Bowling med Yxhult!!

Gårdagen spenderades inne på Strike i Örebro där Yxhult hade avslutning efter säsongen.....En säsong som får betecknas som en av klubbens framgångsrikaste genom alla tider, nämnas bör att jag la skorna på hyllan inför denna säsong, förmodligen var det väl därför all framgång kom...

Yxhult fick dock in 4-5 riktiga klassförvärv till säsongen vilket självklart hänger ihop med all framgång.....Jag hoppas dock klubben tänker lite långsiktigt och inte bara ser framåt till nästa säsong , då vi säkerligen kommer ha ett bra lag igen, men jag tror knappast att någon av alla nyförvärv som kom till i år blir kvar i Yxhult speciellt många säsonger.....Då är det viktigt att inte ha försummat Yxhults så kallade " kulturbärare ", spelarna som har riktig klubbkänsla för Yxhult och egentligen inte vill spela i nåt annat lag, då pratar jag inte om mig själv och menar att jag kännt mig försummad på nåt sätt, jag slutade inför säsongen för jag tappade motivationen.....Det är även viktigt att det fylls på  med unga spelare bättre än det gjorts de senaste  3-4 åren då vi knappt fått fram/ in en enda spelare.....Saker att tänka på, försummar man inte dessa punkter tror jag Yxhult kan ha en ljus framtid...


  

Kommentar : Innan bowlingen käkade vi buffe, till vänster ser vi en hungrig Joakim Berglöf.....Till höger ser vi skytteligavinnaren i Div 5 i år, Per Åke Åström......Samma Per Åke som en gång sågs som en supertalang när han var juniorlandslagsman och spelade i Karlslund......Men sen knäckte Gilde benpiporna på han inför en rasande Karlslunds-tränare och han blev därefter aldrig den supertalang många spådde.....Div 5 håller han dock lite för hög klass för, grymt snabb och bra skott är hans främsta kännetecken!!

Vissa avtackades med blommor och lite presenter efter maten, däribland jag själv som presenterades som " den störste av dem alla " av pladderkuken Svallin......Det blev lite väl tjatigt med alla som frågade om jag ska spela nästa år med, jag kan fakttiskt inte svara på det idag....Förmodligen blir det inget spel, jag har faktiskt inte saknat själva fotbollen så mycket, saknar nästan mer gemenskapen och gruppkänslan man känner i ett lag....

   

Kommentar : Till vänster ser vi Yxhults veteran Pelle 41 år, på den här bilden ser han ut som 101 år......Till höger ser vi Bringhed som blev årets buse i Yxhult tack vare 1 utvisning.....På min tid krävdes det mer än så för att bli årets buse, jag vill minnas att jag vann busligan i hela div 5 för några år sen efter 1 rött och 9 gula!!

Snart ska jag gå iväg till Sandberg för ett besök....Den " välbärgade " Jonas Sandberg....Pengarna rullar in från alla möjliga håll.....Något som väckt uppmärksamhet hos flera, kanske främst hos Noren som sägs ha sagt att han vill se och jag citerar " huvuden rulla ".....Noren som är uppväxt i en vänstervriden omgivning och aldrig fått nåt gratis tycker uppenbarligen att Sandberg fått det lite för bra på senare tid.......Samtidigt känner Sandberg ett starkt förakt mot Norens ÖSK-sympatier.....Sandberg stör sig kraftigt på att Noren saknar grundläggande fotbollskunskaper, att han bara fått uppleva glädje med ÖSK och att han sticker upp för mycket.......Sandberg vill enligt säkra källor att Noren ska få lida nästa säsong.......Inför varandra så är dock dessa ämnen tabu, men detta är sanningen....Den nakna och råa sanningen och den tål att debatteras om.......Har Jonas Sandberg fått det bättre än han förtjänar där han sitter i sin slottsliknande våning och räknar pengar??.....Sticker Noren upp för mycket med sina ÖSK - Sympatier i förhållande till hans kunskaper, bör han tona ner sig??

Efter att ha nämnt detta så måste vi även passa på att gratulera Jonas till titeln årets ungdomsledare i Kumla. Något som gav en halv sida i N.A.....Helt klart en värdig vinnare måste jag säga som vet vilket jobb Jonas lagt ner i flera år.....Att han varit nominerad en 8 år i rad och därför kanske fick priset " för lång och trogen tjänst " är dock en annan sak....



Kommentar : Inte min första Foppa Video här på bloggen, men det här kan vara den bästa.....Riktigt mäktig.....Idoler var nåt man hade när man var barn eller ungdom, men Foppa är en idol för mig än!!



Kommentar : Avgå Loket!!

För att följa upp det senaste blogginlägget om de löften jag gav mig själv så kan jag avslöja att det gick 1 dag sen lyckades jag bli försenad till ett möte med 100 deltagare och kom inlufsande 10  minuter för sent......Det var dock inte helt mitt fel då mötet flyttats till en lokal från en annan utan att någon meddelat nåt.....

...Efter mötet åkte jag förbi Andre och hans tjej Maria som klippte mig....Dem var alltid lika trevliga och hjälpsamma....Andre har verkligen träffat en bra tjej och och Andre själv kan ju skapa upprördhet ibland genom sitt sätt att försöka ta över fester fullständigt, men det bör även nämnas att han är en kille som alltid håller vad han lovar och det är en egenskap jag håller högt, dessutom är han väldigt generös......Värt att nämna när jag åkte därifrån är att Andre satt och spelade ett Boloibompa spel på datorn som var för barn i ålder 3-8 år....Spelet var dock för svårt för att Andre skulle klara det...

....Finns mer att ta upp, mer att filosofiera kring......Men nu måste jag gå iväg till den välbärgade Sandberg....Tjing!!


Kommentarer
Postat av: André

Jag håller på Norén. Finns visa som slitter hela sitt liv för brödföddan. Så finns det dom som får pengar till skänks och inte delar med sig alls trotts att dom knappt gjort ett handtag i hela sitt liv. Om jag fick utmärkelse för ungdomsledare skulle jag lagt dom på ungdomarna. Sen att det talas om något arv gör väl inte saken bättre. Och hur fan Sandberg har du tid med 2st bloggar? Och ÖSK VS AIK.. Vafan.. Kolla tabellen grappar!!!!!!

2010-11-20 @ 23:45:30
Postat av: Kumla-Ljungab

Ja nu va vi här igen...Som vanligt är det Sandberg som står för nånting!!!Är man förvånad??

Efter ja har läst i bloggen så kokar det inombords i mig...Björk som i mina ögon bör kallas Janne Josefsson riktig bra reporter om ja får säga mitt...Men om vi går till Sandberg så har han fått allt serverat i hela sitt liv i min mening...Värre va när ja såg han i tidningen att han fått stipendium så vart ja tom kändes som han borde va rankat sist i listan om man kolla i pengar fråga...Vet inte vart man ska börja med den mannen Enligt Björk "Janne Josefson" så fick dom pengar på höger & vänster så man kan väl säga om Sandberg "Pengar rullar in som det ska det gå bra nu"..

Börjar undra om den killen har några skulder sen skolan???

Stackar oss som får slita för att ha tak över huvud & lite bröd på bordet man får vända på varenda krona så man klarar sig...Men Sandberg att bara flyter på!!Hur mycket pengar har karl egentligen sitter han inne på miljoner??Många som undrar..Han kom med ny bil!!!!han bor flott mitt i Kumla centrum..Han jobbar ju men tjänar han så bra???Har han börjat sålt knark???Det finns många frågor men som vanligt läggs locket på!!!Dags att få lite svar Sandberg & att folk ställer på han!!!Mest nyfiken är ja på "Det ramlar pengar åt alla håll"??Vart kommer dom ifrån???

Kan du köpa Marieberg lr slotten i Örebo???

I fotbolls frågan så är han bara medgångssupporter vad vet han om fotboll....Nä lägg korten på bordet nu!!!Till Björk alias "Janne Josefsson" förbannad bra att du tar upp saker så folk kan yttra sig dom som törs vill säga...Bra blogg!!!!

2010-11-21 @ 16:48:41
Postat av: Svart vit

2007, 2008 och 2009 sågs Sandberg stå på västra läktaren på Behrn och heja på ÖSK!!! Vad hände sen??

2010-11-21 @ 17:21:21
Postat av: Anders

Namnet Jonas Sandberg verkar vara ett namn som väcker känslor, det märker vi här...



...Lite som vanligt får man väl säga smiter Noren undan all debatt, det är han i ett nötskal, han kommer alltid undan....Men vi tackar Andre och Kumla Ljungan för era åsikter på denna demokratiska mötesplats!!

2010-11-21 @ 17:24:31
Postat av: Kumla-Ljungan

Svart Vit...Ja man blir ju inte förvånad som sagt att heja på ÖSK....Min teori är att var för feg att gå med i klacken aik så han mjuka upp lite hos ÖSK...Sen insåg han att ÖSK klacken va tyngre än han trodde så då börjar han hålla på aik...I den klacken kändes han äldst bland snor ungarna!!!!

2010-11-21 @ 17:28:31
Postat av: Svart vit

Kumla-Ljungan...Det kan vara som du säger!

2010-11-21 @ 18:37:57
Postat av: Noren

Älskar Sport klubben mer kan jag inte säga! surt att folk inte kan glädjas av den 3e plats och Europa spel som väntar... Heja sport http://www.youtube.com/watch?v=A8e9W2LjetA



Ps Astrit kommer inte få det lätt när han kommer till Örebro....

2010-11-21 @ 18:55:54
Postat av: Anders

Det är ingen som betvivlar dina känslor för ÖSK Noren. Denna debatt vidrörde dock andra frågor gällande kombinationen dig & fotboll. Fast den mesta fokusen bland bloggens läsare verkar ligga på Sandberg. Ett namn som väcker känslor, det har vi märkt!!

2010-11-21 @ 21:53:17
Postat av: susanna

Då har vi kommit till det vanliga klassiska svenska avundsjukan i landet lagom.... hade vi varit i det big country (usa) hade dessa kommentarer aldrig lagts. Men så att säga, här i landet mellanmjölk så måste man vara en svensson för att inte sticka i folks ögon... och varför antar alla att jonas har fått allt serverat? det är ingen som ens har tänkt tanken att han kanske är en såkallad "troféman" som gifter sig rikt.. ?? ;-) ;-) ha ha ha.



puss på er era avundsjuka jävlar ;-D

2010-11-22 @ 09:09:34
Postat av: Anders

Intressanta synpunkter från Jonas förtjusande sambo Susanna....Kan det vara så att hon har rätt, är det avundsjuka som är grunden till alla skriverier om Sandberg?? Eller är det mer så att folk är upprörda över att Sandberg fått mer än han förtjänar och glömt bort var han kommer ifrån när han sitter och trycker uppe i sin slottsvåning??



Den här debatten skulle handla om " den osynliga kampen " som utspelas mellan Noren och Sandberg, men Noren har än så länge hamnat i skymundan då namnet Jonas Sandberg rör upp våra känslor!!



2010-11-22 @ 14:56:20
Postat av: Kumla-Ljungan

Åter igen så håller Sandberg sig borta....Tur att Susanna försvarar han...Hahahahahahahahahahahahah

2010-11-22 @ 15:30:26
Postat av: André

Ja vad skall man säga. Susanna verkar det vara virke i som vågar säga sin mening, värre med sambon, alltså killen som inte ens kan byta lysrör. Man är nog mer avundsjuk på aytt han får saker till skänks en att det råkar vara massa pengar. Ja tänk om man hade det lika lätt som han. Oj lär du grabbar att slåss i ring, här ta lite pengar, kommunen bjuder. Bor i slott också. Kan någon nämna denne mans motgångar? Finns det några? Om inte får vi glädjas åt alla hans debakel.

2010-11-22 @ 22:17:35
Postat av: Noren

Jag har aldrig sagt att jag kan mycket om fotboll, men jag får tacka Sandberg då han tog med mig på Västra Stå. Där man har fått uppleva spänning och glädje på senare dar... Bäst i år var när Nordin slog in frisparken i slutsekunden mot AIK! Om ni inte minns så kommer en länk http://www.youtube.com/watch?v=VMaUkUpFQ7M&feature=related

2010-11-22 @ 22:48:42
Postat av: susanna

andré: men jag har ju dig som kommer och fixar lysrören:-) ha ha

2010-11-23 @ 23:05:57
Postat av: Sandberg...

Jag är chockad...kan jag överhuvudtaget gå säkert ute när det är mörkt...tur att jag har en hel arsenal av boxningskombinationer att försvara mig med...

2010-11-29 @ 12:43:28
Postat av: Sandberg...

Alltid AIK...och klubben kommer alltid vara större än ÖSK, mellanmjölkslaget som ingen vill skriva om eller läsa om utanför närkes gränser. Vinn en titel någon gång...

2010-11-29 @ 12:46:04
Postat av: André

Susanna: Ja det är klart. Men en sån välbärgad man som Sandberg kunde ju betalat.

2010-11-29 @ 15:05:07
Postat av: Anders

Som Horas Engdahl brukade säga....Äntligen!!



Efter att ha försökt smita undan och lägga locket på så kommenterar nu Jonas Sandberg själv frågan....Han uppges vara skakad över det anonyma hat som växt upp mot han....Han uppges även känna mer förakt än någonsin mot Norens ösk-sympatier...Helylle killen Noren som alltid kommer undan...Debatten fortsätter!!

2010-11-29 @ 17:44:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback