Första förlusten på ett år!!

Idag inkasserade Yxhults IK sin första förlust på över ett år när vi efter en katastrofal match föll hemma mot Garphyttan med 6-1.......Det var som dag och natt mot senaste matchen då vi slog Div 4 laget Immetorp med 3-1......Det stod 0-0 ändå till 40:e min och fram till dess spelade vi faktiskt rätt bra, men då skadade sig vår målvakt och utespelaren och clownen Martin fick ta plats i målet, han var ruskigt dålig och sprang runt som en yr höna runt målet...

....Men vi andra ute på planen var inte mycket bättre, första halvtimmen av andra halvlek var overkligt usel......För egen del så kändes det som den snabbhet jag tränat till mig under vintern helt försvunnit efter ett 10 dagars långt uppehåll från träning.......Det kan bara bli bättre till nästa match!!

Vi vann dock Korpen i pingis i Fredags, det var mest Mintas förtjänst dock, han spelade riktigt bra medans jag stundtals var hyfsad, stundtals usel.......I semifinal vann vi över Kyl/Ström med 3-2........Ett lag bestående av barnvagnsförsäljaren Reino Persson, den rullstolsbundne gamle OS-spelaren Kylevik och den psykopatiske gamla baskettränaren och tillika coachen Ström........Tyvärr slog jag sönder mitt rack i min första match mot Reino när han ledde med 10-8 i fjärde set.......Fick därför låna ett rack till nästa match och föll då med mot Kylevik med ett rack som inte alls kändes bra.......Lyckligtvis var Minta på hugget och vann båda sina matcher och vi vann dubbeln så vi vann med 3-2 och gick till final.....

.....En final där vi mötte Bisca, eller tvillingarna som vi lekmän brukar säga, till denna match hade jag lånat ett bättre rack som passade min spelstil bättre och jag vann min singelmatch, Minta vann sin och senn vann vi dubbeln med efter att ha spelat riktigt bra........3:e raka Korpguldet för oss alltså, starkt gjort med tanke på att de flesta spelarna från lagen i toppen av korpen är aktiva spelare, det är vare sig Minta eller jag........Personligen har det dock gått sådär det här året, jag har inte kommit upp i samma klass som förra året tycker jag inte, men har varit hyfsat ändå!!

Fick även tillbaka min kamera tidigare i veckan, så nu kommer det publiceras bilder igen........Snart ska jag dra iväg till syrran, hon fyller år, 37 blir hon fan syrran, hon börjar bli till åren, sen på kvällen vet jag inte vad som händer.....Kan nog bli lugnt, som vanligt är det ingen kompis som hört av sig med nåt förslag om att hitta på nåt.....Speciellt Sandberg som helt har gått under jorden........Förbannade fanskap!!

Det ryktas......Att en lärare tyckte jag skulle prata med en av skolans terapeuter efter att de fått reda på hur mycket alkohol jag hade med till fjällen!!

Det ryktas.....Att jag istället för att köpa boken till vår kommande kurs åkte och snodde den på universitetet.....Hoppas Sandberg behöver den boken!!

Det ryktas.....Att BuffelGilde jagades av polisen igår!!

Det ryktas......Att Bäck och Kling ska ut ikväll ihop.......Den mest vedervärdiga duon som går att få ihop....Varning på stan!!

Det ryktas.....Att Mästarnas mästare var ett väldigt bra programm!!

Publicerar här lite sena bilder från Norens 30 års fest som var för några veckor sen....

Större delen av gänget hemma hos värden!!

     

Kommentar : Innan bowlade vi....Kolla min stil, det är som taget ur instruktionsboken.........Under, ölhävartävling mellan 3 töntar!!

                      




Kommentar : Till vänster, Puskas jublar över nåt och ser svettig ut......Till höger, jag med en öl vid munnen......Längst ner.....Sandberg, Noren och Puskas......3 nyktra och fina killar!!

Nu ska jag in i duschen, ska snart vara hos syrran........Undrar om jag hinner se klart bandyfinalen med......Hur som haver, Tjing!!

Kommentarer
Postat av: Jocke (mr 80-tal)

Coola bilder, men jag hade glömt bort att Sandberg hade haklapp vid ölhävingstävlingen var det därför han vann, hälften i den? Blev det rännan eller strike på det kastet Anders?

2009-03-21 @ 21:44:51
Postat av: Anders

Det blev inte strike alla fall, vill minnas att jag inte slog en strike på hela jävla serien....Gick uselt att bowla!!

2009-03-21 @ 23:23:33
Postat av: Purre77

Bra bilder från Norens fest! =)

Postat av: Jenny

Här är min nya blogg!! KOMMENTERA;)

2009-03-23 @ 16:48:35
URL: http://gainomax.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback