Skön AIK resa!!

Runt 13:00 rullade firma Sandberg, Björk, Mr 80 tal iväg i min röda nyinköpta Saab mot Stockholm....Det blev en mycket trevlig resa i fint vårväder, där ölen flödade och framförallt AIK tog tre poäng mot krislaget Göteborg tack vare 2-0....

....Klockan är i detta nu 00:44, jag är fortfarande lite berusad så det är möjligt klassen på detta inlägg blir tveksam, men ska försöka skriva ner några rader om dagen som var.....Den välbärgade Sandberg försökte ta rodret direkt och guida Mr 80 tal hur han skulle köra, och vart han skulle svänga.....Men när den välbärgade Sandberg guidat oss halvvägs till Hallsberg istället för mot Örebro så fick det vara nog och jag tog över...

Resan dit blev av högsta klass.....Jag satt och drack öl och nån polsk körsbärsvodka som jag fått av Puskas i födelsedagsprsent......Och Sandberg satt där bak med sin proffskamera, nyrakade skalle och finskjorta och såg ut att trivas med.....Mr 80 tal körde oss med stadig hand samtidigt som han drog upp den ena skrönan efter den andra om Norens fadäser genom åren, och han verkade njuta av att berätta om dem.....



Kommentar : Kumla Fraktionen redo att stå upp för AIK!!


Väl uppe så gick vi till Sveriges finaste snabbmatställe för att käka, Solna Kebab & Grill.....Jag var vid detta lag relativt berusad och råkade gå in i köket när jag skulle gå till toaletten och följde upp det med att halvskrika i restaurangen  och fråga om det var tillåtet att runka på toaletten.....Jävligt fint käk är det där alla fall......Efter vi varit där så gick vi först till Dick Turpin för en öl och sen vidare till det mer hårdföra och sunkiga East...



Kommentar : Sandberg & Mr 80 tal på Solna Kebab!!


Runt kvart i 7 gick vi in på Råsunda.....Hela Norra Stå vibrerade av " Hata, hata, hata Göteborg " när vi stod i kö utanför....Det är så det ska vara, fotboll och hat hör ihop på samma sätt som fotboll och kärlek hör ihop!!




AIK vann matchen med 2-0 efter mål av Nils Erik Johansson och Teteh Bangura......Det första målet missade jag då jag stod och fibblade med telefonen, men Banguras mål såg jag perfekt och det kändes verkligen att Göteborg inte skulle ha kraft att resa sig efter det......Barnförbjudna ramsor som " Tobbes brorsa tar den i häcken " och " Superettan här kommer Götet " ljöd sen runt ett euforiskt Råsunda!!

Det ryktas.....Att Mr 80 tals drömjobb är att gå runt och kratta på en kyrkogård!!


Det ryktas....Att Sandberg sågs komma älgande med panik i blicken och kravallpolis med batong efter sig efter matchens slut!!


Det ryktas....Att Mr 80 tal är född 75 och inte 78 som Noren sagt.....Alla i bilen skakade på huvet när Noren och hans koll på saker och ting diskuterrades!!


Nu orkar jag fan inte skriva mer, har huvudvärk och är trött.....Ser fram mot nästa AIK resa, för jag tror inte den dröjer speciellt länge!!

Kommentarer
Postat av: Jocke(mr80-tal)

Teteh... kung:))

2011-04-22 @ 10:38:16
Postat av: Jägarn

Kumla Fraktionen måste snart sätta sig ned och planera in nästa resa, kanske kan bli en bortamatch någonstans i Sverige!!!

2011-04-22 @ 12:32:44
Postat av: Anders

Det tycker jag absolut, ska ta en titt på spelschemat nu...Kumla Fraktionen ( Björk, Sandberg, Mr 80 tal )

2011-04-22 @ 13:35:07
Postat av: Majbritt

Fan vad du spänner dig Björk. Släpp tvn säger jag.

2011-04-22 @ 18:38:12
Postat av: Kimboll

2/5 AIK-ÖSK kl 19:00

2011-04-23 @ 11:55:28
Postat av: Anders

Jag vet Kimboll, är sugen på att åka...Det borde gå att skrapa ihop en bil, jag kan tänka mig att köra..

2011-04-23 @ 13:46:34
Postat av: Steen

En gammal kompis till mig som flyttat till Råttsamhället ringde mig ikväll och börja yra om att han hade sett tre vilsna bönder i Solna centrum (den 21/4 trodde han) varav en som skulle ha varit riktigt berusad av något (sprit lr narkotika sa han) och härjat runt som enbart bönder och aik wannabes gör. Kan detta ha varit du? Kan du gå in och bekräfta det så jag slipper gå runt och fundera eller måste jag utföra lite grävande journalistik? Upp med alla korten på bordet nu Björken!

2011-04-28 @ 21:58:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback