Nu ska hela rasket rivas..

Innan jag skriver nånting annat vill jag börja med att säga att FY FAN vad värdelös den här sidan blivit sen de gjorde om den, och varför har alla mina inlägg, även tidigare skrivna, fått understrukten text..Avgå!!
 
Min lägenhet kommer att rivas, eller byggas om med start om ett år.....De håller ju på och rustar huset här bredvid nu och efter det är det dags för Von Rosensteins Väg 7, lägenheten jag bor i ska tydligen göras om till en 4:a så kommer inte vara aktuellt flytta tillbaka för mig....Har ju pratat ganska länge om att jag vill bort från det här området, men haft svårt att riktigt ta tag i det....Nu slutar det alltså med att jag blir utsparkad!!
 

Kommentar: Dinos nya gömställe!!
 
Vilken boost det varit att skaffa hund, nu är han snart 4 månader Dino och jag gillar att ha honom mer för varje dag som går.....Det har kännts tomt att inte ha hund nu några år så det är verkligen skönt att allt är "som det ska igen"......På frågan om man är en hund eller kattmänniska svarar jag definitivt att jag är en hundmänniska....Gillar förvisso katter med, men de är inte i närheten av vad jag känner för vovvar..
 
....Hundar är trevligare, socialare, vill röra på sig och vill lära sig saker, betydligt mer omtänksamma och lättare att skapa en relation till än en katt.....Som sagt har inget emot katter, men en jämförelse mellan hund och katt slutar med knockout-seger för hunden enligt mig.....Googlade på det här ämnet nu, hund eller kattmänniska och var massor av folk som skrivit att hundar luktar illa och det stör mig.....Förstår inte vart det kommer ifrån, jag har knappt aldrig träffat på en hund som luktar illa, däremot har man ju stött på många människor som inte luktar så gott..
 

Kommentar: Dino i Jeanettes knä, där trivs han bra!!
 
Innelistan
 
1. AIK - Krossade Apgården igår och har häng på toppen. Ser fram mot en rafflande slutstrid i Allsvenskan och Europa League äventyret som börjar borta mot Napoli!
 
2. Resan - Imorgon drar jag till Vetlanda och kommenterar Indianernas semifinal, känner mig riktigt sugen, samtidigt är jag  nervös som supprter för Indianernas del och hoppas de vinner....Kommer sitta i en blå liten trästuga uppe i grässlänten och kommentera, sändningen börjar 18:45!!
 
3. Tusenbröder - Tidernas bästa svenska tv-serie, har ni inte sett den så ta och gör det!!
 
Utelistan
 
1. Bilen - Nej, det är bara att konstatera att det är alldeles för mysket skit med denna Saab 9-3, tror det varit mer strul med den än med de andra 3 bilarna jag haft ihop......En röd Saab 9-3 kommer förmodligen bli synlig på Blocket snart!!
 
2. Jobbet - Visst jag trivs kanoners med skrivandet & Annonssäljandet på Kumlanytt, (Som snart ska bli Sydnärkenytt!) men i övrigt känns det lite svajigt just nu.....Skolan där jag jobbade som vikarie lite då och då förra terminen har inte hört av sig en gång nu under hösten trots det snart gått en månad och det håller inte om det fortsätter så....Jag måste ha lite inkomster vid sidan av Kumlanytt!!
 
3. Plura - Inte av någon annan anledning än den att jag tycker han är ganska överskattad!!
 
Det ryktas.....Att det inte blev nåt av vare sig Sandbergs 30-års fest eller hans planerade löpartävling....Ingen är förvånad!!
 
Det ryktas....Att Puskas blev livrädd häromdagen när en groda hoppade fram när han höll på och grävde kring huset!!
 
Det ryktas....Att Bäck bjöd in till fest i helgen, vid halv ett gick han själv fortfarande runt i kalsonger och Wing satt och sov vid köksbordet med pannan i bordsskivan.....Bra initiativ alla fall att bjuda in, men blev väl ingen succe!!
 
Det ryktas.....Att Andre förra helgen fick smeknamnet Trivsel Torsten av Tomas!!
 
Det ryktas....Att jag igår interjuvade Patrik Klüft....Ännu ett namn att lägga till i"Jag mötte Lassie" kategorin!!
 
Det ryktas....Att Nigthwish är jävligt bra har jag upptäckt, här är en av deras bästa låtar...http://www.youtube.com/watch?v=tJY6RZt56wY......En finsk accent  som lyser igenom fullständigt måste man ju säga!!
 
/ Anders
 
 

Kommentarer
Postat av: LU

Aaaw....Saknar Isbjörnen <3 :)

2012-09-19 @ 00:44:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback