Attacken!!

Klockan var 8:09, jag låg och halvsov och väntade på att klockan skulle ringa för andra gången.....Skulle nämligen upp och spela den årliga singelkorpen tävlingen som skulle starta 9:00 nere i Kumlahallen......Tyckte jag hörde nåt från dörren, eller trappgången utanför....Var det nån som höll på och mixtrade med min dörr eller inbillade jag mig??

Några sekunder senare så lät det som min dörr även öppnades, jag hade gått från halvsovande till sömnigt vaken och funderade på om jag drömde eller om det verkligen var nån som tagit sig in i min lägenhet samtidigt som jag hest kraxade " Hallå, Hallå ".....

Sekunden efter rusade 3 vilt skrikande ,män hotfullt in mot mig klädda i rånarluvor, mörka solglasögon och halsdukar......Jag gav enligt uppgifter ifrån mig ett Scooby Doo vrål som lät ungefär så här.....Aaaaaiiiiiaaaaeeehhhh!!

Klart som fan man blev rädd, vem skulle inte blivit det.....Men hämnden är ljuv, lita på det....Det var mina 3 goda vänner Puskas, Sandberg och Noren som kom för att föra upp mig till Stockholm där vi skulle se AIK mot ÖSK......Så det blev ingen pingis, vilket kändes tråkigt visserligen, men det var bara att hänga på...

 

Kommentar : Jag skakad och omrörd just efter attacken....Till höger ser ni vad man väcktes av, ser ju ut som vilken terrorist som helst!!


Vi rullade upp mot huvudstaden och det stod tidigt klart att vädret var och skulle förbli riktigt piss.....Kallt och regnblandad snö......Självklart klädde jag mig i en sommarjacka vilket fick mig att halvt frysa ihjäl och det ledde sedermera till en förkylning som sitter i än.....Men nån gång lär man sig kanske......Väl uppe så tog det ungefär 2 min sen var det millimeter från att jag blev gripen av polisen......Fiaskot hade varit totalt i såna fall........Lyckades nämligen gå och dricka ur en öl precis som det kom en polisbil rullande bredvid mig......Efter att den kört förbi så stannade den och började backa bakåt.......Jag frös till is och hann tänka " jaha då var det dags igen ".......Men otroligt nog backade den för att hitta en parkering och jag klarade mig!!

   

Kommentar : Bilen vi åkte upp i var av högsta klass...Den hade till och med DVD och TV skärm inuti!!


Efter det drog vi iväg för att hinna med några öl på puben innan match.......Noren hade varit lite stöddig innan, men när jag nämnde att jag ville gå in på AIK - Puben East så låtsades han inte höra, ökade stegen, drock upp jackan och tittade ner i backen......Fanskapet såg vettskämd ut.....Förmodligen hade han blivit uppskrämd av att gå in och läsa på Sverigescenen där det stod " Hata ÖSK och död åt alla ÖSK are ".....Vi gick till Dick Turpin istället.....Efter det ville dock alla vi andra 3 in till East för en öl innan matchen......Noren väste panikartat fram när vi var på väg ut  " Ligger det inte åt det hållet " och försökte peka åt helt fel håll.......Vi andra skrattade åt han och tog han under våra vingar......East var riktigt sunkigt....


Precis som hela Råsunda var......Fy fan vad sunkigt Råsunda är, det är ju inte klokt, Sveriges national arena....Toaletterna, gångarna, trapporna......Det var nåt fruktansvärt nedgånget......Matchen blev som bekant 0-1 till ÖSK och det var sannerligen ingen kul match at se på.......Usla 8300 på Råsunda var även det ett stort underbetyg, vart fan har alla AIK are tagit vägen??

 

Kommentar : Sista ölen innan match.....Kolla in Noren, fanskapet ser livrädd ut!!
Puskas guidade oss med säkerhet genom Stockholm som den globetrotter han är!!


Men det blev en kul resa ändå.......Synd inte förutsättningarna hade varit lite bättre som mer publik och bättre väder, då hade det blivit riktigt kul......Men förhoppningsvis kan vi åka iväg fler gånger!!


Puskas : Lite av utflyktens pappa.....Har varit iväg både här och där och har koll på det mesta!!


Sandberg : Verkade som han hade riktigt kul, sjöng med i varje ramsa trots att han väl knappt kunde texten till nån??

Micke Ultra : Det var kul att se hur han sjönk med en halvmeter ungefär innan East.....Men börjar mer och mer komma in i fotbollskulturen, det märks....Lyckades även som alltid nämna att han har kopplingar till Cardiff!!


Sitter med mitt examens arbete för min utbildning här......Vi har 4 veckor på oss att skriva det, är ungefär 2 och en halv vecka kvar nu......Jag har valt att skriva om pedagogik med några olika frågeställningar.......Till helgen har jag ju min fest.....Det beräknas komma cirka 15 personer och det kommer att bjudas på Ris a la malta......Men vill verkligen bli frisk från min förkylning till dess, vill inte gå runt och vara snorig, hängig och ha trötta ögon på min egen fest.......Skriv gärna några rader ;).......Tacos!!


Kommentarer
Postat av: Kumla-Ljungan

AIK Suger stenhårt...All ära till Noren som fick hejja fram sportklubben till vinst stod upp för ÖSK...Sandberg lr vad han heter håller han på AIK eller en jävla medgångssupporter står & hejjar fram ÖSK i bland!!!!IDIOT rent ut sagt bättre han håller sig till disco dans kanske?

2010-04-09 @ 20:09:45
Postat av: bojan

man måste visa att man älskar klubben av hela sitt hjärta

2010-04-10 @ 16:29:14
Postat av: Kumla-Ljungan

Jag håller med dig Bojan...Men är man medgångssupporter så ska man sluta kolla på fotboll!!

2010-04-10 @ 18:40:53
Postat av: Puskas

Sug Kuk era jävlar......Gamla fina Örebro!!

2010-04-11 @ 02:57:00
Postat av: Kumla-Ljungan

vårda ditt språk Puskas...Nu för att du är lite full efter jag ser att Kl.02.57 så behöver du inte ta ton din lilla råtta!!!

2010-04-11 @ 12:21:37
Postat av: Puskas

Det där har INTE jag skrivit! (rätt ska vara rätt)



Kul kväll igår var det! =)

2010-04-11 @ 16:26:49
Postat av: Kumla-Ljungan

Snacka går ju...Gå & sov istället...

2010-04-11 @ 19:12:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback