Bloggen granskar.

Det är den 28:e Januari 2011, klockan är runt 20:30 och årets final i Björken Cup håller på att slutföras i Kumlahallen.....Bagdad Livs, bestående av Johan Klingberg, Robban Johansson, Micke Andersell och Mattias Holm, håller på att skriva in sig i historieböckerna, de leder med 5-3 med endast 1 minut kvar av finalen och kan endast spela av den sista minuten, bevaka resultatet och sen titulera sig kvällens kungar...

...Vi hoppar fram en och en halv minut i tiden.....Bagdad Livs motståndare Argentina har gjort 3 mål inom 1 minut och vänt 3-5 till 6-5....Chockade spelare från Bagdad Livs står och ser ut som fågelholkar på planen, de vet inte vad de ska säga eller vart de ska ta vägen.....En sak som är klar är dock att de nyss stått för den största genomklappningen i Björken Cups historia.....Vi ska här försöka ta reda på vad det var som hände den där sista minuten och vems var felet egentligen??



Kommentar : Johan Klingberg var en av spelarna i Bagdad Livs. Han var även högst delaktig i debaklet när 3-5 blev till 6-5 och han får nu utstå anklagelser från flera håll.

Vi får kontakt med Johan Klingberg först och främst......Klingberg hade gjort en stor arbetsinsats under cupens gång och var i högsta grad delaktig till att Bagdad Livs höll på att spela hem Björken Cup.....Men den sista minuten hände nåt....Klingberg uppträde märkligt, han blev stående bakom motståndarmålet och rörde sig knappt ur fläcken.....Han såg närmast paralyserad ut och han ger även ett ganska förvirrat intryck när vi frågar honom vad som hände den sista minuten....

- Ska jag vara ärlig så vet jag fan inte, jag trodde det var klart och började väl jubla för tidigt.....Men jag hade mjölksyra i kroppen och kände mig halvskadad, jag visste knappt vart jag var efteråt!!

Nån du vill såga offentligt nu när du får chansen??

- Ja man kan ju undra vad Bäck höll på med, han kan fylla på min vattenflaska nästa år istället....Hela Tadzjikistan var ju en stor jävla flopp....Puskas såg man inte röken av vare sig under cupen eller spelarbanketten!!



Kommentar : Tomas Andersson har växt ut till en av Björken Cups största spelare. Han stod för hela 4 mål i årets final , när hans Argentina vände till vinst, och har skaffat sig en förmåga att vara som bäst när det väl gäller och hans analys efter matchen är glasklar...

- När Andersell klev av i slutet så tappade de allt. Han var deras stora ledargestalt och utan han på planen blev de som en skock rädda får. Dem tappade sin fåraherde!!

Vad var det som gjorde att de föll ihop så enligt dig som var i motståndarlaget??

- Brist på moral, dålig karraktär och orutin!!


På åskådarplats befann sig Mattias Gilde och hans analys av debklet var kort men klar...

- Det var en total mental kollaps!!

Nån speciell du vill hänga ut??

- Den där jävla Klingen. Han öppnade bra och köttade på, men tappade allt i slutet.



Kommentar : Robban Johannson, i mitten på denna bild, var med i Bagdad Livs och verkar bära på många aggresioner ännu nu flera veckor efter cupen och svingar vilt åt alla håll!!

- Det är tragiskt altså.....Det var det där jävla påhittade 5-5 målet som Tomas gjorde....Det var fan inget mål!!

Ja denna Tomas säger att ert lag helt saknade karraktär, moral och rutin....Kommentar??

- Den där jävla musikern....Vad är det han spelar, är det synt??......Det är ju bedrövligt, jävla syntmusiker!!

Nån speciell du vill lägga skulden på, eller var det en lagkollaps som gjorde att ni föll igenom sista minuten??

- Ja Gilde, han stod i vägen för mycket....Han är en riktig jävla gris som borde få spö!!

Men Gilde var ju inte ens med i finalen, jag menade nån hos er??

- Då får jag lägga skulden på Kling....Han fastnade bakom mål i sin Luleå tröja sista minuten!!


Vi tackar alla medverkande för deras synpunkter . Vi har nu insamlat reflektioner utav spelare från båda finallagen och dessutom från åskådarplats.....Helt klart är att Andersell skulle behövts på planen under den sista minuten, en kille med nerver som varit med i hetluften förrut i avgörande matcher.....Istället bestod nu Bagdad Livs under den för dem ödesdigra sista minuten av en Johan Klingberg som såg ut som en skitnödig, paralyserad fågelholk......En Robban Johansson som for runt som en yr höna och en Mattias Holm som verkade göra allt för att vara så osynlig som möjligt......Bagdad Livs kunde blivit historiska, men det vi istället kommer att minnas av dem är att de var laget som stod för den största genomklappningen i Björken Cups historia!!


Kommentarer
Postat av: Robban

Du har så rätt kling ,vårat lag kriga lätt hårdast och du är inget svart får ! är de nån som är ett skitfår är de björken som kommit undan allt för lätt ur de här . Hans insats var bedrövligt från start tills han lämmna med svansen mellan benen utslagen som en liten råtta .han var på puskas , han var på gilde , han trampa sönder norens klubba , han fick smaka på den hårda checking linen från philadelphia , han duscha inte efteråt , och resten på banketten vet vi alla om .

2011-02-12 @ 00:28:46
Postat av: Anders

Men se vem som sticker upp...Är det inte den yra hönan som tar sig ton....Total genomklappning i finalen och sen satt du intryckt i köket under spelarbanketten som en förtorkad gammal gubbe....Skämmes ta mig fan!!

2011-02-12 @ 00:43:22
Postat av: Klingen

Först vill ja säga att debaklet jag var trött sliten skadad kändes som en stor lastbil hade kört över mig men sen är det ju lätt att lägga skulden på en yngre kille som mig fast ja dominera från början till slut!!Men vårt lag Bagdad LIVS stod upp mot alla i hallen tyckte när första matchen var spelad så vände alla sig imot oss men riktiga grabbar som vi va så berörde det inte oss eller våra klubbor..Tråkigt att förlora när Argentina eller rättare sagt Tomas skriker som en idot MÅL MÅL!!!Var det verkligen nån som såg det???Jo just ja mutade Loden såg ju det fast han satt på andra sida...SKANDAL!!!Gilde du ska väl inte yttra dig så mycket för ni försvann jävligt fort ur turneringen bättre du dricker din grogg & sitter tyst i hörnet!!Att det där Andersson ska yttra sig om Andersell var så viktig kugge det kan ja tysta ner direkt vi var viktiga alla som fanns i Bagdad LIVS..Sen åter till Loden är ja lite nyfiken vad han fick för nåt efter matchen hoppas verkligen att han inte dömer fler finaler i framtiden kanske till & med ALDRIG...stor jävla SKANDAL!!!Fanns det mutor i Björken Cup i år???Men vi kom vi segra sagt The Legion of Doom bestående av John LeClair = "Robban" Eric Lindros = "Klingen" Rehnberg = "Andersell" giftigast anfallet genom tiderna i Björken Cup Styrka, Smidighet & snabbhet..Tyckte det fanns mycket rädsla i ögonen & i hallen när lagen delades in när dom fasade för vad som skulle hända & ske det små viskades i korridoren att dom här 3 var som i filmen slapshot "Bröderna Hanson" var rädda att det kunde bli brutna ben & armar särskilt Anders Björk som fick smaka på Klingen vid ett möte & det sägs än att han har ont!!!Men som tur rädda Loden Argentina.....Holm du spela för lite för att ja ska kunna säga nåt om dig..Men självklart var du minst lika viktig i vårt lag...Viva la Bagdad LIVS

2011-02-12 @ 01:06:26
Postat av: GildePalema

hahahahahahaha..............kissa gå lägg er!!!!!!

2011-02-12 @ 02:41:24
Postat av: Klingen

Var du full igår Gilde????

2011-02-12 @ 11:06:11
Postat av: GildePalema

Drack lite grogg till Kung Foppas comeback,han var riktig bra för att inte ha spelat på bra länge,coolt när han kör sin patenterade offensiva tackling på Rick Nash :)

Tyckte jag inte var allt för hård mot dig i bloggen granskar,med det hårt matchande av matcher tog fysiken helt ut sin rätt i finalen för er......

2011-02-12 @ 12:22:34
Postat av: Mira

Jag tycker att du har en asgrym blogg! Har du tid så slå även ett öga på min :D.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback