Kul dag med Yxhult!!

Igår så hade vi en heldag med mitt fotbollslag Yxhult.....Vi träffades runt 1 inne i Örebro vid Harrys och började då vår cykeltur som blev 6 mil sammanlagt, 7 nästan för mig kanske eftersom jag cyklade vilse några gånger.....Alla fall vi cyklade Hemfjärden runt som var en väldigt fin sträcka.....O på vägen runt hade vi massa stationer som exempelvis frågesport, fotbollstraffar o kanotpadling....

Avslutningsvis så cyklade vi till Norrbyås och körde fotbollsgolf......Tränaren Jörgen vann o jag som inte är aktiv längre kom tvåa......Sen kom alla spelare.....Fy fan, det kan dem inte ha varit nöjda med!!

När vi hade stannat vid Ässundet för att fika o paddla kanot så skulle jag gå iväg från gruppen för att slå en sjua.....Vankade iväg runt hörnet då plötsligt en orm ringlade ut ur gräset bara nån meter framför mig......PAaaaNNNNIIIKKK......Jag flög upp 3 meter i luften och skrek som ett litet barn och sprang tillbaka.....Resten av tiden där på ön så tittade jag mig runt om både en och två gånger...Minst sagt!!



Kommentar : Paddlingen slutade precis som väntat med katastrof för mitt lag...Vi kom sist o det ser ju väldigt stabilt ut!!

   

Kommentar : Till vänster ser vi den skygge veteranen Pelle....Apropå cykel o Yxhult.....En gammal skröna är några år bak i tiden när vi hade nån tävling där man skulle cykla runt och stanna vid några stationer......Pelle ledde klart när vi kom till ett ställe där man skulle simma en bit o sen cykla iväg igen......Jag skojade dock lite med Pelle och låste hans cykel när han inte såg o när jag själv var i vattnet för att simma så hörde jag......Heeeeelllvetttteeee.......Ha Ha Ha....Det värsta med skrönan är dock att Pelle lät cykeln stå och sprang resten, men vann ändå!!

Till höger ser vi Yxhults försvarsklippa Westman, en spelare av hög klass!!




Kommentar : Larsson försöker träffa i prick!!

Hemvägen blev dock riktigt jobbig.....Alla åkte på samma väg vi kom ifrån " den säkra vägen "....Jag gamblade dock o svängde vänster istället för höger....Va fan Örebro låg ju åt det hållet??  Fick med mig en lagkamrat, vår väg blev dock en halvmil längre och jag kände mig helt nedbruten både psykiskt o fysiskt när vi kom fram!!

Var rätt trött när jag kom hem vid 11.....Men då ringde den brajrökande gamla skatelegenden Brikell o frågade om han skulle komma förbi......Var länge sen jag träffade han så tvekade inte....Vi tog några öl ihop innan vi gick ut på Hotellet....Var nog första gånge på  9 månader jag satte min fot där
o det var inte som att jag saknat att vara där.....Hotellet bestod som vanligt mestadels av alkolister, knarkare, socialfall o ligister.......Brikell kände likadant som mig att rådde mig att titta ner i bordet o inte åt sidan för att slippa känna ångest!!

Veckans Filmer.



Kommentar : Under cykel färden blev visst två av grabbarna bad sugna!!



Kommentar : Den brajrökande gamle skatelegenden Brikell spelar luftgitarr!!


I veckan när jag jobbade så drog jag till IKEA för att handla lite att käka.....Var en regnig dag så var massor av folk där.....När jag käkat klart skulle jag slänga mina skitiga servetter, men hittade fan inte en enda soptunna.....Men så uppenbarade den sig mitt framför mig, mitt på golvet.....En skinande vit soptunna redo att användas.....Jag gick fram lyfte på locket, tänkte för nån tiondel att det såg ut att ligga många användbara saker i soporna innan jag slängde ner mina skitiga servetter...Sekunden efter knackade nån mig på axeln och tittade lite barskt på mig....Då ringde klockan, det var ingen allmän soptunna utan det var en kund som nyss köpt en fin vit tunna och i den hade dem stoppat andra nya saker de köpt.....Jag ursäktade mig kvickt, tog upp mitt skräp o gick därifrån!!


Ska iväg o fixa lite nu, nästa vecka har jag rätt fullt upp med bland annat en resa till Göteborg i 3 dagar.....Ha det fint!!

Kommentarer
Postat av: Zofie

Hej. Jag kom på reservplatser till alla program. Vi får veta nu i början på augusti "antagningsbesked 2". ´Kom du in? Minns inte om jag frågade dig. :/



Men man hoppas ju att man får en plats. :) Helgen har gått bra, har sett massa serier. Gick helgen bra för dig?

Postat av: Goran Idrottspark

http://www.expressen.se/Nyheter/1.2084922/anal-al-tog-en-anda-med-forskrackelse

2010-08-03 @ 21:41:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback