Nu närmar det sig!!

Drygt 37 timmar kvar till guldmatchen mellan IFK Göteborg - AIK....En match där det räcker med ett kryss för AIK så är vi mästare för första gången sen 1998....Jag har dock onda aningar och tror på 2-1 till Göteborg.....Stockholms resan blev det inget av, egentligen borde jag vara besviken på de som hoppade av, men jag är mest besviken på mig själv att jag aldrig lär mig hur vissa personer fungerar.....Bestämmer man nåt så tycker jag det ska betyda nånting, men alla tycker tydligen inte likadant där.....På Söndag ska jag se matchen på O Learys alla fall, jag skiter i vart andra ska se den även om det vore kul om några man kände följer med, men jag vill inte hänga upp mig på andras beslut längre utan jag har redan bestämmt mig, det blir O Learys för mig....Det kan bli ett jävla drag där med AIK:are och fiskrensare och Glennar från Göteborg under samma tak.....Frågan är om det kommer att braka loss??

Ännu ett förbundskaptensnamn nobbade idag när Hamren inte kom loss från Rosenborg....Svennis, Backe, Hodgson, Hamren.....Jag håller fast vid min dark horse, Michael Laudrup!!

Idag har varit en lugn dag, var ledig från praktiken och hade alla möjligheter att ta tag i vissa saker som skulle kunna tas tag i....Men som vanligt när jag är ledig så blir jag otroligt lat och slö och får inte mycket gjort.....Åkte alla fall iväg för att fylla på telefonen och fick då ta cykel eftersom min bil och dess batteri krånglar.....Jag lånade farfars gamla cykel från 20-talet.....Tvilling-cykeln till den antika pjäs som gick av på mitten när jag skjutsade Buffel Gilde......När jag var ute och cyklade och inne i mina egna tankar var det som cykeln plötsligt fick ett eget liv.....Sadeljäveln klickade till och började peka rätt upp från ingenting och var millimetrar från att kasta av mig, men med nöd och näppe lyckades jag hänga kvar samtidigt som jag gav ifrån mig ett läte som fick folk att vända sig om......Det var som en jävla James Bond speciall effekt på cykeln, ni vet den där bilen med knappen där man kunde skjuta ut passagerare....Eller var det den den uppretade antika tvillingcykeln försök till hämnd mot mig efter debaklet med hans tvilling i somras??

På kvällen var det korpen.....Det har försvunnit några lag från förra året och jag gillar inte riktigt hur reglerna är för serien så min motivation är inte den bästa som det är nu......Vi spelade 2 matcher vann mot Skogaholm med 3-1 och förlorade med 3-2 mot våra eviga antagonister tvillingarna Leverström från Örebro.....Jag slog dock båda, men Minta hade tappat bort sitt rack och kom med nåt lånat Kalle Anka rack så han hade inte en chans mot dem, sen förlorade vi i dubbeln med.....Minta utan sitt legendariska rack är som Benny Guldfot utan sina fotbollskor, hoppas verkligen ha hittar det!!

Praktiken rullar på, bara en vecka kvar nu...Planerar dock att sjukskriva mig några dagar nästa vecka eftersom det känns som jag är värd det!!

Det lutar åt att det blir lugnt imorgon, har inga alternativ om att gå ut nånstans nu alla fall och känner mig inte så sugen heller...Vill helst vara fräsch och klar i sinnet till matchen på Söndag!!

Det ryktas.....Att Jens och Liselotte fått en dotter....Stort gratis!!

Det ryktas.....Att Puskas fick stryk av Stuff i badminton...En skräll!!

Det ryktas.....Att min brors kvinna ska ha 40-års fest nästa helg.....När Peter hade 40-års fest tidigare i år så kunde jag inte hantera att det var fritt i baren utan hävde i mig så mycket att jag flippade ur framför min familj och en massa jävla poliser....Vi siktar på att hamna i den formen igen självklart!!

Veckans Youtube.



Kommentar : Tokkapad och därefter närkontakt med stolpen!!




Kommentar : Snubblar han här är han verkligen usel, men är det med flit är han ännu uslare!!

Klockan har dragit iväg är över 2 nu....Ski kika in på nhl.com och se hur det står i nattens matcher, sen är det dags att sova..!!


Kommentarer
Postat av: sanna

Hörde att du inte mådde alltför väl igår efter lördagsnatten;-) Hade ni kul på hotellet?

Postat av: Anders

Inte direkt Sanna...Abbe satt stundtals bara blickstilla och tittade ut över folkmassan och skakade på huvudet och muttrade nåt om " ångest "....Jag kände lite så med!!

2009-11-02 @ 12:00:12
Postat av: Jocke (mr 80-tal)

Hej Anders och grattis till sm-guldet för AIK!!

Tycker att det var hugget som stucket vilket lag som skulle ha vunnit, hade varit kul och se vad som hänt om Selakovic hade satt sitt som jag tror vad menat som inlägg. Kul att Tjärnström fick göra mål som gammal Degerforsare han är, ha de gött!

2009-11-02 @ 17:41:49
Postat av: Loden

Tack så mycket Bjässen!! Japp det blev en tjej vi fick. Ska heta Lykke. Vi får styra upp o spela lite badminton här någon dag. Kanske kan fixa en dubbelmatch. Purre o Belfour kanske kan vara med. Ha det gott...ciao.

2009-11-03 @ 13:09:24
Postat av: Kim boll

Har fått två olustiga samtal idag av Mr Björk himself, vad han ville vet jag inte då ha bara flåsade i luren, tror att han ringde upp mig utan att veta om det eller nått sånt.

2009-11-05 @ 19:38:40
Postat av: Anders

Tack för det Mr 80-tal, vi hörs väl snart på Noren Ping Pong show om Noren får tummen ur ..... nån gång??



Absolut Jens, det blir säkerligen kul med en dubbel....Trodde Puskas skulle ta Stuff lätt, men han floppade helt, eller så är det Stuff som är bättre än man tror??



Det var ett missförstånd Kimboll, i övrigt så har jag inget emot att flåsa i luren ibland!!

2009-11-05 @ 21:53:28
Postat av: batta

http://na.se/nyheter/hallsberg/1.625053-inbrottstjuv-bajsade-pa-golvet

2009-11-05 @ 22:14:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback