3 dagar i Västervik

Tillbaka på en snabb mellanlandning i hemmet här efter att ha varit 3 dagar i den gamle svärmorsdrömmen och världsettan Stefan Edbergs hemstad Västervik.....


    

Kommentar : Knappt hade vi kommit iväg innan det första mega fiaskot var ett faktum......Vi befann oss i Finspång för att Bäck skulle inhandla nåt jävla tv-spel och åkte runt o yrade där utan att hitta rätt adress.....Vi närmade oss en rondell, en tom rondell, då bilen framför trots det får för sig att tvärstanna.....Jag har tittat bort en tiondel o hinner inte bromsa helt innan det smäller......Fan va tråkigt, min stackars bil, den förtjänar en bättre ägare än mig.....Han jag körde in i var en äldre gubbe, väldigt sympatisk, han hade tydligen inte krockat i hela sitt liv.....Men det var innan han mötte mig!!

 

Kommentar : På onsdag blev det frisbee golf...Det var en bana som låg mitt ute i skogen o det kryllade av myror och mygg där......Efter frisbee golfen kände jag mig trött, bakis sjuk, utan röst, svettig o skitig samtidigt....Låter fint eller hur......Det var jämt alla fall o vi kom prick lika efter att jag tagit in ett slag på sista hålet......Till höger : Grisen Bäck äter!!




Kommentar : Ha Ha Ha......Vilket jävla namn!!

   


Jag vill tyvärr nämna 4 saker som inte var så bra med den här semestern....

1. Min krock : Självklart känns det jävligt tråkigt o jag hade svårt att få det ur tankarna resten av den dagen!!

2. Campingen o utelivet : Vilken jävla blåsning......Vi bodde på en av Nordens största Campingar, Lysingsbadet o jag och min respartner tog det för givet att det skulle vara lite drag där, men det var helt stendött.....O utelivet var inte mycket bättre, man kanske ska kolla upp det där lite nogrannare innan nästa resa!!

3. Min hälso status : Jag var halv krasslig hela resan...Hade ont i halsen o nu har jag ingen röst kvar knappt alls...Låter som en kråka när jag pratar....Något som gjorde att jag inte hade den energi som jag ville ha, stundtals orkade jag knappt prata!!

4. Klädvalet : Åter igen visade jag att det där med att välja rätt kläder inte är min bästa gren.....Jag tog med 2 t-shirts o 1 skjorta....Ingen långärmad o ingen jacka.....Däremot fick jag med mig ett par långkalsonger!!


Resans stora plus.....

1. Tapperhetsmedaljen går till mig o min respartner Bäck som trots att yttre omständigheter försökte ta knäcken på oss aldrig kastade in handuken utan vi gav 100 % för att göra resan så kul som möjligt!!


Imorgon har jag ett möte kl 10 i Odenskolan......Ska ju bli fotbollstränare där för gruppen som har fotboll som inriktning....Är dock bara 1 eller 2 lektioner i veckan.....Känns lite nervöst, men mest kul.....Sen på eftermiddagen drar vi iväg igen då är det GP speedway i Målilla, ska sova i en husbils som Puskas har fixat.....Som jag känner mig nu skulle jag gärna vara hemma o vila, men vi får skjuta upp det några dagar...Ha det fint!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback