Det sved rejält i själen....

Nyligen hemkommen från Noren där jag och han och Anna såg Sverige besegra Finland med 1-2.....Nu är play off helt klart och vinner vi mot Holland på tisdag så är vi dessutom direkt klara för EM....

...Spelet var dock minst sagt EJ övertygande och jag kan inte komma på när jag senast kände mig så ointresserad under en viktig kvalmatch för Sverige.....Det känns som det kvittar om vi går till EM eller inte, för vi har ändå inget där att göra.....Runt 2002-2005 var Sverige riktigt bra faktiskt, då kunde vi slå vilket lag som helst i världen om vi gjorde en bra match, så är det inte riktigt nu...

....Och Zlatan har definitivt sina bästa år bakom sig!!



Grabbarna skålar för segern mot Finland!!

Något som intresserade mig betydligt mer var naturligtvis speedwayfinalen mot ärkefienden Piraterna.....Jag har sett nästan alla matcher i år, både hemma och borta, och det är ingen tvekan om att Indianerna varit det klart bästa laget under säsongen, men något guld blev det inte och det är svårt att vinna guld om man har så otroligt mycket strul som Indianerna hade i finalen.. 

.....1-2 strul incidenter över en finalserie tillhör sporten, 4-5 grejer börjar bli lite mycket..... 6-7 grejer är på tok för mycket och är man uppe på den nivån så kan man glömma vinna guld, hur bra lag man än har....Och på den nivån var tyvärr Indianerna i finalen....

Så det känns bittert och sved rejält i själen för det känns verkligen som guldet slarvades bort och borde hamnat hos oss i år....Kumla är en stad med samma speedwaykultur som Edsbyn har bandykultur eller Degerfors fotbollskultur så det hade betytt otroligt mycket med ett guld!!


Det ryktas.....Att inte nog med att Sandberg äter hemma 3-4 dagar i veckan, hans mamma kommer dessutom och knackar på för att överräcka lyxräkor som hon köpt till sin älsklingsson!!

Det ryktas.....Att Kimboll blev upprörd över att Nutta behöll mössan på under nationalsången!!

Det ryktas.....Att Bäck har gjort det igen, och köpt en bil till ett vrakpris på Blocket.....Vad är det för folk som låter fanskapet hållas??

Det ryktas....Att Sandberg återigen ikväll blev full på två öl, precis som när vi var och kollade Örebro-AIK.....Jag tycker det är oroväckande att en fullvuxen karl klarar av att dricka lika mycket som en fjortis tjej!!

Det ryktas.....Att Mr 80 tal funderade på att spöa upp Pirat fans på speedwayen!!

Det ryktas....Att jag letar boende i Örebro och satt ut en annons på Blocket med överskriften " Skötsam kille söker lägenhet"!!

Det ryktas.....Att jag ångrar mig djupt att jag tackade ja till pingiskorpen i år med, premiären var idag och jag har nu bokat upp nästan varje fredag vid 5-6 tiden för nåt jag inte alls är sugen på och kan få svårt hinna med....Varför, varför, varför??

Det ryktas....Att Anna är avundsjuk på nivån som Susanna ligger på i Wordfeud!!


Imorgon ska jag springa Åstadsloppet 1 mil....Har inte en aning om hur det kommer gå, mitt mål är att ta mig runt....Men under en timme ska jag alla fall.....Siktar på att gå under 55 minuter..../ Mr Björk....




Kommentarer
Postat av: Jocke (mr 80-tal)

Det stämmer Anders, Noren fick igång mej ordentligt... gubben var på fel plats vid fel tillfälle. Medans Kimboll försökte lugna oss på hans alltid diplomata vis.

2011-10-08 @ 17:12:04
Postat av: Anders

Typiskt Noren betendee som vi sett många gånger genom åren att hetsa upp andra och sen när det brakat loss dra sig undan utan att ta nåt ansvar...

2011-10-08 @ 22:26:24
Postat av: Jocke (mr 80-tal)

Hahaha, jo det är ju det han är känd för, klarar sej jämt undan=)

2011-10-09 @ 00:42:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback