Mr Björk återvänder!!

Efter en kortare periods uppehåll pga vissa personliga problem så återvänder jag nu till min blogg......Det är Söndag, klockan är 11:03 och solen skiner och fåglarna kvittrar där ute.....Idag ska jag unna mig att åka och sola i Kumlahallen....Ibland kan det gå väldigt länge mellan att jag solar, men nu är jag inne i en sån där period då jag solar ungefär en gång per vecka.....Sen halv 5 tror jag det är har vi träning med Yxhult inför seriepremiären som är på Söndag......Jag ska åka dit  mest för att se om min skinnflåda fot håller, kändes inte överdrivet bra på förra träningen faktiskt......En kort resume av veckan som varit!!

Tisdag : Känner mig nere i källaren under dagen för en sak.....Vanligtvis när vi har match så lyckas jag alltid koppla bort alla andra tankar än själva matchen, men inte här och jag känner mig okoncentrerad bara minuter innan matchstart......När domaren blåser igång så släpper dock det mesta....Vi möter Rynninge i cupen och har 2 bonustraffar för vi är 2 divisioner under dem.....Sätter en av dem och efter 5 min gör vi 2-0 efter en riktig häxpipa i krysset från 35 meter.....Resten av matchen blir en stor press från Rynninge, men vi sliter som djur över hela planen och lyckas hålla undan till vinst med 2-1.......Det är Yxhult i ett nötskal, ju bättre lag vi möter, desto bättre är vi själva......Nu möter vi Forward i nästa omgång.......Efter matchen är mina fötter helt jävla skinnflåda, de ser ut som ett babianarsle.......Den stenhårda planen och 90 minuters springande har gjort sitt!!

Onsdag : Läxor, ärenden, soffliggande!!

Torsdag : Minns ej, som så ofta lediga från skolan alla fall!!

Fredag : Bäck ringer och vill gå ut.....Har inte alls planerat det men va fan kan väl lika gärna haka på då istället för ännu en trist hemmakväll......Han kommer hit och senare kommer även Noren och Anna förbi och även Andy......Känns som en hederlig ute kväll vi ofta hade förr.....Vi går till Hotellet väl där är det något fler folk än det var i mitt kök innan vi gick därifrån......Blev en rätt kul kväll ändå, jag har roligt istället för att ligga i min ensamhet och tänka dåliga tankar som varit fallet tidigare i veckan!!

Lördag : Blir en lugn dag......Ser Man Utd vända 0-2 till 5-2 mot Tottenham.......Ser Emil Sajfudinov imponera enormt i årets första GP från Prag i speedway.....Vem kan tro att han är 19 och att det var hans första GP-tävling??

Såna här dagar när vädret är så fint så saknar jag Hobbe extra mycket......Att ta en promenad och sen bara sätta sig ner på nån bänk eller gräsplätt med han liggandes bredvid sig......Har man växt upp med en hund som man älskar som varit med från man var ungdom till nu i vuxen ålder så känns det som en del av en själv försvinner när han går bort!!

Blir inga bilder idag.....Den där jävla kamerans batteri dör ju fan på nollstund direkt, måste kolla upp det för så här kan det fan inte vara!!

Det ryktas.....Att Noren bara åker ut och fiskar med personer med bra båtar nu för tiden och därmed nobbar bland annat en bitter Sandberg!!

Det ryktas.....Att Anis och hans far försökte få upp en lampa i köket igår i 30 min, dock utan att lyckas!!

Det ryktas.....Att Bäck nu känner att " suget till fotbollen börjat komma "......Har vi hört det förrut vid den här tidpunkten på året??

Det ryktas.....Att det kostar 500 att laga den kraschade veterancykeln från förra helgen....Satans helvete!!


Innelistan.

1. Hittade min favoritskiva, Arctic Monkeys debutalbum " Whatever they say i am, im not " , som varit försvunnen i över ett år.....Tack för det!!

2. GP-speedway.....Heligt på 24:a på Lördagskvällarna!!

3. Zlatan bort från Inter - Jag gillar Inter, men det känns som han är färdig med Italien nu och även om Marcus Birro tycker annat så är väl inte den italenska ligan världens hetaste som det är nu direkt!!

Utelistan.

1. Saker som inte sker.

2. Anmälningarna till vår stadsorientering - Har bjudit in alla vänner jag pratat med och satt upp flera lappor runtom i Kumla, ändå så har det knappt kommit in en anmälning....Dåligt.....Det här blir ju en kul tävling som dessutom är helt gratis, varför anmäler sig inte folk??  En tidningsartikel som kommer i N.A i nästa vecka kanske kan ändra på det!!

3. Min klippning - Först en luggklippning hos frisör, sen klipper morsan det övriga för att jämna till det lite, sen klipper jag för att försöka få det bättre......Nej det här vart ingen höjdare, bara låta det växa ut lite och hoppas det blir bättre nästa gång!!


Veckans youtube.




Kommentar : Den där jävla bortkomna Rickard Palm!!


Kommentar : En usel skytt och det känns bara bra, här vill vi inte se några djur skjutas!!

Nu ska jag gå upp....Klockan har passerat 12......Frukost, Text TV och diska står på menyn härnäst....Tjing!!


Kommentarer
Postat av: Linda

haha, självklart, ja håller dig uppdaterad om speeedway:D



grattis till vinsten förresten:) skojj:) hoppas frisyren ser bättre ut än du beskriver:P

Postat av: Jägarn

Man skäms för kåren när man ser så kapitalt dåliga skyttar. Tre lätta skott ingen träff, fy fan...

2009-04-26 @ 14:06:31
URL: http://team-sleepy.blogspot.com
Postat av: Anders

Sagt av en man som enligt rykten hoppade fram bakom ett träd och sköt ett kid i ryggen som tappat bort sin mamma.....Ibland skäms man över att vara människa!!

2009-04-26 @ 16:26:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback