Besviken!!

Klockan är halv nio på morgonen.....Sovmorgon kan man tydligen glömma då jag blivit tvingad att vara med i en B-lags match kl 11 i Frövi idag.....Känner mig sååååååå sugen på det....Men kunde inte tacka nej den här gången då jag var avstängd senaste A-lags matchen, jag har inte varit med i nån B-lags match i år och jag vet att dem brukar ha svårt att få ihop folk ill B-laget, så får väl ställa upp då även om min vilja gällande matchen känns högst tveksam för tillfället!!

I Tisdags vann vi med 5-1 borta mot Skyllberg, vi spelade inte speciellt bra, men för ovanlighetens skull så var vi effektiva och satte dit våra chanser.....Men sån är vår säsong denna, endera vinner vi med 5-1, 4-0 eller nåt sånt, eller så förlorar vi med 1-2, 2-3......Vi måste tydligen vara toköverlägsna för att kunna vinna en match den här säsongen.....Jag var avstängd och kom dit kanske en halvtimme innan match, hade glömt pengar så var tvungen att hitta en lösning på problemet......När entren närmade sig la jag till min självsäkraste min, slängde upp en väska på ryggen och sa " Jag ska vara med och spela i Yxhult "......Gubbarna i entren tittade lite på varann, sen skrattade dem och släppte in mig......Easy money!!

Jag skrev det här redan igår, men när jag skulle skicka in skiten blev det nåt fel på sidan.....Sånt känns alltid lika jävligt, men gör väl ett nytt försök nu då......

....Skolan har hållt på 1 vecka nu och mina farhågor om att det här kommer bli ett långt år ser ut att stämma.....Nu de första veckan har vi mest hållt på med massa olika lekar, men jag känner ändå att jag har inte mycket gemensamt med nån i vår klass på 7 personer.....Det är inte så jag tycker illa om någon, men känner inget behov av att umgås med nån heller ......Går hellre iväg och läser tidningen eller nåt liknande när vi har rast och det funkar väl i en vecka, men sett över ett helt år kan det bli jobbigt.......Vi har alla fall en hel del praktik och veckor där vi ska skriva på vårt examens arbete så blir inte lika mycket i skolan som förra året!!

Idag var det tydligen kräftskiva hos en bekant.....En fest som kanske 50 % av mitt kompisgäng blivit inbjudna till, jag har dock inte fått nån inbjudan och det känns ju kul......Känner inte den här människan överdrivet bra, vi umgås mest i samma krets, men är ändå riktigt besviken över att ha inte bjudit mig med tanke på vilka andra som ska dit......Om jag ringer själv och frågar om jag får komma så är det säkert inga problem, men det har jag ingen lust med......Och är det nån som ringer halvfull vid 7-8 och tycker jag ska komma förbi så kommer jag bara lägga på luren, bli inbjuden med armbågen då kan det lika gärna vara......Jag är besviken inte bara på den här personen som har festen utan även på folk som är i hans närhet och känner han bra att som ska dit att inte dem frågat om jag ska komma......Har inget planerat alls ikväll och hade gärna åkt iväg nånstans, men det blir inte dit alla fall!!

Hoppas alla fall att de visar AIK på TV idag mot Trelleborg KL 4, då har man nåt kul att se fram emot.....En bra sak som hände igår alla fall var att jag blev tilldelad ännu en kontaktperson, han var 16 år, bodde i Örebro och gillade att åka och träna, det låter ju perfekt!!

Det ryktas.....Att den nya Beck-filmen inte var mycket att hänga i julgranen....Betyget blir 2,5 hängpungar av 5 möjliga!!

Det ryktas....Att Anis fått en dålig ovana av att komma och knacka på här efter midnatt!!

Det ryktas....Att jag saknar kvinnligt sällskap som det är nu...Det känns som konstellationen " Jenny - Anders " har sin bästa tid bakom sig......Vill träffa en kvinna som är undersköterska från Lindesberg snart nu!!

Det ryktas.....Att krigsrubrikerna kring mötet West Ham - Millwall varit många......Jag förstår inte varför, solen är varm, himlen är blå och West Ham - Millwall innebär kravaller, så har det alltid varit och kommer alltid att vara!!


Veckans Youtube.




Kommentar : Söt hund har en mardröm!!

Nu måste vi sätta fart här, samling om 20 min och jag ligger i sängen än......Skriv gärna nåt i gästboken, lika kul vem som än skriver....Tjing!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lägg ner, med tanke på sista årets händelser så är det kanske inte så konstigt att du inte blir bjuden.

2009-08-29 @ 11:42:15
Postat av: Anonym

Håller med föregående talare.

Även om du tar lätt på dina olika intermezzon och glömmer bort dom fort så gör inte alla andra det.

2009-08-29 @ 12:11:42
Postat av: Anders

Vilka jävla intermezzon??



Det har hänt 1 sak och det var den hos Kimboll, annars har jag skött mig precis lika bra som alla andra ni som skriver här och inte vill skriva namn....Men är det så ni känner då vet jag ju det inför fortsättningen, nu vet man vilka man ska bjuda in och inte bjuda in till Björken Cup och andra evenemang...I ärlighetens namn var jag inte sugen på den där festen ändå, brukar bli rätt torr stämning och då umgås jag hellre med Bäck plus nån annan!!

2009-08-29 @ 15:06:38
Postat av: Esso Engvall

Jaha vankas det kräftfest..Hos vem???

Själv så är man inte heller bjuden men tillhör inte skalan heller längre...Vi drar ihop en kräftfest vi i såfall..Återkommer med den...Den festen ska heta "Vi som inte vart bjudna på kräftfesten" =)

2009-08-29 @ 17:11:58
Postat av: Noren

vad blir det i kväll Björk ska du och Bäck göra Kumla? själv så åker jag på Kräft fest! får försöka hålla stälningarna utan dig i san Björk anda!!

2009-08-29 @ 18:02:44
Postat av: Kim boll

Kimboll här. Vi har pratat om det som hänt och jag hoppas att du har förståelse för hur jag känner mig. Räknar med att jag är bjuden framöver på BC iaf.

Noren och Kim håller ställningarna.

2009-08-29 @ 18:10:34
Postat av: Anders

Absolut Kimboll du är välkommen till Björken Cup som den profil du är....Men faktum kvarstår, jag känner mig sviken och det är en känsla som vare sig kommer gå över vare sig ikväll eller imorgon!!

2009-08-29 @ 20:40:30
Postat av: sanna

självklart har Anders gjort saker som han ågrar och som vi andra kan tycka känns tråkiga och jobbiga.. men bland det värsta som finns är att gadda ihop sig anonymt! Ni är hans vänner, skriv därför hellre ut era namn, se honom i ögonen och säg vad ni tycker. Det är rakt, ärligt och så en vän agerar. Anders; Jag tycker ibland att det har kunnat bli lite tokigt på vissa fester när du blivit full, men jag vet också att folk beter sig illa ibland när dom är på fest hemma hos dig. Men det du gjorde hos Kim var ju väldigt dumt.. men alla vet ju att du ångrar dig. Det blir lite tokigt ibland när det är för mkt alkohol.. kanske mindre alkohol i forts. skulle förändra folks syn?

2009-09-01 @ 08:56:32
Postat av: Anders

Tack Sanna för ditt stöd, eller din uppriktighet...Den värmer....Visst har det hänt saker som jag ångrar, främst den hos Kimboll...Men i övrigt tycker jag verkligen inte jag varit så dum....Som du säger har det hänt vissa saker hos mig med, allt från klockor och krukor har slagits sönder....Men det verkar som det inte är lika viktigt när det går sönder saker hos mig som om det skulle hända hos nån annan....Nu vet jag inte om det berodde på det att jag inte blev bjuden i Lördags, jag och Fiske Fredrik är väl inte sådär tajta även om jag tycker han är schyst...Han är väl inte den första jag skulle skriva ner på min bjudlista heller, så möjligt att han bara glömde.....Men är mest besviken över att knappt någon i övriga gänget frågade om jag inte skulle med och varför!!

2009-09-01 @ 10:45:24
Postat av: Jonas S

Björk, du har ju varit mer än dyngrak vid fler tillfällen än vid den gången hos Kim. Jag kan nämna hur många exempel som helst där det spårat ut. Av den anledningen vet jag att folk är oroliga för hur det ska bli när groggarna slinker ned.



Hos mig kommer du alltid vara välkommen och det vill jag att du ska veta.



Jägarn

2009-09-01 @ 16:26:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback