Bröllop!!

Den 22/1 2011, det var igår det,  ingick den välbärgade Jonas Sandberg äktenskap med sin förtjusande sambo sen 4 år Susanna Blagus.....Bröllopet hölls i Hällefors, av alla ställen, i en pittoresk och mysig träkyrka......Hällefors är annars en stad ( by?? ) som ger mig kalla kårar, härifrån härstammade den kvinna som jag var väldigt kär i för inte så länge sen......Jag har aldrig i hela mitt liv kännt jag klickat så bra med en kvinna som hon, men tyvärr hade hon redan en sambo och idag ångrar jag att jag blev kär i henne......Men man kan ju inte styra sina känslor eller hur??

Alla fall vigseln gick bra, de utgjorde ett vackert par, alla fall den ena halvan.....Prästen som höll i alltihopa var dock aningen speciell......Hans namn var Arne Rubin och jag kände direkt igen namnet från tidningen, han har figurerat i Nerikes Allehanda åtskilliga gånger på grund av sin kärlek till fotbollslaget Degerfors IF.....Tydligen hade han inte full koll på hur många egna barn han hade för i talet han höll, så sa han " jag har själv 6-7 barn ".......Va fan!!



Kommentar : Kolla på han!!

Efter att Jack döpts så for vi iväg till en stuga för att ha bröllopsfesten......Vi åkte mot Gäddsjön och hamnade i en timmerstuga som enligt Bäck var ett typiskt ställe där man spelade in porrfilmer.....Vid våra bordsplaceringar låg ett häfte där alla gäster beskrevs med några rader.....I stort sett alla av Sandbergs vänner beskrevs med ord som " en mycket respekterad vän ", en av mina äldsta vänner, en fantastisk människa - ja ni förstår.......Sen kom vi till mig, första meningen var. " Var rankad 2:a i Sverige i pingis enligt sig själv ".......Sandberg kunde inte ens låta bli att ge sig på mig i ett sånt här respektabelt forum........Fast det där häftet var inte värt att tas på allvar ändå, inte efter att Puskas beskrivits med orden - En konditionstark bollkonstnär.....

Kondiotionstark?? Bollkonstnär??........Fanskapet påminner ju om en blind 95 åring när vi kör gris med en fotboll för i helvete!!....Men Sandberg vågade väl inte annat än att hylla Puskas, själv kände jag hur det vände sig inombords när jag läste denna horribla beskrivning!!

 
  
 

Jag höll mig lugn trots att det var fritt i baren eftersom jag skulle upp och jobba tidigt på Söndagen......Tveksamt om jag klarat av att hantera en sån situation på samma sätt för några år sen......Vuxenpoäng om jag får säga det själv.....En som inte höll sig lugn var dock Noren som klunkade i sig öl som det inte fanns nån morgondag, fanskapet hade bestämmt sig för att hålla tal och kände sig tvingad att fylla på i förrådet innan då.....Han klarade dock av sin uppgift med väl godkänt som betyg......Maten var riktigt god, jag svullade dock i mig så jag fick ont i magen, det bjöds på allt från Älgstek, Vildsvinstek, fläskfile till potatisgratäng.....

Vid halv elva åkte vi hemåt, Kling ( som för övrigt var nykter !! ), körde och hans GPS ville tydligen att vi skulle avvika från stora vägen och köra ut på nån kolsvart skogsväg....Kling litade på sin GPS, nu kom vi hem till slut men det kändes som vi lika gärna kunnat hamna i Norge.....Stort grattis till Jonas & Sanna från mig, jag önskar er all lycka!!



Kommentar : Idag när jag körde budbil hamnade jag på det här stället, Hovsta Kumla - Intressant, stället jag lämnade varan på hette Kumla Gården fast den låg i Hovsta!!

Det ryktas.....Att Nån i Kumla vunnit 4 mille på Lotto!!

Det ryktas.....Att Brorsan har blivit mer gråhårig än farsan!!

Det ryktas.....Att det blir 6 lag istället för 5 för första gången i Björken Cup!!

Det ryktas.....Att jag råkade pissa på en tidning jag skulle dela ut idag.....Naturligtvis delades tidningen ut!!

Det ryktas.....Att min brorson Jonathan fyllde 14 idag, han börjar bli stora grabben.....Av mig fick han ett papper med en inbjudan till att gå ut och käka bara han och jag när det passar han var han vill.....Hoppas han väljer en korv med bröd på Sibyllas!!

Det ryktas.....Att mannen som gjort mig mer stolt över att vara svensk än någon annan är på väg mot comeback i Colorado...Peter " Foppa " Forsberg....Finns det någon som helst rättvisa i världen så får Foppa vara frisk nu.....Men förmodligen blir det väl 3-4 matcher och sen samma gamla visa som vanligt!!

Det ryktas.....Att jag har lite samvetskval mot redaktörn på Kumlanytt, jag känner jag inte gjort tillräckligt där på slutet, men situationen är inte som när jag började där och hade hur mycket tid över som helst......Nu är jag en rätt upptagen man!!

Det ryktas....Att ÖSK ser tunnt ut, undre halvan nästa säsong som det ser ut nu!!


Dags att hitta på nåt annat nu, som att göra den där läxan som ska vara klar till imorgon och se om jag får in Espn med som jag ju beställde för några dar sen, dock inte hittat den än.....Over and out!!






Kommentarer
Postat av: Hagenforz

Det var min tidning som du pissade på ditt svin. Julia är helt förstörd!

2011-01-23 @ 23:44:18
Postat av: Bäck

Helt rätt val av tidning isf =)

2011-01-24 @ 18:13:59
Postat av: Ulf Samuelsson

På fredag smäller det, Kling och Björk ska få smaka ribbstol!!!

2011-01-25 @ 19:02:37
Postat av: Tie domi

vi ses uffe !

2011-01-26 @ 18:21:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback