Söndag!!

Har inte skrivit på en vecka nu, anledningen är att jag inte haft lust att göra nånting överhuvudtaget.....Har kännt mig ganska dämpad.....Jag tror jag vet varför, men det behåller jag för mig själv.......Igår så masade jag mig iväg till Puskas alla fall som hade bjudit in till grillning......Jens och Liselotte var där och det var kul att träffa dem, det sker alldeles för sällan.....Vi kollade på Robinson, NHL Hockey och spelade nåt spel där man skulle imitera ord och personer.......Lyckades faktiskt glömma att jag inte kände mig så uppåt under kvällen, tror faktiskt inte jag träffat Jens och Liselotte sen i höstas och det var trevligt som alltid att träffa dem!!

Efter det gick jag och BuffelGilde till hotellet.......Gilde fick den lysande iden att han skulle skjutsa mig på min cykel från 40-talet, trots att jag var mer än berusad så tyckte jag det var en dålig ide, men satte mig alla fall på pakethållaren.....Det höll några kurvor sen sa det smack......220 kilo hade gjort sitt, cykeln vek sig på mitten.....Helvete också, det sista  farsan sa innan jag lånade farmors cykel var att " kommer du inte hem med den eller har sönder den slår jag ihjäl dig "-.......Jag undrar hur han reagerar när han går in i garaget och upptäcker den deformerade massan av stål som en gång såg uu som en cykel??

Väl på hotellet var Eva och Jimmy där faktiskt, de hade nån avslutning för hockeyn......Jag hade för övrigt på mig en Svensk landslagströja från VM 1994, Trekvartsbyxor och röda adidas-skor.......Nog om det, nåt som är bra med att ha utvecklats till halvalkoholist alla fall är att man sällan vaknar bakfull nu för tiden, jag minns vilket helvete det kunde vara förr då man ofta var helt utslagen, så är det sällan nu.....Alltid nåt!!

Idag måste jag göra lite läxor som jag skjutit upp hela helgen.....Imorgon är det skola igen efter 2 veckors praktik, tydligen ska de här sista 6-7 veckorna handla mycket om sport och bollspel......Det tackar vi för......Känns dock tråkigt att jag och Jenny träffats så lite under praktiken, har saknat henne och har blivit ledsen över att hon inte vill träffas mer när vi är lediga!!

Igår hade vi också första träningen uppe på Yxhults gräs, fan va skönt det var att springa ut på gräs och spela fotboll istället för gruset......På tisdag har vi Rynninge i cupen och om en vecka är det seriepremiär!!

Det ryktas......Att Loden och jag funderar på att börja på innebandy till nästa säsong.....Ekeby sägs vara en lämplig adress....Ska det gamla radarparet återuppstå??

Det ryktas......Att Liselotte förstör många pars drömmar!!

Det ryktas....Att Puskas är en grillmästare med klass!!

Det ryktas......Att jag anser att det är lite respektlöst och komma hit oanmäld och ringa på halv två i natten, oavsett om man heter Noren och har med sig ett par öl!!

Det ryktas......Att det suger att det återigen är 3 engelska lag i Semifinal i Champions League.....Pengarna styr......Heja Barcelona, hata England!!

Saknar min hund Hobbe väldigt mycket, jag har inte vant mig vid att han är borta än........Jag förväntar mig än att mötas av en viftande svans när jag öppnar dörren på V. Bangatan 4........Saknar promenaderna med han, att klia han, att busa med han, att bara ha Hobbe runt sig....Det känns tomt hemma hos morsan och farsan utan han!!

    

Kommentar : Innan träningen i Lördags var vi uppe och krattade planen......till vänster ser vi den självkritiske veteranen Pelle....Till höger ser vi en kille med enorm arbetskapacitet, vare sig han har en fotboll vid fötterna eller kratta i näven!!

   

Kommentar : Jag pririterar stenhårt arbete vad det än rör sig om, till höger min lagkamrat Filip Flink defensiv innermittfältare i Yxhult!!

  

Kommentar : Även styrelsemedlemen och förre spelaren Svalle hjälpte till genom att åka runt och platta till planen.....Till höger, efter träningen bjöds vi på mat, det var vi värda efter det hästjobb vi lagt ner!!



Kommentar : Så här ser lappen ut om Jennys och min stadsorientering.......Det har ramlat in några anmälningar, bland annat ska Puskas och Loden springa ihop, men det får gärna komma ännu fler!!

Topp 3 öl at the moment.

1. Sofiero - Enkel och god!!

2. Sjukommatvåan - Stark och god!!

3. Carlsberg, grön - Klassisk och god!!

Topp 3

1. NHL slutspelet - En ren njutning för en sportfantast som mig....Lets go Rangers!!

2. Gå ut på gräs - Skön känsla!!

3. Luleå Hockey - Bröderna Abbot klara, tack för det!!

Flopp 3

1. Frågor som inte ger de svar man hoppats på!!

2. Det faktum att jag var tvungen att installera om datorn så alla låtar försvann!!

3. Saker som inte sker!!

Nu får det vara nog.......Dags att hoppa in i duschen och dessutom ta lite frukost, Tjing!!


Kommentarer
Postat av: Linda

haha, ja visst är de:P ska försöka få in fler bilder, men ja tar inte alltid nya kort jämt:P därför de blir utan för det mesta:P haha.. i veckan är de plugg som gäller.. måndag å tisdag ska ja bara läsa, har inte läst en rad i helgen å tänker inte göra, idag röjer ja hemma så måste plugga till veckan:P å så ska ja simma minst 2 dar iaf, hehe;)

sj då?

Postat av: Eva

svar: ja, jag hade ju tänkt ta två påsar...

har knappt hunnit prova cykeln, kom just hem från örebro. men tog en 100-metersvända och justerade sadelhöjden. verkar helbra ^^

jadu, jag ska jobba några timmar på tisdag och torsdag, annars har inget planerat. vad ska du göra i veckan då?

2009-04-19 @ 19:46:50
URL: http://evaju.blogg.se/
Postat av: Jas*

Jadå helgen vart trevlig.

Själv då? Låter som om du har haft fullt upp :D

2009-04-20 @ 18:31:53
URL: http://jasminemede.blogg.se/
Postat av: Eva

Man kan faktiskt gå ner till pizzerian. om man vill hänga med helgalkisar på 40-60 bast.

2009-04-26 @ 15:44:09
URL: http://evaju.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback