Hemma från semestertrippen!!

Sitter här med en förkylning på ingång......Det är sånt man lätt kan få om man åker 70 mil inom några dagar med nervevvade rutor och öppen taklucka.....Vi drog iväg till Kungshamn jag och Bäck......Det var han som ringde i måndags och frågade om vi inte skulle dra iväg nånstans och jag var inte sen att nappa, kände mig grymt trött på att gå runt och dra i Kumla när alla andra jobbar eller är upptagna med annat......Som vanligt när det gäller Bäck så är framförhållningen lika med noll, att planera in nåt om nån vecka eller så det existerar inte i den mannens värld, utan han ville dra redan dagen därpå........

.....Nu hade inte jag något att göra ändå så hade inget emot det.....Kl 4 i Tisdags drog vi iväg....Jag lyckades direkt fullständigt grisa ner mina vita seglarshorts och vita tröja som jag tänkt ha där nere med massa Burger King dressing, så kan det gå om man äter i farten........Det var skönt att köra ner, det kändes som en klassisk roadtrip........Runt 9 var vi nere på Sotenäs Camping, vi hade bokat en stuga för 450 per natt, som bestod av två sängar, en kyl och en terass med bord och stolar att sitta på.....

.....Det första vi gjorde var att gå och ta ett dopp i havet, det var grymt skönt och när man gick tillbaka över klipporna med en handuk över axeln, en kall öl i handen och en röd solnedgång i bakgrunden så kändes det verkligen som semester........Det var rätt dåligt med folk på den här campingen, men vi hittade några tjejer från Skara och Lidköping som vi slog oss ihop med alla fall......Blev rätt sen utgång första kvällen eftersom vi fick gå in och det var nog en 4 km alla fall till Smögen dit vi skulle......Blev en kul kväll ute, minns inte tillräckligt för att berätta massa detaljer!!

Andra dagen : Började med att dra ut och springa, tycker alltid det är skönt att ta en löptur i de omgivningar man semestrar i......Det här utvecklade sig dock till en mardröm.......Jag tänkte ta en genväg över några klippor, då tog tröttheten ihop med den 30 gradiga värmen ut sin rätt.......Dessutom såg jag inte tillstymmelse till civilisation åt något håll efter ett tag, utan  bara massa klippor......Det kändes som jag kunde säcka ihop vilken sekund som helst, ensam, utmattad och bakfull på dessa oändliga klippblock i den gassande solen........Till slut kom jag dock ner till nån väg!!

På dagen drog vi och badade och käkade......Tillbaka i stugan blev det ett kvällsdopp och sen lite välbehövlig vila inför ännu en utekväll.....Denna gång var det vår tur att gå ner till tjejernas stuga.......Bäck skämde ut sig fullständigt genom att vara en katastrof när vi spelade kort.....Gick ut i Smögen denna kväll med, men blev besviken över att det var så dött.....Var mindre folk ute än i Tisdags och blev inte riktigt lika kul!!

Torsdag : Åkte hemåt, vi hade dock ingen brådska utan stannade var och varannan mil av olika anledningar .....För att förgylla vår tillvaror skrev vi på ett block   " Tuta om ni vill Pippa "......som vi visade upp för damer vi åkte förbi, blev många roliga stunder........Kom hem sent, runt 10 och ångrade direkt att man var hemma!!

Summering : En kul resa,....Behövde verkligen komma iväg nånstans......Man kommer ha många sköna minnen därifrån.....En klassisk Road-trip!!

Tidigare i veckan : Var i Harge ihop med Jenny i måndags.......Var en riktigt skön dag det med ihop med fröken Pettersson.....I helgen gick jag, Tomas Andersson, Noren och " den galna juggegrannen ut "......Går man ut i Kumla så leder alla vägar till att man blir stupfull, finns liksom inte så många andra alternativ eller folk att hålla sig nykter inför här.........I lördags ville " den galna juggegrannen " ha med mig ut igen.......Jag sa vänligt men bestämmt NEJ kanske 4 gånger, ändå tränger sig fanskapet på här på kvällen och häller upp dricka åt mig.........Jag var tvungen att ringa Noren och be han ringa upp mig om 10 min så skulle jag säga " Fan det var min syrra, jag skulle skjutsa henne "........Det lyckades delvis, jag kom ut ur lägenheten men skulle höra av mig när jag kom hem igen........Fick därefter smyga in i min egen lägenhet  som en råtta några minuter senare när jag var tillbaka , allt för att inte bli upptäckt av " den galna juggegrannen "

Idag ska jag till Kumlanytt på ett möte, sen hämta biljetter till min och min kontaktperson Rickards resa.....Vi åker till Malmö på Onsdag.....Efter det skulle jag hjälpa till och jobba lite med nåt svartbygge......Att jag är lika händig som en elefant låter vi vara osagt tills vidare!!



Kommentar : I brist på bilder när min kamera försvunnit får vi sno från andra....Det här är från i Måndags i Harge!!

Har fått allvarliga funderingar på att flytta från Kumla till Örebro nu.......Är väldigt trött på Kumla, jag kan varenda kvadratmeter här och inget överraskar mig längre....Skulle nog behöva en nytändning och kanske skulle passa på nu när man pluggar i Örebro med!!

Det ryktas.....Att Sandberg enligt Tomas Andersson är en " TV-Sportens nemesis "!!

Det ryktas......Att Bäck, inte helt oväntat, fick slut på pengar sista dagen på semestern!!

Det ryktas....Att Puskas blev knäckt vid ett pokerbord i Las Vegas!!

Nu måste vi gå upp här.....En något försenad frukost väntar, Tjing!!

Kommentarer
Postat av: Anders

Det ryktas.....Att Noren " råkade avslöja vart han och hans fjolliga ÖSK-kompisar ska sitta innan matchen på Söndag.....Det kan bli så att dem får besök av ett gäng AIK-grabbar.....Vi får se om Noren och Sandberg springer och låser in sig på toaletten då!!

2009-07-03 @ 13:03:19
Postat av: Sanna

låter som du har haft det jätteskoj ju! kul! ska du flytta till örebro nu! jag och jonas som funderar på att flytta till kumla inom ca ett år... haha vi byter plats!

Postat av: Anders

Jo jag kan ta eran lägenhet kanske till och med ;)

2009-07-04 @ 14:02:07
Postat av: Västra

I dag är det dax att ta 3 poäng hemma Björken!

2009-07-05 @ 12:28:19
Postat av: Jägarn

Ja du Anders, verkar som ni hade en rolig semester iaf. Jag har rotat lite i vem av AIK:arna som fick den där omtalade biljetten. Vill det sig illa kan detta bli riktigt grisigt.



I övrigt tyckte jag att Tjerna var bäst på plan, han raderade totalt ut Nordback. I övrigt tyckte jag oxå att Ösk:s rappa kantspel höll hög allsvensk klass.



Sist men inte minst...HATA IFK "HATA" GÖTEBORG

2009-07-07 @ 00:24:24
URL: http://team-sleepy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback