Fotbolls VM - För sista gången?

Jag ligger här med en fet lårkaka, som gör att jag stapplar fram som en Vietnam-veteran som sprungit över nån mina.....Anledningen är Bäck, som tryckte till mig när jag vände ryggen till i lördagens Fotbolls VM, man ska aldrig vända ryggen åt Bäck då passar han oftast på att trycka till en....

Turneringen i Lördags lockade 12 deltagare, men det var med nöd och näppe vi fick ihop 12 ( som behövs för att få ihop 4 lag ), den sista liraren stötte vi på där nere och han bjöds in att vara med lite spontant...

...Vann gjorde Sovjet, bestående av Andre Andersson = Innermitt i Yxhult, Bäck och MålarLarsson.....Dem slog mitt lag Holland i finalen ganska klart...Jag, Mattias ( Han vi bjöd in spontant, mittback i Kumla BK ) och Noren...



Kommentar : Det vinnande laget Sovjet!

Jag vann dock skytteligan på 13 gjorda mål, min fjärde skytteligavinst på 6 cuper......Trots oftast hård markering, ett imponerande facit.....Bäck skuggade tätt bakom på 12 gjorda mål......Vi kan även konstatera att titeln fullast under cupen tog Steamin Andy hem i år igen......Steamin Andy var i bra form redan innan första matchen satt igång och därefter gick det bara utför för Steamin Andy och det stackars lag som han var med i...

...6 år i följd har denna tillställning arrangerats, men som det känns nu så kan det här mycket väl ha varit sista året.....Det finns några entusiaster som alltid är med i cupen som Bäck, Steamin Andy, Noren och Pelle.......Men överlag så har inte Fotbolls VM alls samma dragningskraft som det hade för några år sen och jag måste erkänna att min motivation inte känns så hög nu heller - Mycket tyder på att detta var det sista Fotbolls VM som anordnades!



Kommentar : Två plitar med varsin glass....

Vi kan även ge ett glädjande besked om att Bloggen granskar fortsätter....Efter att ha sugit in de reaktioner som inkommit från läsare, inblandade och övrig media så har jag insett att det finns ett stort sug bland läsarna att ta del av Bloggen granskar och det väger naturligtvis högt.....Sen är det ju så att även om Bloggen Granskar kan vara hårt vinklad ibland så är ju inte dess syfte att göra nån ledsen och det är viktigt att tänka på för mig i fortsättningen även om man som läsare får ta det som står med en nypa salt i vissa lägen......Vi kan avslöja att nästa Bloggen granskar kommer handla om en fiskare!

Det ryktas....Att jag imorgon väljer bort att se Indianerna för att istället se seriefinalen Yxhult - Hallsberg, förstärkta av Andreas Andersson!

Det ryktas....Att Steamin Andy var en gris på spelarbanketten och drällde ut chips överallt kombinerat med att lägga snusklumpar till höger och vänster!

Det ryktas.....Att Noren, som gjorde 3 mål sammanlagt under hela cupen,  klev fram i finalen och gjorde våra två första mål!

Det ryktas.....Att det började spöregna när jag var inne och kollade Sturehov - Yxhult i Fredags, naturligtvis hade jag inget paraply med mig utan fick stå och plågas i regnet!

Det ryktas....Att min dator håller på att ge upp!

Det ryktas.....Att Klingen somnade på sitt vardagsrumsgolv i lördags natt!

Det ryktas.....Att Loden och Berg tog sig igenom Vätternrundan, starkt jobbat!

Det ryktas....Att AIK var usla igår, Åhman Persson behandlar bollen som om det vore en handgranat och Stor Bangura har inte kommit i närheten av den klass han visade ifjol!

Det ryktas...Att Steamin Andy spelade av mig 125 kr på kort på spelarbanketten!


Nu ska här jobbas vidare, försöker sälja in lite företagsfilmer som en medarbetare som heter Sune gör, tycker jag fått rätt bra % så vore skönt om man kunde dra in några innan dagens slut....Dessutom ska Kumlanytts tidning delas ut till butiker som hade annons och ikväll är det IFK Kumla - Assyriska....Sen är det väl midsommar till helgen....Vad kul det vore att få uppleva en riktigt kul midsommarfest blandat med lite fok man känner plus lite nya bekantskaper, men det kan man väl bara drömma om...../ Mr Björk

Kommentarer
Postat av: Jägarn

Två tjänstemän som håller hög klass, den gamla och nya generationen!!!



Klingen tål inte alkohol längre?



//Jägarn

2011-06-20 @ 15:52:42
Postat av: Jobbcoachen

Ett måste för dig Björk!

Postat av: Klingen

Klingen tål massor!!!!Vart va du i lör???Sen ska du va tyst för du låg på ett golv för längesen gjorde annat!!!

2011-06-22 @ 20:41:57
Postat av: Anders

Såg den där annonsen jobbcoachen och ska söka, men är säkert massvis med folk som söker och jag är förmodligen inte tillräckligt välutbildad - men ska göra ett försök!

2011-06-23 @ 11:26:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback