Bara 4 matcher kvar!!

Den allmänna idrottsklubben från Solna fick 0-0 borta mot Elfsborg ikväll....Ett resultat jag är nöjd med...Nu är vi fortfarande 4 poäng för Elfsborg och tappar Göteborg poäng imorgon i derbyt mot GAIS då ser det riktigt bra ut.....Men det tror jag inte dem gör, tror de vinner där och då är de bara 1 poäng efter.....Vi gör en defensivt sett grymt bra match.....Hoiveld är en gigant där bak och Walid Atta kom in och gör det mycket bra när han ersatte avstängde Per Karlsson.....Men frågan är om inte " marsmänniskan ", Jorge Ortiz var bäst.....Han har utvecklats till en defensiv mittfältare av klass......Sista omgången möts alltså IFK Göteborg och AIK i Göteborg, det kan bli årtiondets match!!

Såg matchen ihop med Sandberg, så länge varade hans bojkott att inte se AIK spela ihop med mig. Förlåt Jonas jag vet du håller på AIK, men det är kul att retas ibland, speciellt när man vet vilka knappar man ska trycka på!!

Helgen har varit lugn...Igår var jag och bevakade invigningen av nån ny cykelväg mellan Kumla - Örebro för Kumlanytts räkning....Träffade då bland annat Anders Adamsson och fick en pratstund med han....Det är han som sitter och kommenterar Tour De France varje sommar på Eurosport ihop med Roberto Vacchi, det kändes lite stort faktiskt.....Det var dock riktigt jävla kallt och jag vetti fan hur jag tänkte när jag åkte ut i tre-kvarts byxor och sommartofflor....De flesta som var där ute stod i vinterjacka och mössa, men inte jag inte, nej jag stod i sommartofflor......När det var sen var slut och man stelfrusen skulle åka hem, visst fan ska inte biljäveln starta då....Jag försökte få igång den en 5 minuter, men den var stendöd....Men fiaskot slutar inte här, när jag ska ta upp mobilen för att ringa hem så dör telefonjäveln också.....Vad fan är det frågan om??

Fick knata iväg ett par hundra meter och knacka på ett hus för att få låna telefon och fick då tag i min far som fick åka ut och få igång bilen med startkablar......Resten av dagen skakade jag dock av kyla!!

På kvällen var det mycket sport på TV, men gick senare iväg till Sandberg för en whiskey och spela nåt spel där man skulle rita och gissa ordet....Även Bäck var med.....Som vanligt inbillade sig Bäck att han var bäst fast han var klart sämst och hamnade en halv spelplan bakom oss andra....Han var pinsam stundtals.....Sandberg drabbades av skrivkramp i början när han skulle teckna sina målningar oh fick knappt ner ett streck på papperet, som vanligt höll inte svaga nerver.....Helt väntat vann jag, med en kombination av vilja, list, allmänbildning och sinnesnärvaro så tog jag hem en relativt enkel seger!!

Har inte gjort så mycket i veckan innan förutom att vara på praktiken.....Det har väl funkat hyfsat....Det som känns bra med yrket fritidsledare är att man har sån chans att påverka ungdomar och att arbetsuppgifterna ofta är roliga......Det som känns lite minus är att man jämt måste vara social fast man inte alltid känner för det, sen kan det kännas ganska instängt ibland med, fast så känner jag nästan på alla jobb!!


Det ryktas.....Att Puskas och Noren hamnade mitt i ett upplopp efter ÖSK - Malmö ikväll.....Puskas uppges ha blivit skakad!!

Det ryktas.....Att pingiskorpen drar igång nu på Fredag......Får se om vi kan försvara vår titel!!

Det ryktas....Att Klingen har köpt hus i Kumla och ska flytta hit i December.....Välkommen ditt helvete!!

Det ryktas.....Att Svensson misslyckades totalt när han var och fiskade senast och inte fick ett napp....Men det kom väl egentligen inte som någon överraskning!!

Det ryktas.....Att Noren stack upp lite väl mycket när han var här och kollade Elfsborg - AIK....Den lilla jävla vesslan satt och gnällde om att han hade förväntat sig mer av AIK......Noren borde tänka på sin egen säkerhet när han sitter och tar sig sån ton i mitt hem!!

Veckans innelista.

1. Guldjakten - 4 omgångar kvar, Gefle nästa.....3 poäng siktar vi på, framåt stolta AIK!!

2. Stundande fester - Det har varit väldigt lugnt nu en längre tid på den här fronten....Men de närmsta veckorna och månaderna är det Danmark - Sverige, 30 års fest, 40 års fest, Noren Ping pong show, Sandbergs boxningsturnering och Björken Cup.....Många fester att se fram emot!!

3. NHL - Skönt att det är igång, har saknat det!!

Utelistan.

1. Det faktum att Canal Plus slutat sända NHL....Skandal, ska fan i mig ringa och säga upp abonnemanget i veckan!!

2. Det faktum att det ideligen kommer upp massa jävla äckligt hår i mitt badkar!!

3. Att inse att saker inte är som man trodde. Att känna sig sviken.

Veckans youtube.




Kommentar : En historia och scen som gör att man mår bra!!



Kommentar : Tidernas bäste basketspelare, Michael " Air " Jordan!!


Nu är det time för att sova inför den stundande veckan som väntar, Tjineling!!



Kommentarer
Postat av: Jägarn...

Man säga mycket när man blir upprörd. Men AIK kommer alltid först. Jag o anders har dragit ett streck över det hela och ser fram emot guldstriden. FRAMÅT STOLTA AIK!!!

2009-10-06 @ 10:14:55
Postat av: Purre77

Fotboll förbrödrar!

2009-10-06 @ 15:44:30
Postat av: Esso

Ni verka vara kluvna Järgarn & Björken.......Står det riktigt rätt till hos er?

2009-10-06 @ 16:49:04
Postat av: Anders

Det kändes ändå rätt att rensa luften lite gällande AIK, nu lägger vi det bakom oss och koncentrerar oss helt på guldstriden....Synd bara att Bög Selakovic avgjorde i sista sekunden igår....Esso, ta dina piller och gå och lägg dig!!

2009-10-06 @ 17:36:15
Postat av: Esso

Ne men man kan ju undra om ni har schizofreni...Kunde ju ha träffats en kväll supit till & slagsmål men det verka ni vara rädda för...Varför sitta & ta upp ett skit lag som AIK när ni ens inte är supporter till dom era frga grisar...Tacka GBG Stiller äger

2009-10-06 @ 17:54:27
Postat av: Engwall

Håller med Esso i allt han säger, Stiller och Glenn äger fett.

2009-10-07 @ 21:54:26
Postat av: Kenny "Millwall" Pavey

Fucking wankers

2009-10-08 @ 11:01:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback