ser ut att stämma.....Nu de första veckan har vi mest hållt på med massa olika lekar, men jag känner ändå att jag har inte mycket gemensamt med nån i vår klass på 7 personer.....Det är inte så jag tycker illa om någon, men känner inget behov av att umgås med nån heller ......Går hellre iväg och läser tidningen eller nåt liknande när vi har rast och det funkar väl i en vecka, men sett över ett helt år kan det bli jobbigt.......Vi har alla fall en hel del praktik och veckor där vi ska skriva på vårt examens arbete så blir inte lika mycket i skolan som förra året!!

Idag var det tydligen kräftskiva hos en bekant.....En fest som kanske 50 % av mitt kompisgäng blivit inbjudna till, jag har dock inte fått nån inbjudan och det känns ju kul......Känner inte den här människan överdrivet bra, vi umgås mest i samma krets, men är ändå riktigt besviken över att ha inte bjudit mig med tanke på vilka andra som ska dit......Om jag ringer själv och frågar om jag får komma så är det säkert inga problem, men det har jag ingen lust med......Och är det nån som ringer halvfull vid 7-8 och tycker jag ska komma förbi så kommer jag bara lägga på luren, bli inbjuden med armbågen då kan det lika gärna vara......Jag är besviken inte bara på den här personen som har festen utan även på folk som är i hans närhet och känner han bra att som ska dit att inte dem frågat om jag ska komma......Har inget planerat alls ikväll och hade gärna åkt iväg nånstans, men det blir inte dit alla fall!!

Hoppas alla fall att de visar AIK på TV idag mot Trelleborg KL 4, då har man nåt kul att se fram emot.....En bra sak som hände igår alla fall var att jag blev tilldelad ännu en kontaktperson, han var 16 år, bodde i Örebro och gillade att åka och träna, det låter ju perfekt!!

Det ryktas.....Att den nya Beck-filmen inte var mycket att hänga i julgranen....Betyget blir 2,5 hängpungar av 5 möjliga!!

Det ryktas....Att Anis fått en dålig ovana av att komma och knacka på här efter midnatt!!

Det ryktas....Att jag saknar kvinnligt sällskap som det är nu...Det känns som konstellationen " Jenny - Anders " har sin bästa tid bakom sig......Vill träffa en kvinna som är undersköterska från Lindesberg snart nu!!

Det ryktas.....Att krigsrubrikerna kring mötet West Ham - Millwall varit många......Jag förstår inte varför, solen är varm, himlen är blå och West Ham - Millwall innebär kravaller, så har det alltid varit och kommer alltid att vara!!


Veckans Youtube.




Kommentar : Söt hund har en mardröm!!

Nu måste vi sätta fart här, samling om 20 min och jag ligger i sängen än......Skriv gärna nåt i gästboken, lika kul vem som än skriver....Tjing!!

Ett försök att hålla bloggen i liv!!

Jag vet inte hur jag ska göra med min käre gamle blogg.....Jag har tappat den inspiration jag kännt för att skriva här innan.....Det är svårt att skriva vad man verkligen känner om saker och ing när det är så många man känner som läser, i början av mitt skrivande här var jag betydligt öppnare om saker och ting.....Men nu har jag i och för sig haft ett uppehåll så vet inte hur många som fortfarande tittar in här!!

Hur som haver, idag känner jag alla fall en viss glöd av att skriva och gör vi också så......Igår började skolan, det var många nya ansikten både bland lärare och elever. Dock inte i min egen klass även om jag önskat det för trivs sådär faktiskt i klassen och som det känns nu kan det här bli ett väldigt långt år......Jag har en varning från skolan att om jag dricker igen under skoltid får jag förmodligen sluta, ska verkligen försöka undvika det, men samtidigt vet jag med mig själv att det är när jag känner mig ledsen och ensam som jag kan känna ett för stort behov av att dricka....

...Och ensam det kommer jag garanterat känna mig för Jenny har slutat nu, hon kom fram till att den här utbildningen inte skulle leda nån vart för henne.....Lite konstigt tycker jag att det tog ett helt år att komma fram till det, men är det så hon känner ska hon naturligtvis sluta......Vi får väl se hur det blir med vår relation nu när hon slutat i klassen, jag känner mig ganska kluven och vet inte hur jag vill ha det i framtiden......Det bästa för stunden är kanske inte alltid det som är bäst för framtiden!!

Idag har vi match borta mot Skyllberg....Det är en måste match att vinna, tar vi inte den är vi riktigt indragna i bottenstriden.....Dessutom har vi hela vårt innermittfält på 3 spelare borta, däribland jag som är avstängd.....Jag blev utvisad förra matchen mot Östansjö när nån fet jävel lyckades lura domaren genom att filma till sig en straff mot mig......Kunde inte hålla käften stängd då och drog på mig mitt andra gula redan i den 30:e minuten......Efter det rasade vi ihop fullständigt och min ångest den kvällen var stor!!

Överhuvudtaget har vi haft en riktigt tung säsong.....Det har varit stolpe ut hela tiden, förra säsongen var lite tvärtom då hade vi flyt istället för oflyt....För egen del tycker jag dock det gått ganska bra, känns som jag gjort en bättre säsong den här är den förra!!

Sommaren är väl mer eller mindre över nu, har haft några riktigt roliga stunder som min och Bäcks tripp till Kungshamn, nån fest och nåt annat.....Men skulle gärna åkt iväg nån mer stans, men det är svårt få med sig folk nu för tiden, det är inte som när man var 20 och det bara var att ringa grabbarna och dra iväg nånstans!!

Ska träffa en tjej från Lindesberg i veckan, har träffat henne nån gång innan och det känns ganska bra med henne faktiskt.....hon är både söt och trevlig och omtänksak som det verkar.....Det som känns som ett frågetecken är att hon har ett barn på 5 år, jag gillar ju barn, men det här är ändå en annan sak.....Sen bor vi ju en bit ifrån varann med, men, men vi får väl se hur det blir......Helt klart är att jag behöver börja tänka i nya banor!!

Det ryktas.....Att Loden utklassade mig på badminton i Backahallen.,.....Det enda jag lyckades med var att ha sönder farsans antika gamla rack!!

Det ryktas....Att Albert " Abbe " Brikell hade sex med en kvinna, förhoppningsvis var det så.....Som innan själva akten gick ut och rakade sig och då pratar vi om mustaschen och inget annat.....Låter ju som ett riktigt kap!!

Det ryktas.....Att Frimis inte är min typ av ställe....Alldeles för högt tempo och tråkiga människor!!

Det ryktas.....Att när jag fick några frågor med Di Leva i Lördags om hans relation till Kumla så sa han att han haft många brevvänner här och många som ingått i hans kosmiska riter!!

Det ryktas,....Att topplag efter topplag faller ifrån......För inte kan väl Kalmar hota utan Elm.....Och Helsingborg och Göteborg tror jag gjort sitt......Men så har vi ju Elfsborg med, alltid detta jävla Elfsborg......Kom igen gnaget!!

Veckans Youtube.



Kommentar : Tidernas sämsta genomförda rån!!



Kommentar : En av mina favoritfilmer genom Deer Hunter, helt klart den mäktigaste musiken alla fall!!

Nu ska jag iväg och försöka dra in lite annonser till Kumlanytt....Tjing!!

Rykten, rykten & mera rykten!!

Ingen har förändrats, orken och inspirationen att skriva ofta och utförligt här finns inte som det är nu, så precis som förra veckan så nöjer vi oss med....

Det ryktas.....Att jag cyklade omkull i Fredags kväll och skrapade upp armbågen och drog på mig en blödning i låret som gör att jag med all säkerhet missar vår seriepremiär nu på Tisdag mot Hallsberg.....Helvete!!

Det ryktas.....Att min far Lennart " Nutta " Björk kan vara den största badkrukan som finns i hela landet!!

Det ryktas.....Att Kimboll återigen flippade ur i Fredags, genom att krossa glas och sitta och kasta skedar på gäster på Sjöstugan!!

Det ryktas.....Att Sandberg ligger som en stor orörlig gris i soffan och gnäller på sin stackars flickvän att hon arbetar för dåligt....Skrämmande!!

Det ryktas......Att den här omgången var kanoners för AIK.......Vinst 2-1 mot BP samtidigt som Helsingborg, Elfsborg och Kalmar alla förlorade!!

Det ryktas.....Att Henrik " Bjäbbe " Berg fått barn, 2 veckors övertid vart det, men nu har alla fall en liten tjej vid namn Olivia tillkommit.....Grattis!!

Det ryktas.....Att till och med Magic Ehn har skaffat tjej........En än så länge okänd kvinna med 2 barn sägs det......Nu är det snart bara jag som är singel i hela världen känns det som!!

Det ryktas......Att det skulle vara kul att dra ihop ett gäng och spela lite beach volley i Alnägnsbadet innan sommaren är över.....Bara åka dit och sno åt sig en plan, är helt säker på att det skulle bli jävligt kul!!

Det ryktas.....Att det är tråkigt att vissa är så otroligt upptagna att de aldrig har tid att träffas......Men den här sommaren har visat vilka personer som står mig närmast och vilka som inte är mig så nära som jag trodde!!


Det får räcka.....Ha en trevlig vecka......Haaaaaj!!

Saknad inspiration!!

För tillfället har jag inte den inspiration som behövs för att skriva här......Vi nöjer oss därför med en kär gammal läsarfavorit....


Det ryktas.....Att Sandberg och Sanna ska flytta till Kumla.....Nära stationen hamnar de från och med den 1:a Oktober...I och med det detta försvagas självklart Kumla på alla sätt och vis!!

Det ryktas....Att Klingen fått sitt första barn.....Grattis!!

Det ryktas.....Att den sjävkritiske veteranen i Yxhult Pelle fick panik när vi satt i en kanot 3 stycken igår och helt plötsligt reste sig, skrek " nu drar jag "  och sen hoppade ur vilket medförde att hela kanotjäveln med oss övriga i välte.....Skärpning Pelle!!

Det ryktas.....Att Kimboll höll på att flippa ur när vi spelat brännboll igår......Först stod han och slog iväg tomma ölburkar i riktning mot respektabla människor som kom promenerande i parken.....Sen försökte han välta en bajamaja med folk i inne på Örebro Festen!!

Det ryktas.....Att jag glömde mina nycklar i Örebro igår och tvingades ringa på hos föräldrarna kl 4 mitt i natten!!

Det ryktas.....Att jag tidigare i veckan knäckte Gilde när jag fick fyrtal i knektar när han stod på utgång i Chicago.....Efter det så defilerade jag hem en enkel seger och gick hem 250 kr rikare!!

Det ryktas......Att en kvinna som var MINST 50 stötte vilt på en paff och förvirrad Andre!!

Det ryktas.....Att de flesta var eniga om att Micke Noren och Andre var de stora besvikelserna under brännbollen!!

Det ryktas.....Att en hotfull och stor turk trängde sig in här i veckan och försökte sälja en dammsugare för 37000!!

Det ryktas.....Att Andreas " Andy " Eriksson la upp ett bord till försäljning på Blocket och sålde det, för att sen när det var sält komma på att han slängt bordet förra året!!

Det ryktas.....Att Indianerna inte KAN VINNA när jag är där och kollar på dem.....Kanske lika bra att hålla sig borta från deras matcher!!


Det blir allt, vi får se om inspirationen har kommit tillbaka snart.....Nu ska jag åka och handla.....Hej Hej Monika!!