Bilder från gågna veckan...

Eftersom jag är väldigt trött och inte minns mycket vad jag sysslat med senaste veckan så kör vi ett litet bildsvep, vilket gör att en del av minnet fräschas upp alla fall...



Kommentar : I början av veckan tog jag en promenad uppe i Åbytorp, förutom att jag blev attackerad av två pudlar gick jag förbi vissa fridfulla platser - som den här!



Kommentar : I lördags avgjordes bordshockey VM inne i Örebro.....Här ser vi Gilde, eller
Fleksnes som han döptes till representera Norge, till vänster i rött har vi Puskas som är USA
och alltid varit av nån anledning år efter år.......Puskas var enligt mig VM:s kanske största flopp
och fick lämna in i kvarten......

För fjärde året i rad vann Jens " Den sista färden " Loden och han var precis lika ödmjuk som vanligt efteråt.....Jag åkte ut i semi mot fanskapet efter klara 4-0 och det
är bara att konstatera att jag är inte lika vass som i mina glansdagar då jag vann bordshockey VM
3 av de 4 första åren!



Kommentar : Mannen på bilden heter Selwyn och är 64 år, jag träffade honom på speedwayen i tisdags......Han hade rest hit från Wolverhampton för att kolla Indianerna och han var även här i premiären. För några veckor sen hade han tydligen varit i Argentina för att kolla speedway....Själv visste jag inte ens att det kördes speedway där!



Kommentar : Det här är bilder från Kumla fast det ser lika öde ut som på månen.....Var nämligen ute på Öjamossen i Hardemo idag för att skriva ett reportage om Kumlas enda naturliga sjö, Älgsjön - som jag ska skriva i sommarbladet. Hade aldrig varit där så det var lite spännande!



Kommentar : Efter vi varit där bjöd gamle Stig ( i keps till vänster ) in till fika i sitt röda hus som han bott i sen 30-talet eftersom han växte upp där. Jag tycker för övrigt vi ser rätt hårda ut!

Det ryktas........Att Loden på allvar hävdade i lördags kväll runt kl 12 att han funderat på att döda Noren!

Det ryktas.....Att Puskas försökte imponera på oss när vi fick rödljus inne i Örebro.....Puskas sneglade till höger och såg hur han hamnat bredvid en kille i sportig bil och gjorde sig redo för att köra ifrån han när det slog om till grönt.....Puskas gjorde dock fiasko och hade inte en chans att svara när " sportbilskillen "  tryckte till på gasen!

Det ryktas....Att Zigenaren har tagit bort mig som vän på Facebook!

Det ryktas.....Att jag ska till Hagfors på tisdag och sända min andra match!

Det ryktas.....Att jag kände mig riktigt stolt efter att ha sett AIK med 10 man vända hemma mot serieledande Helsingborg.....AIK anno 2011 har karraktär så det räcker och blir över!

Det ryktas....Att farsans knep för att bli av med telefonförsäljare som ringer är att säga att han sitter och skiter!

Det ryktas....Att jag börjar bli lite, men bara lite sugen på fotboll igen, får se om jag går ner och är med på nån träning för skojs skull nästa vecka!


Imorgon ska det spelas brännboll inne i Örebro, tror vi är 14 anmälda....Efter det har Bäck tagit på sig ansvaret att ha fest, det kan bli trevligt, har inte varit ute på hur länge som helst....Men nu väntar sängen / Mr Björk 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback