Kul kortkväll!!

Det var ett bra tag sen jag lirade kort, men igår så körde vi hemma hos mig......Det blev riktigt kul faktiskt och för ovanlighetens skull så gick jag plus.....Deltagarna under kvällen var undertecknad, Andy, Tomas " Caniggia " Andersson, den brajrökande gamle skatelegenden Brikell och en granne som jag lånade kortlek av....

    

Kommentar : Till vänster ser vi Andy, eller " Steaming Andy " som han döptes till under kvällen....Andy gick plus och bjöd dessutom på några sköna gamla skrönor........Till vänster har vi Tomas som hade en tung kväll vid bordet och gick mest minus.....Tomas kompenserade dock detta med att bära en iskall polsk landslagströja!!

      

Kommentar : Till vänster ser vi Brikell som så ofta hade en tung kväll vid kortbordet.....Brikell tog spelet på allvar och drack inte en droppe under hela kvällen, men det gick som vanligt för han ändå.....Lite bonusinfo om Brikell är att han är ett orakel vad gäller musik och att han är uppväxt i en familj fylld med vänsterpartister......Till höger ser vi mina finaste kalsonger....Jag bar dem med stolthet idag då AIK hade en stor dag och tog viktiga segrar i framförallt fotbollen, men även hockeyn!!

Vi får heller inte glömma grannen som lite oväntat dök ner hit....Han hade bara spelat på nätet innan och aldrig live, men det behövdes inte....I vårt sällskap gick han plus ändå.

Klassikern

EM 2004 gick i Portugal. Sverige hade vid denna tidpunkt ett riktigt bra lag. Klart bättre än vårt landslag idag. Henke Larsson och Ljungberg stod på toppen av sina karriärer och Zlatan fick sitt definitiva genombrott som världsklasspelare här. Vi var där. 5 personer. Det var undertecknad, Puskas, Gilde, Berg och Erland.

Det var en riktigt klassisk och kul resa. Vi flög ner till Spanien och bilade därifrån till Portugal. Kommer ihåg hur fascinerad jag blev av portugals natur som flöt förbi utanför bilrutan. Det var stora kaktusar och palmer överallt och landskapet påminde mig om gamla western filmer med Clint Eastwood.

Vi bodde i Porto på en stor camping med massor av fans nån mil utanför stan. Nån kilometer från campingen låg ett litet strandställe som var hur mysigt som helst. Dit gick vi och kollade på matcher, bettade på målskyttar, drack öl och käkade varma mackor ( som bara kostade 1 euro, men var riktigt goda ).....Utanför tränade ofta kvinnliga beach volley spelare, jag gillade att stå där och flukta.

Första matchen var mot Italien.Jag var grymt bakis den dagen. Hade haft en riktig helkväll dagen innan. Zlatan kvitterade med 5 minuter kvar med sin klassiska klack i krysset och stadion exploderade verkligen. Nästa match var mot Danmark och om det jublades mycket när Zlatan gjorde mål så jublades det om möjligt ännu mer när Mattias Jonsson ( av alla spelare ) i sista minuten kvitterade till 2-2 i ösregnet. Ett mål som tog oss till slutspel.

Sverige skulle möta Holland i kvarten och de spelade i ett ställe som hette Faro, som låg i södra Portugal om jag minns rätt. Arenan såg ut som ett rymdskepp och låg mitt ute i ingenting, nån mil från stan. Det var dock väldigt glest med svenskar där, mot Italien ägde vi stadion. Nu dominerade Holländarna ganska klart. Jag satt dock på en liten taverna nån kilometer därifrån och hinkade nervöst öl och följde matchen. Det kunde gått hur som helst, men vi föll på straffar.

Dagarna nere i Faro var dock grymt sköna. Vi bodde i en stor lägenhet med pool utanför och havet ganska nära. Noterbart är även att jag endast vägde 73 kg när jag kom hem. Normalt sett då låg jag runt 80-81, men gick ner 7-8 kilo där på 2 veckor. Såg ut som jag levt i ett koncentrationsläger när vi kom hem. En grymt kul resa var det alla fall som jag har många bra minnen från!!



Kommentar : Portugal kändes riktigt exotiskt och vackert!!




Kommentar : Lite sällskap på Kanal 5 som går nu är ett grymt skönt programm, ett av de bästa på länge!!



Kommentar : Fotbollsgodis!!


Imorgon ska jag göra ett inspelat reportage om boxningsgalan i Folkets Hus. Är alltid lite extra spännande att göra inspelade inslag istället för att bara skriva text.....Godnatt.


Kommentarer
Postat av: Lasse Ström

Den här bloggen håller världsklass !

Teater is the shit

2010-10-17 @ 19:35:23
Postat av: Lasse Ström

Å bilden på brajrökande skatelegenden brikell är helt Magisk ! Han ser ju ut att kunna lura av ett barn från sin moder , konstigt att han inte lura upp de där slödder gänget

2010-10-17 @ 21:32:28
Postat av: Lasse Ström

Å bilden på brajrökande skatelegenden brikell är helt Magisk ! Han ser ju ut att kunna lura av ett barn från sin moder , konstigt att han inte lura upp de där slödder gänget

2010-10-17 @ 21:33:29
Postat av: Anders

Kul om du uppskattar läsningen " L. Ström "!!

2010-10-17 @ 22:35:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback