Monopolkungen!!

Då gör vi ett 3:e och sista försök att skriva den här texten......Trodde jag hade skickat in den igår 2 gånger, men eftersom min dator bara blir sämre och sämre så känns det som vad som helst kan hända.......Inte nog med att det inlägget inte kom med.....Dessutom har de 3 senaste veckornas inlägg bara försvunnit......Bra sida!!

Igår hade vi kommunmästerskapen i Monopol.......Deltagare var Puskas, Buffel Gilde, Berg och undertecknad.......Helt enligt planerna så vann naturligtvis jag......Me nånting annat hade jag inte väntat mig i den här samlingen, det var kattens lek med råttan stundtals.......Här följer en kort kommentar om alla spelarna....

Puskas : En smygare....Satt med många gator men få hus och hade svårt att få ihop några stora inkomstkällor......Gnetade sig ändå till en 2:a plats!!

BuffelGilde : Försökte vara offensiv och styra spelet, men saknade helt min strategiska förmåga och kylighet,,,,,Håll dig till poker och All in Gilde!!

Berg : Klart sämst.......Frågan är om Monopol nån gång sett nån sämre spelare??.......Hade vare sig gator eller pengar och räckte inte till på nåt sätt.......Lyckades dock hänga kvar löjligt länge fast han inte hade nåt, innan han hamnade på sophögen där han hörde hemma!!

Björk : Analytisk, affärsmässig, street-smart, beräknande, pardonlös, karismatisk, hård.......Jag kom, jag sågs, jag segrade!!

Min stora paradgata var den gröna Gustaf Adolfs Torg, den drog jag in grymt mycket kosing på.......Funderar nu på att anordna en spelkväll där vi korar mästaren i Monopol, Fia med knuff, plus nåt mer......Kan bli rätt kul kombinerat med några öl och en hundring i insats eller nåt.....Men det bör tilläggas att jag är i stort sett oslagbar i dessa spel!!






Idag är det som bekant nyårsafton......Jag är dock inte alls i form för att festa......Vill vara det, men är tyvärrinte alls det.......Festen är hemma hos MN alla fall ch där är många av mina närmsta vänner om jag skulle ändra mig.....Nånting måste jag fan hitta på!!

Sportens värld....

Luleå slog Färjestad med 2-1 igår.....14: e raka hemma utan förlust!!

Indianerna spikade sin trupp igår när de tog in ryssen Renat Gafurov och därmed är Indianernas bästa trupp på minst 10 år ett faktum......De har både topp, bredd och klubbhjärta och det ska bli mycket intressant att se vad de kan¨åstadkomma i år!!






Kolla här vilken skön bild, jag hittade på Sussanas fotoalbum.....Är från vår 80-tals fest hemma hos MN i våras.....Sussana är klädd som chick 80-tals tjej....Jag är klädd som,,,,,ja jag vet faktiskt inte???

Innelistan.

1. Mopolkungen - I en klass för sig!!

2. Luleå Hockey - Forza Luleå!!

3. Trettondagsdubbeln - I helgen är det dags för en av årets mest klassiska tävlingar, dubbelturneringen i pingis som drar folk från hela länet och en del där utanför med faktiskt.....Ska spela med farsan i år, men det är tufft motstånd, bland annat är länets bästa pingispelare med i ett par.......Jag och farsan vann för 4 år sen, repris??


Utelistan

1. Min klippning - Blev inte alls bra, ser ut som nån klippt med häcksax!!

2. Min dator - Allt tyder på att jag har ett virus i datorn, helvete!!

3. Jonas Sandberg - Bröt mot lagen i helgen, men istället för att se sig själv i spegeln och försöka förändra sin livstil så skyllde han som vanligt ifrån sig.......Vissa tror att de står över lagen, själv tycker jag det är bra att polisen gör sitt jobb och håller gatorna rena från kriminellt slödder!!


Så nu gör vi 3:e försöket att skicka in det här........3De senaste 3 veckornas inlägg har även försvunnit........Kommer inte det här in då är risken överhängande att jag slår sönder nåt här....Auf Wienerschitzel!!


Kommentarer
Postat av: Kimboll

Vad har hänt med bloggen? Nu är det tredje gången jag försöker att kommentera utan att det går

2008-12-31 @ 13:58:49
Postat av: Berg

Visst Sandberg kanske cykla mot rött men du gör ju bland det värsta, kör rattfull!

2008-12-31 @ 14:16:50
Postat av: Karin

hehe jag festar så många helger annars.. tex nu i helgen, helgen som kommer o.s.v.. men familjen kan jag bara vara hemms hos några enstaka gånger under hela året:)



Jag älskar allt som har med mitt jobb att göra.. förutom att jag måste bo ensam 60 mil bort.. hate it.. vill flytta hem



GOTT NYTT ÅR!!!:)

Postat av: MN

Ja det var nog dax för Sandberg att betala skatt han med! när han är med mig i bilen så får jag böter kör på djur blir stoppad av polis.Men han kommer undan, Men nu är det slut på det!!!!

2008-12-31 @ 15:53:22
Postat av: MN

Att leka en lek 02.30 vad som är världens farligaste djur var intressant!sjukt/mvd Jocke och Noren

2009-01-01 @ 11:46:41
Postat av: Linda

hehe okej:) nej men nu har ja själv lyssnat på AC/DC skivan, å den va bra:D så då vet du de;)



jo de är segt å städa.. å nej ingen annan anmäler sig frivilligt:/ men så är de:P haha...



japp jag jobbade kväll igår på nyårsafton, skulle jobbat till 23, men fick gå vid halv tio, gött:D så vart de hem, skåla in de nya året, sen soova:P jobbade dag idag:P hehe..

gjorde du för skoj då?

2009-01-01 @ 17:08:24
URL: http://missliindaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback