Ny bil!!

I mitten av förra veckan så tog mitt letande slut......Jag har varit o kollat många bilar runt om i trakterna utan att det har kännts helt rätt och det gjorde det väl inte här heller, men tillräckligt bra för jag skulle slå till alla fall....Det blev en silverfärgad Opel Astra årsmodell 98, som har gåt 15700 mil, pris 20 lakan.....

Plus : Den är skön att köra, lite små tuff och drar lite soppa!!

Minus : Lite tveksam till färgen jag föredrar helst bilar med lite färg, måste köpa till vinterdäck!!


När jag köpte min förra bil, min  gamla klassiska Honda Prelude, så var det förälskelse vid första ögonkastet, s var inte känslorna här.....Jag kände mer att det var en bekväm och fräsch bil att ha, kombinerat med att jag är lite små trött på att åka runt i en krockskadad bil o bli utskrattad o utpekad av folk....

...Köpte bilen av äldre farbror inne i Örebro, han var 71 år och pensionerad men sysslade ändå med lite bilförsäljning för skojs skull....Det kändes som en riktig gentleman, han var old school!!

Igår så plockade jag ur stereon från Hondan som ska säljas separat, 17000 får jag för bilen, åker in på Onsdag till försäkringsbolaget med den, det kommer kännas sorgligt, finare och unkare bil än så där ( Innan alla krockar ) kommer jag nog aldrig att hitta!!





Idag har jag även hunnit med att skriva ett brev till alla fritidsgårdar i Örebro och erbjudit mina tjänster.....Är trött på det där gruppboendet, har inte jobbat där en dag nu på 3 veckor och det håller självklart inte.....Behöver få lite pengar som rullar in, förhoppningsvis kan man få in en fot nånstans, men vet inte hur de resonerar.......När jag frågade på min förra praktikplats Vialund i Kumla om eventuell anställning när min utbildning var klar så lät det som att man skulle få börja längst bak i kön.....Bakom alla timanställda vikarier som inte hade någon som helst utbildning.........Då undrar man ju.....Varför ens gå en utbildning på 2 år om den inte innebär att man får större kvalifikation för ett jobb jämfört med andra som inte har nån utbildning inom området??

Idag får AIK domen för " den stora skandalen " mot Levski Sofia hemma, kvällstidningarna har som vanligt när det gäller AIK försökt överträffa varann i krigsrubriker......Nån UEFA - delegat som var på matchen blev tydligen omringad och hotad efteråt och det var ju självklart inte bra, det är ju skillnad på folk o folk....Att 1 UEFA delegat hamnar i en ordväxling med några uppretade fans är 10 gånger värre än om några bulgarer fått stryk efter matchen.....Sen utspelade sig ju kalabaliken utanför Råsunda med på gatorna efter matchen.....Det är väl inte AIK s ansvar vad folk gör efter matchen eller hur......Vad ska AIK som klubb kunna göra åt det??

Det ska spelas fotboll med, Helsingborg väntar ikväll i en viktig match.....Hata gröthalsar!!


Det ryktas.....Att Puskas var upptagen i helgen med att återigen dricka öl ihop med pappa!!

Det ryktas.....Att Noren för 3:e året i rad vann fisketävlingen Fryken runt ( Eller vad den nu heter ).....Det var tydligen inte lika många med i år som vanligt, men imponerande alla fall, priser för ett värde på runt 50000 ingick!!

Det ryktas....Att Noren ringde upp Kumlanytt och krävde att få porträtteras i ett reportage....." Det är dags nu ", hälsade Noren!!

Det ryktas......Att Stillfors har börjat kalla mig för brorsan......Vet inte om jag vill bli kallad för det!!

Det ryktas.....Att Obolo är på väg tillbaka till AIK, det var den bästa nyhet gällande AIK, eller bästa.....Det var den FÖRSTA bra nyheten gällande AIK under hela säsongen!!

Det ryktas....Att Pingiskorpen drar igång på Fredag......Min partner Minta har dock gjort sig oanträffbar och har inte gått att få tag på......Vet inte hur jag ska tolka det??

Det ryktas.....Att säsongen som tränare för Yxhult/Kumla är slut.....Vi avslutade igår med att tappa 4-2 till 4-6 hemma mot Brickebacken, bedrövligt!!

Det ryktas.....Att Ensam Mamma söker är mitt nya älsklings programm!!


Nu ska här ut och springas.....Ölmagen ska tränas bort, vågen har redan gått ner från 96 till 94,7 och några kilo till ska jag ta....Betänk att för endast 6 år sen så vägde jag 73 kilo när vi var på EM i Portugal.....Då var jag nästan sjukligt smal..... Tjing!!


Kommentarer
Postat av: Kumla-Ljungan

Kräftgången forsätter för AIK fy fan vad du & dom suger......

2010-09-28 @ 21:10:14
Postat av: Anders

Tjena Kling din svettiga gubb-gris....Ikväll slog AIK enkelt Djurgården i hockey och vi dominerade fullständigt på läktarna, så idag är jag stolt över mitt klubbmärke....Fotbollen ordnar sig nog, skål på dig!!

2010-09-28 @ 22:59:47
Postat av: Ann-Sofie

Jo, helgen var bra. :) Kom iväg på lite shopping, så var helt okej. Hur var din helg?



Jag är nog påväg till sverige. Men vet inte vilket datum än, blir kanske nån gång i nästa vecka.

Postat av: Kimboll

1. Att du köpt en bil som är bekväm är ett tecken på att du blivit gubbe.

2. Att AIK får betala 500 000:- är bara rätt när de har supportrar som beter sig som svin.

3. Att Björk som hobbyreporter inte kolla upp sina källor är riktigt illa. Efter en snabb google sökning fann jag detta

http://www.sillegarden.se/assets/images/fryken1.gif

Björk har som reporter för kumlanytt gått ut och snott en bild från ett vandrarhem och lagt inte i sitt reportage utan att skriva vart han fått det ifrån. Röstade du på piratpartiet?

4. Att du erbjuder sexuella tjänster på FB. Han frågade mig om jag ville kn*lla, fy fan.

2010-10-02 @ 19:37:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback