Tack för i år AIK!!

Precis som Örebro varit en besvikelse i hockeyns kvalserie, så har AIK varit en besvikelse mot Färjestad i SM-seminfinalen......Dem har inte varit i närheten av att komma upp i den klass de höll mot HV 71, det känns faktiskt som ett helt annat lag......Intensiteten, offerviljan, lusten att kriga framför mål, och tempot går inte att jämföra nu med hur det var mot HV.......Men AIK har gjort en kanonsäsong, ingen kan säga nåt annat....I stort sett alla förståsigpåare sa självsäkert att AIK skulle komma tvärsist inför säsongen.....

...Idag åkte jag iväg ihop med Andy till hans kompis Koppling för att kolla hockeyn....Koppling bodde i Brånsta, i ett stort hus med pool och bastu och flera gäststugor några kilometer utanför Kumla....Verkade mysigt, men fan vad jobbigt att bo så där om man blir sugen på nåt och har en halvmil till närmsta affär!!



Kommentar : I denna upplaga av det ryktas, specialgranskar vi mannen på bilden som utbringar en skål , Steamin Andy!!


Det ryktas.....Att Steamin Andy bland sina vänner med barn är känd som " pappas kompis med skägget " !!

Det ryktas....Att en glad och generös AIK grabb bjöd Steamin Andy och hela han resesällskap på en runda öl i Österikke.....Steamin Andy svarade med att blanda ihop en egen grogg bestående av öl, vatten, sprit, en fimp och ett blodigt plåster att bjuda AIK grabben på!!

Det ryktas....Att Steamin Andy simmade ut till en sten i Hultsjön för att få läsa en porrtidning ifred och sätta sig och runka!!

Det ryktas....Att Färjestads Emil Kåberg har dumpat en gädda i Steamin Andys brevlåda!!

Det ryktas.....Att Steamin Andy för första gången någonsin, enligt mig alla fall, idag inte hördes säga sin standardfras " Hörru du, har du nåt tilltugg " !!

Det ryktas.....Att Steamin Andys styvmorsa sa till honom när han var 17 år " Är det inte dags att du tar och hittar dig nåt eget "....Varefter Steamin Andy gjorde så!!

Det ryktas.....Att alltfler uppgifter gör gällande att nånting stort hände i Sheffield.......Men grabbarna har bestämmt sig för att hålla fast vid " What happens in Sheffield, stays in Sheffield ".....Vi vet sen tidigare att Jakobsson är en mästare på att tysta ner skandalhistorier där han själv är inblandad.....Men frågan är om Noren och Mr 80-tal är det med, tveksamt!!


För mig blir det budbilskörning denna helg med, ska köra imorgon......Var hur länge sen som helst jag var ute på krogen, men jag har faktiskt inte saknat det ett dugg....Förresten en sak till, vi vann pingiskorpen i Fredags.....Gick oväntat lätt, vann både i semi och final med 3-0....I finalen mötte vi farsan och Nisse Fohrs, men de var oväntat bleka......Till nästa år måste det komma in lite fler bättre lag till korpen, för i år har det varit för dåligt!!


Kommentarer
Postat av: GildePalema

Black som en polack????

2011-03-26 @ 22:55:07
Postat av: Dr ?

Säkre källor säger att något har hänt i Sheffield.

Vad vet ingen...

2011-03-27 @ 09:46:50
Postat av: Bäck

Saken är enkel, HV underpresterade nått kopiöst !

AIK är inte bättre, vilken också tabellen visade efter grundseriens slut.

Sen att AIk som vanligt tror att dom är bäst i Sverige efter att ha slagit ut HV är ingen överaskning.

Sanningen är att AIK inte är bättre och kommer åka ut utan en enda vinst mot AIK !

2011-03-27 @ 13:46:38
Postat av: mr aik

aik kommer att åka ut utan en enda vinst mot aik...skumt!!!

2011-03-27 @ 16:21:00
Postat av: Anders

Ja mr aik, synnerligen skumt....Men den kommentaren visar ganska bra vilken koll Bäck har på saker och ting egentligen....Om jag vore han skulle jag inte ens vilja ge miog in i nån hockeydiskussion...Dels med tanke på att hans kunskaper om " favoritlaget?? " Brynäs brutalt avslöjades här i bloggen för några veckor sen.....Men om vi nu antar att Bäck trots allt sympatiserar med Brynäs så kan man lugnt konstatera att de var lika ofarliga i slutspelet som vanligt.....Och jag håller med alla experter när de säger att det var ett misstag av HV att välja AIK före Brynäs!!

2011-03-27 @ 16:34:53
Postat av: Bäck

Menade såklart Färjestad.

Ni vet ju vad man säger om den som märker ord, och jag är ledsen för eran skull=)



Men tro mig det blir bättre =)

2011-03-27 @ 16:45:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback