Nu kanske datorn funkar igen!!

Efter några dagars strul så hoppas jag nu att datorn ska fungera igen.....Jag har tvingats köpa en ny strömkabel för 600 eftersom den förra var glapp och utsliten, ska dock se om jag hittar nån billigare begagnad än för 600, vilket jävla rån.....Men man märker hur beroende man är av dator bara när man inte har nån under 4-5 dagar.....Det blir problem att göra läxor, att skriva saker till Kumlanytt och att hålla koll på de sidor man dagligen vill kika in på!!

Klockan är 0:21, men jag känner mig inte alls stressad av att lägga mig, vi är ändå lediga imorgon så kommer nog vara uppe nån timme till,,,,,,Idag var vi också lediga, det visste alla i klassen utom jag som hävde mig upp på morgonen och åkte in bara för att bli utskrattad av en reciptionist som sa att vi var lediga idag.....Muttrade lite surt och svängde sen förbi en av Närkes blekaste människor Bäck...

....Vi drog och käkade buffe på Pizzeria Parken....Det var lasagne, biff a la lindström, biff stroganoff och fisk bland annat.....Jävligt fint, det är andra gången jag äter där, men inte den sista....Eftersom det var buffe så hävde jag i mig så mycket att jag knappt orkade resa mig....Bäck tyckte mer jag påminde om en gris än en människa....

...Efter det drog vi och spelade biljard, jag hade otur och förlorade med 6-0 i matcher, men det är bara att erkänna att han är jävligt bra på biljard faktiskt.....Jag fick dock en snabb revansch när jag utklassade han i lufthockey, eller vad fan det heter, ett spel jag är ganska vass i alla fall.....Förlusterna i det genom åren är extremt få.....Min styrka i lufthockey är min defensiv, min forehand vall och mitt starka psyke!!

Har varit hundvakt några gånger åt Christians nya hund nu med....Att ta hand om en valp kräver en hel del, men jag älskar ju hundar så tycker bara det är kul......Lika kul tyckte jag dock kanske inte det var när jag vaknade upp på morgonen och såg att min lägenhet såg ut som tredje världskriget.....Fanskapet hade käkat upp en blomma, hällt ut massa jord på golvet, tuggat sönder flera av mina drink underlägg, bitit håll på en tröja, bitit sönder min plastboll och pissat på flera ställen.....Jag trodde jag överlistat han när jag vann en dragkamp om min tröja tidigare under kvällen, men den listige jäveln svarade med att springa iväg och sätta sig och pissa på min matta.......NEEEEEEEEJ skrek jag samtidigt som jag släppte tröjan och sprang dit......Hunden svarade med att springa  och sno tillbaka min tröja samtidigt som jag svor högljutt över hundligisten......Men trots allt han ställde till med så blev jag väldigt fäst vid han och jag saknar verkligen att ha en egen hund!!

Nu kommer lite bilder.

     

Kommentar : I veckan var jag och kollade champions league hos QPR anhängaren Ben Simmons som Abbe känner....Hoppas de här bilderna hamnar i bredd nu och inte under varann!!

   

Kommentar : Jag vill inte ens kommentera bilden till vänster, den talar för sig själv......I veckan har bland annat Cevapci och pasta stått på menyn!!

   

Kommentar : Min nya kompis....En korsning mellan amstaff och setter är han, 10 veckor gammal drygt med....Hoppas verkligen bilderna hamnar bredvid varann!!

    

Kommentar : Det var klasskillnad i biljarden och jag vände min ilska mot min kö efteråt som inte höll måttet!!



Kommentar : Fick dock en snabb revansch i lufthockey, synd det inte finns VM i det då skulle jag nog ställa upp.....Och kanske vinna??

Det ryktas.....Att Sandberg hyrde en skräcfilm på sin första dejt med Sanna i tron att hon skulle bli rädd och söka upp hans famn.....Istället så slutade det med att han själv blev så rädd att han hoppade till så han knockade henne och var nära att få henne utslagen!!

Det ryktas....Att den nya filmen " luftslottet som sprängdes " var bra...Den bästa i trilogin enligt mig, ger den en 4:a i betyg!!

Nu räcker det med skrivande...Klockan är 0:56, ska börja läsa en bok som vi ska ha läst klart och skrivit en skriftlig recension om på Onsdag.....God natt!!

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Min farsa fyllde 53år, vi köpte ett Trivial pursuit chockladspel. :) Jo, jag har återhämtat mig nu från helgen. Ska inte festa nu på ett tag. Blir nyår nästa gång. :) Hade du en bra helg???

Postat av: Jägarn

Cevapci (eller hur det nu stavas...kan du inte bjuda på en porttion någon dag, med alla tillbehör...vore kul att äta mat tillagat av en cevapci-mästare...

2009-12-02 @ 14:36:19
Postat av: Anders

Det kan jag absolut....Vill dock minnas att du ätit det här nån gång, men du kan säkert få en portion till!!

2009-12-02 @ 18:01:26
Postat av: Noren

Parken är det sämsta i stan Björk tro mig! men det är ok med låda 40kr billigt som fan!!

2009-12-02 @ 20:57:47
Postat av: Anders

Fan heller...Hur kan du tycka det??



Tycker det har varit riktigt gott där de 2 gånger jag käkat där!!

2009-12-02 @ 22:30:23
Postat av: André

Noren tycker nog det för att han har ätit på mer än ett ställe i örebro!!! Ditt obereste fanskap...

Ryktet om Sandberg har jag också hört för 1-2 år sen..

2009-12-04 @ 20:44:16
Postat av: Jocke (mr 80-tal)

Jag trodde att jag var ensam i hela svea rike att hålla på QPR,, jag längtar till Loftus Road igen, har inte varit där sen -96!!!

2009-12-04 @ 23:23:30
Postat av: Jocke (mr 80-tal)

Glömde dock att säga att det är skrämmande att man har börjat få känning de sista åren för Liverpool bara för man har varit där, väldigt skumt, för övrigt så undrar jag om din kö höll? ser inte ut så på bilden.

2009-12-04 @ 23:35:25
Postat av: Anders

Mr 80 tal : Jo tydligen kände han en 3-4 st till bara här i Kumla som höll på QPR så det finns allt några till....Vann inte dem ligan 78 eller nåt??



Jo kön höll, men jag var bra sugen att knäcka den på mitten där när bollarna på bordet svek mig!!

2009-12-05 @ 11:49:15
Postat av: Jocke (mr 80-tal)

De kom tvåa 75-76 efter Liverpool i dåvarande div 1 , men jag vet att de var i final i nån cup i slutet på 80-talet tror de var ligacupen men har glömt hur de gick.

2009-12-05 @ 12:33:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback