Min födelsedag!!

Idag fyller Anders Johan Björk år, ännu ett kliv närmare gubbänken.......Har dock aldrig varit så bakfull på en födelsedag som jag är nu för eftersom Sverige spelade mot Portugal och det var Lördag igår så blev det utgång.......Dagen igår började dock med ett möte med Yxhult, blev jävligt segt till slut, 2 timmar höll det på......Efter det så kom min familj, det vill säga Mor, far, syster, bror och deras barn förbi och firade mig......Eftersom syrran och Jimmy ska till Sälen idag så valde vi Lördag istället för idag...

....Fick inte så många presenter, men de jag fick var bra......Fick en bänk som jag ska ha i sovrummet, en tröja, en skjorta, en vinöppnare, Springsteens senaste och en prenumeration på Sportmagasinet.....Efter det drog jag in till Bäck för att se matchen........Övriga personer där var Svensson och Andy.......Som bekant blev det 0-0 och jag tycker att försvarsmässigt gör Sverige en grymt bra match.......Mellberg var ruskigt bra och Majstorovic likaså, han har utvecklats något enormt de senaste åren.......Det var väl inte världens mest underhållande match, faktum är att frågan är om man nånsin sett någon match med så lite chanser i??

Men vad fan, det kvittar idag, 0-0 borta mot Sardinätarna Portugal är bra!!

Sen gick vi ut, hamnade på Stället som ligger på Järntorget av någon anledning......Kände mig faktiskt lite gammal där då merparten av folket där var betydligt yngre än mig, men var ett trevligt ställe......Kul att inte alltid gå till Pitchers eller O Learys......Bäck och Svensson som jag var där med vetti fan vart dem tog vägen, helt plötsligt var de bara borta!!

I veckan har vi haft en kurs som heter etik och moral i skolan.....Det är inte världens roligaste kurs direkt, faktum är att man hållt på och somnat flera gånger under veckan.....I Onsdags så var jag tvungen att dämpa de tankar jag har med några öl, under skoltid, några klasskamrater hittade mig dock där jag satt i en källartrapp som precis vilken uteliggare som helst och tyckte det var bäst jag åkte hem........Snälla Jenny skjutsade hem mig och lagade mat till mig, innan jag somnade kl 3.......När sen Jenny hittade mig med en öl igen i bibloteket dagen efter så blev hon arg och slängde iväg ölen och undrade vad jag höll på med.......Det var bra gjort av henne!!

Veckan recension . Film : Män som hatar kvinnor. Betyg : 3 - .

Kommentar : En film jag hört mycket bra om så förväntningarna var relativt höga innan. Tycker dock inte de infriades riktigt.....Stundtals är den riktigt bra, men det är för många sekvenser som känns alldeles för långtråkiga med.....Filmen får klart godkänd, men hade nog lite högre förhoppningar ändå.....För övrigt kan vi konstatera att min kontaktperson R som alltid gav filmen en 4: a i betyg...Fy fan!!



Kommentar : Smörgåstårta, fan vad fint det är!!

     

Kommentar : En av mina önskiningar var att Hobbe skulle komma hem till mig, förmodligen för sista gången, lille Hobbe är inte riktigt frisk och vi kommer åka till veterinären i veckan.........Under : Jag, brorsan och Jonathan!!

       

Kommentar : Några av mina presenter till vänster, till höger håller jag upp skjortan jag fick, som jag för övrigt hade på mig senare under kvällen!!

  

Kommentar : Dem 3 töntar jag såg matchen med....Till höger : Ja jag vet inte vad jag ska säga!!

   

Kommentar : Laddade inför match.....Till höger : En oförbereddd och något onykter Bäck Ha Ha!!

   

Kommentar : Rökpaus....Till höger : Fick besök av en tjej efter krogen!!

Veckans Youtube




Kommentar : Några personer som fått i sig lite för mycket!!



Kommentar : Top 10 goals med Rooney!!


Nu är det färdigskrivet för idag, ska försöka bli av med den här huvudvärken jag har som jag inte önskar min värste fiende, möjligtvis Sandberg dock.......Sen behövs det städas en del här med.......Tjing!!










Kommentarer
Postat av: Linda

dricker du öl i skolan?? inte bra du:/ hoppas allt löser sig utan ölen...



etik å moral låter inte så spännande heller.. haha:P hade lite etik förra kursen, mer inriktat på ssk, men de va segt de med:/



fina grejjer du fick iaf;) haft en bra födelsedag?:)

ha de bra;)

Postat av: Kimboll

Vad är det för 18 åring som du dragit med hem efter krogen?



Grattis förresten :)

2009-03-29 @ 16:51:08
Postat av: Anders

Här har inga 18 åringar varit.....Tack Kimboll!!

2009-03-29 @ 17:20:46
Postat av: Erja

Vet du jag tycker, att du ska sluta på skolan så kan du dricka öl hela dagarna istället. Det är väl mycket bättre...Hoppas att du kommer nykter imorgon! Den som lever får se det då. RESPEKT vet du vad det är Anders.

2009-03-29 @ 19:42:25
Postat av: amandaN

grattis på födelsedagen :)



sv: hehe nej de lugnt förstår skrev ju kommentaren långt ner bland inläggen ;).

2009-03-29 @ 20:39:17
URL: http://amandaniva.blogg.se/
Postat av: En vän

Blir, ärligt talat, lite oroad av det faktum att du dricker öl i skolan Anders. Lite väl nära gränsen va?! Sluta med det genast.

2009-03-29 @ 23:00:19
Postat av: Anonym

söt hund :)



men haft en bra dag? :)

kram

2009-04-01 @ 21:33:46
URL: http://lovebyhodmans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback