Lägger ner nu!!

Kollar hockey, semifinalen mellan Sverige-Tjeckien i VM....Står 1-1 efter att hockeyfrillorna orättvist kvitterat precis.....Ska gå iväg till Bäck här i andra och kolla, han är hos sina föräldrar den här helgen då de är bortresta.....

...Får gå själv, Erika är som vanligt upptagen med annat.....Hon verkar prioritera precis allting före mig och som det känns nu så struntar jag i henne.....Jag är trött på att ha relationer med kvinnor där man bara ger och ger men inte får nånting tillbaka......Jag förstår mig inte på kvinnor, om de nu inte vill träffas varför kan de inte säga det då när man frågar det rakt ut för att istället svara att de vill fortsätta träffas men sen ändå uppträda som man inte fanns....

...Som det känns nu så struntar jag i henne, jag tänker inte göra samma misstag som jag gjorde med min gamla klasskamrat Jenny som jag blev väldigt kär i och vi hade ett tag väldigt nära kontakt.......Men det mesta jag känner för henne nu är dåliga känslor, hon var verkligen ingen att hålla i när åskan går om man säger så......

...Det är tråkigt att skriva det här, men jag är jävligt trött på kvinnor faktiskt, jag vill inte känna så.....Men det är så det är och som det känns nu ska det till väldigt mycket för att jag ska ta kontakt med en kvinna igen......Jag litar inte på dem och jag blir bara besviken....Punkt slut!!

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Hej. Läste ditt inlägg. Tråkigt. :/ Förstår att du känner som du gör. Har med blivit sviken flera gånger. Men det är bra ibland att inse att vissa personer inte är bra för en. Så man kan hålla ut radaren efter snälla personer. Framförallt är det viktigt att man inte låter sig trampas på. :)



Umgås med vänner när det känns tugnt. Det brukar hjälpa lite. I allafall för mig. Hoppas humöret blir bättre..



Jag grillar å ska dricka cider och absolut ingen ska få förstöra min dag. :D

Postat av: jenny

Anders, är det någon som ska lägga ner nu så är det du. Jag är så sjukt trött på att du svartmålar mig i bloggen. Gång på gång. Egentligen vill jag inte ens läsa din blogg, men gör det av ren rädsla. Varför ska jag inte gå in på här. Lägg bara ner allt skitprat nu, allt "tycka synd om dig snack" när det kommer till mig och andra tjejer. Du vet mycket väl varför jag slutade ha kontakt med dig efter du sagt att du var kär i mig. Hur du betedde dig både innan & efter. Dina problem som skrämde skiten ur mig. Känns inte alls bra att sitta & skriva det här, men när du gång på gång lämnar ut elaka, men framför allt felvridna anklagelser om mig så här offentligt så tröttnar jag tillslut. Snäll som jag är så ska jag som sagt inte skriva ett skit om hur du har varit mot mig, andra eller dig själv. För det är jäkligt fegt. Ta det utanför bloggen istället. Det här var i allafall sista gången som jag läser din blogg. En sak bara, om du verkligen vill ha Erika så lägg ner all energi som du lägger på mig på henne istället!

2010-05-22 @ 20:39:52
Postat av: Sanna

No War for Israel in Iran - Keep Americans Safe



http://www.youtube.com/watch?v=_qxzZY4JycY

2010-05-22 @ 21:47:20
Postat av: susanna

anders vad synd att det inte känns bra med erika heller. hon verkar vara en toppentjej tycker jag! verkligen jättetrevlig den gången jag träffade henne så strunta inte i henne. prata med henne istället och fråga hur det ligger till. tappa inte modet! du kommer hitta nån, men det kanske är bättre o inte namnge tjejerna här i bloggen så länge vem som helst kan läsa? det verkar ju som att en av dem iaf har tagit illa åt sig. säg till om du vill prata.

2010-05-22 @ 22:45:48
URL: http://susiscloset.blogspot.com
Postat av: Anders

Nånstans tappar man sugen Susanna, jag är säker på att du aldrig upplevt den känslan.....Men att bara ge, ge och ge utan att knappt få nåt tillbaka, då tröttnar man....Jag har försökt prata med henne och jag får svar som " behöver mer tid, " van att vara ensam "...Bla, bla, bla.....Visst, jag är med van att vara ensam och jag kan ge henne tid, men nånstans måste man dra gränsen...Att aldrig höra av sig och att prioritera att göra precis allting framför att umgås med en, då verkar det inte som att man är så intresserad även om man säger det.....Jag kommer aldrig förstå varför man säger att man vill träffas, men sen ändå behandlar en som luft....Det är utanför mitt förstånd??



Kontakten med Jenny fick mig att till stor del tappa förtroenkdet för kvinnor och framförallt totalt tappa förtroendet för mig själv..Jag gav och gav och gav och länge fick jag även mycket tillbaka...Men så slutade hon skolan och då förärndrades hon en hel del, från att ha varit en av hennes närmsta vänner så var man inte vatten värd, hon behövde inte skjuts till skolan längre eller smicker om hur söt hon var, hon hälsade knappt när man träffades ute och hon ringde kanske en femtedel så mycket som hon gjort innan och det vore väl konstigt om nåt sånt inte får en att fundera över saker och ting??



Jag förstår inte vad det är hon skriver om energi som jag ska lägga på Erika istället?? Att skicka typ 1 sms varannan vecka som det står " hur mår du " i är inte att lägge energi på nån direkt... Hade man varit en bra vän så hade man istället försökt att stötta och finnas där när man märkt att " ens vän " behövt hjälp....Är man en bra vän så ställer man upp i såna lägen, är man ingen bra vän så struntar man i det...Svårare än så är det inte...



----Jenny är en väldigt charmig tjej, förmodligen den snällaste och charmigaste tjej jag kännt, när det passade henne.....Men när det väl kom till kritan så visade det sig att hon inte var nån alls att hålla i när det gällde....Hon svek mig, hon levde inte upp till det hon sagt och när personer som man gillar visar sig inte vara dem man trott och inte visar att de har de känslor för en som de sagt då tappar man en bit av sig själv.....Det handlar inte om att tycka synd om sig själv, det är bara så det är!!

2010-05-23 @ 04:17:16
Postat av: Susanna

Det har funnits stunder i livet då man tappat sugen, det har det gjort/gör det för alla. Livet är så.. det är inte en dans på rosor jämt och det är trist, men desto bättre när dom bra stunderna sen infinner sig. jag förstår att det känns hopplöst nu när du är mitt upp i det och jag hoppas du får en rolig och bra sommar nu, fokusera på vännerna ett tag ist. det är trist tycker jag att du och jenny inte verkar vara sams här med tanke på ditt inlägg och hennes kommentar, men jag är ju inte alls insatt egentligen i det och er relation så jag tänker inte lägga några värderingar i det eller ta nåns parti. det är bara ni 2 som vet vad som verkligen har hänt och varför det är som det är nu, jag kan bara säga att jag tycker det är tråkigt. för er båda.



Men jag lovar dig att det kommer bättre tider:-) tycker du ska lägga detta gamla bakom dig! det finns fler människor och bekantskaper att lära känna! ta hand om dig

2010-05-23 @ 09:02:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback