Trött i kroppen!!

Är riktigt seg och stel och har krämpor lite överallt nu.....En lång fotbollssäsong har gjort sitt och dessa är de bekymmer min kropp dras med för tillfället 1. Ont som fan i en lilltå, råkade sparka in i en stenkruka för nån vecka sen och det känns än 2. Ont i ljumskar 3. Stel i låret 4. Allmänt mörbultad i hela kroppen....

...Kände mig ungefär lika startsnabb som en sköldpadda idag när vi spelade innebandy  i Kumlahallen, är med ett gäng som brukar spela på Söndagar där, även Loden, Berg och Puskas brukar vara med....Det är lagom nivå på spelet och brukar vara kul, men idag kände jag mig riktigt sliten både psykiskt och fysiskt!!

Vi vann med 5-3 borta mot Sturehov igår, jag gjorde 2 mål....Först 1-0 på nick, sen 4-1 från nära håll.....Andra halvlek linkade jag dock mest runt och försökte stå i vägen för då hade mina ljumskar börjat smärta.....Efter matchen blev det ett visst tumult när det visat sig att " avbytaren " Andy fått mina mål.....Glömde nämligen min matchtröja med nummer 8 när vi gick ut, precis innan matchstart tvingades jag därför kränga på mig hans nummer 18......Och när nummer 18 gjorde 2 mål så blev det han som fick dem, speciellt Bäck var väldigt ivrig att påpeka att det inte fick ändras att det var 8 och inte 18 som gjort målen för då kunde vi förlora på w.o.......Ska in och kolla Örebro Läns Fotbollsförbunds hemsida nu vem som verkligen fick de där målen, det kan bli så att de får ett anonymt samtal imorgon från en person som vill att det ska vara " rätt " målskytt....8 mål på 14 matcher har jag gjort nu som innermittfältare, det är jag hyfsat nöjd med!!


Senare på kvällen hade Anis sin 30-års fest.....Jag försökte få med mig nån kompis dit, men som så ofta nu för tiden så ville de endera vara nyktra eller hade nåt annat för sig.....Det var inte riktigt min typ av folk där....Självklart var det kul att uppvakta min gamle vän Christian, men kände inte att jag hade mycket gemensamt med de flesta andra där som till stor del var hårdrockare......Gick iväg klockan 10 hem till mig i huset bredvid för att kolla Barcelona istället och beställde en kebabpizza.....Kvällen avslutades dock med ett gigantiskt misstag, med betoning på ordet gigantiskt!!

Såg ju Flickan som lekte med elden i Fredags....Den var klart sevärd, tyckte den var bättre än Män som hatar kvinnor som jag inte tyckte var överdrivet bra.....Precis som alltid gav Rickard filme en 4:a i betyg och precis som alltid sa han att filmen var spännande!!


Det ryktas.....Att Puskas och Gilde hamnade mitt i upprinnelsen till en huligan-figth i England, Puskas uppges ha blivit skakad!!

Det ryktas.....Att Puskas och Gilde besökte en bögklubb det första de gjorde när de kom till England....Om besöket var frivilligt eller ofrivilligt framgår dock inte, personligen tippar jag på alternativ 1...Vad tippar ni på??

Det ryktas....Att Sandberg hade ännu en katastrofal fiskehelg med knappt ett napp alls.....Ännu ett fiasko ute på sjöarna för SAndberg!!

Det ryktas....Att Loden har börjat spela innebandy i Hovsta!!

Det ryktas....Att Berg kan vara en av tidernas ofarligaste spelare när det gäller att göra mål i innebandy....Inte ett mål nu två söndagar i rad, däremot lyckades han bli så uppsnurrad några gånger så han ramlade omkull......Berg själv hänvisar dock sin måltorka till " att jag prioriterar defensiven " !!

Det ryktas.....Att det verkar ha blivit nån trend nu att inte dricka alls....Gilde är nämligen inte den enda som haft en vit månad, även Bäck har hållit igen i över en månad nu!!

Det ryktas...Att Anna Bäck äntligen tagit körkort....Grattis Anna!!


Veckans Youtube.




Kommentar : Ännu en idiot från Idol. Vilket jävla miffo!!



Kommentar : Top 10 inslag för hockeymålvakter, blandat räddningar och fighter!!


Dags att sova...Klockan är snart 12 och vi börjar 8 imorgon.....Ska starta en kurs som bara håller på i 3 dagar....Det blir nog den kortaste kursen på den här utbildningen.....Tjingeling!!


Kommentarer
Postat av: Eva

svar: Nej, jag har flyttat till Eskilstuna :)

Postat av: GildePalema

Det ryktas å det ryktas!!!Men frågan är om jag ska berätta lite fakta istället =)enligt säkra källor har jag bra information om det gigantiska misstaget Björk gjorde i Lördagskväll....hahaha....men jag säger som Eddie Murphy istället "Follow your dick"

2009-09-21 @ 17:19:50
Postat av: Anders

Du har all rätt att sticka ut hakan Gilde....Ångesten dagen efter var avgrundsdjup.....Men faktum kvarstår att jag har inte besökt en bögklubb den senaste veckan vilket dock du och Puskas gjort ;)

2009-09-21 @ 18:38:40
Postat av: susanna

Anders, anders... vad har du gjort nu då??!!!

Vi flyttar nog på fm någongång... förtstår om du måste iväg på match, men vi ses säkert snart framöver!

2009-09-21 @ 19:21:33
URL: http://susiscloset.blogspot.com
Postat av: Purre77

Jo fan, Gilde och jag på bögklubb... det är sant! Jag lägger mig platt och erkänner. Det har tagit tid för Victoria att smälta detta felsteg! ;)

2009-09-21 @ 19:57:40
Postat av: Purre77

Skakad vet jag inte... men i Sheffield kom jag in på pubtoan och då rann det blod från hela ansiktet på en rakad bjässe där inne. Jag gick snabbt ut igen. I Norwich var ju Charlton-fansen i halvt uppror och skulle över och slåss med hemmasupportrar. Tur att farbror polisen var där och vevade med batongerna så att det blev ordning igen. Kul att det händer lite action!! Ingen trött fotboll i England i alla fall...

2009-09-21 @ 20:01:50
Postat av: Anna

Tack å bock Anders! Tror faktiskt att jag gasade förbi dig tidigare ikväll...:)

2009-09-21 @ 20:18:19
Postat av: Anders

Jo Sanna jag hjälper till om jag kan, men vår match börjar nog kl 11 på Lördag!!



Det låter som en riktig upplevelse Puskas, det där om att det är lugnt i England kanske är en myt??



Jaså det säger du Anna, gasade förbi, jag som aldrig brukar släppa förbi mig nån ;)

2009-09-21 @ 22:01:44
Postat av: Anna

Haha! Du (om det nu var du) var ute och sprang...

2009-09-22 @ 09:31:26
Postat av: Noren

Bögklubb! nice blev det någon dans Puskas? (som i polis skolan) Och Björk det ser bra ut för Aik! såg att sandberg skrev på facebook att han är Aikare vad har du att säga om det? Jag vet inte vad jag ska tro!

2009-09-22 @ 17:29:44
Postat av: Anders

Vet inte heller vad jag ska tro om Sandbergs känslor för AIK....Hans insats som " AIK.are i år har inte övertygat alla fall....Vad säger du om hans känslor för ÖSK??



Puskas och Gilde på bögklubb ihop....Undrar om de gick in hand i hand??



Det var inte mig du körde om Anna, jag var inte ute och sprang igår!!

2009-09-22 @ 23:36:29
Postat av: Jägarn

Att Ultra-Micke ens ifrågasätter någonannas känslor för ett lag är helt sjukt. När ÖSK var nere i superetten hörde jag inte micke ta ordet ÖSK i sin mun. Men efter att jag tagit med honom på EN match har han blivit frälst, Ultra-Micke - en sann medgångssupporter...En ÖSK:are som vid 30 års ålder aldrig suttit på gamla trä, men springer ändå runt i en "gamla trä T-shirt", fy fan, det är så att man baxnar...

2009-09-23 @ 11:56:17
Postat av: Jägarn

Enligt säkra källor har endast Anders hållt på AIK i max tre-fyra år....och att det främst är hans känslor för våldsam läktarkultur och Blackamry gjort honom till ett fan...

2009-09-23 @ 11:57:56
Postat av: Anders

Jo Norens status som supporter kan absolut diskuteras....Det finns vissa brister hos honom som exempelvis kunskap och saknad av klubbhistorik som gör att han ibland är svår att ta på allvar.....Däremot så verkar han verkligen bry sig om ÖSK nu vilket är tveksamt man kan säga om dig Sandberg....Det är väl ingen som är riktigt säker vart du har dina sympatier egentligen??



Att jag hållt på AIK i 3-4 år stämmer absolut inte, jag har alltid varit " smyg aikare ", men har fått starkare känslor för klubben med åren och vill nog påstå att jag brytt mig ganska mycket hur det går för dem alla fall de senaste 5-6 åren....Sen påstår jag inte att jag är nån fanatisk supporter som vissa andra när jag inte är det....Jag bryr mig om AIK och håller på dem och är nervös när de spelar, men det är inte heller hela livet om de skulle förlora nån gång!!

2009-09-23 @ 13:24:29
Postat av: Noren

Jonas Sandberg.

Jag tackar dig från djupet av mitt ÖSK-hjärta.

Att du tog med mig på en match den där allra första gången är bland det bästa som hänt mig. Så TACK! Verkligen.

2009-09-23 @ 16:08:41
Postat av: Jägarn

Björk dina sopa, du är fan inte värd att kalla dig själv för AIK:are efter förra inlägget...sedan förstår jag inte hur fan du inte kan vara säker på att jag håller på AIK, det är helt sjukt att komma med sådana anklagelser....



Och till Micke, hade jag tagit med dig på hästhoppning hade du förmodligen blivit Micke-Ultra med hela Kumla Ridklubb...

2009-09-24 @ 14:27:52
Postat av: Anders

Ja Jonas Sandberg....Det faktum att du knappt sett en match i år med AIK utan ofta prioriterar andra saker före är väl en anledning....En annan är när man ringer upp dig och säger att de vann, om du vore en sann supporter så skullde du väl alla fall jubla lite då....Men istället så blir svaret ofta ett lugnt " Ja det är bra " med sömnig röst din jävla gris...



Dessutom måste jag tyvärr säga att jag tappade respekten för ditt AIK -hjärta en hel del när du valde att gå på Örebro - AIK ihop med din tjej, din tjejs mamma, din tjejs faster och din tjejs kusin eller vad det nu var....Istället för att ta en helldag med mig på Strömpis och sen klacken....Fotboll ska ses ihop med andra män, inte med kvinnor, speciellt inte när AIK spelar...Det trodde jag vi var överrens om...



...Du får tolka mitt förra inlägg hur du vill, men jag är ärlig mot mig själv och mina läsare vilket det är ytterst tveksamt om du är ditt övergöda svin!!

2009-09-24 @ 15:35:38
Postat av: Purre77

Hahahaha debatten rullar vidare!!!

2009-09-24 @ 17:03:33
Postat av: Purre77

Hahahaha debatten rullar vidare!!!

2009-09-24 @ 17:03:58
Postat av: Noren

HEJA SPORT eller vad säger du Puskas! bra drag i går tack för att du står upp för örebro sk!!

2009-09-24 @ 17:24:18
Postat av: Purre77

ÖSK i alla väder... och just nu 2-0 i halvtid till Helsingborg mot AIK. Vad sägs om det resultatet??!

2009-09-24 @ 19:07:15
Postat av: Anders

Det är åt helvete...Vi hade chansen att rycka ikväll, men tog den inte...Nu vann Elfsborg med och är inte helt borta från guldstriden....I Djurgården gjorde jättenegern Pa Dembo Tourray ännu en stor tavla när de föll mot Halmstad och tog ett steg närmare nedflyttning!!

2009-09-24 @ 23:21:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback