Bilder och några klipp från helgen som var....

Den gångna helgen var riktigt rolig faktiskt....Det var kul att spela frisbeegolf, det var ännu roligare att paddla kanot i Svartån och utgången på kvällen gick inte av för hackor den heller....



Kommentar : Men vi börjar med en bild från Gubbängen i Stockholm.....Denna plats hade jag när jag kommenterade radio senast...Som synes så är det en bra jävla bit bort till första kurvan så det var inte alltid det lättaste att referera vad som hände!!

 

Kommentar : I lördags var vi ett gäng och spelade frisbee golf i Hästhagen, Örebro.....Noren var duktig på att hitta dem där platserna där man helst inte ska hamna som synes....Som högt uppe i ett träd eller i Svartån!!



Kommentar : Puskas, Noren, jag, Mr 80 tal, Bäck!!



Kommentar : Var riktigt fint att ta en tur med kanoten från Hästhagen fram mot city.......Vi blev dock filmade och utskrattade när vi, med livet som insats, med minsta möjliga marginal tog oss under ett par broar runt Frimis som var minst sagt tajta att komma under.....Vi fick ligga raklånga bakåt för att kunna glida igenom och paniken var nära....Titta på fanskapet förresten, han tror han är kapten!!



Kommentar : En välförtjänt vilopaus....Men gällande det här med kanotpaddling har jag absolut fått blodad tand....Kan gärna tänka mig att dra iväg och paddla på nåt mer ställe!!



Kommentar : Här har vi på band de olika kastteknikerna......Bäck vann med 1 kast till slut före Puskas som svajade lite i slutet medans Bäck gick riktigt bra.....Själv så hade jag tyvärr en alldeles för dålig frisbee de 6 första hålen och tappade då 4 slag.....Efter att ha bytt frisbee hängde jag med bättre, men då var det redan för sent.....Noren kom fyra och försökte vid flera tillfällen snika åt sig extra slag....Sist kom Mr 80 tal som kastade ungefär som en späd kvinna, men det var nans första gång så vi har översendee!!



Kommentar : När vi kom hit var det dags att vända tillbaka.....Noterbart är även att linslusen Bäck inte jobbade lika hårt en enda gång som han gör när han blir filmad här utan det var mestadels jag som fick göra grovjobbet!!

Veckans Spartips

Då var det för Anders Björks spartips igen....En tråd som kan läsas av dig som har problem att hålla i slantarna och kan behöva några tips på vägen.......När du åker och handlar nånstans, exempelvis mataffären eller bolaget, ta då alltid med dig en egen påse i fickan......Det kan verka lite löjligt och meningslöst vid en första tanke, men ser du till att ta med en egen påse varje gång du ska iväg och handla så sparar du flera hundralappar över ett år......Det handlar bara om att göra det till en vana att stoppa på dig en påse innan du åker hemifrån!!

Det var allt / Mr Björk....

Kommentarer
Postat av: Jocke (mr80-tal)

Hahahahahahahahaha, klockrena filmer.. speciellt kommentaren -hallå kamrater hur är sjön idag!!!

2011-08-18 @ 18:19:51
Postat av: Klingen

Lägg ner spartipset för fan bara skit...In med granskningen istället!!!Där vinner du allt i din blogg!!

2011-08-18 @ 19:42:04
Postat av: Anders

Jo visst vart dem bra Mr 80 tal ;)



Veckans spartips är här för att stanna, det kan dyka upp ett då och då.....Bloggen Granskar kommer inte synas lika mycket i fortsttningen då den kräver mycket arbete och dessutom lätt bidrar till osämja...

2011-08-18 @ 23:45:07
Postat av: beciell

VILL DU HA ENKLA SHOPPINGPENGAR?? Samla poäng genom att delta i undersökningar och annat kul! Poängen växlar du sedan in mot ett RIKTIGT presentkort som du får hemskickat från tex H&M (jag fick precis ett kort på 150 kr hemskickat) bli medlem här, helt gratis och tjäna pengar att shoppa för enkelt! http://www.gratismakeup.se/?r=191211

2011-08-19 @ 00:21:52
URL: http://beciell.blogg.se/
Postat av: Anders

Nej tack jag tror inte Beciell....Sånt där får tjejer i 15-20 års åldern hållas med...

2011-08-19 @ 15:22:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback