Trettondagsdubbeln spelad!!

Ja då är den klassiska trettondagsdubbeln  färdigspelad......Vi startade kl 9 i morse i Kumlahallen, 24 olika par från olika delar av länet och till och med från Karlskoa och Eskilstuna.......Vi, farsan och jag, slutade 3:a, efter att ha åkt ut i semifinal mot de överlägsna vinnarna Minta och  Magnus Kihlander.......Inte mycket att säga om, Minta är min partner när vi spelar i korpen och är en av de bästa spelarna där och Kihlander är Närkes bästa pingispelare, han vann DM ( Distriktsmästerskapen ) 2005, 2006 och 2007......Tycker dock vi kunde gjort lite bättre ifrån oss, framförallt fick vi aldrig igång vår offensiv i Semin..........Det var många som gnällde på läktaren om att " det var för bra spelare med ".........Även Mattias Karlssom som var med i laget som föll i finalen är en av länets bästa spelare.......Jag kan till viss del hålla med de som klagade, men mest tycker jag det är roligt att några riktigt bra är med, det är kul att få möta dem med och inte bara dem vanliga ansiktena man jämt möter annars.....

Annars spelade vi rätt bra farsan och jag, vann 3 raka och vann vår grupp och slog sen ut Esso och Gösta, eller Legenderna som de kallar sig själva, i kvarten väldigt enkelt......Vi gnällde inte så mycket på varann heller, enda gången jag blev irriterad var när farsan missade ett enkelt slag och skyllde på mig när han med panikartad röst väste fram " Det blir för hårt tryck på mig ".........Vad han nu menade med det??

Frågan är om Kumla kan samla ihop en värre samling med profiler än i såna här pingisammanhang.......Den mänskilga ruttenheten som fanns i Kumlahallen denna dag var gastronomisk.......Bland annat har vi bjässen Håkan Roos med, en 2 meter lång och 110 kg tung svartbjörnsliknande och gapig best.........När vi hade lotteri, man fick varsin nummer när man betalade startavgift.........Så satt han och studsade och hoppades som ett barn på julafton, när priserna var saker som gamla t-shirts, mössor och strumpor.......Sen satt fanskapet och skrek på läktaren över hela hallen när hans kompis norrmannen Kulhuset spelade en dubbel i andra änden av hallen......Till slut fick några säga åt skiten att hålla tyst för han kunde störa andra som spelade.......När han sen gick ut därifrån såg han ut som en stor jävla narr med nån gammal brungul skinnmössa på huvet.......Fy helvete säger jag bara!!


Trodde jag skulle vara riktigt trött när det drog igång, för hade svårt sova inatt och blev nog bara en 3 timmars sömn......Bland annat beroende på att jag gick upp och kollade finalen i JVM när jag ändå inte kunde somna.......Som vanligt så vann Kanada när det var final mot Sverige, känns som det inte kan bli nåt annat resultat när dem två möts......Jag tycker Sverige gör en ganska svag match, medans Kanada var klart bättre än jag trodde.......Framförallt var dem mycket bättre och hetare framför båda målen.......Hur som haver, känner jag börjar bli riktigt trött nu istället!!


Igår så var jag hemma hos morsan och farsan, dem firade sin 40:e bröllopsdag och bjöd på middag på kvällen.....Mamma hade fixat riktigt gott käk, hon är riktigt bra i köket, det måste man säga.....Farsan tror med han är bra, men sanningen är den att han knappt är bättre än mig och jag är en katastrof..........Vi syskon hade samlat ihop till nån valfri spa-dag för de båda, där de fick välja mellan olika saker.....Farsan undrade direkt om det fanns pungvaxning.....Ha Ha Ha.........Gick och satte mig och kollade Sportens Årskrönika sen när samtalen började handla om ICA-kött, semesterdagar och städhjälp........Jag älskar mina syskon men Eva och jag har inte så mycket gemensamt alltid att prata om känns det som!!


Veckans kompis : Jens Loden!!

Kommentar : Nu är det inte  många kvar på listan som jag räknar som kompisar längre.......Jens och jag har kännt varann ända sen vi gick hos en dagmamma samtidigt redan när vi var 4-5 år.......Sen hamnade vi på olika skolor, men återförenades i högstadiet där vi blev ett klassiskt radarpar.........Det som stod i vår skolbok när klasskamraterna skulle sammanfatta våra 3 år ihop efter 9:an har etsat sig fast hos mig......" Det som kanske ska bli skönast kommer vara att slippa Ja och A ".........J och A, var alltså Jens och, men så jobbiga var vi väl inte??

Jens är målvakt i hockey och står numer i Lindlöven, men har representerat såväö Västerås, Örebro HC och Bregenzerwald i Österrike......Han är gift, hade ett minnesvärt bröllop i sommar, där jag somnade med huvet i bordet till slut och bor i Adolfsberg med sin lilla rödspätta Liselotte och han spelar inte bara hockey numer, utan jobbar även som larmoperatör......Han har varit en stor rival för mig genom åren i allt från Mjuktennis, tennis, bandy på gatan till Bordshockey........Jens är och har alltid varit en iskall och skön kille!!

Veckans Loden : Vi går tillbaka till Högstadiet, Jens försöker sätta dit mig och lägger häfstift på min stol som jag ska sätta mig på......Men jag ser vad han gör och undviker att sätta mig där, istället kommer vår fröken Barbro av nån anledning och sätter sig där........Jag kommer ihåg sekunden innan hon satte hur jag jublade inombords, samtidigt som jag såg Jens sitta nästtill paralyserad........Barbro sätter sig och en tiondel senare flyger hon upp en halvmeter i luften samtidigt som hon ylar som en varg........" Aaaoooooooohhhhhhhhhh ".........Därefter får sig Jens en välförtjänt utskällning och min dag blev så mycket bättre!!


Veckans Loden 2 : Jens och jag hade en bok som var helig som en bibel för oss, där stod det hundratals saker om allt möjligt.....Mestadels handlade den om klasskamrater och skolan........Om han skrev en sak, typ Fröken Barbro.......Så skulle jag på raden efteråt skriva vad jag tyckte om den/det och vi hade hunnit skrivit hur mycket som helst när jag en dag var sjuk........Vid klockan 3 fick jag sen ett samtal från en snyftande Jens som berättade om hur klassen lagt en stor del av dagen på att prata om den där boken och hacka på mig och Jens........Jag skrattade inombords åt Jens som fått ta all skit och andades ut över att jag valt en bra dag att bli sjuk på!!


Status just nu : Drar igång med hockeym efter några veckors uppehåll nu, har haft ont i magen de senaste dagarna enligt säkra källor!!





 " Loden in action "

Nu ska jag göra klart det arbete, vi ska redovisa på Torsdag.......En 7-8 datasidor som ska skrivas, bara ge sig in i skiten.....men först, Veckans Youtube........





Kommentar : Mitt favoritdjur hunden, vad fina dem är!!

Innelistan

1. Börja skolan imorgon - Längtar faktisk efter att få börja och träffa klasskamraterna, speciellt Jenny!!

2. Mamma och Pappa : Gifta i 40 år......Grattis!!

3. Henrik Lundkvist - Första nollan för Rangers inatt!!

Utelistan

1. Vinterträningen - Snart börjar det, den 12:e Januari.....3-4 gånger i veckan....Springa ute och fyspass....Brrrrrrr!!

2. Sverige mot Kanada - Är trött på se Sverige jämt få stryk av Kanada!!

3. Jag - Medans många andra har jobbat extra under mellandagar och trettondagsafton och håvat in fina pengar har jag legat här som en stor, fet, lat orörlig jävla blåval!!

Skriv gärna i gästboken.......Verkar ju vara alla fall en 10-15 st som följer den här sidan att döma av statistiken, sist var det bara 2 kommentarer, det tyckte jag var dåligt!!


Kommentarer
Postat av: Kimboll

Passa på att vara ledig, snart är du klar med skolan och då väntar 35 års hårt slit.

2009-01-06 @ 16:47:34
Postat av: Anders

Du lyckas alltid se det positiva i saker och ting Kimboll!!

2009-01-06 @ 17:03:10
Postat av: Anna

Svar: Jo varje dag, ha, det vore nåt! Nej, då skulle det bara bli tillkämpade, tråkiga inlägg om ingenting alls till sist. Det är inget för mig.



Juldagen var rolig (Klaras) och likaså nyår (middag osv)! Så fort jag fått in bilderna på datorn så kommer det nåt inlägg... Tror jag... Om jag inte får kalla fötter! Hur hade du det själv?

Postat av: Karin

Ett år, sen jag fick jobbet på blogg.se. Ja, kommer ju inte kontakt med några människor. Har väldigt många bekanta och vänner i sthlm's-gävle trakten men känner inte en kotte här, inte träffat på några trevliga människor heller.

trivs inte alls bra i småland.

2009-01-06 @ 18:25:40
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Besser Wisser

"Den mänskilga ruttenheten som fanns i Kumlahallen denna dag var gastronomisk..."



Wikipedia:

"Gastronomi, av grekiskans gastros, "mage", är läran om sambandet mellan mat och kultur. En gastronomisk person, en gastronom, är en person som är intresserad av mat och är expert på ämnet. Själva intresset ligger alltså inte i att äta maten, utan mer i hur maten är tillagad."



Skillnaden mellan gastronomisk och astronomisk är hårfin...:-);-)



2009-01-06 @ 20:38:38
Postat av: Linda

nej verkligen inte:P värmen speciellt skulle ja vilja ha:) inte heller fel med vin lr en drink i solen:P har förresten druckit 2 glas vin idag;):P inte ofta de händer.. haha:P



jaha, okej:P skoj?? ja de känns stort på nå vis, intressant å spännande:P men klart de är nervöst:P närapå 3 år sen sist nu ju:P vad ja får för klass blir en överraskning:P ingen aning:P

2009-01-06 @ 22:38:34
URL: http://missliindaa.blogg.se/
Postat av: Anders

Är det Sandberg som varit framme igen??



Din jävla julgris!!

2009-01-06 @ 22:42:42
Postat av: Spanarn

http://www.jonassandberg.se/index.html



Verkar helt klart vara Sandberg.

2009-01-07 @ 00:56:53
Postat av: Anders

Åh fy fan, vår Sandberg som vinkännare??



Ha Ha....Ja, kan älgar flyga??

2009-01-07 @ 16:00:30
Postat av: nemesis

Sluta Köra bil full det kommer gå illa nån dag du kommer hamna i rullstol Muahahaha

2009-01-07 @ 16:50:35
Postat av: Jens Lodén

He he...minns det där Bjässen!! ;)

2009-01-08 @ 16:20:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback