3 dagar i Göteborg!!

Nu har jag 1 veckas välförtjänt ledighet efter att ha kommit tillbaka från Göteborg där jag la ner ett hästjobb i form av att strosa runt i stan, äta buffe o dricka öl bland annat......

  

Kommentar : IFK Göteborgs supporterbutik höll hög klass med massor av tuffa pikes, tröjor, fyndiga t-shirt och sköna munkjackor.....Den här t-shirten var bara en av många jag tyckte var rätt skön.......På kvällen var det alltid buffe på hotellet, vi bodde på hotell Odin som låg cirka 200 meter till höger om centralstationen, just det som serverades här var grymt gott.....Det var nån kycklinggryta o pasta!!


  

Kommentar : Här är han, fanskapet jag är kontaktperson till, Rickard.....Detta är alltså samma person som i mer än 5 års tid gett varenda film han sett ( o vi har sett många ), en 4:a i betyg....Förutom en som fick en 3:a....Till höger : Casual!!

         
       

Kommentar : Damera håller väldigt hög klass i GBG....Jag tycker de generellt sett är trevligare o öppnare än tjejer här hemma, även om det självklart inte går att säga så om alla....Det märks exempelvis när man går ut!!

  
Kommentar : Liseberg blev det både Onsdag o Torsdag, här är alldeles innan vi går in!!
Till höger : Gick in på ett fint ställe som hette Trädgårdscentralen eller nåt o låg centralt i Gbg!!



Kommentar : Vy från fästningen!!

  

Kommentar : Efter ett kvällsligt äventyr hamnade jag i en stadsdel som hette Bellevue.....Det verkade vara en sargad förort med många igenslagna butiker, som exempelvis denna......Till höger : Inne på Universeum, här inne var man inte stöddig!!



Kommentar :   Vid Älvsborgs fästning som ligger nån halvmil utanför Göteborg.....Här utspelade sig många slag när vi krigade mot Danmark på 1700-talet, efter det blev det ett fängelse o nu är det ett turistmål!!


Resans fiasko var när vi skulle ta båten ut till fästningen.....Förra gången när jag var i Göteborg med min andra kontaktperson o skulle ta samma båt så missade vi den med kanske en halvminut....Nu slog vi det rekordet....Jag stod vid kajen o tittade på båtarna o undrade vilken av dem det var som gick ut dit vi skulle......Plötsligt åker en av dem iväg med ett tut och jag börjar vinka till de passagerare som står uppe på däck o vinkar....Sekunden efter slår det mig, va fan det var ju den båtjäveln vi skulle med!!
Nu fick vi istället ta nästa båt som gick en o en halv timme senare!!

Igår så jobbade jag ute på gruppboendet....Ska vara 2 veckor på den dagliga verksamheten o det är verkligen inget jag ser fram emot.....Det är enormt mycket sämre o tråkigare att vara där än uppe på boendet......Man sitter bara o glor in i väggen eller håller på o byter blöja varannan timme o igår var det en som hade skitit ner sig fullständigt.....Det var riktigt äckligt att byta på han faktiskt o jag mår illa än av att tänka på det......Hoppas verkligen att det blir på boendet o inte den dagliga verksamheten jag får jobba extra i höst!!

Det blir inget det ryktas det här inlägget, till stor del beroende på att jag umgåtts med väldigt lite folk de senaste veckorna o därför inte har några rykten att skriva om....Ett aktuellt rykte måste dock publiceras...

Det ryktas.....Att det brakade loss på Stortorget mellan Malmö o Örebro.....Puskas stod tydligen upp genom att fly in på Satin och sen därifrån fly ut bakvägen!!

...

...Nu ska jag till bolaget o handla på mig några öl, ikväll kan det bli Stortorget Örebro, men inget är klart....Ha det fint!!


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Hej. Grattis, vad kul att du kom in. :) Halvår är ju inte lång tid och perfekt om du kan jobba vid sidan av.



Jag kom tyvärr inte in i Örebro. :/ Tror de va psykolog jag sökte där. Kom på reserv 20 ngt. Men är reserv 1 på två andra utbildningar i andra städer.. så får se då sen i höst om de är ngn som inte tar platsen. Jag är inte säker på om jag vill gå en av de utbildningar jag sökte heller. Så är nöjd om jag hittar jobb i höst. :) Kan söka igen i vår.



Ser att du vart till göteborg. :) Kul.

Postat av: hemtjänsten

ryktet går att björk handtrallat en farbror som behövde hjälp........



ryktet går att björk är kär i en annan assistent.....



2010-08-10 @ 09:16:17
Postat av: Anders

Drar till Västervik i 3 dagar nu....Tror vädret skulle vara runt 22 grader så lite bättre än här, rapport om resan kommer efter hemkomst!!

2010-08-10 @ 10:04:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback