En sommar som gått väldigt snabbt...

Sommaren är inne på sin sista månad och det känns fortfarande som den nyss börjat.....De dagar då det varit så varmt att det går att bada går att räkna på ena handens fingrar och jag tvivlar på vi får uppleva någon värmebölja i augusti heller...

I torsdags var jag i Stockholm och kollade AIK-Lech Poznan, orkar inte redogöra för hela resan för det har jag redan gjort på Kumlanytt, men vad jag inte nämnde där var att jag höll på att pinka på mig på Centralstationen.....Den enda toalett som fanns tog de tio kronor för att använda....Ska inte en hederlig svensk skattebetalare kunna erbjudas en simpel toalett ens efter att ha sponsrat staten med respengar??.....Avgå!!

Sprang upp för trapporna och hittade en liten park som jag känner igen sen innan som brukar vara relativt folktom....Nu kryllade det dock självklart av folk, men nöden har ingen lag så jag var tvungen att ställa mig bakom ett träd men ändå mitt bland folk  för att pinka....Fick använda det gamla knepet att låtsas prata i telefon....Tror jag klarade mig undan upptäckt....



Kommentar: Norra Stå levererade som alltid!!

Kom ut till Solna lite väl tidigt, över 4 timmar innan match så blev några öl på haken runt arenan och naturligtvis ett besök på det högklassiga Solna Kebab.....Tycker Stockholmare har lite oförtjänt dåligt rykte, verkar vara många som tycker de är stöddiga och överlägsna.....Men jag har alltid tyckt de varit trevliga och enkla att ha att göra med..

....Det var kul innan men matchen var ändå höjdpunkten, AIK var riktigt bra faktiskt och malde sönder polackerna som inte orkade stå emot och vek ner sig......Efter matchen var jag en hårsmån från att missa tåget hem, men en klok och vacker tjej räddade mig från totalt fiasko.....En kul resa var det även om jag reste ensam, men jag trivs bra med resa ensam faktiskt så dröjer nog inte länge innan nästa tripp.....Har definitivt tröttnat på att fråga om resesällskap nu till AIK-matcher då jag ändå aldrig får nån respons......AIK-Lech Poznan var droppen som fick bägaren att rinna över för min del!!



Igår var det faktiskt lite drag på Hotellet för en gångs skull, det händer ju inte alltför ofta om man säger så....Både över och undervåningen var öppna och det var minst sagt skumma band som spelade där.....Mannen för kvällen var helt klart den 35-årige familjefadern Puskas som var i extas från kl 23 och framåt....Nämnde Puskas sade i telefon vid halv 6 tiden om planerna för sin kväll att han skulle ta det ganska lugnt, bara ta ett par öl och njuta av musiken från Kumlasjön.....Det skulle absolut inte bli något "nattjosan" som Puskas kallade det...

...9 timmar senare klättade en Puskas med dimmig blick över mitt balkongräcke för att trycka sig in i lägenheten och snubbla ner i soffan med skorna på....Puskas var kanon!!



Kommentar: Solna Kebab.....Högsta betyg förtjänar det!!


Det ryktas.....Att det är bara att konstatera att Sverige var en betydligt bättre idrottsnation förr än vad vi är nu!!

Det ryktas.....Att Hedvig Lindahl måste ligga med Tomas Dennerby, kan inte se nån annan orsak till att denna kastrofale målvakt finns med och ständigt sänker Sverige genom sina grodor!!

Det ryktas.....Att jag följer i Puskas och Gildes fotspår och drar mig ur svenska kyrkan......Ska lägga en del av de pengarna på läkare utan gränser istället, och kanske framöver Djurens rätt!!

Det ryktas.....Att en kille låg och sov utanför Hotellet....När Puskas upptäckte det gick han fram och sparkade på honom och sa "Hörru här kan du inte sova" framför ögonen på två poliser!!

Det ryktas.....Att Robban går runt och bedriver utpressning på Hotellet!!

Det ryktas....Att Gilde som så ofta smög iväg till en av sina hemliga fester!!

Det ryktas.....Att den brajrökande skate-legenden Brikell stod och analyserade mig inne på Hotellet igår och bland annat sa att jag alltid varit gravt asocial!!

Det ryktas.....Att jag sparade 200 igår!!

Det ryktas......Att Puskas ringde upp Noren dagen efter och det första han frågade var " Vad hände igår egentligen? "!!

Det ryktas......Att Andy blev knäckt efter att jag slagit honom med 6-0,6-2,6-0,6-0 i tennis!!

Det ryktas....Att jag gärna antar utmaning om en tennismatch från vem som helst....Har frågot Loden ett par gånger nu, men verkar inte som han vågar möta mig!!

Nu ska jag umgås med min lille kompis Dino här.....Blir nog en lugn dag denna med lite OS tittande plus eventuellt skrivande av nån artikel.....

.....Heja Sverige!!



Kommentarer
Postat av: Övermannen

Tack för ölen på hotellet din gris , och jag bevittnade den gode brikell ord .

2012-08-05 @ 14:59:16
Postat av: Anders

Ditt svin. Jävla utpressare!!

2012-08-05 @ 15:06:10
Postat av: Puskas

I'm alive and I feel better than I deserve! :)

2012-08-05 @ 15:16:47
Postat av: Anders

Urstark Puskas!

2012-08-05 @ 19:12:45
Postat av: GildePalema

Det är mycket rykten i farten på Gilde,vartfan har du din källa????Inte ett jävla rykte stämmer.....dessutom vill jag ha tillbaka växeln på hundringen jag gav dig din jävla SNÅLJÅP!!!!!!!!!

2012-08-05 @ 20:07:43
Postat av: Anders

Det är inga källor gällande dem ryktena, bara min egen uppfattning so direct from the hourses mouth....Tycker ofta du får ett samtal och sen smyger iväg på nån skum fest ensam.....Och trodde 50 lappen var betalning för att du hällde ut en halv öl över mina byxor på Sjösidan, men klart du ska få tillbaka den!!

2012-08-05 @ 23:58:18
Postat av: GildePalema

Skulle inte på någon fest i Lördags,jag sa till Purre att jag skulle träffa en dam....då vill jag inte ha med snåljåpen BJÖRK!!!!!

2012-08-06 @ 09:32:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback